همونطور که مستحضر هسیتد ، سرویس جدید گوگل به اسم Google Wave برای یه طیف محدود ارائه شده و برای استفاده ازش حتما نیاز به دعوت نامه دارید :)
حالا اگه لطف کنه یکی واسه ما دعوت نامه بفرسته ، ممنون میشم ! :11:
Printable View
همونطور که مستحضر هسیتد ، سرویس جدید گوگل به اسم Google Wave برای یه طیف محدود ارائه شده و برای استفاده ازش حتما نیاز به دعوت نامه دارید :)
حالا اگه لطف کنه یکی واسه ما دعوت نامه بفرسته ، ممنون میشم ! :11:
دوست عزیز این سیستم میشه بگی کارش دقیقا چیه؟
گوگل ویو یا Google Wave یه شبکه ی اجتماعی از شرکت گوگل هست که باهاش میتونید ایمیل بفرستید ، با دوستاتون چت کنید ، از سایر شبکه های اجتماعی مثل Twitter , Facebook , Friendfeed و غیره استفاده کنید ... زورنال نویسی کنید ... و کلاً هر چیزی که تا حالا دیدید رو تو خودش داره :)
منم یک چیز هایی شندیم.
کسی داشت به منم بده
هر فردی که دعوت میشه ۸ نفر دیگه رو میتونه دعوت کنه و از الان در ebay دران میفروشن دعوتنامها رو
پس اینم می خواد فیلتر شه ....
زوز نزنین :دی
منم میخوام منم میخوام
اگر کسی داشت برای من هم بفرسته ممنون میشم :31:
اولویت یا بچه های قدیمیه
آره متاسفانه ، عده ای دعوت نامه هارو به حراج گذاشتن :-&
من که ایمیل به گوگل زدم و خودم رو سافتور دولوپر و بلاگر معرفی کردم و گفتم یه ریویو میخوام در موردش بنویسم ، امیدوارم جواب بدن
اولویت با :
همکاران شرکت گوگل
اعضای قدیمی و فعال
کلیه ی توسعه دعندگانی که در این پروژه با گوگل همکاری داشتن و مشکلات رو گزارش کردن
خیلی سیستم خدائیه ، پیشنهاد می کنم حتما راجع بهش تحقیق کنید
یکی از بهترین بخش هاش Real Time بودنشه که با آپدیت شدن پروفایل های دوستان شما بدون نیاز به ریفرش اتوماتیک پیام ها همزمان به نمایش در میان مثل FriendFeed
سایت رسمی :
کد:http://www.wave.google.com
مگه فیس بوک ، فرندفید ، توئیتر ، فلیکر فیلطر نیست ؟ پس من چرا هنوز دارم ازشون استفاده می کنم ؟نقل قول:
به نظر من گوگل با ارائه ی این سرویس از رقبای خودش می تونه فاصله ی چشمگیری بگیره و مثل سالهای گذشته خودش رو در صدر حفظ کنه .
ما رو یادتون نره (متقاضی دعوت نامه)
دوستان کسی دعوتنامه پیدا نکرده ؟
من الان عضو شدم :دی
ولی هنوز خودم دعوت نامه ای ندارم
ای نامرد از کجا گیر آوردی؟؟نقل قول:
من الان عضو شدم
ولی هنوز خودم دعوت نامه ای ندارم
برای من اول بفرست......
محتوای مخفی: E-mail
اگه دعوتنامه اومد واست ، یکی بفرست واسم .نقل قول:
محتوای مخفی: ایمیل
مرسی
کسی دعوتنامه داشت واسه منم بفرسته ممنون میشم اینجا بگه تا واسش ایمیلم رو بفرستم...
شما دعوت نامه از کجا آوردی ؟نقل قول:
مبارکه , دعوتنامه هاش اومد ممنون میشم یکی واسم بفرستی :31:نقل قول:
محتوای مخفی: Email
از یکی از دوستای خارجی گرفتم :20:نقل قول:
رو چشم ... هر وقت دعوت نامه ها اومد میفرستم
فقط دوستانی که درخواست دادن ، لطفا دلیل این درخواست رو هم بنویسن ( یا پست هاشونو ویرایش کنن و دلیل رو هم اضافه کنن تا منم در پست اول اونها رو لیست کنم ) ببینیم نیاز چه کسی بیشتر هست تا اون شخص در اولویت قرار بگیره
باید خدمت دوستان عرض کنم که اگه برای مصارف خیلی عادی و دیدن محیط این پلتفرم به دعوت نامه احتیاج دارید ، بهتره یه سرچی کنید و اسکرین شات هارو ببینید به جای اینکه حق یه توسعه دهنده یا بلاگر رو سلب کنید :) :40:
دوستانی که دعوتنامه دار شدن گوشه چشمی هم به ما داشته باشن !
دلیل !؟نقل قول:
فقط دوستانی که درخواست دادن ، لطفا دلیل این درخواست رو هم بنویسن ( یا پست هاشونو ویرایش کنن و دلیل رو هم اضافه کنن تا منم در پست اول اونها رو لیست کنم ) ببینیم نیاز چه کسی بیشتر هست تا اون شخص در اولویت قرار بگیره
احتمالا بنده هم Software Developer هستم D:
منم میخوام. یکی به ما هم التفات کنید.
no thanks
merci dada
سلام.
احتمالا شما از ف ی ل تر شکن استفاده میکنید :دینقل قول:
----------------------------
ای بابا!!!
همه تون که دعوتنامه میخواهید :دی
ببنیم اینکه هر کس عضو شه میتونه 8 نفر رو دعوت کنه حقیقت داره؟
اگه اینطوریه من یه راهی برای عضو شدن پیدا میکنم و همه تونو هم دعوت میکنم به مهمونی شام Google Wave :دی
موفق باشید :11:
منم ميخوام
اگر دعوت نامه داشتین منو از لطفتون بی دریغ نذارید. اخه خیلی مشتاق دیدار موج هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هم می خوام...متاسفانه بعضی از دوستان که دارد کلاس می گذارند نمی فرستند:5:.. از این کارای ایرانی ها متنفرم..کمی با مرام باشید:31:
من کارم واقعا Developer هست:20:
منم می خوام
لطفا ما رو هم بی خبر نزارید!
ممنون
سلام
من 5 تا دعوتنامه دارم!!! :31:
به 5 نفر اولی که به ترتیب یک پیغام خصوصی حاوی ایمیلشون برای من بفرستن دعوتنامه فرستاده میشه (باید اکانت جیمیل داشته باشید)
اما یه شرط داره
بعد از اینکه شما عضو شدید گوگل به شما 8 دعوتنامه میده ! شرطش اینه که 5 تاش رو به بچه های همین تاپیک بدید.همینطوری که من میدم
اسم 5 نفری رو که براشون میفرستم همینجا می نویسم که از زیرش در نرید :27:
ببینم یکبار ما ایرانیا میتونیم یک کار گروهی صادقانه انجام بدیم یا نه:10:
من تا الان برای 2 نفر از دوستان فرستادم.امیدوارم اینها که 8 تا دعوتنامه میگیرن ، بچه های پی30 رو از یاد نبرن
yoosef_st
MaSoUd555کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=107897
یکم طول میکشه تا دعوتنامه به ایمیل شما برسهکد:http://forum.p30world.com/member.php?u=416378
فرزاد جان الان فکر کنم نیم ساعت فرستادی اما هنوز نرسیده فکر میکنی درست فرستادی؟:31:نقل قول:
پس چرا نمیاد!!!!:41:
نه بچه هارو یادمون نمیره خیالت راحت
این همینطوره طول میکشه.
خب دوستان رسید منم به 4 نفر اولی که پیغام خصوصی کنن دعوت نامه میدم:31:(شرمنده اون 4 تاشو لازم دارم:31:)
راستی یه سوال فرزاد این دعوتنامه ها اضافه یا جایگزین هم میشه؟یعنی باز زیاد میشه؟
:10:با تشکرات ویژه از آقا فرزاد عزیز.:10:منم اکانت دار شدم.
پ.خ بزنین تا از زیر دین دوستان بیایم بیرون
فقط یکی بگه چجوری بفرستم دعوتنامه رو؟
اینجا خیلی ریخت و پاشه...
سلام.
خب منم می خوام. دعوت نامه رو میگم.
.
.
.
باید آدرس ایمیل جیمیل رو بدیدنقل قول:
توجه:شما نمیتونید دیگه ایمیل رو تغییر بدید(پس یه ایمیل درست و حسابی بدید که دعوت نامه ها هدر نره):46:
در ضمن آدرس آیدی شما این خواهد شد
YOURNAME@gmail.com ----->YOURNAME@Googlewave.com
نقل قول:
با سلام اگه امکان داره برای من هم بفرستین
ارسال شد......................نقل قول:
خواهشا برای بقیه هم دعوت نامه بفرستید
ارسال شد.........................نقل قول:
خواهشا برای بقیه هم دعوت نامه بفرستید