با سلام به همگی دوستان
کسی می دونه که سیوهای این بازی در کدوم مسیر ذخیره می شه؟
لطفا اگه کسی میدونه بگه؟
Printable View
با سلام به همگی دوستان
کسی می دونه که سیوهای این بازی در کدوم مسیر ذخیره می شه؟
لطفا اگه کسی میدونه بگه؟
اگه در محل نصب بازي نباشه بايد تو My Documents باشه .نقل قول:
نوشته شده توسط mojtaba-p30
منظورت از مسير همين بود ؟؟
سلام
به محل نصب بازي بريد
در فولدر Player نام Profile خود در بازي رو انتخاب كنيد (اگه هيج نامي انتخاب نكرديد به پوشه default برويدکد:Profiles\player
و فولدر سيو بازي رو در اووونجا مشاهده ميكنيد :rolleye: :)
ممنون امین جان
با سلام به همگی دوستان
لطفا از این به بعد هرکی درباره این بازی چیزی میدونه از قبیل(نحوه گذشتن از مراحل-کد های تقلب و...)اینجا بگه تا دسترسی آسون تر بشه!
با تشکر
.................................................. .................................................. ...........................
اینم دوتا تراینر باهال براي نسخه اول اين بازي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. ...........................
دراين تاپيك در باره هردو نسخه اين بازي بحث مي شه FarCry وFar Cry Hell in Paradise
ابتدا با چندتا کد تقلب شروع میکنم
برای اجرا شدن این کدها ابتدا در بازی کلیدی که در بین عدد 1وTab قرار دارد زده و این کدها را وارد می کنیم
ضدضربه شدن:
god_mode_count=1
تمام اسلحه ها:
give_all_weapons=1
دادن تیر و جلیقه:
give_all_ammo=1
آوردن مراحل بالاتر:فقط کدهای سمت راست خط تیره را وارد کنید:
Arcive Level- \map archive
Boat Level- \map boat
Bunker Level -\map bunker
Carrier level- \map carrier
Catacombs Level -\map catacombs
Control Level -\map control
Cooler Level -\map cooler
Dam Level -\map dam
Factory Level -\map factory
Fort Level -\map fort
Pier Level -\map pier
Rebellion Level -\map rebellion
Regulator Level- \map regulator
Research Level -\map research
River Level -\map river
Steam Level- \map steam
Swap Level- \map swamp
Training Level- \map training
Treehouse Level- \map treehouse
Volcano Level -\map volcano
.................................................. .........................................
حالت Developer Mode
برای فعال کردن این حالت ابتدا روی آیکون بازی راست کلیک کرده و سپس گزینهProperties را انتخاب کنید
سپس در تب General در قسمت target این نوشته را وارد کنید(بعد از نوشته هایی که داخل این قسمت هستند)
DEVMODE-
به این صورت:
[code]"E:\Program Files\Farcry/farcry.exe -DEVMODE[/cod]"
سپس روی کلید Apply و سپس OK کلیک کنید
حال وارد بازی شده و در حین بازی این کلید ها را وارد کنید:
Spawn point [F3]
All weapons P
999 ammunition O
Toggle no clipping [F4]
Move to next checkpoint [F2]
Save current position [F9]
Load current position [F10]
Toggle extra information [F11]
Toggle first and third person view [F1]
Toggle God mode [Backspace]
Increase speed [Equals]
Decrease speed [Minus]
Return to default speed[F5]
سلام
يه كم دير نيست ؟؟
الان همه بازي رو يا تموم كردن يا از رو سيستم پاك كردن :tongue: :rolleye:
اما واقعا معركه بود
ارزششو داره 5-6 بار تا آخر بازي كني :ohno: :blink:
آقا بازی خوبی بود ولی من اونموقع که بازیش کردم توی مراحل آخرش هی خدا خدا میکردم بازی زودتر تموم بشه مخصوصا مراحل آخرش خیلی نفس گیر و اعصاب خورد کن بود به خصوص اون آهنگش که آدم رو در یه حس وحشت نگه میداشت ولی خداییش آخر گرافیک بود
سوالم اينه كه در مرحله 11 اين بازي يعني Rebellion من 5 تا check point رو رد كردم يكي ششمي رو نميدونم چه جوري بايد رد كرد . خيلي علافش شدم اما نتونستم . اينجا من همون اول كه سيو ميشه ميرم جلو يكي از اون غول هارو ميكشم جلوتر ميرم دونفر سوار جيپ هستند اونا هم ميكشم اما ديگه نميدونم چيكار كنم .
جلوم يك پل كه فرو ريخته يك اسكله هم هست كه ميرم اونجا به سمت يك اسكله ديگه شنا ميكنم ميرسم اونجا يك ساختمونه كه هيچي توش نيست به جز يك تفنگ و كمي خون و اينا بعد باز برميگردم سر چاي اولم كه نميدونم چيكار كنم .
بالاي كوه هم كه ميخوام برم كه از پشت پل در بيام بازم نميتونم . يكي بگه كه بد چوري حالمو گرفته.
سلام
اگه خواستي سيو بازي كه انجام دادم رو برات آپلود كنم
متاسفانه چيزي از بازي يادم نيست
شايد اگه از checkpoint بعدي ادامه بدي متوجه بشي بايد چيكار كني
امين جان اگه چك پوينت بعدي رو بذاري ممنون ميشم حالا يكمم صبر ميكنم ببينم كسي نمياد بگه چي به چيه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
اسم دقيق آخرين checkpoint رو بگين تا آپلود كنم
امين جان من نميدونم منظورت از اسم چك پوينت چيه اسم مرحله Rebellion .
تا حالا 6بارم سيو شده .
شايد منظورت از اسم ايناست كه من نميدونم اگه ايناست عكسشونو ميذارم خودت ببين .
يادم رفت بگم فهميدم بايد كجا برم اما از بس خونم كمه نميتونم رد كنم پس سيو بعد همين رو لطف كن و بگو كجا كپي كنم .
پيشاپيش از كمكتم تشكر ميكنم .
سلام
به محل نصب بازي و به فولدر Profiles\player\default\savegames برو و اگه يه profile ديگه در بازي ايجاد كردي برو به فولدر Profiles\player\*Name Profile*\savegames و تو اووونجا اسم آخرين checkpoint رو به من بگو
امين جان آخرين سيوي كه من اونجا ديدم اينه : checkpoint_treehouse_Treehouse_9.sav
سلام
checkpoint ها رو بر اساس زمان مرتب كردم
اول checkpoint_treehouse_Treehouse_9.sav و بعد checkpoint_Bunker_Bunker_1.sav بودش
جفتشو برات آپلود كردم
اگه اشتباه بود به كار ديگه انجام ميديم
سلام .
ممنونم اما ايني كه دادي امين جان همين جاست كه من موندم من يكي بعد اينو ميخوام .
حالا از اين كه بگذريم چرا من اينارو كه كپي كردم به اونجايي كه مونده بودم بازم خونم مثل وقتي بود كه خودم رفته بودم ؟؟؟
و يكي ديگه اينكه چرا من كد ضد ضربه رو كه ميزنم اجرا نميشه ؟ خونم براي رد كردن اينجا خيلي كمه فقط همين جارو ميخوام اينجوري رد كنما كه اگه شد..........
امين جان كجايي ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
والا نميدونم چي بگم
آخه checkpoint_treehouse_Treehouse_9.sav آخرين checkpoint اين مرحله هستش يعني تو سيو گيم من شماره 9 آخري هست
شما ببين چه كار مونده كه بايد انجام بدي
فكر كنم دكمه Tab بود كه ميزدي ماموريتهاي انجام داده شده و باقيمانده رو نشون ميداد
سلام.
از اول تا آخر این مرحله یک ماموریت بیشتر نیست که اونم اینه :
follow the road to the archives
من میدونم که کجا برم اینا میگم که خونم خیلی کمه یک جا یک هلیکوپتر از بالای سرم میاد منم توی آبم نمی تونم کاری کنم اگه از آب هم بیام بیرون بازم با یک تیر مردم .
برای همین سیو بعد اینو میخوام .
سلام عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
فكر كنم يادم اووومد كجا گير كردي
اووونجا كه دستگيرت ميكنند بعد بدون مهمات ميندازنت تو جنگل و بايد از دست اووون جونورا فرار كني
درسته ؟؟؟
حالا چون تو داري از محدوده خارج ميشي هليكوپتر مياد و بهت و تيراندازي ميكنه
باد بري سمت چپ طرف ساحل .... يه سرباز مرده افتاده رو زمين با يه Health Pack و يه كم مهمات
از رگباري كه تو تنه درخت هست هم ميتوني استفاده كني و ........
ادامه ميدي بازي رو
سلام ناناز با این آواتورت که منو حسابی ترسونده . :ohno: :ohno: بعد بازی obscure بیاد آدم اینو ببینه خدا بدونه من امشب چجوری بخوابممم. :blink: :blink: :ohno:
اونجا رو میگی که یک جاییه که میرم یک تفنگ جدید هم میگیرم آره ؟ که دوربین داره ؟؟ خونم اینا هم داره میدونم .
بعد اونجا باید کجا برم ؟؟ ;)
سمت چپ ساحل منظورت از کدوم طرفه ؟
ببین یک اسکله اولی هست اونجا برم بعد برم سمت چپ ؟
اگه شنا کنم که میرسم به یک اسکله دیگه . منظورت همونجاست که میگی مهمات داره اینا ؟
یکم واضح تر بگ. اگه نفهمیدم عکس میذارم دفعه بعد ;)
فكر كنم من اشتباه متوجه شدمنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
چون اين قسمت كه ميگم جزو 2-3 مرحله پاياني بازي هستش و احتمالا شما هنوز به اووون قسمت نرسيدي (چون از روي توضيح من از دموي بازي بايد كاملا متوجه ميشديد)
اما جاهايي كه هليكوپتر مياد و و به طرف شما شليك ميكنه يه كم زياده !!! يكي اووون هستش كه بالا گفتم
يكي موقعي كه با كايت خودتون رو به يه كشتي ميرسونيد و از اوووجا بايد يه هليكوپتر رو منفجر كنيد
يكي اوايل بازي كه هليكوپتر رو بايد فراري بين و غيره ....
از اووونجايي كه من فقط جاهايي كه خودم گير كرده بودم يادمه فكر كنم عكس بزاري بهتره
اگر امکان داره یکی از دوستان در مورد بازی و حال و هوای اون صحبت کنه
یعنی تو چه سبکیه اول یا سوم شخص شبیه به کدوم یک از بازیها هستش در مورد داستانش و ...یا گرافیک بازی
ممنون میشم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
بازي اكشن اول شخص هستش و گرافيك بازي در حد بالايي قرار داره (با وجود اينكه بازي براي 2-3 سال پيش هستش)
4 درجه سختي داره .... Easy خيلي آسون .... Normal سخت (تو مراحل پاياني خيلي سخت) .... دو درجه سخت تر رو هم جرئت نكردم امتحان كنم
داستان بازي جذاب هستش و هم با موجودات خيالي و هم با انسانها بايد بجنگيد
تنوع سلاحها و وسايل نقليه (مثل ماشين و قايق و ... هم در حد قابل قبول قرار داره)
در كل جزو معدود بازيهايي هستش كه آدم بعد از تموم كردنش هم دوست داره باز هم بازي كنه
ممنون از راهنماییت Amin
حرف اقای امین تایید میشه
من دارم روی درجه 3 بازی میکنم :blink: که اینجوری مثال حیوان بارکشی گیر کردم . :sad: عکسها هم میذارم و این پستو ویرایش میکنم ;)
------------------
ویرایش :
سلام .
امین جان اینم عکسای جایی که من موندم .
ببین اون فانوس دریای هست من میرم اونجا فقط یک تفنگ جدید و خون .
عکسای دیگه هم که واضح.
اونجایی که اون هلیکوپتره ( فارسی رو پاس بداریم اون بالگرده :D ) داره میاد همون جایی که من میسوزم.
جلوتر نمیتونم برم. یکیشونم که این باشه آخرین سیو من. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا آخرین سیوم شروع میشه.
یک کاریش بکن .
اگه میشه ضد ضربه کنم بعد از حالتش در بیام بگو چجوری ؟
من این کد اول صفحه رو که میزنم جواب نمیده شایدم من بلد نیستم.
اقا من زمینو ابی میبینم مشکل هم فکر نکنم از گرافیک باشه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
يه بار ديگه تو بازي برو قسمت گرافيك و بزن كارت گرافيكتو detect كنه
شايد درست بشه :)
كسي اين بازي رو تا آخر برده ؟ خداييش بدون رمز و ترينر
بابا كشتن اين هيولاها زجر آوره ! به هركدومشون بايد 10 تا موشك بزني تا بميرند .
يه توضيح كوتاهي هم در مورد خودم بدم كه من همه ي بازي هارو با درجه سخت Normal يا معمولي بازي ميكنم چون به نظر من بازي طبيعي ميشه نه سخت نه آسون .
نه امين جان اين بازي روي هر سيستمي يه مشكل داره !
مثلا روي مال من وقتي داري بازي مكني در يك محيط بازي مثل جنگل يكدفعه خودت و همه ي دشمنان به بالاترين نقطه بيس ميرويم ( به قول دو برره انگار توهم ميزني ) به هر كي هم گفتم ميگه مال من اينطوري نشده تا حالا !
سلام.
من بازي رو فقط مرجله آخر اونم يك قسمتش فقط با ترينر رد كردم !
اما پدرم و در آورد اين بازي .
--------
اين كه باز چيزي نيست يك بازي از اين كم حجم ها دارم بازي ميكنم به نام Alien Shooter فقط بگم سلاح كم ميارم .
فقط اكشن بكش برو جلو بدون كاري اضافي خيلي حال ميده اگه سلاح كم نياري !
1 هفتست يك مرحلش رد نميشه از بس بايد بكشي !
سلام
آره من بدون رمز و ترينر بازي رو تموم كردم
اما 3 مرحله آخر واقعا سخت بود !
پيشي ميگه آپلودش كني؟
يا لينك دانلود رو بزاري
امين غير ممكنه !
جان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم !
منظورم اينه كه بدون كد تقلب غير ممكنه كه بخواي تمومش كني .
ما كه تموم كرديم ... غير ممكن غير ممكنه !نقل قول:
حالا زیادم سخت نبود منم بدون رمز و کدتقلب تمومش کردم..........چند مرحله آخرش فقط یه خورده اذیت میکنه...
سلام به همه
من تازه یادم افتاده که این بازی رو بازی کنم.ولی یه جاییش بدجور گیر کردم.تو مرحله Volcano هستم.اون یارو پیرمرده که هیولا شده رو کشتم.الان باید برم مثل اینکه اون پروفسور سیاهپوسته رو بکشم.منتها تا اون درها رو باز میکنم که بیرون بیام از اون ساختمون می بندنم به رگبارو موشک.وقتی هم در رو باز میکنم جلوم یه محیط بازه که وسطش یه ساختمون گرد مانندیه.لطفا اگه میشه کمکم کنید بگید که چیکار کنم.ممنون