از کدوم دی وی دی رایتر راضی ترید؟
Printable View
از کدوم دی وی دی رایتر راضی ترید؟
من hp 1070i دارم از ش راضیم...
منم از hp تعریف شنیدم اما امتحان نکردم شما چند وقت استفاده کردی؟نقل قول:
سرعت خواندنش خوبه؟
اپتیک قوی داره؟
رایتش چه طوره؟
هر دی وی دی رو باز می کنه یا نه؟
من 8 -9 ماه میشه گرفتم - من کم استفاده می کنم و 10 تا تا حالا رایت کرده ام ازش هم راضیم سرعت خواندن و سرعت نوشتن هم عالی است من 2 نوع دی وی دی خریده ام وهمه را هم با ز کرده .حتی light scrip هم داره و تایپک را نمی دانم برای چی هست.
من یکی از دوستام HP داره خیلی عالی هست مخصوصا توی خواندن
خودم هم الان یک 3 سالی میشه سونی دارم البته IDE هست توی خوندن مثل HP نیست ولی توی رایت واقعا عالی هست خیلی ازش کار کشیدم ولی تا حالا فقط دوتا DVD سوخته
من تو بانکمون 50 تا (H22)LG نصب کردم و چند تاهم از portable Slimهاش داریم.
با توجه به تعداد زیاد فایلهای ما و سرعت بالای رایت هنوز یک DVD هم نسوخن.
هرچی بگم کم گفتم. واقعا عالی جواب داده. این درحالیه که sony کم می اورد.
من به هيچي راي ندادم چون نه گزينه سوزاكي داشت و نه گزينه ساير !!!
رایتر من TEAK هست الان حدود سه سال هست که هر روز دارم باهانش DVD رایت میزنم اونم سه، چهار تا و یک دونه هم رایت خراب نداشته ... خیلی راضیام...
چرا تو گزینه ها ASUS نیست !!؟؟
مارک های asus , sony و ال جی ..... مارک های خوبی نیستند در قسمت دی وی دی ولی در قسمت سی دی خوب هستند مثلا مارک sony برای یکی از دوستام گر فته بود 2 هفته ای خراب شد و برای گارانتی برد. فعلا توی قیمت 30 تا 35 هزار مارک های hp , pioner,. . بهترین تو بازار هستند.
بچه ها بگین ببینم بلاخره کدوم یکی از دی وی دی رایتر ها بهترن ما که نفهمیدیم حداقل هر کی می خواد از مارک دلخواهش تعریف کنه مشخصاتشو و گارانتی و ... رو بگه ببینیم که چی به چی هست.:31:
رايتر asus يه لعنت خدا نمي ارزه.من داشتم كلا 15 تا دي وي دي باهاش رايت نكردم كه تلنگش در رفت!!!!
ظاهرا تا حالا سونی تی یک و اچ پی طرفدار بیشتری داشته ! نظر شما چه طوره؟
سونی نگیرید جدیدا اصلا خوب نیستند hp یا pionear بگیرید سونی فقط پول اسم اش و می خوره اصلا ارزش نداره تو قسمت دوی دی رایتر
سونی را در حال حاضر که نمی دونم ولی اون موقع که من خریدم (3 سال پیش ) ساخت مالزی بود و 2 تا دی وی دی هم که من سوزاندم به علت سرت بالا در رایت کردن بود بطور مثال من دی وی دی PRINCO را که روش زده 16x را با 22 رایت زدم و سوخت ولی با 20 رایت می خورد
سامسونگ هم یک ایراد خیلی بد داره و اون اینکه DVD-RW حتما باید - باشه یعنی + را اصلا نمی شناسه
در مورد ASUS هم دقیقا عکس قضیه بالا صادق هست
ولی مارکهای SONY LITEON HP هر دو نوع استاندارد را میشناسن
منم یه سونی قدیمی دارم از اونایی که روش هم پنل سفید داره هم مشکی به جز اینکه وقتی DVD رو توش میذاری باید10-15 ثانیه سبر کنی تا شروع کنه به خوندن دیگه برا من مشکلی پیش نیومده DVD های داغون و خط دار رو هم میخونه LITEON کیلو چند بود
ولی منم شنیدم جدیداش ر..یده.
من چند روز پیش رفته بودم الاعدین پیش دوستم میگفت الان شاخ ترین DVD رایتر LITEON هست
من رایتر lg مدل H22P دارم و ازش خیلی راضیم و تا حالا نه تو رایت کردن ونه تو خواندن مشکلی نداشتم با ابنکه بشدت ازش کار میکشم
دوستانیکه میان توی این نظر سنجی هم شرکت کنن تا به یک سرجمعی برسیم
باتشکر از لطفتون
سونی قدیمی اش خوب بودند ولی جدیدا نه حتی شنیده ام باکس نداره فقط از آنها را داخل جعبه می گذارند و بعد به فروش می رسانند به قول خودمان فله ای :41:
من Plextor دارم خیلی راضیم
من LITEON دارم نمیشه گف خیلی راضیم 2 3 سالی هس دارم ولی خوبه بسته به نوع دی وی دی تا 10 ثانیه طول میکشه تا اولش بخونه
کلا خوبه
البته شاید برای من که عادت دارم همه چی روتین و بی عیب باشه به نظر عالی نمیاد ولی در کل راضیم خوبه اذیتم نکرده
ال جی و سوزوکی که افتضاحن
یعنی اگه پولتو تو جوب بریزی بهتره :31: لا اقل اعصابت خورد نمیشه
چه جور افتضاحي كه من دارم باهاش يه مغازه رو مي چرخونم و روزي دست كم بيست تا رايت دي وي دي و سي دي مي زنه هر كدومشون؟ الانم يك ساله دارن كار ميكنن!!نقل قول:
خوب جریان سر اینه که بعد از یک سال خراب میشه ( الجی ) ! من دقیقا 2 ماه بعد از گارانتی خراب شد ! دیگه DVD نمیخونه ! رایت هم نمیزنه !
+
زیاد ازش کار نکشیدم !
من پیشنهاد میکنم این دوستمون همون LITEON را بگیره
من از LG و سامسونگ اصلا خاطره خوشی ندارم مخصوصا LG
من هم سامسونگ دارم و هم اچ پي و هم ايسوز و هم سوني .
اگه بخوام به ترتيب بهشون نمره بدم اول اچ پي كه تا الان هم مثل چي داره كار ميكنه و خيلي عاليه از همه نظر .
بعدش دوم سامسونگ ، خيلي عالي و بي سر و صداس ، تا الان آخ هم نگفته .
سوم سوني ، سروصدا داره و به بعضي از سي دي بازي هاي بد رايت شده گير ميده و بعد 11ماه خراب شد و ديگه رايت نميكنه و فقط ميخونه .
چهارم هم ايسوز كه خيلي بده ، اولا درش خيلي ضيفه و سريعا هم خراب ميشه ، همون مشكل ريد سوني رو داره ، سروصدا زياد ميكنه و گرم هم زياد ميشه .
البته اين چيزي بود كه تجربه كردم و بر اساس مشاهداتم نظر دادم . شايد نظر بعضي ديگر اين باشه كه سوني بهتر از سامسونگه اما اين چيزي بود كه من تجربه كردم .
Lite-ON
من اینجا نوشتم دیگه دوباره این یکی جا نمینویسم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4411648#post4411648
سلام
منم lite on دارم بغیر از طولانی بودن خوندن اولیه، حدود 7 تا 10 ثانیه(یعنی وقتی دیسک رو توی درایو قررار می دیم)، بقیه ی
چیزاش خوبه
مزیتش هم لنز قویش هست و در عین حال قیمت پایین تر نسبت به برندی مثل پایونیر(قیمت بسیار مناسب)
بچه ها چرا آنقد با ال جی چپین
انصافا دی وی دی رایترش خیلی هم خوبه
من که الان 3 ساله دارم کلی هم سیدی و دی وی دی باهاش رایت کرم
تا حالا نسوزونده اصلا
یه تفاوت اساسی که با بقیه درایوهای تو بازار داره اینه که اپتیکش کره ایه
درحالی که بقیه آپتیک هاشون چینیه
خوب حالا که دوستان در مورد LG میگن بذارید تجربه کاری خودم با این برند را به شما هم بگم
بعد از درخواست برای اداره یک رایتر LG خریدن اوایل(20) رایت اول خوب بود بعد مشکل شروع شد حالا مشکل چی بود
موقع رایت مثلا18x تا 55% با همون سرعت رایت میکرد ولی بعدش سرعش یدفعه کم میشد و می رفت روی 4X و یک DVD که باید در 8 دقیقه رایت میخورد یک 14-15 دقیقه ای طول میکشید
من با این که خودم در منزل سونی دارم البته قدیمی و بجز در READ به شدت ازش راضیم ولی پیشنهاد می کنم شما همون LITEON را بگیرید که در نظر سنجی هم خودش را نشون داده
جای plextor در نظرسنجی خالیه
salam.man pioneer daram.vaghan eftezahe. man 2 sale pish gereftam amma ziad azash kar nakeshidam, ba in vojod alan asan dvd ro na mikhone na write mikone.yadame ke vaghgti kharidam az hame geron tar bood,
دوست من فارسی بنویس فینگلیش ممنوع هستنقل قول:
307 بازدیدکننده اما کمتر از 40تا رای دهنده این یعنی 300 نفر فقط تماشاچی بودن لطفا همه رای بدن تا تکلیف معلوم بشه:10:
بدون شک پلکستور بهترینه البته بابتشم پول میگیره!:31:
من الان 5 ساله که pioneer دارم
بی اینکه فکر کنم ضعیفترین مدلش باشه ولی هنوز داره کار میکنه و هیچ مشکلی نداره
من یه liteon 20x دارم الان 2ساله ازش استفاده میکنم حدود 300 تا dvd یا بیشتر هم باهاش رایت کردم خم به ابروشم نیومده
آره ، ايسوز اصلا خوب نيست . دقيقا همين اشكالات رو داره .نقل قول:
چهارم هم ايسوز كه خيلي بده ، اولا درش خيلي ضيفه و سريعا هم خراب ميشه ، همون مشكل ريد سوني رو داره ، سروصدا زياد ميكنه و گرم هم زياد ميشه .
منم بالای 3 سال میشه SONY دارم البته IDE
عالی کار کرده
نه تاحالا dvd نه cd سوزونده
نه تونسته نخونه
بوده dvd هایی که asus و lg نتونستن بخونه اما این خونده
جای suzuki هم تو نظر سنجی خالی نمی دونم چرا همه دنبال اسم محصول هستن من در روز به طور متوسط 10 تا dvd رایت میکنم که اکثراقفل دار هستن قبلا sony داشتم اما الان 2 سال سوزوکی دارم اتفاقا دو تا هم خریدم خدایی با این همه کاری که ازش کشیدم آخ نگفته به دوستانم پیشنهاد میدم فقط به خاطر اسم محصول اونو نخرن