می خواستم ببینم بهترین گرافیک ddr 2 چیه و قیمت چنده ؟
Printable View
می خواستم ببینم بهترین گرافیک ddr 2 چیه و قیمت چنده ؟
دوست عزیز کلا ارزشی برای هزینه کردن نداره ddr2 بودجت چقدره!؟
یه سری 9600GSO هست از XFX که ddr2 1.5 هست و قیمتش هم معقول نیست!
البته فکر کنم مدل 9600GT DDR2 هم موجود باشه.
من میگم بهترین قیمت برام مهم نیست.
قیمت ها رو نگفتید
یعنی بهترین 9600 هست یعنی چی من یه چیزی می خواهم در حد gtx250 بالاتر از این چیزا نیست؟
حالا چرا حتما باید DDR2 باشه؟!نقل قول:
من میگم بهترین قیمت برام مهم نیست.
قیمت ها رو نگفتید
یعنی بهترین 9600 هست یعنی چی من یه چیزی می خواهم در حد gtx250 بالاتر از این چیزا نیست؟
چه سوال باحالی پرسیدی خوب معلومه مین بورد
مگه میشه هم ddr 2 وهم ddr3 رو باهم ساپورت کرد
دوست عزیز شما برای گرافیک مشکل DDR2,.... رو ندارید باید ببینید مادربوردتون AGP یا PCI express رو ساپورت می کنه...این جوریا که شما دارید می گید خوب مادربوردتون رم DDR2 رو ساپورت می کنه احتمال خیلی زیاد و تقریباً حتماً گارفیکتون هم PCI.... پس می تونید از DDR گرفته تا DDR5 (نوع حافظه ی گرافیکی)استفاده کنید...:20:نقل قول:
PCI express هست *16
بلهههههههه
یعنی من می تونم ddr 3 بزارم این ddr 5 دیگه چیه
بله رمم ddr 2 هست
شما مشکلی از بابت این که چی بردارید ندارید...بودجه و پاورتون ساپورت بکنه تا تهش می تونید برید!:20:نقل قول:
DDR5 جونم براتون بگه مثل DDRxهای دیگه نوع حافظس...که سرعت هر کدوم نسبت به شماره قبلی بالاتره...DDR5هم تو بعضی گرافیک ها استفاده شده که کم قیمت ترینشون اگر اشتباه نکنم 4770 ATI و برای ماکزیممش هم می تونید برید رو همه کارت های جدید و 4870*2 و...کارت های سری جدیدی که هم قراره به بازار عرضه شه از همین نوع حافظه بره مند خواهد بود...البته کارت ها ی NVIDIA رو اون جوری که من دیدم DDR3 بودن حتی قوی ترینشون...البته این بحث هم یکی از فاکتورهاس و فاکتورهای مهم تر دیگه در مورد گرافیک هست که قوی بودنش رو مشخص می کنه که می تونید تو پست های دیگه که در مورد گرافیک گفته شده مشاهده کنید...
gddr5 نسل جدید کارت های گرافیکی و سرعت بیش تری نسبت به gddr3 داره و اگه مشکل بودجه ندارین و بازی هم می کنی حتما gddr5 بگیرنقل قول:
برادر عجب سو تفاهمی شده ها!!
همه گرافیکهای موجود بازار PCI E ها بدون هیچ مشکلی پشتیبانی میشه توسط مینت!:دی
یعنی من مثلا gtx295 هم می توانم بزارم؟
هر چی که PCI E باشه قبولش می کنه؟
بله قبول میکنه !نقل قول:
یعنی من مثلا gtx295 هم می توانم بزارم؟
هر چی که PCI E باشه قبولش می کنه؟
میشه رم رو هم همین جوری نصب کرد ddr2 به جاش من بزارم ddr 3
یک سوال خارج از تاپیک که نمی شه به خاطرش تاپیک زد
جدیدترین ها چی هستند می خواهم ببینم روی مینم می خوره یا نه؟ مثلا رم ddr3 جدیدترین هست هارد ساتا 2 جدیدترین تکنولوژی هارد هست و... اگه میشه یک توضیح بدید
ممنون از اینکه جواب ندادید ضایع شدمنقل قول:
جدیدترین ها چی هستند می خواهم ببینم روی مینم می خوره یا نه؟ مثلا رم ddr3 جدیدترین هست هارد ساتا 2 جدیدترین تکنولوژی هارد هست و... اگه میشه یک توضیح بدید
در ضمن گرافیک زیر 200 چی خوبه؟
انویدیا بهترنیست؟هرچی باشه فیزیکس و کودا داره؟
بهترین برند چیه چه فرقی بابقیه میکنه؟لطفا نگید مناسب با برند باید باشه من سوال رو کلی پرسیدم.
خیر نمیشه رم 3 استفاده کنی !
بهترین گرافیک زیر 200.000 هم بچه ها 260 کور 192 رو 190.000 میگن هست با برند زوتاک ! نبود 250GTS با برند گیگا هست 180.000 !
بقیه سوالاچی؟
نه دیگه رم قضیش فرق داره اسلات هاش متفاوته اماگرافیک هاPCI اسلاتش یه جوره و شما می تونید از ازل به ابد کارت هار رو روش سوار کنید...نقل قول:
ضمن تأیید پیشنهادات دوستمون طبق معمول تشویقتون می کنم به یه ماه صبوری اگر عجله ندارید تا قیمتش باز هم بیاد پایین تر یا اصلاً جای این ها یه 4870 بگیرید که احتمالاً با اومدن نسل جدید خوب بخوره تو سرشنقل قول:
نقل قول:
اگه میشه بقیه ی سوالات رو هم جواب بدید.نقل قول:
ممنون از اینکه جواب ندادید ضایع شدم
در ضمن گرافیک زیر 200 چی خوبه؟
انویدیا بهترنیست؟هرچی باشه فیزیکس و کودا داره؟
بهترین برند چیه چه فرقی بابقیه میکنه؟لطفا نگید مناسب با برند باید باشه من سوال رو کلی پرسیدم.
سؤال اولتون رو متوجه نمی شم...در مورد این که جدید ترن ها یه توضیح همین جوری بدم شاید جوابتون این وسط باشه...خوب زمانی که نسل جدیدی سی پی یو هارو اینتل سال گذشته معرفی کردLGA1366(core i7)بالطبع مین های جدیدی هم لازم بود که وارد بازار شدند...اما گرافیک همچنان همون PCI e بود و هنوز هم هست فقط نوعش فرق کرد(در مادربوردهای نسل های قبلی هم خیلی ها وجود داره که در ادامه می گم) که سرعت تبادل اطلاعاتش رفت بالاتر (PCIe 2)اومد ...در مورد رم که از مادربوردهای چیپست 45 (تعدادی) و در چیپ های جدید تر هم همشون از DDR3 بهره مند شدند ...در مورد ساتا و این ها هم که فکر کنم دو سه سالی هست SATA2 اومده اگر اشتباه نکنم و قبلش sata1 بود که خوب مثل همون PCI2 روی sata1 نصب می شد و مشکلی نداشت و سورعتش بالاتر رفت...دوستان اگر اشتباهی بود ممنون می شم تذکر بدننقل قول:
در مورد قسمت دوم عارضم خدمتتون که همون جوری که دوستان گفت پیشنهاد تو این رنج قیمت260 هست و 250 که ضعیف تره و ارزون تر...منم نظرم رو گفتم تو پست قبلی...در مورد NVIDIA و ATI هر دو برند کارت هایی دارند که زمانی تو بازار یکی بر دیگری ارجحیت پیدا می کنه چه به لخاظ قیمت چه به لحاظ کارایی و یه موقع می بینید ترجیح داده می شه ATI خریداری بشه یه موقعNVIDIA ...گفتم بسته به این داره که کی زودتر کارت های فوی تر بده کی ارزون تر بده و این که در شرایط قیمت مشابه کدوم کارت بازدهی بهتری داشته باشه...من از بعضی ها شنیدم که NVIDIA رو ترجیح می دادند فقط به این دلیلی که می گفتند!!!!!!!!!سازگاری بهتری با بازی ها داره و همه ی بازی ها اول که بیرون میان 100% با NVIDIA سازگاری دارند اما تو بعضی بازی ها ممکنه با ATI ناسازگار باشند و بحث درایور داشته باشند اما از اون جایی که من ATI تا حالا نداشتم حرفی که می زنم بر اساس شنیده هاس و اعتبار خوبی نداره:20:نقل قول:
من مین بوردم گیگا هست اگه گرافیک هم گیگا باشه بهتره تا یک برند دیگه باشه درست میگم؟
من این یکی رو در سایت رایان صبا دیدم خوبه ؟
یا این بهتره؟کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3487
یاکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3556
ویاکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3362
اینها که همه ddr 3 هستند اصلا 250 یا 260 ddr 5 هست ؟ چه فرقی می کنند با هم؟کد:http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=3608
ربطی به برند نداره !نقل قول:
اولی خوبه ! قیمتش تو بازار 180.000
دومی بدرد نمیخوره !
سومی بخاطر فنی که روش سواره بیخودی گرونه !
چهارمی از همه بهتره !
همه اینا DDR3 هستن و DDR5 هم ندارن !
اصلا هست ddr5 پس چرا هیچی ندیدم فقط یکی از ati?
250 یا 260 ddr 5 هست؟
حالا چه فرقی میکنه؟
در ضمن چه پاوری خوبه برای این نمونه کارت ها؟(250)نقل قول:
250 یا 260 ddr 5 هست؟
حالا چه فرقی میکنه؟
اگه ddr 5 باشه یا ddr 3 در واتی که از پاور میکشه هم فرق میکنه؟
مثل این گرافیک 1gb ویا 2gb هم هست؟کد:http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=3608
قیمت چنده؟
چرا کسی جواب نمیده؟
دوست عزیز شما باید ابتدا بودجه رو مشخص کنید پاور حالتون رو بگید ببینیم که می شه با همین پاور کارتی خرید یا باید هزینه برای پاور هم کنید...در مورد 1گیگ و دو گیگ و اینا به وقل یکی از دوستان که تو یکی از همین پست ها گفته بودند فرق چندانی بین 1 و 512 و اینا نیست...بحث حافظه کمتر از بحث های دیگه اهمیت داره یا نوع حافظه همین جور بیشتر شما باید رو قدرت بررسی کنید با توجه به بودجتوننقل قول:
پاور 550 خوبه یا نه؟
elegance
این ها رو جواب ندادید
نقل قول:
250 یا 260 ddr 5 هست؟
حالا چه فرقی میکنه؟ در ضمن چه پاوری خوبه برای این نمونه کارت ها؟(250)
اگه ddr 5 باشه یا ddr 3 در واتی که از پاور میکشه هم فرق میکنه؟
550 وات برای 260 کمه...خود 260 به تنهایی 500وات توان می خواد و شما برای این که کارتون خوب انجام شه باید یه 100 وات بالاتر رو روش حساب کنید...بنابراین روی 250 و اینا حساب کنید بهتره...البته می تونید یه پاور بالاتر هم بگیرید که هزینش خوب بالا می ره:20:نقل قول:
این که نوع حافظه در میران توان مصرفی تأثیر می ذاره یا نه نمی تونم جواب بدم چون اطلاعاتی ندارم...در مورد این که DDR5 داریم یا نه!تو انویدیا که من تا حالا چیزی ندیدم حتی 295 هم DDR3 بوده اما!تو انویدیا داریم گفتم4770 - 4870 -4870*2 و 4890 و مدل های جدیدی که داره میاد هستندDDR5نقل قول:
نه عزیز دل چی میگی!؟:دینقل قول:
550 وات برای 260 کمه...خود 260 به تنهایی 500وات توان می خواد و شما برای این که کارتون خوب انجام شه باید یه 100 وات بالاتر رو روش حساب کنید...بنابراین روی 250 و اینا حساب کنید بهتره...البته می تونید یه پاور بالاتر هم بگیرید که هزینش خوب بالا می ره
GTX260 حداقل پاور مورد نیازش + سایر قطعات( system power supply)
500 وات هست و خودش 182 وات مصرف داره
Maximum Graphics Card Power (W) 182 W
Minimum System Power Requirement (W) 500 W
Supplementary Power Connectors 6-pin x2
برای اطمینان و اورکلاک و ... میشه 580 و ... گرفت
ممنون که این جوری گوشزد می کنی واقعاً!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:شما درست می گید من اصلاً به این که 500 وات رو کلی گفته توجه نکردم و فقط 500 اش رو خونده بودم خودمم داشتم می نوشتم تعجب کردم وسله ی کامپیوتری 500 وات یعنی چیً!!!!! Minimum Power Supply Requirement: 500 Wattدقیقاً درست می گید...نقل قول:
بهترین گرافیک تا 230 تومان چیه؟
لطفا یا لینک بدید یا خودتون مشخصات رو بنویسید.
BFG GTX260 Maxcore OC (C216)=230نقل قول:
بهترین گرافیک تا 230 تومان چیه؟
Sapphire 4870 1Gb=235
شما اصلا خریداری !؟ هی سوالت رو عوض میکنی !نقل قول:
260GTX CORE 216 خوبه !
بله خریدارم ولی نه اینجوری که سریع برم بخرم و بعد هم پشیمون بشمنقل قول:
شما اصلا خریداری !؟ هی سوالت رو عوض میکنی !
گفتم جزئیات رو هم بگید ویا لینک بدید مثلا بگید بهتره 260 از این برند و این مدل رو بخری کامل بگید کدوم رو بخرم نه فقط 260 اینو خودمم می دونستم
می خواهم از فیزیکس و کودا هم پشتیبانی کنه که فکر کنم همه پشتیبانی می کنند
اگه tv out هم داشته باشه بهتره
ممنون
کسی جواب نمیده؟
لطفا سریع تر جواب بدید.