g10
یا پلاسمای سامسونگ یا sony w550,sonyx450
لطفا راهنمایی کنید؟
یکی از دوستان g10را معرفی کردند البته با رنج قیمت تا 1600:11:
Printable View
g10
یا پلاسمای سامسونگ یا sony w550,sonyx450
لطفا راهنمایی کنید؟
یکی از دوستان g10را معرفی کردند البته با رنج قیمت تا 1600:11:
اگه دنبال امکانات جانبی هستید x450 اما اگه دنبال کیفیت تصویر بالا و امکانات جانبی متوسط و قیمت مناسب هستید g10.
سونی 40X450 با 46X450 زمین تا آسمون با هم فرق میکنن. 40 اینچش زیاد چیزه خاصی نیست ولی 46اینچش خیلی TV خوبیه. شما کدومش مدنظرتونه؟ البته انتخابای بیشتری داری.
سری x450 تولید نمیشه دیگه (گمون کنم)
نقل قول:
چرا 40 اینچ x450 جالب نیست ؟
چرا اونم توپه
در سایز 46 از led نور پشت زمینه با تکنولوژی RGB استفاده شده ,که کیفیتی نزدیک به پلاسماها نسل جدید داره.در سایز 40 فاقد نور پشت زمینه rgb هست کیفیت به مراتب پایین تری داره .نقل قول:
ممنون از دوستان که راهنمایی کردند.پس با رنج قیمت تا 1600 g10مناسبه
اما دوست داشتم ظاهر زیبایی هم داشته باشه
راستی v10کی وارد بازار می شه؟ظاهرشم مثل g10است؟
این G10 با توجه به این که برق داره یارانه ای میشه مصرفش زیاد نیست؟
مشکل به جا ماندن تصویر در شبکه های خودمون نداره؟
اصلا برای شبکه های ایران G10 خوب هست؟
اره مصرف بالایی داره ولی نهایت میخواد 5-6 تومن به پول برقت اضافه بشه که میشه حدودا سالی60-70 تومن:8:نقل قول:
تا آخر اين ماه بايد بياد(خدا كنه بياد)نقل قول:
ظاهرش با جي 10 فرق داره. به نظر من خيلي قشنگتره. البته عكساش هست ميتوني ببيني.
دوستان لطفا راهنمايي كنن
يه تلويزيون 40 اينچ با دكوري زيبا و كيفيت عالي
من شخصا g10 رو پسنديده بودم كه بعد هزار جا رو گشتن و پيداش كردن ، خانواده به خاطر دكورش رضايت ندادن و ....
حالا شما چي روپيشنهاد ميكنن؟؟؟
sony x450
samsung LED 7000
LG led
يا موارد ديگر؟؟؟؟
فك كنم LED الجي بهتر از سامسونگ باشه
حالا بين x450 و ال جي يا موارد ديگه؟؟؟
بنظرم اگه دنبال دکور و کیفیت هستی سامسونگ بگیر .مخصوص تو زیبائی دکور حرف اول رو میزنه
کجا می تونم ببینم.یه سایت معرفی کن ممنون:11:نقل قول:
دوستان به نظر شما یه g10 از تهران بگیرم بهتره یا یه 40 اینچ سونی مدل v550 از بانه ؟؟؟؟
به نظرم اگر برای خانه میخواهی بخری و شیکی و ظاهرش اهمیت داره سامسونگ مدل b690 بگیرنقل قول:
مدل samsung 40b690 الان قیمتش با سینما خانگی با ۱۲ درصد تخفیف اخیر سامسونگ میشه ۱.۸۸۰ میلیون تومان و بدون سینما خانگی ۳۰۰ تا ۳۳۰ کسر میشه.
از نظر کیفیت و امکانات به نظرم بهترین ال سی دی سامسونگ و بازار در این رنج قیمت است و مدلهای سونی که با این رقابت کنن قیمت خیلی بالاتری دارند.
يعني از led هاي خوده سامسونگ هم قشنگ تره و كيفيت بهتري داره؟:18:نقل قول:
به نظر من LED خیلی قشنگتره چون من چند روز پیش خودم رفته بودم بررسی کنم، قطرشم خیلی کمه. کیفیتشم یکمی بیشتره.نقل قول:
تو گوگل سرچ كن. عكساي سايت پانا جالب نيستنقل قول:
کیفیتش با LED TVخود سامسونگ برابری میکنه. خود فروشندگان سامسونگ هم اذعان دارند و پیشنهاد شخصیشون مدل b690 نسبت به LED 6000 است.نقل قول:
ضمنا اینم بگم که LED TV سامسونگ در واقع فقط نور پس زمینه را از طریق LED تامین میکنند و در واقع LED Backlight هستند و ظاهرا در برخی کشورها مثل انگلستان تبلیغشان به عنوان LED TV ممنوع است چون نور و رنگی که شما میبینی باز هم توسط کریستال مایع ایجاد میشه مثل خود LCD.
دكور مهمه ولي كيفيت هم بايد در حد معقولي باشه و در همون حدود باقي بمونه....نقل قول:
به نظر من به نسبت قیمت، سامسونگ کیفیت خوبی هم دارهنقل قول:
سامسونگ = دکور زیبا+ کیفیت خوب + قیمت مناسب
ميگن LED هاي سامسونگ افت كيفيت داره.......نقل قول:
سامسونگ همه چیزش افت کیفیت داره من که هر چی مارک سامسونگ خریدم دو سه سال بیشتر عمر نکرده.
خيلي بد شانس بودي چون من هرچي سامسونگ گرفتم هيچ افت كيفيتي نداشته . از tv بگير تا ماكروفر تا يخچال سايد باي سايد . حالا چرا همش سامسونگ ميخري وقتي افت كيفيت داره ؟نقل قول:
تفاوت x450 با X4500 چيه ؟نقل قول:
تو بانه هر دو شون رو هست با يه قيمت
خودشون ميگن 4500 سفارش اروپاست و منو فارسي نداره در عوض به اينترنت وصل ميشه با ADSL ؛ 450 منو فارسي داره ولي به اينترنت وصل نميشه...
درست گفتن.نقل قول:
ولی پیشنهاد من بهت این هست که اگر قصد خرید مدلهای X450 یا X4500 داری دست نگه داری چون از رده خارج هستن و به زودی میتونی با پولش سامسونگ B8500 بخری.
من که فکر نمیکنم این B8500 اصلآ امسال تو ایران بیاد! بقول یکی از نمایندگیهای سامسونگ که میگفت تا اینها led های فعلیشون رو آب نکنن حاضر نیستن بازارشون رو خراب کنن حالا هرروز یک هدیه ای چیزی میزارن کنارش تا بالاخره همه این به اصطلاح led ها رو به ما ایرانیها بندازننقل قول:
کسی خبری از این b8500 نداره ؟ از کجا میشه راجع بهش اطلاعات دقیق بگیرم؟
تو ایران که هنوز وارد نشده ولی تو این تاپیک میتونی راجبش مطلب بخونی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=356845
مگه b8500 سامسونگ سایز 40 اینچ هم داره؟ فعلا که 46 به بالا است. قیمتش هم 4500 دلار یعنی حداقل 5 میلیون در نمایندگی سامسونگ به فروش خواهد رسید. پس چطوری بازار led های فعلی را خراب کنه ؟
ثانیا فعلا تصویر x450 چه در سایز 40 و چه 46 اینچ بهترین است ( در رده های هم سایز خود) . سامسونگ همیشه سعی داشته با تبلیغات از سونی جلو بزنه ولی ....
هرچند به اعتقاد من سونی فقط با سری x قابل شناخت است و سری های دیگر را نباید به اسم سونی شناخت.
سونی X450 هم فقط در سایز 46 و 55 اینچ LED هست سایز 40 اینچش LCD معمولی هست.نقل قول:
دسته من نبود كه صبر كنم.........نقل قول:
به هر حال گرفتم، 46 اينچ...
sd رو خوب نشون ميده ، hd رو هم كه همه تو مراكز فروش ديدين...
البته 4500 گرفتم (چون منو فارسي برام مهم نبود) ، بايد 450 ميگرفتم؟؟؟؟
سلام بچه ها من مي خواستم LCD يا LED بگيرم سقف قيمتم تا 500 - 600 هزار تومن هست حالا چي بگيرم كه هم از لحاظ كيفيت و عمر و ظاهر حرف اول رو بزنه ، من بچه ها چيزي مي خوام كه به راحتي خراب نشه و در يه كلام سگ جون باشه و راستي اندازه اون نبايد بيشتر از 32 اينچ باشه لطفا من رو راهنمايي كنيد كه چه ماركي بگيرم سوني - سامسونگ - ال جي و مدلش رو هم ذكر كنيد با تشكر
در تأييد فرمايشات دوستمون ... تو سايز 40 ، سوني LED به مدل ZX1 دارهنقل قول:
سلام
برو اونی رو بگیر که زمان پاسخ دهیش از همه کمتره
یه سوال بیربط از آقای Alucard
مانیتور هم پلاسما گیر میاد؟