سلام
می خواستم بدونم کراس فایر کردن دوتا hd 3850 512 معادل چه کارتی میشه؟
از نظر قیمت و قابلیت
Printable View
سلام
می خواستم بدونم کراس فایر کردن دوتا hd 3850 512 معادل چه کارتی میشه؟
از نظر قیمت و قابلیت
فكر كنم يه مقدار از 4850 قوي تر بشه شايدم برابر باشن ولي الان با توجه به قيمت 140-150 توماني 4850 اصلا نمي صرفه !
از نظر فریم ریت در بازیها یا همون قابلیت ، تقریبا یه چیزی مثل 4770 یا کمی کمتر. از نظر قیمت چون دیگه تولید نمی شه و سخت گیر میاد فکر نکنم ارزش داشته باشه. کراس فایر کردن کارتهای low-end در حالی که کارتهای تکی قوی تر وجود داره، دلیلی نداره.
دوستان چطور میشه دو تا کارت رو سیستم نصب کرد ؟
اصلا قضیه ی این دو تا کارت چیه ؟ من در رابطه با این مورد هیچی نمیدونم،لطفا یکیم توضیح بدین
سلام به تکنولوژی که دو تا کارت رو با هم دیگه رو یک سیستم نصب میکنن میگن ATI CROSSFIRE و NVIDIA SLI و با یک کیت دو تا کارت رو به هم دیگه وصل میکنننقل قول:
ATI CROSSFIRE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QUAD CROSSFIRE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم ATI CROSSFIRE
کیت NVIDIA SLI
NVIDIA SLI
3WAY SLI
قدرت یک کارت در برابر دو کارت
نقل قول:
مرسی از توضیحاتت:11:
برا اینکه دو تا کارت رو اسلی کینم باید دو تا مدل عینهم باشن دیگه؟
من رو مین بوردم جایی برای نصب کارت دیگه ای نمیبینم :skpl5 se ینی این قابلیت رو نداره ؟
خواهش میکنمنقل قول:
1- برای کارتهای ATI میشه یه مدل نباشن ولی باید از یه سری باشن مثلا 4870 با 4890 یا 4770 با 4730 ولی تا اونجایی که من خبر دارم برای کارتهای NVIDIA باید از یه مدل باشن.
2-مادر بردت P5KPL SE هست؟ اگه آره که ساپورت نمیکنه
نقل قول:
آره من سیستممو جدیدا ارتقا دادم مادربوردم بدجوری بهم انداخت یارو:13:
گفته بودم بهترین سیستمو ببنده،برداشته بود یه کارت 9400 انداخته بود رو سیستم...:31:
یه مادر بورد تو این حدود قیمت مادر بورد خودم سراغ دارین؟ که این قابلیتو داشه باشه،شاید تعویضش کردم.
asus باشه
مادربورد رو چند خریدی؟ ولی به نظر من عوض نکن چون ضرر میکنی حالا هر جور دوست داری اگر خواستی بگونقل قول:
80 تومن گرفتم.نقل قول:
کراس 3850 کاملا بی ارزش و با کارایی پایین هست!
یه توضیح کوچیک اینکه استفاد ه از دو GPU و بیشتر ه سری مشکلات خاص خودش رو داره و اینکه این فناوری روی یک PCB هم هست که اصطلاحا بهش د اخلی میگن GTX 295-4870X2 ,...
خاکی هم نزنید...
مسئله اینجاست که من یه کارت 3850 دارم.
اگه بفروشم خیلی ارزون می خرن