این مجتمع فنی مهندسی قوچان به درد بخور هست یا نه؟ من مشهدم :20:
Printable View
این مجتمع فنی مهندسی قوچان به درد بخور هست یا نه؟ من مشهدم :20:
دانشکده فنی قوچان تازه تاسیسه .هنوز ساختمونش تکمیل نشده ولی باور کن تاپترین رشته ها رو داره:برق-مکانیک-عمران0مهندسی شیمی-مهندسی کامپیوتر و...
بهت قول میدم تا چند سال دیگه میشه دانشگاه صنعتی.از مشهد تا قوچان هم که راهی نیست . 120 تا یعنی هر وقت خواستی میری خونه
راهش که مشکلی نداره منظورم سطح علمیشه
متاسفانه گروه کامپیوترش بسیار ضعیفه. گروه مکانیکش امسال شروع به کار کرده و باید قوی باشه. گروه مهندسیه شیمیش سطحش خیلی خوبه . برق و عمران رو هم نمیدونم.
فقط اینکه گروه مکانیک و مهندسیه شیمیش چون یه جورایی سابقه در دانشگاه آزاد دارن باید قوی باشن ولی بقیه گروهها اساتیدش همه100%از مشهد تامین میشه. البته مهندسی شیمی ومکانیکش هم استاد داره از مشهد ولی کم هستن (30%)
شانس ما هست دیگه عدل اومدیم مهندسی نرم افزار هم قبول شدیم
منم مكانيك قو ش چه ي داره؟
هیچی چه فرقی میتونه داشته باشه فقط زیرش مینویسن مجتمع فنی مهندسی قوچان :دی
پسر عموی خودم مدیر گروهتونه میگم هواتو داشته باشه:27:نقل قول:
ادرس دقیق دانشگاه رو میدونین 22 تا24 ام ثبت نامه
جاده قوچان مشهد روبروی مجتمع دانشگاه آزادقوچان البته ثبت نام جای دیگه باید باشه
قوچان – كيلومتر 5 جاده قوچان ، مشهد- روبروي مجتمع دانشگاه آزاد اسلامي- ساختمان آموزشي مجتمع آموزش عالي فني ومهندسي قوچان تلفن 2-2344001 و 2240093- 0581
منقل قول:
hgttttttttt
معلومه مكانيك قوچان
beh,p شما یه پیغام خصوصی داری.. چک کن
سلام من دانشجوي مهندسي شيمي اين دانشكده ام ورودي 87 . راستش اون اوايل راضي نبودم از امكانات از فضاش اما كم كم بهتر شد . انشاالله قرار بشه دانشگاه صنعتي شهيد كلاهدوز . امسال هم ديگه از دانشگاه فردوسي مستقل شد . پسر عموي كي مدير گروه كجا بود ؟ فاميلشون چيه ؟ رتبه هاتون چند شده ؟ روزانه يا شبانه اين ؟
من با 8600 منطقه2 روزانه مکانیک جامدات قبول شدم.. شما روزانه ای؟ وضعیت خوابگاهاش چطوره؟ امسال دانشجو زیاد گرفته خوابگاه واسشون داره؟
به نظرم گول کلمه مجتمع عالی رو نخورید . اونجا دانشگاه سراسری و روزانه حساب میشه و هیچ فرقی با سایر دانشگاهای دولتی نداره . این جور که شنیدم در آینه نزدیک به دانشگاه مستقل تبدیل میشه
آره دانشگاه با پتانسیلیه. یه نگاه بندازید. توی این خراسان بزرگ فقط قوچان و بیرجند و فردوسی هستن که مهندسی مکانیک دارن.تمام رشته هایی که یک دانشگاه صنعتی لازم داره رو قوچان داره . چون تعداد رشته هاش کمه بهش میگن مجتمع . تا 2 سال دیگه که پذیرش هاش بیشتر بشه اسم دانشگاه صنعتی روش میفته
نه من شبانه ام . شبانه ها هم خوابگاه دارن چه برسه به روزانه ها . والا تا وقتي ما اونجا بوديم 7 تا خوابگاه بود كه 2 تاش واسه خانوما بود باقيش واسه پسرا بود . بهترين خوابگاه 4 و 7 بود كه من خوابگاه 4 بودم . سلف دانشكده زير خوابگاه 4 بود . خلاصه ما كه راضي بوديم . اما اين ترم خودم به شخصه خونه مي گيرم چون واسه شبانه ها خرجش يكيه . آره تقريبا امسال جمعيت دانشكده 2 برابر ميشه ! قوچان مشهد 137 كيلومتر فاصله داره كه با اتوبوس 2 ساعت طول ميكشه البته با تمام بگير ببندش . اميدوارم كه اسمش به زودي عوض بشه . من احسانم اگه مشكلي واست پيش اومد اونجا شايد بتونم كمكت كنم .نقل قول:
اها......
و
امکانات دانشکده از نظر استاداش و ازمایشگاه و اماکن ورزشیش چطوره؟؟؟
امکانات دانشکده ی قوچان از نظر استاذاش و ازمایشگاهها و اماکن ورزشی چطوره؟؟؟؟
خواهش مي كنم در ضمن من قوچاني نيستم ، مشهدي ام اما قوچان درس مي خونم
دانشكده داراي 4 تا ساختمان . 1. اداري 2.آموزشي 3.پژزوهشي(1) 4. پژوهشي (2)
ساختمان هاي پژوهشي شامل آزمايشگاه كتابخانه كارگاه و سايت اينترنتي هست .
آزمايشگاهاش هم خوبه وقتي . وقتي درس جديدي ارائه مي شه آزمايشگاهش رو راه ميندازن و لزومي هم نداره كه از الان آزمايشگاهي رو راه بندازن كه درسش ارائه نشده .
استاداشم فعلا از مشهد تامين مي شه اكثرا البته به جز مهندسي شيمي كه پشتوانش دانشگاه آزاده . در كل دانشكده ي رو به پيش رفت . انشاالله بهتر هم مي شه .
75% دانشگاه تو شهره.فقط ساختمان اموزشیش تو جادست.من اول که دیدمش جا خوردم:18:.خیلی کوچیک بود.ولی بعد فهمیدم که بیشتر دانشگاه تو شهره.چنتا ساختمون جدید هم دارن کنارش میسازن.کلا اینده ی خیلی خوبی براش پیشبینی میکنم:5:. برای مشهدی ها بعد از فردوسی بهترین دانشگاست دیگه.:20::10:
منم مكانيك روزانه اونجا قبول شدم از مشهدمنقل قول:
فكركنم تورو تو ثبت نام ديدم چي شكلي بودي؟
من دیروز ( چهارشنبه) رفتم واسه ثبت نام...
خیلی شلوغ بود فکر نکنم ...
خواستی خصوصی بیا باهم بیشتر آشنا شیم
راستی رتبت چند بود؟؟
من 5800 شدم.فقط می خواستم مهندسی شیمی برم.با این رتبه پارسال مهندسی شیمی فردوسی قبول بودم اما امسال نشدم.امسال تا 4500 گرفت.بعد از فردوسی قوچان رو زدم.دیگه قسمت ما هم این بود دیگه.تو چی؟؟
چون عضوجديدم ميگه بايد بيشتر پست داشته باشي تا بتوني پيغام بفرستي. خواستي ايميل بدهنقل قول:
ثبت نام مكانيك سه شنبه بوده نه چارشنبه.دوستان كلاساي ورودياي جديد از كي شروع ميشه؟پس كي بريم خوابگاهامونو ببينيم؟اصلا توزيع خوابگاها چه جوريه؟...
امیدوارم به جایی که لایقته برسی...
به ما گفتن 4 مهر بیا همون موقع انتخاب واحدو بقیه کارا انجام میشه...
تو این تاپیک جایی واسه ادامه ی بحث نیست..
pm me flower_Dear_1050@yahoo
دانشکده فنی و مهندسی روزانه قوچان بهتر است یا غیر انتفاعی شهر خدمون.
برای ثبت نام که نیمسال دوم قبول شده ام کی باید اقدام کنم.
برای ثبت نام که برای نیمسال دوم قبول شده ام کی باید مراجه کنم.
بیشتر توضیح بده.. کدوم غیر انتفایی چه رشته ای؟ قوچان چه رشته ای؟
سلام به همگی
من دانشجوی قوچانم ورودی 85
یعنی اولین ورودی همین مثلا مجتمع اموزش عالییییییییییییی!!!!
والا ما که بدبخت شدیم...
اگه بدونید با چه خوش نامه فارغ التحصیلیمو گرفتم...
ولی بازم
نه خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
چرااااااااااااااا دوبارهههههههههههههههه؟؟؟؟ ؟؟:41::41::41::41::4::4::4:
سلام برو بچ
من پیر این دانشگاهم
هر کی سوالی از هر جای دانشگاه داره بپرسه....
سطحش فوق العاده پایینه.
هر کی شهر خودش ازاد یا غیر انتفایی قبول شده بره .....
میگن زمستونا گرگ به ادم حمله میکنه به خاطر همین حمل اسلحه مجازه :دی
سلام من تو برگ سبزم بعد صنایع صنعتی بیرجند (شبانه) م شیمی قوچان (شبانه 9 اوردم به نظرتون کدوم بهتر لطف کنین جواب بدین خیلی گیر کردم
شما چه شکلیی؟ کدوم خوابگاهی؟نقل قول: