سلام من کرک این برنامه رو هر چه زود تر میخواهم .(swiff chart 3D) ممنون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من کرک این برنامه رو هر چه زود تر میخواهم .(swiff chart 3D) ممنون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
لينكي كه توسط اسپاي جان در تاپيك فوق الذكر داده شده است نسخه retail است و كرك هم داخلش است.
اما براي راحتي كار من كركش را آپلود كردم برات:
کد:http://rapidshare.de/files/14403666/crack.rar.html
:rolleye: :rolleye: :rolleye: .....پس retail یعنی این ;)
دوست خوبم سلام
اصطلاحاً اين عبارت وقتي به كار مي رود كه نرم افزار كرك شده باشد. اما اين لينك را من دانلود كردم و ديدم كه كرك شده نيست ولي كركش هم داخل همون فايل فشرده است.
مهدی جان آیا برای ورژن 3.2 swiff chart هم کرکی وجود دارد؟؟
خبری نیست؟
نه تا اين لحظه وجود ندارد بعدا رو نمي دونمنقل قول:
نوشته شده توسط nimaoy
نيما جان سلام
متاسفانه براي ورژن 3.2 كركي پيدا نكردم
نيما جان اين لينك نسخه قابل رجيستر 3.2 هست كه با سريال هم جواب ميدهنقل قول:
نوشته شده توسط nimaoy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لينك نسخه فول 3.2 (با اپرا دانلود كن)
هر كدومو خواستي دانلود كن
برنا جان هر دو این لینکها که نسخه آزمایشی است ؟
نيما جان لينك اول كه ميدونم رجيستر نشدست و اينو هم گفتم ولي نسخه قابل رجيستره.لينك دوم هم خودم كه تست نكردم ولي معمولا فول هستند.حالا نميدونم بهرحال غير اينها فعلا چيزي پيدا نكردم.اگر وقت كردم برات خودم يك تستي ميكنم.ممكنه طي چند روز آينده براي اين ورژن كركي بياد.اگر سريال داري روشون تست كن.
Swiff Chart v3.0 Retail
Swiff chart 3.1
نقل قول:
نوشته شده توسط Mani_Borna
متاسفانه هیچ کدام از این دو ورژن جائی برای ورد سریال و رجیستر کردن ندارند.....و کاملا مشابه با نسخه آزمایشی دانلود شده از خود سایت می باشد !
نيما جان سلام
چرا از لينكهايي كه رژا جان داده اند استفاده نمي كني؟ مثل اينكه نسخه هاي فول هستند.
مهدی جان آخه نسخه 3.2 نیستند.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
خب نباشن چه اصراري هست كه اون باشه وقتي فول باشه دردسر هايديگه رو نداره اونو استفاده كن زودتر كارت راه مي افته
آخه ورژن 3.2 امکان export نمودارها را به سایر برنامه ها مثل pdf دارد ولی ورژن 3.1 فقط به فرمت فلش نمودار رسم می کند
سلام
خب من نمي دونستم كه در 3.2 امكان خاصي وجود داره كه براي شما مورد نيازه. به همين خاطر گفتم ورژن هاي قبلي را دانلود كني. پس بايد صبر كني تا كرك براي ورژن 3.2 پيدا بشه.
مهدی جان سلام
منم نسخه های فول قبلتر را سراغ داشتم و چون نسخه 3.2 میخواستند من دیگه قدیمیها را نزاشتم.فکر کنم یکمی دوستمون صبر کنه بیاد.
با سلام اگر ممكن است يك لينك مستقبم از خود برنامه از ورژن هاي قديمي تر كه كرك ان موجود است اينجا اپلود كنيد ...مرسي
اين دو لينك روژا جان را تست كردم سالم بود هر كدومو دوست داشتيد دانلود كنيد.لينك خودم هم در صفحه قبل سالمه.نقل قول:
نوشته شده توسط rozha
پس چي شد لطفا
مونا خانم ببخشيد اين پست قبليتونو يك نگاهي بكنيد مثل اينكه جواب شما را داده بودم.كمي دقت هم بد نيستا
بازهم ممنون اما ان لينك مال ورژن جديد است...كمك كنيد
مونا خانم اينجا اگر دقت كنيد كنيد فرموده بوديد كه يك ورژن پائينتر (از آنجائي كه آخرين ورژن 3.2 پس ورژنهاي 3.0 و 3.1 قديميتر محسوب ميشوند) و نسخه اي كه كركش باشه (لينكهاي داده شده فول هستند يعني يا همراه كرك و يا كرك شده) بهر حال من كرك تنها هم ميزارم بهمراه يك ورژن قديميترترنقل قول:
نوشته شده توسط mona khanoom
Swiff Chartv2.5.1
كرك
اقاي ماني از شما ممنونم
لطفا كرك ورژن 3.1 را بگزاريد .ممنون
چي شد.....
از اين لينك بگير
سلام
اين كرك براي ورژن 3.1 است و خودم تست كردم. 100 درصد كار مي كند.
اينجا آپلود كردم. فقط كرك است. اگر خود برنامه را هم مي خواهيد آپلود كنم.
از ورژن 3.2 خبری نشد؟
نيما جان سلام
فعلا با ورژن 3.1 سر كنيد تا كرك ورژن 3.2 هم پيدا بشه.