سلام
من خودم خیلی به این فکر میکنم که تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارم و در به در توی p30world و gamespot دنبال بازی میگردم . حالا با pc یا با هر کنسولی دیگه ای...
شما فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید ؟
Printable View
سلام
من خودم خیلی به این فکر میکنم که تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارم و در به در توی p30world و gamespot دنبال بازی میگردم . حالا با pc یا با هر کنسولی دیگه ای...
شما فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید ؟
سلام.من تا وقتی که بتونم بازی میکنم.:27:نقل قول:
تا 30 سالگی.:46:
خدارو چه دیدی شاید با بچمون pes 2025 بازی کردیم.:27::31:
منم بابام هی بهم میگه پسر تو تا کی میخوای همین طوری بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میگم تا وقتی که نوه هامو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من فکر نمیکنم هیچوقت از بازی کردن خسته بشم الانم دارم ثانیه شماری میکنم تا uncharted2 بیاد :دی
من تا وقتی بمیرم بازی میکنم.
من تا سال دیگه!!!!!!!!1
من يه سه چهار سالي به خاطر پي سي ذغالي تو ترك بودم
تا اينكه خودم رفتم پي سي رو ارتقاع دادم و در حال حاضر يه بازي خور شدم :27:
نميدونم تا چند سال ولي فك كنم تا اخر عمر :46:
من تو تركم.اين بازي ها بدجوري خمارم كردن!
از قدیم گفتن : کم بازی کن همیشه بازی کن:دی
منم دقیقا همین کار رو میکنم
انشاالله با نوهام یه pes 20n می زنیم:دی
منم اصلا بازی خور نیستم،فقط بازی های معمولی رو بازی میکنم مثل جی تی ای و کال آف دیوتی و انواع شبیه ساز ها.همین
تا وقتی بتونم دسته بازی رو بگیرم دستم :31: چرا که نه ؟
من وقتی 6 سالم بود بابام بهم میگفت این بازیها برای سن و سال تو نیست(البته کراش رو میگفت چون evil رو ندیده بود .البته الانم که سنی ازمون گذشته میگه بازی مال بچه هاست تو باید درس بخونی
پس این بازی های بالای 17 سال رو کیا باید بازی کنن.
من تا موقعی که بتونم بازی میکنم
الانم منتظر tekken و modern warfare 2 هستم
یه نکته هم هست بازی هایی که داستان دارند تموم میشند ولی بازی مثل وارکرافت که هیچ وقت تموم نمیشه و آنلاینه چی؟ تا اونجایی بازی میکنم که سرور تخته شه :دی
فقط مرگ می تونه من و بازیو از هم جدا کنه:37:
من که حالم بهم میخوره...قبلنا بازی میکردم...اما الان نه(dont play):دی
یعنی از 2سال پیش به بعد....فقط 2بازی:دی
COD
PES
اولی تو خونه
دومی با بچه ها(رفقا)
راستی اینم بگم از بازی های داستانی متنفرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:دی
من تا آخر دنیا بازی می کنم و هیچ وقت هم دست نمیکشم مخصوصا از بازی های داستانی و ادامه دار مثل crysis و wolfenstein و cod و مهم تر از همه gta
فک کنم بشینیم با نوه ها دوره هم یه PES 2050 ! بزنیم ! :دی
شایدم تو سن 60 سالگی منتظر اومدن نسخه ی 20 رزیدنت اویل باشیم ، شایدم ...!!!
اگه بشه بعد از ازدواج و کار هم بازی کرد چرا که نه.
یه ساعت بازی در روز خیلی مفیده و میتونه ادم رو سرحال کنه.
البته اگه روند بازی ها اینطور پیش بره شاید تا مدتی بعد تعداد بازیبازها کم بشه چون
بازیهای جدید واقعا نمی تونند بازیبازها رو ارضا کنن...
من تا موقعی که عشق است بازی میکنم..
همه فکر می کنن که می تونن تا آخر عمر بازی کنن ... اما موقعی که تشکیل خانواده بدی و زنت با دستگاه بزنه بر سرت ... می فهمی که همش یه رویاست ...
اما من قسم می خورم که تا آخر عمر بازی کنم ... حتی اگه همین جوری ( علاف ) بمونم ...
من هم علاقه شدیدی به بازی دارم . البته بازی های گروهی ! با single ها زیاد حال نمیکنم .
من توی wow خیلی افراد سن بالا حتی +40 هم دیدم ولی نمیدونم ازدواج کرده بودن یا نه اما تو این بازی PWI که جدیدا شروع کردیم با چندتا از بچه های فروم خیلی ها سنشون بالای 20 هستش و بعضی ها ازداج کردن و بچه هم دارن و با هم بازی میکنن .نقل قول:
اگه بشه بعد از ازدواج و کار هم بازی کرد چرا که نه.
یه ساعت بازی در روز خیلی مفیده و میتونه ادم رو سرحال کنه.
مثلا یه بار یکی گفت واسا برم بچه رو بخوابونم الان میام .
یکی دیگه میگفت باید بچه ها مو ببرم مدرسه یا برم اداره سر کار .
و از این موارد خیلی زیاده . فقط تو ایران چون به ما گفتن بازی واسه بچست خودمون فکر میکنیم اگه بازی کنیم خودمون رو کوچیک کردیم .
من با خیلی ها فرق دارم:31:
چون من اگه خونه باشم همیشه سر کامپیوترم فقط گیم بازی میکنم ولی گهگاهی تو اینترنت میام! اگرم کار داشته باشم و یا... و نتونم بازی کنم حتی 1هفته, اصلا برام مهم نیست:13:
من جوري معتادبازي pc هستم كه هنگام بازي خوابم ميبره احتمالا در90 سالگي اين خواب عبدي ميشه!
منم اگه یه بازی قشنگ برسه دستم بازی میکنم.فعلا ه منتظره pes2010 هستم.
من تاوقتي كه پول داشته باشم سيستمم رو تقويت كنم بازي ميكنم
من که خوره بازی هستم مثل سایر دوستان پدرم هی گیر میداد وقتی بچه بودم ولی الان برای خودم مردی شدم هم کار میکنم هم درس مخونم شبهاهم بازی و با رفقا بیرون و فیفا و پی اس میزنیم
یه ایده هم دارم که بگردیم دنبال یه همسر اهل بازی (کمی سخته گیر آوردنش :دی!) که بعد ازدواج هم با هم روزهای شیرینی در کنار هم و بازی داشته باشم !! :دی
نقل قول:
آره منم موافقم:10:....باید یه زنی بگیریم که از خودمونم بیشتر خوره بازی باشه:18:....زیادم سخت نیست اونم توی این دوره زمونه....:21:
منم عشق بازی هستم به نظرم هم سن مهم نیست ولی الان جز بازیهای معمولی و اینترنتی نمیتونم بازی دیگه ای بازی کنم
چون سیستمم یکم قدیمی شده
اتفاقا سخته مخصوصا حالا که دخترا اول 5 ساعت می شینن جلو آینه بعدم تا نصفه شب میرن بیرون تو خیابونانقل قول:
من که یه چند هفته ای هست بازی نمی کنم...بعد از تموم کردن resident evil 5 حالا منتظر pes 2010 و operation flash point 2 هستم...
دخترا بیشتر دنبال درس هستن و یا این که برای تفریح میرن بیرون برای گردش
همسر از نوع گیمر خیلی کم گیر میاد....اون دیگه زیر خاکی حساب میشه
من میخوام در آِنیده اول با زنم بعد هم که بچه دار شدیم
با بچم xbox بازی کنم
وقتی هم که رفتن بچه ها دوباره
با زنم بازی میکنم
میگم اگه بریم بهشت
اونجا چیزی برا بازی داره
مثل xbox !!!
انشا الله که هست اگه نباشه من ترجیح میدم برم جهنم.لااقل شبا با رفقا دور آتیش میشینیم جک میگیم و بساط چایی و قلیون رو راه میندازیم .نقل قول:
بعدشم جمیله میاد باهات میرخسه . مواظب باش جای چایی مذاب نزنی به معده. قلییونم شاید به جای اینکه بزاری دهنت بذارن جای دیگت...:21::10:(شوخی)نقل قول:
ایشالا تا پول داشته باشم :دی
چون اگه بخوای بازی های جدیدو بازی کنی باید هر ماهی 3 تا سی پی یو و 6 تا گرافیک عوض کنی :دی
در ضمن من میخوام بیشتر بازی کنم
با نتیجه هام (نوه نوه ام) gta 90 بازی میکنیم
:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی
از خودمون بیشتر که اگه باشه دیگه کی واسمون غذا درست کنه.ما که 24 ساعته پای بازی هستیم.نقل قول:
اونوقت اون باید 25 ساعت شبانه روزی بازی کنه.کار به طلاق میکشه.
یه نون و بوقلمونی باهم میخوریم.اصل غذای روحه (بازی)که باید به فکرش بود.جسم بدون روح نمیتونه زنده بمونه.:37:نقل قول:
زیاد فلسفیش کرم.:5:
آقا منم جدا" به این فکر کرده بودم که حالا اینجا که تا جون داریم بازی می کینم ولی اون دنیا چی ؟؟؟
من تا زمانی که دستم به کام÷یوتر برسه بازی میکنم ......
Game 4 Ever :D من که الان روزی 8 ساعت بازی میکنم !
فکر کنم همین 2 3 روز بعد سکته کنم P:
من که تا آخر عمرم در خدمت Game هستم .