سلام بچه ها
من اوایل فکر میکردم گزینه 2معجزه قرنه وآزمونی بهتر ازگزینه2 نیست .
علت اش هم این بود که نمیتونستم با برنامه قلم چی پیش برم.
ولی یکم که تحقیق کردم دیدم 90% بچه هایی که بهترین دانشگاه های ایران قبول شدن با برنامه ریزی قلم چی پیش رفتن با اینکه فاکتورهای دیگه هم دخالت دارن ولی حداقل برنامه ریزی اونها برمبنای قلم چی بوده
بازم کم که بررسی کردم دیدم اشکال از برنامه قلم چی نیست بلکه اشکال از خودم هست و برای فرار از این واقعیت که من دربرخی دروس اشکال دارم وباید زمان بیشتری به خوندنشون اختصاص بدم
همچنین کمی هم بازیگوش هستم وزمان رو الکی هدر میدم می گفتم برنامه ریزی قلم چی خوب نیست . (این تجربه شخصی خودم بوده – لطفا کسی به خودش نگیره)
ازاین مطالب که بگذریم :
مزایای کلی قلم چی به نظر من :
سابقه طولانی که دربین نتایج کنکور بچه ها دیده شده بیشتر با برنامه قلم چی پیش رفتن
تعداد استاندارد آزمون ها ( هردو هفته حداقل فرد زودتر میفهمه اشکال کارش کجاست تا اینکه بخواد یه مطلب رو با روش کاری که نمیدونه درست هست یا اشتباه پیش ببره )
من که برنامه قلم چی رو بررسی میکردم (پارسال) دیدم درست از روش یادگیری بدون فراموشی تبعیت میکنه
کارنامه و....
نزدیک بودن حوزه امتحانی به منزل
معایب گزینه دو در تهران به نظر من :
این مرکز آدرس ندارد . من زنگ زدم میگم آدرس بدین میگه نمیدیم !!!!!!!!! به نظرشما اگه مشکلی پیش بیاد به کجا باید مراجعه کرد ؟؟؟؟ حتما باید پشت تلفن بشینم 24 ساعت زنگ بزنم!!!!!!!!!!!!!
حوزه امتحانی آنها از قبل مشخص نیست !!!!!!!!! من روز جمعه که نه تاکسی گیر میاد نه اتوبوس کجا باید برم !
سوالات مشکل ( من پایه ضعیفی دارم )
تعداد آزمون ها هر 3 هفته ( خیلی دیره)
متغیر بودن زمان برنامه گزینه دو ( اینجوری من تمام برنامه هام بهم میریزه)
امسال خیلی برام مهم هست نمیتونم یک سالم رو تلف کنم که ببینم آیا با برنامه گزینه دو میشه نتیجه گرفت یا نه (ریسک)
من فکر میکنم هرکی با هر برنامه ای میتونه پیش بره ....زودتر پیش بره . کنکوربخاطر من و شما وای نمیسته ها ...
بهتربجای اینکه دنبال این مطالب باشید بشینین درستون رو بخونید اصل کنکوره حالا با هرکدوم از آزمون ها تونستین پیش برین ........
خلاصه درس درس درس بخونید