سلام به همه ی دوستان خلاق
دوستان من در محیط افتر که کار میکنم با این صفحه همش روبه رو میشم . چطور میشه غیرفعالش کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همه ی دوستان خلاق
دوستان من در محیط افتر که کار میکنم با این صفحه همش روبه رو میشم . چطور میشه غیرفعالش کرد ؟
سلام دوست من این ربطی به تنظیمات نداره احتمالا نرم افزارت مشکل پیدا کرده سعی کن دوباره نصبش کنی یا ترجیحا cs4 نصب کن
الان تنها نسخه ای که دارم همینه . راه حلی نیست ؟؟
یه بار دیگه نصبش کن
با سلام
مطمئن نیستم از حرفم اما
1- امکان داره به دلیل این باشه که میزان رم دستگاهت پایین باشه.
2- کی بردت رو یک بار کاملاٌ سرویس کن ممکنه دکمه خاصیت مشکل داشته باشه.
جوابشو نیافتم هنوز . ؟؟؟؟؟؟؟؟
درود;
شما پلاگین خاصی/جدیدی رو افتر افکت نصب نکردین؟ شاید اون یه دستور ماکرو/اسکریپت اشتباه میده؟
برنامه رو دوباره نصب کنید بدون پلاگین.
موفق باشی...
نه من پلاگینی نصب نکردم . حتی افتر 7 رو نصب کردم که درست شما اما بعد از چند روزی همین اتفاق برای افتر 7 افتاد . هر حرکتی که انجام میدی پشت سرش ازت سیو میخواد . ؟ ؟ ؟
با سلام
گزينه اي چيزي رو فعال نكردي كه بعد از هر عملي عمل سيو از شما بخواد
نه فعال نکردم . اما اولش که نصب کردم درست بود نمیدونم چرا یه دفعه اینطور شد . من که فکر میکنم تو تنظیمات پرفنس باشه یعنی edit > perfenses
حالا دوستان اگه لطفی کنن تنظیمات رو عکس بگیرن بفرستن ممنون میشم
من هم با این مشکل روبرو بودم و دست یه دوست خوب درد نکنه که اون هم این مشکل رو داشت و خودش کشف کرده بود به من هم گفت خدا خیرش بده
تنها دلیلش وجود برنامه بابیلون ، اونهم به احتمال ورژن 8 هستش ( ماله من با 7 مشکلی نداره فقط 8 )
موقع کار با افتر برنامه بابیلون رو ببندید حله
درود;
واقعا اتفاق عجیبیه!باید تک تک موارد رو تست کنی تا پیدا کنی:
پوشه Temp رو خالی کن و اون پوشه ای AE به عنوان TEMP ازش استفاده میکنه. ببین میتونی AutoSave رو غیر فعال کنی...
نقل قول:
تنها دلیلش وجود برنامه بابیلون ، اونهم به احتمال ورژن 8 هستش ( ماله من با 7 مشکلی نداره فقط 8 )
موقع کار با افتر برنامه بابیلون رو ببندید حله
بارها با همچین اتفاقاتی روبرو شدم. امیدوارم حل شه. موفق باشی...
اقای دستتون درد نکنه واقعا دمتون گرم داشتم عذاب میکشیدم هر کاری که میکردی سیو میومد میخواستم بی خیال افتر بشم . اما وقتی این بابیلون بی مصرف رو پاک کردم مشکلم حل شد . ممنون
راستی من با Open Gl هم مشکل داشتم که غیر فعالش کرده بودم . اما دیدم که نه یه حرکتی میخوام کنم میبینم که باید فعال باشه اما تو بخش 3D وقتی که رو Custom View که قرار میدی به Open Gl گیر میده شما نمیدونید مشکل کجاست ؟
درود;
احتمالا بستگی به درایور کارت گرافیکت داره یا نسخه ی ویندوزت. آخرین ورژن درایورتو بگیر و آپ دیت کن ببین حل میشه.
موفق باشی...
گرافیک من : Gforce xfx 9500 gt 1gig من هرجایی تو این تنظیماتش گشبم چیزی با نام Open Gl ندیدم . البته این هم یه عکس از داخل Edit > Prefences > Preview