سلام دوستان
میخواستم بدونم بنزین سوپر با بنزین معمولی در میزان سرعت و شتاب ماشین چه تاثیری داره
ممنونم
نیکی پناهتان:40:
Printable View
سلام دوستان
میخواستم بدونم بنزین سوپر با بنزین معمولی در میزان سرعت و شتاب ماشین چه تاثیری داره
ممنونم
بنا بر تجربه من: بسیار بسیار زیادنقل قول:
مخصوصا در مورد ماشینای انژکتوری براشون خیلی مفیده ضمنا مصرف ماشین هم بین 10 تا 15 درصد کمتر میشه (در مورد پراید امتحان کردم. همچنین سمند و 206)
محتوای مخفی: Something WiCkeD
باتشکر
تا یه حدودی تاثثیر دارهنقل قول:
ولی خیلی زیاد :46:
چون عدد اکتانش بالاست و شاید به 90 برسهپدرحالی که روی باک خودرو هامون مینوسین با اکتان 95 !!
پیشنهاد میکنم از جایگاه های دولتی هم بزنی
ممنونم
نمایندگی ایران خودرو میگفت اگه توی 206 بنزین معمولی بریزی بعد از یه مدتی روی سیلندر تاثیر میذاره و به اصطلاح ماشین کم جون میشه پس باید حتما بنزین سوپر بریزی
اصولا اون بنزین معمولی(قرمز مایل به صورتی) بنزین نیست و اکتانش ماشین را داغون میکنه
البته الان بنزین سوپر چینی و ونزویلایی اومده که اطلس خودرو گفته موتور ماشین را میسوزونه
یکی از دوستانم میگفت بنزین های سوپر کیفیت خیلی پایینی دارند و
بهتره بنزین معمولی بزنی و بهش اکتان اضافه کنی
نمایندگی هیوندای هم همین پیشنهاد رو میده
حالا موندیم بین معمولی با اکتان یا سوپر
البته از لحاظ قیمت یکی هستند اما کیفیت رو نمیدونم
مدتیه شایعه شده که جدیدا بنزینهای سوپر از چین وارد میشن و کیفیت خیلی پایینی دارند . نمیدونم این حرف تا چه حد درسته کسی شنیده بود ؟
درسته منم امروز از یه نفر شنیدم.
تازه قصد داشتم به ماشینم سوپر بزنم که......ترسیدم
کاش یه منبع موثقی پیدا میشد که بفهمه واقعا همچین چیزی هست یا شایعس ، چون من فقط سوپر میزنم
كلا هرچي عدد اكتان بنزين بالاتر مي ره، تراكم پذيريش بيشتر ميشه. از طرفي هرچي مخلوط بنزين و هواي ورودي به سيلندر با بالا اومدن پيستون فشرده تر ميشه دماش بيشتر ميشه. حالا اگه نسبت تراكم موتور از مقدار تراكم پذيري بنزين بيشتر باشه قبل از اينكه پيستون به بالا ترين نقطه برسه و شمع جرقه بزنه مخلوط سوختي بيش از اندازه داغ ميشه و دچار خودسوزي ميشه و نيرو به طرف پايين وارد مي كنه درحالي كه پيستون هنوز داره به سمت بالا حركت مي كنه (اصطلاحا Knock ميزنه). اين موضوع هم باعث افت شتاب و قدرت ماشين ميشه هم به سرسيلندر و پيستون فشار مياره كه ممكنه باعث ترك خوردن بشه.نقل قول:
از طرفي اگه مقدار اكتان بنزين رو بيش از اندازه بالا ببريم باعث ميشه وقتي پيستون به بالاترين نقطه رسيد، مخلوط سوختي هنوز به قدر كافي گرم نشده باشه و وقتي شمع جرقه زد، كامل نسوزه. كه اينم باعث افت شتاب و قدرت و خام سوختن ماشين ميشه.
فعلا تا اطلاع ثانوی از زدن بنزین سوپر خودداری کنید که ضرر میکیند
من با مزدا 323 هر باک که حدود 40 لیتر میشه 550 کیلومتر میرم ولی اخیرا با زدن بنزین سوپر ماشینم تو 300 کیلومتر چراغ بنزینش روشن شد و دوزاریم افتاد که کیفیت این نوع بنزینا که اخیرا از ونزوئلا خریدن چقدر اشغاله و بنزین تو باک خیلی زود تبخیر میشه
چند روز پیشم BBC فارسی اعلام کرد که همچین مشکلی تو بنزین سوپر های وارداتی وجود داره ، من از BBC شنیدم که گفت کیفیت این
نوع بنزین خیلی پایین هست و موجب شده اتومبیل هایی که طی این چند روز از این بنزین استفاده کردن به تعمیرگاه مراجعه کنن ، گفت
نمایندگی چندین وارد کننده خودرو های خارجی تاکید کردن از بنزین سوپر به هیچ عنوان استفاده نکنید .
ما هم 323 داریم!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ولی
باکش 55 لیتره
و
2 هفته پیش بابام ماشینو تا خرخره سوپر زد اتفاقا ماشین خیلی شاخ شده بود آمپر بنزینم تکون نمیخورد ولی زمان استارت اگه چند ثانیه سویچ رو باز نیگه دارم کل پارکینگ رو بو گند بنزین بر میداره
من به چيزي كه اين اينگيليسياي *** حروم بگن خيلي شك دارم :31: . فك نمي كنم اينطوري باشه. بايد همين روزا يه باك بنزين سوپر بزنم تست بشه.نقل قول:
ما که کلا بنزین سوپر میزنیم
ولی تا حالا هیچ مشکلی نداشتیم
شانس بعضی ها هستش
بابا هم بنزین سوپر هم معمولی خراب شده بنزین معمولی رو یکم بریز رو زمین صبر کن تا بنزین ها بخار بشن بعدش یک ماده سفیدی رو زمین میمونه که نمیدونم چی هست بنزین سوپر هم که خودتون بهتر میدونید.
جدی؟نقل قول:
میرم امتحان میکنم
توی اینکه بنزین سوپر بیشتر مصرف میشه که شکی نیست . اگه با یه باک معمولی مثلا 500 کیلومتر میشه رفت با همون باک اما سوپر 450 اینا میره ماشین . اما خوب باید فهمید واقعا بنزین سوپر های جدید بیخود هست یا نه
دوست عزیز ولی من فکر میکنم اینجوری که شما میگید درست نباشه . من معتقدم که با بنزین سوپر (بعلت خالص تر بودن اون نسبت به معمولی) مصرف سوخت کمتر بشه یعنی با بنزین سوپر مسافتی بیشتری نسبت به بنزین معمولی رفت .نقل قول:
نه دقیقا درسته . اولا اینکه خوب امتحان شده ثانیا بنزین هرچی خالص تر باشه زودتر میسوزه . این یه چیز منطقی هست . مثلا شما یه مقداری بنزین خالص رو بزارید توی یه ظرف خیلی زود تر تبخیر میشه تا یه مقدار بنزین با کمی روغننقل قول:
همه میدونن ماشین من چقدر پر مصرفه!
جالبه بدونین آخرین بنزینی که زدم سوپر بود :دی
از نیاوران اومدم تا آزادی و برگشتم....تموم شد :دی
شانس آوردم ساعت 11:30 بود!
ساعت که شد 12:01 دقیقه رفتم دوباره 60 لیتر زدم :دی
الان یک هفته هست این بنزین معمولی تو باکه!جالبه برادر کوچیکم چندین بار باهاش رفته تا یافت آباد و برگشته!
فاصله ونک تا یافت آباد (میدون معلم) رو از رو نقشه ببینید :دی
بنزین با آب:31: زودتر تبخیر میشه:27:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اولاً :بنزین هرچه قدر خالص تر باشه زودتر تبخیر میشه .
دوماً : وقتی از بنرین سوپر استفاده میکنی بدلیل ناخالصی کمتر موتور ماشین بهتر و راحت تر کارمیکنه یعنی نیاز موتور به بنزین در اون لحظه ای که ماشین رو گاز میدی کمتره ولی وقتی بنزین معمولی باشه بدلیل ناخالصی بیشتر نیاز به بنزین بیشتری داره تا سوخت مورد نیاز تامین بشه .(بنظرم این مسئله خیلی روشنه)
ثانیاً : در ارتباط با این موضوع من نه از کسی شنیدم و نه از جائی خوندم بلکه تجربه چند ساله خودم در رانندگی می باشه .
خوب اولا رو که منم همینو گفتم هرچی خالص تر باشه زودتر تبخیر میشه و بهتر میسوزه !نقل قول:
شما یه بنزین خالص و ناخالص رو بریز توی 2 تا ظرف و آتیشش بزن ، ببین کدوم زودتر میسوزه
درسته که بنزین خالص تر انرژی بیشتری آزاد میکنه اما این انرژی زیاد تر صرف شتاب و سرعت بیشتر و بهتر کار کردن موتور میشه .
البته من نمیدونم شاید حرف شما درست باشه و شاید هم مقدار بنزینی که داخل پیستون میشه برای احتراق ربطی به نوع بنزین نداره مقدارش یکیه . که اگه اینطوری باشه بنزین سوپر باید بیشتر مصرف بشه
. حالا دوستان متخصص بهتر میتونن جواب بدن
منم از روی تجربه میگم جایی نخوندم
جدا از این بحث ها این روزا بنزین سوپر کیفیتش افتضاحه من از خیلی ها شنیدم که ماشینشون زود زود داغ میکنه قبلا سابقه نداشت بعد از بررسی متوجه شدیم که از کیفیت پایینه بنزینه.
دوستان من 2 روز پیش بنزین زدم
و اتفاقا سوپر هم زدم
ماشین طبق معمول همیشه که سوپر میزنم
نرم تر کار میکرد(کم صدا تر)
راحت تر گاز میخورد
خبری هم از داغ کردن موتور نبود(نمیدونم چرا گفتن که موتور داغ میکنه!)
اتفاقا با این گازی که من میدم خیلی هم دووم آورده تا الان)
ویرایش(خبر) :
نماینده هیوندایی مصرف بنزین سوپر را بدون ایراد اعلام کرد
به دنبال بحثهای اخیر مطرح شده در خصوص کیفیت بنزین سوپر، نماینده رسمی واردکننده خودروهای هیوندایی مصرف بنزین سوپر برای دارندگان خودروهای هیوندایی را بدون ایراد اعلام کرد.
این در حالی است که این واردکننده محصولات هیوندایی چندی پیش و در پی اعتراضهای ایجاد شده در مورد کیفیت بنزین سوپر به مشتریان خود توصیه کرده بود که از بنزین معمولی به جای بنزین سوپر استفاده کنند.
در این زمینه عامری ـ مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی - به ایسنا گفته که هیوندایی یکی از شرکتهایی بود که این موضوع را به دارندگان خودروهای خود اس.ام.اس کرده بود که در متن آن آمده بود "توصیه میشود از بنزین معمولی استفاده شود".
وی افزوده که در این زمینه جلساتی را با مسوولان این شرکت داشتیم، ولی متاسفانه کارشناس سوخت در آن شرکت وجود نداشت و درباره این مساله نیز تنها به یک تماس تلفنی درخارج از کشور اکتفا شده بود و اعلام کردند که پیامک اصلاحی نیز به مشتریان ارسال خواهد شد.
بر همین اساس با ارسال پیامک به دارندگان خودروهای هیوندایی اعلام شد که مصرف بنزین سوپر بدون ایراد است.
در اطلاعیه این واردکننده به کلیه عاملان مجاز خدمات پس از فروش آمده است:
"احتراما پیرو انتشار برخی از اخبار درمورد مصرف بنزین سوپر در خودروهای وارداتی مدل بالا، بدینوسیله شرکت آسان موتور - نماینده واردات، فروش و خدمات بعد از فروش خودروهای هیوندای در ایران - به اطلاع عموم میرساند که مصرف بنزین سوپر عرضه شده در ایران توسط خودروهای هیوندای اساسا بدون مشکل و قابل توصیه بوده و همان گونه که قبلا نیز به عاملیتهای مجاز و مالکان محترم خودروهای هیوندای اطلاع رسانی شده است، بنزین معمولی قابل عرضه در سراسر کشور نیز دارای عدد اکتاب مناسب جهت مصرف در این خودروهاست."
ایسنا
۱۳۸۸/۰۷/۱۷
این عکس العمل که معلومه ناشی از چیه
یه صحبت دوستانه کوچیک با مسئولان نمایندگی و کار تمومه
بعدش بگن نفت هم بریزین تو باک باید بهشون حق بدی:31:
در تایید حرف شما باید بگم که من هم دیشب بنزین سوپر زدم و هیچ کدوم از این مشکلاتی که بعضی از دوستان در پست های قبلی بهش اشاره کردن برام پیش نیومد!نقل قول:
:11:
منم عصر سوپر زدم خبری از داغ کردن و اینا نبود:31:
بنرين بي كيفيت يعني چي؟ يكي يه توضيحي به من ميده؟ البته ببخشيد تاپيك قديمي رو دوباره كشيدم بالا.:20:
یعنی همینی که میدن به ما :دی
شما یه بار فیلتر بنزینتو نگاه کن.....ببین چقدر آشغال میگیره!
یعنی اکتان پائین ، ناخالصی بالانقل قول:
نقل قول:اكتان كه خيلي هم بالا بره زياد خوب نيست. بايد در حد متوسط باشه. در حدي كه براي ماشين نيازه. ناخالصي و چيزايي كه تو فيلتره هم فك كنم مشكل از باكتونه :31: در كل ممنون از پاسختون.نقل قول:
یعنی همینی که میدن به ما
شما یه بار فیلتر بنزینتو نگاه کن.....ببین چقدر آشغال میگیره!
ولي تا حالا نديدم اكتان پايين باعث داغ شدن ماشين بشه. يا باعث بشه بنزين بيشتر مصرف بشه. اينطوري كه اكتان بنزين معمولي پايين تر از سوپره بايد هميشه معمولي بيشتر از سوپر مصرف بشه. يا با معمولي ماشين بيشتر داغ كنه.
تورو خدا نگید از این چیزانقل قول:
جدا از این بحث ها این روزا بنزین سوپر کیفیتش افتضاحه من از خیلی ها شنیدم که ماشینشون زود زود داغ میکنه قبلا سابقه نداشت بعد از بررسی متوجه شدیم که از کیفیت پایینه بنزینه.
بیینید نسبت mol \انرژی آزاد شده توی بنزین سوپر و معمولی چه فرقی داره
شما تنها زمانی متوجه تفاوت این دو بنزین میشید که ماشین نسبت تراکم بالایی به ازای هر سیلندر داشته باشه
چرا؟
چون تنها فرق این دوتا توی عدد اکتانشون هست
پتروشیمی جم توی عسلویه هم که برید میبینید که دو تا بنزین داره از یک برج گرفته میشه
اما عدد اکتان که بالا و پایین میره به علت اضافه کردن بعضی مواد به بنزینه
بطور مثال با افزودن ترکیبات مختلفی از قبیل ایزواکتان ، ایزوپنتان ، اتیل بنزین و ایزوپروپیل و برای افزایش عدد اکتان بیشتر با تترا اتیل سرب حاصل میشه.با اضافه کردن 4 میلی لیتر از اون به یک کیلوگرم ، عدد اکتان بنزین از 70 به 89 میرسد و به همین ترتیب با چیزای دیگه ای که اضافه میشه میرسه به بالای 100
حالا می رسیم به خود اکتان که اصلا چرا عدد بالاش خوبه و پایینش زیاد جالب نیست
ببینید وقتی که توی موتور بنزین متراکم میشه اگه قبل از جرقه شمع بنزین به علت تراکم پیدا کردن منفجر بشه(مشتعل بشه) اصلا واسه موتور ماشین خوب نیست و باعث کوبش میشه
پس هرچی نسبت تراکم توی سیلندر بیشتر باشه ، به همون اندازه هم میطلبه که بنزینی توی ماشین ریخته بشه که در برابر خود اشتعالی به علت متراکم شدن مقاومت بیشتری نشون بده
حالا معیار اینکه تا چه اندازه یک بنزین میتونه مقاومت کنه در برابر اشتعال رو عدد اکتان نشون میده
واسه همینه که شما توی گروه موتورهای پژو احساس میکنید تفاوت رو بین معمولی و سوپر که مطمئنا تاثیرش رو در نرمتر کار کردن موتور و حساس تر شدن پدال گاز نسبت به فشار پا نشون میده
یا حق
خلوص هم به سوپر و معمولی بودن بنزین ارتباطی نمیتونه داشته باشه اونی که شما بشکل نا خالصی میبینید ناشی از کیفیت پایین تولید و اگه سوپر از کویت یا اکوادور وارد بشه اون موقع توی کیفیت اختلاف حاصل میشه که ملموسه و شما اونو توی فیلتر بنزین میبینید
فقط چون در یک ماشین با تراکم بالا بهتر کار میکنه پس دوده کمتری(به علت احتراق مناسب و به موقع ) ایجاد میشه و بنابراین باعث میشه دوده هایی که بخاطر استفاده مکرر از بنزین معمولی ایجاد شده کنده و زدوده بشه
من رفته بودم نمایندگی . مسئولش بهم گفت سوپر نزنین که آب داره و بعد یه مدت باید تمام موتورو بریزی بیرون سرویس
دوستان دقت کنید، فعلا زدن بنزین سوپر بنا به دلایلی توصیه نمیشه. حتی برای خودروهایی که نیاز به بنزین سوپر دارن هم توصیه میشه بنزین معمولی بزنن. پراید، پژو، سمند و ... که با بنزین معمولی کار می کنن. خودروهایی مثل خانواده کیا و هیوندای و ... هم بهتره از محلولهای بالا برنده اکتان استفاده کنن مثل این
http://www.liquimoly.ir/sn/products/pt/full/id/6
یه سری خودروها مثل بنزو BMW و پورشه و ... هم محلولهای مخصوص خودشون رو دارن.
در مورد خودروهای معمولی هم اگه خیلی حساس هستید می تونید از همین بالا برنده های میزان اکتان استفاده کنید.
توجه کنید که بنزین سوپر هیچ نیروی نهفته یا قدرت اضافی و علی الخصوص خاصیت شستشو دهندگیی نداره و تمام اینها شایعست. این بنزین تنها و تنها به علت اکتان بالاتر (با توجه به طراحی موتورهای جدید) اشتعال حد استاندارد رو برای موتور فراهم می کنه که با توجه به وضعیت فعلیش نه تنها این کار رو نمی کنه بلکه اثر تخریبی شدیدی هم روی مجموعه موتور و به خصوص سرسیلندر باقی میگذاره.
توجه داشته باشید برای یک خودروی سالم هیچ مکمل یا شستشو دهنده یا پاک کننده یا ...... به باک نباید اضافه بشه. این محلول اکتان هم فقط و فقط به علت کیفیت پایین بنزین به سوخت اضافه میشه و مطمئن باشید مضرات مخصوص به خودشو داره، اما فعلا مضراتش کمتر از مضرات اکتان پایین بنزین (برای خودروهای خاص که نیاز به اکتان بالاتر دارند) هست.
توصیه اکید ما اینه که از بنزین معمولی استفاده کنید و اگه خودروتون نیاز به بنزین با اکتان بالاتر داره از همین افزایش دهنده ها استفاده بشه.
سلام .
میگم حالا سوپر بزنیم یا نه ؟
من می خواستم این دفعه سوپر بزنم .
این اکتان پلاس رو هم بعد از زدن بنزین معمولی تو باک می ریزن ؟ برا 405 که حدود 70 تا بنزین داره چقدر باید ریخت ؟ یا ربط نداره ؟
بستگی به برند داره اما معمولا تو هر باک 50 لیتری یکی می ریزن.
در مورد سوپر هم برو بزن. ببین چطوره. اگه خیلی متفاوته بزن.
اونوخ اینو از تعویض روغن بگیرم ؟ بگم اکتان بده ؟ چند هست ؟