من هم به تازگی Diamond2 رو گرفتم و به همین دلیل در مورد هر دو گوشی تحقیقاتی کردم که اینجا نوشتم:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4325072
بعد از خرید Diamond2 دیدم یه نکته ی عجیبی که درش هست اینه که با اینکه شتاب سنج داره، ولی وقتی گوشی رو می چرخونی صفحه نمی چرخه! توی چند تا فوروم هم سرچ کردم و اونجاها هم نرم افزارهایی رو معرفی کرده بودن که وقتی نصبشون می کردی فقط توی نرم افزارهای به خصوصی با چرخاندن گوشی صفحه رو می چرخوند. (مثل نرم افزار Zsensor) البته کارایی این نرم افزار خیلی جالب نبود. نمی دونم شاید دقتشون کم بود یا من نرم افزار خوبی رو نصب نکردم... به هر حال گاهی اوقات با وجود استفاده از اون نرم افزار هم وقتی گوشی رو می چرخونی باز صفحه نمی چرخه! خلاصه من هنوز راه حل دقیق برطرف شدن این مشکل رو پیدا نکردم. شما هم یه تحقیقی بکن... اگر صفحه نچرخه، تقریبا می شه گفت شتابسنج بی استفاده است.
موضوع دیگه اختلاف قیمت HTC با ضمانت و بی ضمانته. من گوشی بدون ضمانت گرفتم به قیمت 490. (البته مثل اینکه 470 هم می شه خرید.) در مقابل قیمت گوشی با ضمانت 580 هست. به نظر من می ارزه ریکس(!) کنیم (من کردم) و 110 تومان پول برای ضمانت ندیم. من با خودم گفتم حتی اگر گوشی به اندازه 110 تومان هم خراب بشه! و پول تعمیرش رو خودمون بدیم، تازه مثل اینه که ضمانت دارشو خریدیم! اگر هم خراب نشه که 110 تومان پول کمی نیست. البته فروشنده به من گفت از زمان خرید 48 ساعت وقت داری که باهاش کار کنی و اگر اشکال داشته باشه (یعنی یه جوری باشه که از اول خراب بوده باشه) عوض می کنیم. خلاصه از اول حتما گوشی سالم بهت می دن. ضمانت فقط برای اینه که اگر بعدا خراب شد...
من گوشی 5800 نوکیا رو هم دارم، و این گوشی Diamond2 از نظر حساسیت صفحه لمسی نسبت به کلیک، خیلی بهتر از اون هست. البته بعضی جاها (مثلا توی File Explorer) آیکون ها (یعنی اسم فولدرها و فایل ها) خیلی ریزه و بدون قلم اصلا نمی شه باهاش کار کرد. (تازه من که چندین من تجربه کار با صفحه لمسی رو دارم) نوکیا اصلا چنین مشکلی نداشت و همه آیکون هاش به اندازه کافی بزرگ بود.
توصیه های بعد از خرید:
نهایتا توصیه می کنم روی Diamond2 برای فارسی ساز، حتما فقط اینو نصب کنید:
Mobidiv_417_EN_NoKB_TSD_May26
(من ورژن 416 رو که نصب کردم کار نکرد. حروف رو جدا جدا نشون می داد ولی با این کار کرد.)
برای کیبورد فارسی هم این خوبه:
FingerKeyb-2.1-WVGA
چون دکمه هاش بزرگه و می شه با انگشت فشار داد.
اسم این دو نرم افزار رو سرچ کنید توی فوروم های فارسی لینک دانلودشون هست.
ضمنا (ظاهرا فقط توی بعضی از ورژن هاش این مشکل رو داره) زمانی که گوشی روی StandBy باشه، اگر SMS بیاد گوشی صدا نمی ده! که برای رفع این مشکل باید بری توی سایت خود HTC قسمت Support و Hotfix مربوطه رو دانلود و نصب کنی.