از بین همه برندهای لپ تاپ کدوم یا کدوماشون رو از همه بیشتر دوست دارید و به چه دلایل ؟
SONY
DELL
HP
ASUS
ACER
IBM LENOVO
FUJITSU SIEMENS
MSI
TOSHIBA
APPLE
JUNIPER
LG
و...
Printable View
از بین همه برندهای لپ تاپ کدوم یا کدوماشون رو از همه بیشتر دوست دارید و به چه دلایل ؟
SONY
DELL
HP
ASUS
ACER
IBM LENOVO
FUJITSU SIEMENS
MSI
TOSHIBA
APPLE
JUNIPER
LG
و...
HP is The BEST For EVER
IBM Lenovo
فقط DELL
چون ارزونه و اصلیش تو ایران فراوونه خر کاره و گارانتی های بسیار معتبری تو ایران داره راحت تعمیر میشه
هزینه تعمیرش پایینه همه تعمیر کارا ازش سر در میارن مشکلاتش جدید نیست
و اینکه ویندوز سی دی ویندوز اصلیش همراهشه همراه با درایور های Xp و vista
فقط DELL
چون ارزونه و اصلیش تو ایران فراوونه خر کاره و گارانتی های بسیار معتبری تو ایران داره راحت تعمیر میشه
هزینه تعمیرش پایینه همه تعمیر کارا ازش سر در میارن مشکلاتش جدید نیست
و اینکه ویندوز سی دی ویندوز اصلیش همراهشه همراه با درایور های Xp و vista
اپل به دلیل طراحی زیبا و ساده احساس ارامش خوبی داره برای کار
برای یه طراح طراحی سادش ذهن رو اذیت نمیکنه
اچی پی هم مدل های پاویلون سبک بودن و طراحی ظاحر شون رو دوست دارم
اگه بحث مالی نباشه که اپل خداست
بهتر بود در نظر سنجی قابلیت انتخاب Multiple Choice Poll نمیزاشتید ، اینطوری آمار دقیق بدست نمیاد و انتخاب بیشتر از یک مدل آمار رو بهم میزنه
نظر من ( بر طبق بازار و جامعه ایران )
از نظر طراحی :
اپل طراحی های عالی داره ، بدنه ساده در عین حال شیک و دوست داشتنی
از نظر زیبایی :
لپ تاپ های سونی به زیبایی مشهور هستند ، نه در ایران بلکه در بیشتر کشورها اغلب سونی رو به خاطر زیبایی عالی و دلنشین بودن و با کلاس بودن میخرن تا قدرتمند بودن
از نظر دوام و کیفیت :
به نظر من Lenovo ها تو این قسمت کیفیت ساخت بالاتری دارند ، Lenovo هر از گاهی جوایز کیفیت و استاندارد رو مال خودش میکنه و همیشه نشون داده کیفیت رو فدای کمیت نمیکنه
از نظر تنوع محصول :
به نظر من در این رده بهتر از برند ASUS پیدا نمیکنید ، برای هر نوع خواسته ای لپ تاپ مخصوص خودش رو داره ، از نت بوک گرفته تا لپ تاپ های Gaming پیشرفته با سیستم های منحصر به فرد
از نظر کم خرج بودن و در دسترس بودن قطعات :
بهتر از Dell در دنیا پیدا نمیکنید ، قطعات مصرفی فراوان به همراه قیمت پایین محصولات به خصوص باتری
در ضمن لپ تاپ های میان رده و پایین رده دل پیچیدگی خاصی ندارند و به عبارتی خوراک تعمیرکار ها هست
از نظر کمیت و ارزان قیمت بودن :
بهتر از ACER نیست ، همیشه بهترین امکانات رو در قبال قیمت پایین در اختیار مشتری هاش قرار میده ، سری های Aspire این شرکت بالاترین سهم بازارهای رقابتی رو در اختیار دارند
از نظر امکانات مالتی مدیا و سرگرمی :
لپ تاپ های سری Qosmio توشیبا برای اینکار ساخته شده اند ، قدرت پردازشی بالا و امکانات Entertainment عالی این لپ تاپ ها مثال زدنی هست ، هرچند رقبای قدرتمندی همچون ASUS هم دارد
اینها چند موردی بود که به ذهن من رسید ( از نظر من ) هرچند سلیقه ها متفاوت هست
با ابنحال تصمیم گیری در این مورد کمی مشکل هست
HP به ابن خوبی چی شد پس؟نقل قول:
دقت کنید :نقل قول:
در ساعت 2.47 دقیقه شب !! HP هم در رده های مالتی مدیا و تبلت ها دستگاه های خوبی داره ، هرچند بازار جهان دست HP هستنقل قول:
اینها چند موردی بود که به ذهن من رسید
HP از زمانی که خط تولید Compaq رو برای خودش انحصاری کرد و سهامش رو خرید خودش رو تونست بالا بکشه
مدلهای جدید DV6 / DV8 بازار خیلی خوبی دارن
به نظر من محصولات HP خوراک کسانی هستند که لپ تاپ های مالتی مدیا و سرگرمی قدرتمند میخوان ، هرچند بیشتر طراحی هاش تکراری و خسته کننده هست
من هم سونی رو دوست دارم هم دل رو ولی به سونی رای دادم
Sony VAIO
-------------
به اعتقاد من بحث برند خيلي مهم نيست
چون همه سازنده ها در رنجهاي مختلف قيمتي همه نوع نوت بوك ميدن به بازار
اما در رنجي كه من خريد كردم (زير 600) ايسر از همه بهتره
در برندهاي ديگه به نظر من بهترين اچ پي هست چون با توجه به قيمت كيفيت خيلي خوبي داره.
only apple
سونی قشنگه ولی من دلو دوست دارم ...
HP is GENIUS
رای من 5 تا بود ، اول Sony دوم Apple سوم Dell چهارم Acer پنجم LG ( در زمینه لپ تاپ آینده دار هست )
اچ پی و ایسوس
سلام به همه.
بهتره یه رویکرد هر سازنده توجه کنید.
در ضمن هر برندی چندتا شاهکار داره که حرفی برای گفتن دارن.
الان چندتا لپ تاپ کنارم هست که همه رو تست کردم اما نظرم توجه به کیفیت های خاص هست که خاص استفاده منه.
هر کس دلایل متفاوتی از انتخابش داره که خاص خودشه.
Dell Precision - IBM ThinkPad- Sony Fw ,Cs , ..............
نظر سنجی چندان معتبر نیست! همه به 3 یا 4 تا برند رای دادن!
یه نکته جالب در این نظر سنجی این هست که toshiba یکی از بزرگترین و قدیمی ترین تولید کنندگان نوت بوک که تا همین چند سال پیش جزو پرفروش ترین های بازار ایران بود ، حتی یک رای هم نداره!!!!
juniper از توشیبا بیشتر مورد پسند شده!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18:
دوران توشیبا تو ایران تموم شد ، الان بازار ایران دست هر برندی هست غیر از توشیبا !!نقل قول:
یه نکته جالب در این نظر سنجی این هست که toshiba یکی از بزرگترین و قدیمی ترین تولید کنندگان نوت بوک که تا همین چند سال پیش جزو پرفروش ترین های بازار ایران بود ، حتی یک رای هم نداره!!!!
منم کاملا موافقم. دیگه توشیبا خریدار نداره. این روزها حتی فروش دل هم داره یواش یواش کمتر میشه. اچ پی و سونی بیشتر میشه.کاملا تو بازار مشخصه.
در کل مقایسه کانفیگ با کانفیگ صحیحاست نه مقایسه برندها اما در کل:
SONY یعنی کیفیت زیبایی و اعتبار
LENOVO کیفیت برتر
ASUS قدرت کیفیت رضایت
دوست من توشیبا داره واقعا حرفی برای گفتن بین این همه برند معتبر نداره صداشو که تا آخر هم زیاد میکنی بازم باید گوشتو بچسبونی به اسپیکرهاش تا یه چیزی بشنوی - خیلی هم سنگینه لپ تاپ هاش !
SONY به دلیل ظاهر زیبا و جنس مرغوب
sony...
dalilesh hamon brandeshe
Sony yanii Sony
من نمیخوام از TOSHIBA دفاع کنم،اما آخه این چجور نظریه که همش سنگینه!!!!نقل قول:
اون مدل که شما کار کردی باهاش سنگین بوده و کانفیگ ضعیفی بخصوص در صدا داشته، یادمه سابق که واردات توشیبا زیاد بود گزیینه دوم همه توشیبا بود سوم دل
حالا تاجرا و شرکتها کم وارد میکنند وگرنه تا 3 سال پیش که پایتخت پر بود از SONY و TOSHIBA
ای خداااا از دست ...!!!
بلی توشیبا برند بسیار خوبیست.
مدل هایی که شما با اون کار کردی حتما خیلی قدیمی بوده و مسلما سنگین و زشت!
اما این شرکت نوت بوک های بروزی تولید می کنه و با کیفیت بسیار خوب،
مخصوصا سری QOSIMO
hp به دلیل کانفیگ خوبش و طراحی فوق العادش
دل مثل قوطی کبریت می مونه
Only HP d:
اچ چی همه برندهارو میزاره تو جیبش
به دلیل زیبایی فوق العاده کانفینگ بسیار عالی وقیمت کاملا نرمال و متعادل.
پس فقط فقط اچ پی
به نظرم بنده ق لپ تاپ همه فن ریف که در هر نیازی ارضا کنه کاربردهاش شخص رو فقط در اچ پی موجوده
راستی بهتره بگیم اچ پی قیمتش بسیار مناسبه
یه سرچ کنید در مورد اچ پی در سایتی مثل یوتیوب!با انواع فیلمهای مشکلات لپ تاپهای این شرکت روبرو میشید!الان 3 نفر از دوستانم اچ پی دارن!به 1 سال و نیم نکشیده که همشون مشکل پیدا کردن با لپ تاپاشون!!حالا مشکلاتشون چی هست؟دوست اولیم که تمام یو اس بی های دستگاهش+بلوتوثش از کار افتادن!!!برد نمایندگی اچ پی نه تنها کاری نکردن که هیچ بلکه بهش گفتن قطعاتی از مادربردت باید تعویض بشه که فعلا دوست من این کار رو نکرده چون هزینش زیاده البته همین دوستمون درب لپ تاپش مشکل پیدا کرده و موقع بسته شدن خوب بسته نمیشه!ایشون میخواستن دل بخرن قبلا ولی چون در بازار هند اون موقع محصولات دل امریکا وارد نشده بود ناچار به انتخاب اچ پی شدند!در ضمن همیشه هم با نصب درایورها و ویندوز در لپ تاپشون مشکل داشتند چون سی دی های ویندوز و درایور رو شرکت در باکس لپ تاپ تعبیه نکرده!!!!!اما نفر دوم!ایشون با باتری 9 سلی لپ تاپ اچ پیشون مشکل پیدا کردن!البته سوکت اداپتور لپ تاپشون هم مثل اینکه گشاد شده که گاهی اوقات باید کمی دست دست بشه تا کار کنه!!!!!لپ تاپ ایشون ساخت اصل کانادا هست!!!اما دوست سومم!که اشتباه کرد و اچ پی خرید!ایشون مشکل داغ کردن ناحیه ی موس پد لمسی دستگاهشون رو دارن!به شدت اون ناحیه از لپ تاپشون داغ میکنه به طوری که دیگه اون قسمت از دستگاه نا کارامد میشه!
راستی میدونستید در سال 2009 لپ تاپهای شرکت اچ پی از لحاظ کیفیت یکی از پایین ترین رده ها رو کسب کردند و طبق مقاله ای که در این زمینه خواندم لپ تاپی دارای کیفیت هست که تا 2.5 سال بدون مشکل سخت افزاری کار کنه!در این رده بندی لپ تاپهای توشیبا اول شدند که واقعا لیاقتش رو داشتند شرکتهای سونی دل و اپل هم رده های میانی و نسبتا خوب رو کسب کردند!
فقط سوني به خاطر منحصر به فرد بودن در طراحي
گرچه شايد از نظر كارايي/هزينه نسبت به بقيه برند ها در همه سري هاش حرف اول نزنه
ولي از نظر كيفيت قطعات و معماري ساخت حرف اول و آخر ميزنه
سوني مثل هيچكدام :8:
توشیبا و اسوس سازنده قابل اطمینانترین لپتاپها
[ ۲۱ آذر ۱۳۸۸ ]
مطالعات انجام شده توسط محققان نشان از کیفیت بالای محصولات تولیدی توشیبا و اسوس در تولید لپتاپ دارد. در نتایج این تحقیقات شرکت HP در رده آخر لپتاپهای با کیفیت جای گرفته است!
ما همواره هنگام خرید یک لپتاپ نو بیشتر توجه خود را به قدرت، کارایی و قابلیت حمل بالاتر محصولات معطوف میکنیم که این امر را میتوان با مطالعه مشخصات فنی قطعات آن و مشخصات ظاهری محصول دریافت، اما نمیتوان پیشبینی مطمئنی نسبت به کیفیت و طول عمر قطعات آن داشت.
با بررسی اطلاعات مراجعهها برای استفاده از خدمات پشتیبانی شرکتهای مختلف و مقایسه آنها با یکدیگر، میتوان به کیفیت ساخت محصولات آنها نسبت به یکدیگر پی برد. بنا به نتایج شکل گرفته از تحقیقات، شرکتهای Asus، Toshiba و Sony به ترتیب باکیفیتترین محصولات را تولید میکنند و شرکتهای HP، Acer و Gateway به ترتیب در انتهای این لیست جای دارند. بنا به اطلاعات استخراج شده از این مطالعات بیش از 25 درصد محصولات HP پس از سه سال کارکرد و بیش از 15 درصد محصولات آن در طی 2 سال اول کارکرد به مشکلات فنی بر میخورند. این در حالی است که این آمار برای اسوس کمتر از 10 درصد در دو سال اول و حدود 15 درصد در سه سال است.
در این آمار ترتیب کمترین آمار مراجعه برای پشتیبانی در دو یا سه سال اول به ترتیب مربوط به شرکتهای Asus، Toshiba، Sony، Apple، Dell، Lenovo، Acer، Gateway و HP است که البته حضور شرکت HP در رده آخر بسیاری از کاربران را شوکه کرد!
همچنین در این مطالعات که روی عملکرد سه ساله محصولات شکل گرفته است، به این نتیجه رسیدهاند که محصولات گرانقیمت و حرفهای با مجموع 18 درصد مراجعه برای تعمیرات بهترین کیفیت، محصولات ارزان قیمتتر و نیمهحرفهای با مجموع 6/20 درصد پس از آنها و نتبوکها با آماری حدود 25 درصد خرابی طی سه سال، بیکیفیتترین دستهها هستند که اهمیت رابطه بهای پرداختی و کیفیت دریافتی را روشن میکند.
منبع : بزرگراه فناوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acer
امضا رو ببین:20:
hp بخاطر نوآوری در طراحی و ساخت ..
دوستان لطفا از روی تعصب از hp تعریف نکنین. تو همین فروم ده ها نفر دارن از hp و مشکلات داغ کردن و سوختن کارت گرافیک و .... حرف می زنن. به نظر من اول VAIO بعد هم DELL
واقعا تو سال اصلاح الگوي مصرف فقط hp .چون وقتي روشن مي شه نيازي به روشن بودن بخاري نداره .خودش خونه رو گرم مي كنه كه باعث صرفه جويي ميشه .نقل قول:
hp مارك خوبيه براي پرينتر نه براي لپ تاپ .