اهل منطقي ديگه؟ من الان با منطق حاليت ميكنم :
نقل قول:
دوست عزیز به ÷ست های قبلی بیشتر دقت کن ایشون گفتن که این مشکل رو از هارد به CD یا DVD دارن ÷س در حالت های دیگه مشکلی ندارن ÷س به نتیجه میرسیم به ÷اور ربطــــــــــــــــــــــ ی نــــــــــداره
دوستمون گفت موقع رايت از روي هارد مشكل دارم، ولي نگفت كه رايت سي دي به سي دي زده و سالمه!! درسته؟
پس ممكنه از پاور باشه
نقل قول:
در مورد اون که گفتی ورزن های قدیمی تو آخرین ویندوز که خیلی هم مخت ارور زده
حتماً اينم كه يه حرف كاملا منطقي بوده و توهين به كسي نشده!!!
نقل قول:
کدومش با این نسخه سازگارتره این دلیل نمیشه که چون آخرین ورزن ویندوزه حتما باید آخرین ورزن برنامه ها روش نصب بشه
معلومه كه اين ويندوز جديد رو بهينه سازي ميكنن و تغييرات زيادي توش اعمال ميشه، اين بر هيچ كسي پوشيده نيست! ولي به نظرت ويندوزي كه اين همه تغييرات توش اعمال شده بهينه هست كه با نرو 6 توش كار كرد؟ نرو 6 حتي براي پردازنده دو هسته اي هم بهينه نيست! ( هر چند كه يكي از نسخه هاي خوب نرو هستش ) ضمنا دوستمون در مورد ورژن ها يه چيز ديگه هم گفت، قضاوت با خودت :
نقل قول:
برنامه ها هم "
نرو 8
و Ashampo Burning Studio 7
نقل قول:
اگه میتونی Frimwre رایتر رو آ÷دیت کن
شما كه استناد كردين به حرف دوستمون كه مي گفت اين مشكل موقع رايت از روي هارد پيش مياد چرا دقت نكرديد به اين حرف ايشون؟ :
نقل قول:
ضمنابا 2 رایتر هم تست کردم که هر 2 اینجوری بود .
یکی سامسونگ و یکی دیگه هم ایسوس
نقل قول:
یه بارم رایتر رو یه سیستم که ÷اور قوی داره امتحان کن تا حرف دیگر دوستان شهید نشه
شما كه ميگفتين به پاور ربطي نداره!!! ضمنا اينم اصلا توهين نبود به كسي اصلا، فقط حرف منطقي بود:31:
نقل قول:
و در آخر اگر هیچ کدوم از اینا جواب نداد رایتر رو درش بیار از ÷نجرخ ÷رت کن بیرون و یکی دیگه بگیر
اينم دوستان توهين در نظر نگرفتن فقط جنبه شوخي داشته!
اگه قرار بود يكي ديگه بخره كه نمي اومد اينجا سوالشو مطرح كنه!
نقل قول:
ببین من قصد توهین نداشتم فقط حرف منطقی زدم اگه اهل حرف منطق نیستی تو این تا÷یک شرکت نکن
نميخواستم ديگه ادامه بدم بحث رو ولي ديدم منطق اين وسط داره شهيد ميشه!!:31:
در آخر دوست عزيز بهتون پيشنهاد مي كنم ورژن ويندوز 7 رو عوض كنيد و از آخرين نسخه اين ويندوز استفاده كنيد حتم دارم رفع مشكل ميشه
دوستان ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم