میشه یه نفر به ما یاد بده چطوری یه متن رو تو پست مخفی کنیم
همون دکمه محتوی مخفی ممنون میشم
Printable View
میشه یه نفر به ما یاد بده چطوری یه متن رو تو پست مخفی کنیم
همون دکمه محتوی مخفی ممنون میشم
متنتون رو کامل می نویسین ، های لایت (سلکت) می کنینش ، و بعد روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک می کنید و عنوان انتخاب می کنید برای متن مخفیتون...
متنتون رو کامل می نویسین ، های لایت (سلکت) می کنینش ، و بعد روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک می کنید و عنوان انتخاب می کنید برای متن مخفیتون...
ممنون یه سوال چرا تو این تایپیک اول موضوع چک میشه بعد دوباره اگه تایید بشه نمایش میدن؟
محتوای مخفی: هدیه ای برای شما
سلام
چرا من نمیتونم فایل توی این سایت پیوست کنم؟ تشکر
پیوست فایل فقط برای مدیران و همکاران انجمن امکان پذیر هست
البته من دیدم بعضی از کاربران فعال هم استثناً این امکان رو دارن !نقل قول:
پیوست فایل فقط برای مدیران و همکاران انجمن امکان پذیر هست
موضوع مناسبی انتخاب میکردی///
سلامنقل قول:
هیچ کاربری همچین امکانی نداره. اون ها که شما دیدید مدیریت براشون فایل ضمیمه کرده.
قبل از یاد گیری:
بعد از یادگیری:نقل قول:
ایرانی جماعت رو بکشی باز هم دست از این جینگولک بازیها بر نمیداره که بر نمیداره.نقل قول:
آره ... فک کنم اینطوری بوده ...نقل قول:
سلام
هیچ کاربری همچین امکانی نداره. اون ها که شما دیدید مدیریت براشون فایل ضمیمه کرده.
به هر حال شما یه زمان بزرگ انجمن بودی ( حالام هستید) ... و بهتر میدونی چی به چیه
راست میگه! نمیشه!نقل قول:
من یه بار همچین درخواستی دادم (قدیم) ....
گفتن نمیشه :دی
سلام.
دوست عزیز، akpa جان، جواب سوال اولتونو که دوستان گفتند.
برای سوال دومتون هم باید بگم که زمانی که انجمن متفرقه بسته شد، بعضیا اینجا رو با متفرقه اشتباهی گرفتند!
و تاپیکهای بی ربط به این انجمن ایجاد میشد که جاش در متفرقه بود.
برای جلوگیری از این هرج و مرج تاپیک ها، مدیران محترم، کاری کردند که بدون اجازه تاپیکی نمایش داده نشه. که البته کار خیلی خوبی بود.
محتوای مخفی: یه پیشنهاد برای مدیران محترم
راستی!
یه موردی رو فراموش کردم بگم.
بهتره قبل از ایجاد هر تاپیک یا شرکت کردن در هر بحث، قوانین انجمن رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- عنوان تاپیک باید به خودی خود نشانگر محتوا و گفتگوی های تاپیک باشد . لطفا در هنگام اینجاد تاپیک به این نکته توجه کنید تا تاپیک شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد . از ایجاد تاپیک هایی با عناوین : کمک ، کمک فوری ، خیلی مهم و سایر عناوین عمومی جدا خودداری کنید ...
قوانين انجمن هاي p30world:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
موفق باشید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاینیش هم به همین شکله من کمک میخوام
ممنون ببخشید اگه قوانین رو رعایت نکردم ولی چون قبلا یه تایپیک دادم و نمایش داده نشد فکر کردم نمیشه اینجا تایپیک داد دوباره امتحان کردم عنوان رو شانسی دادم فرداش دیدم اجازه دادن این تایپیک نمایش داده بشه اونم با این عنوان ضایع "؟؟؟؟؟؟؟؟" در هر صورت ازهمگی ممنونم وبابت این سهل انگاری معذرت میخوام:11:نقل قول:
دوست عزیز پست تکراری نده مشکل این آقا که حل شده چرا پست میدینقل قول:
arzeva
حداقل یه نگاه به تاریخ تاپیک مینداختینقل قول:
10-19-2009, 12:56 PM
مال 2 هفته پیشه آخرین پستش ! :دی