سلام
من این گرافیک رو تا حدودی اور کردم که یک شات هم ازش گزاشتم
می خواستم ببینم چقدر میشه بیشتر اورش کرد ؟
میشه ولتمدش کرد؟
کلا یک توضیحی بدید
با تشکر
شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
من این گرافیک رو تا حدودی اور کردم که یک شات هم ازش گزاشتم
می خواستم ببینم چقدر میشه بیشتر اورش کرد ؟
میشه ولتمدش کرد؟
کلا یک توضیحی بدید
با تشکر
شات:
چقدر بیشترش رو ؛باید هم شرایط تهویه و کولینگ مهیا باشه و هم تست پایداری بگیری ...
وقتی لود می کنم تا 75 درجه یا 79 درجه بالا می اید (فن داره)
معمولی 45 درجه هست
79 درجه بالاست و به نظر من خطرناکه ! اورت رو کمی پایین تر بیار .... (نظر شخصی!)نقل قول:
وقتی لود می کنم تا 75 درجه یا 79 درجه بالا می اید (فن داره)
معمولی 45 درجه هست
برای من عمرش مهم نیست فقط می خواهم قدرت داشته باشه حالا هرچی عمرش کم بشه 6 ماه رو دیگه کار می کنه بعدش عوضش می کنم
دوست من مطما هستید تو این فرکانس پایداره......
با چی تست میکنید.....
167 مگا هرتز یکم زیاده شما بزارش روی 700-1100
کاربوردتون چیه..........
پاورتون+کل سیستم هم بنویسید بد نیست....
یک بار فقط هنگ کرد که فک کنم به خاطر سی پی یو بود با فقط چندتا کمتر کردن مموری درست شدنقل قول:
دوست من مطما هستید تو این فرکانس پایداره......
atitoolنقل قول:
با چی تست میکنید.....
بازینقل قول:
کاربوردتون چیه..........
کدوم 167؟نقل قول:
167 مگا هرتز یکم زیاده شما بزارش روی 700-1100
cpu=pentuim 4 3.60 *2(منظور از *2 پعنی 2 هسته هست)نقل قول:
پاورتون+کل سیستم هم بنویسید بد نیست....
main board=gigabyte p945-
ram=1gb
ram=2gb
hard=320gb sata
hard=160gb sata
pci=tv&capture
pci=sata&ide
pci=modem
drive=cd rom ide
drive=cd rw ide
drive=cd rw ide
drive=dvd rw ide
drive=ram reader
vga=galaxy 9800gt 1gb ddr3
fan=7(باحساب فن سی پی یو و پاور)
power=550w elegance
دوست من شما با occt بالای 600 ثانیه تست بگیر .......
منظورم از 167 مقدار فرکانس هسته بود که 550 رو تا 717 اور کردید که به احتمال زیاد پایدار نیست......
مموری ها هم خیلی اور شده بزاریدش روی 1000 تا فشاری بهش نیاد و همین مقدار کافیه.....
پاور به احتمال زیاد ریل نیست که اگه نباشه مطمینا با این اور به سیستم اسیب میزنید..
اگه تو بازی ها مشکل دارید شک نکنید که ایراد از cpu هست و گرافیک شما برای بازیهای الان کافیه...
با اون هم تست می گیرمنقل قول:
دوست من شما با occt بالای 600 ثانیه تست بگیر .......
من می خواهم زیاد تر کنم شما می گید کمتر کن!!نقل قول:
منظورم از 167 مقدار فرکانس هسته بود که 550 رو تا 717 اور کردید که به احتمال زیاد پایدار نیست......
مموری ها هم خیلی اور شده بزاریدش روی 1000 تا فشاری بهش نیاد و همین مقدار کافیه.....
برای چی؟خوب چطوری از پاور تست بگیرم؟نقل قول:
پاور به احتمال زیاد ریل نیست که اگه نباشه مطمینا با این اور به سیستم اسیب میزنید..
اون رو هم اور کردم با دادن ولتاژ تا 4.2 هم رسیدنقل قول:
اگه تو بازی ها مشکل دارید شک نکنید که ایراد از cpu هست و گرافیک شما برای بازیهای الان کافیه...
این گرافیک رو میشه بهش ولتاژ داد؟چطوری؟
برای تست با نرم افزار occt باید تیک erorr check رو بزنم با نه؟
shader رو چقدر باید ببرم بالا ؟ این باید با هسته بالا بره؟
جوابببببببببببب؟
به نظر من همین مقدار هم زیاده اونوقت میخواهید بیشترش هم کنید......
با occt تست بگیر ببین پایداره یا نه..
پاور رو چند خریدید چون یک پاور 550 ریل بالای 50 تومن هست.........
پاور رو با خود کامپیوتر حدود 20 ماه پیش گرفتمنقل قول:
پاور رو چند خریدید چون یک پاور 550 ریل بالای 50 تومن هست.........
نگفتید باید تیک erorr check رو بزنم یا نه؟نقل قول:
با occt تست بگیر ببین پایداره یا نه..
دوست عزیز پاورت جال نیست و تو اور سنگین مشخصه که به مشکل می خوری و اینکه بله باید تیک ارور چک رو بزنی که اگه ناپایداری بود خطا مشخص کنه!
من هرچی میزنم روی go بالا نمی اید چکار کنم؟
ویندوزم 7 هست.
درست شد به خاطر نرم افزار بود
من با atitool 20 دقیقه تست گرفتم مشکلی نبود
الان با این هم می گیرم خبرش رو می دم
با occt هم تست گرفتم
با ارور چک سریع ارور داد بدون ارور چک می خواست قفل کنه که سریع بستمش
کدومش رو باید کم کنم؟
در بازی ها مشکلی فک نکنم باشه فقط occt مشکل داره
سلام
من اینکار رو کردم:
core=650
shader=1625
memory=1070
گزاشتم با نرم افزار occt برای تست پایداری رفتم و سه ساعت بعد برگشتم دیدم کامپیوتر خاموش شده هر کار کردم روشن نشد از برق کشیدم و دوباره زدم باز روشن نشد یعنی ال ای دی داخل کیس روشنه و وقتی کلید پاور رو میزنم ال ای دی هارد روشن میشه فقط 1 ثانیه بعد خاموش میشه(ال ای دی روشن میشه نه کامپیوتر اون هم برای یک لحظه)و اگه دوباره بزنم دیگه اون ال ای دی هم روشن نمیشه وفقط داخل کیس ال ای دی هاش روشنه بعد پاور رو عوض کردم درست شد الان 400 وات گزاشتم
یعنی پاور فرت؟
وقتی می خواهم اور کنم shader باید با خود هسته بالا بیاد یا جداگانه اون رو اور کنم؟
الان با پاور 400 دیگه نمیشه اور کرد؟
به دلیل چی بود که پاور سوخت به دلیل همین اوره یا نوسان برق و...؟(می دونم جاش اینجا نیست اما به خاطر یک سوال نمیشه تاپیک زد)
باتشکر
دوست من بهتون گفتم با این پاور نمیشه اور کرد....
بدلیل فشار روی پاور که با اور شما باعث شده تا امپر زیادی از پاور کشیده بشه اون سوخته و اگه این پاور هم ریل نباشه دوباره به همین مشکل بر میخورید...
توصیه میکنم یک پاور مناسب تهیه کنید و بعد اور کنید تا چیز دیگه ای نرفته رو هوا..........
gp485a =43
cooler master 460 w =40
مگه چیز دیگه ای هم به غیر از پاور میره رو هوا؟نقل قول:
دتا چیز دیگه ای نرفته رو هوا..........
این رو جواب ندادید:
نقل قول:
وقتی می خواهم اور کنم shader باید با خود هسته بالا بیاد یا جداگانه اون رو اور کنم؟
قبل از هر اقدامی یک پاور با توان خروجی واقعی 500W تهیه کنید .نقل قول:
تست های GPU OCCT معمولا بیش از حد معمولا حرارت GPU رو افزایش می دن ( حداقل 10 الی 15 درجه بیشتر ) ، لذا به هیچ وجه برای فواصل طولانی مدت ( بیش از 15 دقیقه ) به هیچ وجه توصیه نمیشه . فقط در حدی باشه که حرارت تثبیت شده و بعد از گذشتن 300 الی 400 ثانیه هیچ گونه خطایی مشاهده نشه .
هر دو حالت کاربرد داره ... فرقی نمیکنه ، در بعضی اوقات میشه با ثابت نگه داشتن فرکانس Shader در بالاترین حد ممکن ، به فرکانس های Core بالاتری دست یافت ، عکس این موضوع هم صادقه .نقل قول:
بهتون پیشنهاد می کنم فرکانس Memory رو برای استفاده طولانی مدت 24/7 بیشتر 10% اورکلاک نکنید . حداکثر حرارت Safe رو برای GPU را هم حدودا 80 الی 85 درجه سانتی گراد در نظر بگیرید .
نقل قول:
core=650
shader=1625
memory=1070
با occt تا 95 هم میرسهنقل قول:
حداکثر حرارت Safe رو برای GPU را هم حدودا 80 الی 85 درجه سانتی گراد در نظر بگیرید .
دما بالا و برای بار دهم پاور نا مناسب هست!
این حرارت در OCCT GPU به منزله اینه که در بازی های رایانه ای و APP های رایج حال حاضر حداکثر حرارت از 80 الی 85 درجه فراتر نخواهد رفت . اگر کارت گرافیکتون قابلیت افزایش سرعت فن رو داره می تونید سرعتش رو بیشتر کنید .نقل قول:
بازم سلام
من پاور و cpu ام رو عوض کردم حالا سیستمم شد این:
cpu=e5200 2.50
main board=gigabyte p945-
ram=1gb
ram=2gb
hard=320gb sata
hard=160gb sata
pci=tv&capture
pci=sata&ide
pci=modem
drive=cd rom ide
drive=cd rw ide
drive=cd rw ide
drive=dvd rw ide
drive=ram reader
vga=galaxy 9800gt 1gb ddr3
fan=7(باحساب فن سی پی یو و پاور)
power=500w harris
در پاور شاخه ی 12v چنین چیزهایی نوشته=
max current=10A
peak current=14A
حالا فک کنم این بهتر از اون یکی پاور هست و قدرتش بیشتره
می خواستم ببینم با این پاور میشه گرافیک و cpu رو اور کرد ؟
حالا چقدر می تونم کلاک ها رو بالا ببرم؟
این پاور رو چند خریدید..........
فکر کنم اینم ریل نیست .......
این رو نخریدمنقل قول:
این پاور رو چند خریدید..........
این بهتر از قبلیه درسته؟نقل قول:
فکر کنم اینم ریل نیست .......
جواببببببببببببببببببب؟
دوست من بهترو بدتر نداره اگه پاورتون ریل نباشه دوباره دچار مشکل میشید ...........
من اسم پاور رو تا حالا نشنیدم و به احتمال زیاد ریل نیست و توصیه میکنم عوضش کنید و از مارکهای معتبرتر استفاده کنید......
من هم اسمشو نشنیدم ولی چنین چیری دارم حدود 1 سال پیش خردیده شدهنقل قول:
من اسم پاور رو تا حالا نشنیدم و به احتمال زیاد ریل نیست و توصیه میکنم عوضش کنید و از مارکهای معتبرتر استفاده کنید.....
خوب حالا از کجا بفهمم ریل هست؟نقل قول:
دوست من بهترو بدتر نداره اگه پاورتون ریل نباشه دوباره دچار مشکل میشید ...........
نرم افزاری هست که بشه از پاور تست گرفت؟
فکر نکنم نرم افزاری تو این ضمینه باشه..........نقل قول:
نسبت به قیمت پاور میشه تشخیص داد که ریل هست یا نه مثلا یدونه 500 وات ریل بالای 50 تومن هست ....
روبعضی از پاورها هم نوشته مثلا روی پاور نوشته 600 وات اما وقتی بیشتر دقت میکنی میبینی پایینتر اون نوشته 250w real و منظورش از اون 600 وات اینه که حدود 1 دقیقه 600 وات رو تحمل میکنه و بعد از اون میره رو هوا.........
یک جدول روی پاور هست که نوشته:
------------=input
------------=output
power=200w opp 300w
حالا یعنی چی؟
اگه خواستید بگید که من یک عکس بزارم یا کامل تر بنویسم.
اگه عکس بزارید بهتره..........
دوست من فکر نکنم ریل باشه اما اگه دوستان هم نظر بدن بهتره........
من این گرافیکمو اور کلاکشو بهتر کردم 5 تا 5تا زیاد کردم و هرجا ناپایدار که شد همون 5 تای قبلشو انتخاب کردم
الان هم به این صورت شد:
core=695
shader=1645
memory=1070
الان هم کاملا پایداره با occt تست گرفتم بدون ارور چک پایدار بود و با ارور چک ارور نمی دهد و کامل پایدار هست.
الان خوبه؟
فقط یک مشکل هست که زیاد گرم میشه در حدی که کامپیوتر رو ریست می کنه یعنی بالای 95 میره و بعد ریست میشه مشکل از گزما هست و مشکل از ناپایداری نیست و کاملا پایداره.
دوست من توصیه میکنم با این پاور اورکلاک نکنید خدای نکرده دوباره یه چیز دیگه میره رو هوا ها از ما گفتن.......
این خاموش شدن هم فکر کنم به همین خاطر باشه و 9800 که نباید اینقدر گرم باشه دور فن رو ببر بالا ........
95 خیلی بالاست .........
اگه harris باشه که دو مدل داره real و معمولی باید ببینی که روش چی نوشته 500w real باید بنویسه
اگه یه عکس دیگه از مشخصاتش بگیری بهت میگم، این عکست لینکش خرابه
بالخره چطور شد real هست یا نه؟
سلام. آمپراژ شاخه ی 12 ولت ، فقط 10 آمپر هست که چندان جالب نیست و بهتره که پاور رو عوض کنید ( به طور مثل پاور 485 وات گرین ، حدود 25 آمپر جریان در شاخه ی 12 ولت تولید می کنه)نقل قول:
این هم اور من:
همش میزارمش روی حالت دیفالت فقط اور کردم برای مواقع ضروری که برای پاور و بقیه وسایل ضرر نداشته باشه.
بیشتر از این هم دیگه 100 درصد پایدار نیست همین قدر فک کنم بس باشه 1000 ثانیه هم زیر فشار بود هم با ارور چک هم بدون ارور چک نه ارور داد نه هنگ کرد فقط گرماش زیاد بود که بیشتر میگزاشتم از 97 درجه بالا تر می شد و ریست می کرد و به همین دلیل هم هست که گزاشتمش برای موارد ضروری البته occt هم دما خیلی میبره بالا اگه 6 ساعت هم بازی کنم این دما ایجاد نمی شه.
باتشکر از همگی
سلام. این ناپایداری باید بیشتر به خاطر فرکانس حافظه باشه! تا 1000 کمش کن ببین پایدار می شه ، اگه شد بزار رو همون 1000 بشه ، اگه نشد ، بزار رو 1050 و فرکانس هسته رو بزار رو 670 !نقل قول:
برای همینه که occt رو معرفی می کنیم! :دی اگه از اون جون سالم در ببره! یعنی جون سالم در برده! :دی
همین طوری که پایداره چراکمش کنم؟
به دلیل گرمای زیاد ریست میشه یعنی بالای 97 میره که فک کنم بشه اتوماتیک ریست ویندوز رو برداشت که دیگه کامپیوتر رو ریست نکنه و بزاره تا 10 درجه هم بیاد و کاملا هم پایداره