هر كسي دوست دارد ديگري را مغلوب كند
سلام دوستان عزيز اميدوارم كه خوب باشيد
هر كسي براي خودش نظري داره و نظر هر كسي قابل احترام است و كسي نبايد به نظر كس ديگري اعتراض كنه :blush: ولي در كل اينم نوع موفقيت است و بايد به اين گروه تبريك گفت كه تونسته يك گروه بزرگ را كه خودش سايت هاي ديگر را هك ميكنه هك كنه ;) من خودم عضو آشيانه هستم وقتي ايميل آمد و خبر شدم اولش كمي ناراحت شدم ولي بعدش گفتم خوب :rolleye: اينم يه اتفاق است و مثل ساير سايتهاي امينتي كه بعضي وقتها هك ميشه يه بار هك شده ;) خوب اين تجربه خوبي براي سايت آشيانه شد تا بيشتر متوجه خودش باشه :rolleye:
اين خيلي خوبه يك نوع رقابت است و حالا اينها بيشتر و بيشتر تلاش ميكنند تا بر همديگر غلبه كنند البته به طور سالم و بدون خرابكاري و خشونت :cool:
و اينو مطمئن باشيد كه هر كسي دوست داره مشهور بشه و افتخار كسب كنه اگر من و تو هم به جاي اين تيم بوديم و ميتونستيم كه راه نفوذي به سايت پيدا كنيم حتماَ اين كار را انجام ميداديم حتي اگر عضوش بوديم در كل همه انسانها دوست دارند روز به روز بالا و بالاتر بروند :rolleye:
مثل منو تو كه هر روز پست ميديم و اظهار نظر ميكنيم تا رتبه مان بالا بره :puke: :biggrin: :rolleye: البته اینو جدی نگفتم :biggrin:
موفق باشید