نقل قول:
کلا خازنی بهتر از مقاومتی هستش و یک مزیت حساب میاد حالا اگه قرار باشه همه مزیت هارو تبدیل به ضعف کنیم فکر میکنم 1100 نوکیا هم از اچ دی بهتر باشه چون برای یک عده صفحه کلید راحت تر از لمسیه
یه جورایی قبول کردم :دی ! در مورد مثالت برای 1100 جالب بود و منو راضی کرد
البته من مقاومتی بودن رو ضعف و خازنی بودن رو مزیت نمیدونم !
نقل قول:
البته چند مورد دیگه هم هست یکیش اینکه بازیهای ایفون رو رو 8910 پورت میکنن یا استفاده از کارت گرافیک قدرتمند اچ دی و صفحه نمایش oled که دیگه نمیشه ضعف دونستش ...
سخت افزار ساتیو و و آیفون8910 کاملآ شبیه هم هست ! حتی نر افزارشون(8910 و ساتیو منظورم بود) :دی ! فقط چون 8910 زودتر اومده تونستن پورت کنن ! 100% برای ساتیو هم پورت میشه
نقل قول:
چرا اینقدر تو سر و کله هم میزنین اصلا این 2 تاگوشی نباید مقایسه بشن !
منی که دوربین عکسبرداری میخوام 100 ساتیو میگیرم یا پیکسون 12 نه اچ دی !
کسی که هم فیلمبرداری براش مهم تره میره اچ دی میخره
اما در مورد باتری
هیچ کدام از دارندگان اچ دی که کمی از موبایل سرشون میشه(مثل نینجای خودمون...سینا موبایسلتسان...فرید موبایلستان...مهدی فروم خودمون)
و البته خودم که چیزی بلد نیستم !
از باتری اچ دی راضی نیستند( باتری 1500میلی آمپر +led) باید نتیجه بهتری میداد
و اعداد و ارقام سامسونگ روکارکرد باتری بیشتر تبلیغات میدونن تا واقعیت
یه موضوع دیگه در مورد تاچ خازنیه که واقعا نباید با بهترین تاچ مقاومتی مقایسه بشه
اینم مهر تایید به حرفای من (قابل توجه حسن موتوری)
نقل قول:
اینم مدرک :
به رنگ آسمون دقت کن
فک کنم یادت اومد کدوم عکسارو میگم
تازه ان86 هنوز به فریمور 20 آپدیت نشده
پس ساتیو هم همچین دوربینش چیز خاصی نیست .... امنیا اچ دیم که بهترین کمرا فون شد .... پس کیفیت عکسشون اختلاف آنچنانی نداره که از اون همه برتری 8910 بگزریم
m8910 دوربین حرفه ای تری داره چون
دیافراگم متغیر داره
لنز 28 میلیمتری داره
بست شات و کلی تنظیمات حرفه ای داره
ببین خودت داری میگی ن86 هنوز به ورژن 20 آپدیت نشده بعد از گوشی پروتوتایپ سونی که اومدن باش عکس انداختن رو داری مقایسه میکنی ! یه مقداری منطقی باشین
میتونین عکسای ساتیو رو بعد از ریلیز ببینین (چند نمونه میذارم توی پست بعدی)
ببین اگه میخای اینجوری بحث کنی من میگم ساتیو سرتره
بست پیک داره
اسمارت کنتراست داره
اینایی که خودت گفتی و خودم گفتم همه امکانات نرم افزاری هست که خودتم بهتر میدونی فقط بعضیهاش مثه همین بست پیک یا فیس دیتکشن بدرد بخورن که این بست پیک رو باید پیکسون 12 هم داشته باشه
در ضمن چرا GSMARENA نیومد یه مقایسه بذاره ؟؟ چون هنوز ساتیو وارد نشده بود و نسخه های پروتوتایپش بود
الان که وارد شده میشه منتظر یه ریویوو بود ازش
نقل قول:
ببین تبدیل فیش ممکنه همیشه همرات نباشه ... وقتی رو خود گوشی باشه خیلی بهتره
پورت usb هم استاندارد باشه میتونی راحت از هر سیمی برای شارژ و وصل کردن به pc استفاده کنی که خیلی استفاده داره
بعدشم وقتی شارژرو میزنی تو fast port دیگه نمیتونی چیزی بهش وصل کنی
قبول دارم ولی ! گفتم که مزیت 3.5 رو خودمم میدونم ولی بخاطر این ساتیو کمه ؟؟
این پورتی رو که شما میگی همه جا هست من جایی ندیدم ! اون USB که منظورته mini USB هست که همه جا هست ! این پورت فقط برای گوشیهای موبایله و من فقط رو نوکیا و سامسونگ دیدم
حتی ن95 و ایکس1 پورتشون mini هست ! اگه این بود باز یچیزی
نشون دادی که تاحالا گوشی و کلآ سونی اریکسون ندیدی که اینجوری میگی ! پسر خوب شارژرهای سونی خیلی وقته (از ک800) راحت میتونن 2 کار رو همزمان انجام بدن (شارژر ک800 رو برو ببین)
نقل قول:
شما اگه یه مموری 16 بزاری رو ساتیو فقط 16 گیگ مموری داری ولی رو 8910 خودش 16 گیگ داره با 16 تا میشه 32 تا
32 گیگ رو قبول دارم ولی سرعت رو نه ! سرعت مموری کارت کلاس 6 هیچ فرقی با داخلی نداره
نقل قول:
فیلم برداری slow motion اتفاقاً چیز خیلی جالبیه ....
اگه 320x240 با 120 فریم بدرن نمیخوره پس 640x480 هم در برابر 1280x720 هیچی نیست
نقل قول:
شما یه جوری میگی امگار 8910 اصلاً دوربین نداره .... حالا خوبه بهترین کمرافون شد
نتیجه گیری بدون تعصب :
8910 بهترین کمرا فون شد پس دوربینش چیز کمی نیست و حتا در برابر ساتیو کم نمیاره به جاش فیلم برداری خیلی بهتری داره
پس دوربین بهتر ساتیو با فیلم بهتر 8910 ساده میشه
میمونه همه اون مواردی که قبل گفتم
به نظر من ساتیو فیمتش باید 100 تومن از 8910 ارزونتر باشه تا بشه مقایسشون کرد
حرف بی منطق و کل کل !! یه کم سعی کن منطقی باشی و بحث کنی !
من قبول کردم 8910 فیلمش بهتره ! ولی تو انقدر بی منطقی و .... که حتی نمیخوای قبول کنی 12 بهتر از 8 هست (حداقلش تعداد پیکسلهاش از 8 بیشتره)
بحث با شما واقعآ بی نتیجس ! اینجاس که معنی تعصبو میشه فهمید !
آخه اونموقعی که این بهترین کمرا فون شد (البته من نمیدونم کی گفته بهترین کمرافون شده) 12 ای وجود نداشت
اگرم بقول شما 8910 دوربینش از ساتیو کم نداره پس چرا سامسونگ یهو بدون مقدمه 12 شو معرفی وارد کرد
این بحث نیست ! این فقط تعصب و البته کل کل هست که نمیخوایید کمی منطقی و واقع بین باشید
واقعآ متاسفم