امروز جمعه 6/6/88 سرویس وبلاگ دهی میهن بلاگ هک شد.
Printable View
امروز جمعه 6/6/88 سرویس وبلاگ دهی میهن بلاگ هک شد.
اره هك شده !!
اين ايمل طرف چي بيده :46:
میهن بلاگ توسط یک هکر که خود را محمد مخ معرفی کرده هک شده است .و به جای صفحه ی میهن بلاگ این پیام ظاهر میشود:
This Site Agin HACKED By OMID MOKH And Gholam ALi Hadad Adel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان طبق اطلاعاتی که الان به دستم رسید دامنه سایت میهن بلاگ دزدیده شده و احتمال اینکه بلایی که سر پرشین بلاگ امده سر میهن بلاگ هم بیاد 50 درصد هست.
امید مخ دیگه کیه ؟
بابا ما رو از کار رو زندگی انداختن ...!
منم : دی ...نقل قول:
امید مخ دیگه کیه ؟
...
....
.
.
حالا چرا هکش کردند ؟ : دی
آره .... !
نامردا ... وبلاگ من هم بالا نمیاد و همین پیام رو میده !
عجب اين ميهن بلاگ هي هک ميشه قديما هم يک بار هک شده بود وبلاگ من که با تلاش هاي زياد تعداد بازديد کننده رو به روزي 100-500 رسونده بودم پريد!!!!!!!!!!!!!
اگه اون هرکر رو به من بدن با دستاي خودم مکشمش!!!!!!!!!!!!! :دي
الان ديگه فکر مي کنم تنهايي از پس همه اونها بر نمي آيي. يک بار ديگه مراجعه کن
This Site HACKED By OMID MOKH And Gholam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Special Tnx Babak_Lor Khare Ghermez Salar Mramin Amin Agha Farzane VA Tashakor Vije Az Mariam Va NAzi
این که اسم همه فک و فامیلاشم نوشته :دی در کل حرکت جالبی بود .
اگر يک کم ديگه صبر کني شماره تلفن و آدرس خودشون را هم مي گذارند. من نمي دونم اين چه جور هک کردن که اين هم اسم معرفي مي کنند. ولي اگر دقت کرده باشيد آون آقا فرزاد که اولا از همه اسمش را نوشت الان ديگه اسمش نيست. اين ها خودشون هم نمي دونند که چکار مي خواهند بکنند.
ولی اقدام جالبی بود ...!
خوب شد من از پست های وبلاگم بکآپ داشتم ...! میرم بلاگفا ...!
خیلی جالبه ... اگه E_Mail اش همین باشه ... امشب میرک کلی فحش می نویسم براش : دی ...
O M I D آخه چرا اینکا رو کردی : دی
Again رو هم Agin نوشته : دی ... بعد به خودش میگه مخ : دینقل قول:
This Site Agin HACKED By OMID MOKH And Gholam ALi Hadad Adel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی بوده فعلا زده کاسه و کوزه همه رو ریخته بهم :31:نقل قول:
اینطوری که از متنها بر میاد
با یک بچه طرفیم.
در حال حاضر ، کارگزار میهن بلاگ توسط مدیران از کار افتاد.
همیشه یادت باشه امنیت رو نیشه 100% تامین کرد !نقل قول:
ولی میشه جلوشو گرفت
از کجا معلوم ایشون اصلا کار خیلی مهمی انجام دادن اینطوری که از متنهایی که پی در پی عوض می کنه و اسم های ( ! ) میزاره اصلا بعید نیست از افراد متن پایین باشه:
از کجا معلوم با روش هایی که هیچکس فکرش رو نمیکنه مثلا هک کرده ( الوده کردن سیستم مدیران میهن بلاگ ) همه فکر می کنند سرورشون امن کنند هک نشن ولی خودشونو یادشون میشه !
چیزهای ابتدایی رو کاملا فراموش می کنند
این روز ها من این چیزا زیاد دیدم ! تا مدیران ای اس پی رو الوده می کنند بگیییییر تا مسولین دانشگاه ها
کسي که اسم OMID MOKH را مي نويسه حتما اسم خودش OMID هست بر همين اساس من يک سري مشخصات از يک فردي شبيه به اين آدم پيدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد چطوری بکاپ گرفته بودی ؟! :دی ماله من به نظرم کلا پرید !نقل قول:
ولی اقدام جالبی بود ...!
خیلی جالبه ... اگه E_Mail اش همین باشه ... امشب میرک کلی فحش می نویسم براش : دی ...
شما نگران بکاپ نباشیدنقل قول:
وبلاگ هاتون سر جاش بر میگرده
خیلی بده که یکی از بزرگترین سایت های ارائه دهنده وبلاگ فارسی به همین سادگی هک بشه. اما به نظر من میهن بلاگ دوباره به حالت اولیه برگرده...
فقط بلاگفا هست که امنیتش نسبتا بالاست و تا حالا خطر جدی ای این سایتو تهدید نکرده، اما امکاناتش در برابر میهن بلاگ خیلی کم تره و از اون بدتر محدودیت های مزخرفی هم داره
امیدوارم بعد از بازپسگیری میهن بلاگ، مدیران این سایت بزرگ و محبوب، نسبت به این امنیت ناقص و ضعیف آن تصمیمی جدی بگیرند...
شما خیالتون راحت باشهنقل قول:
امنیت ناقص و ضعیف آن تصمیمی جدی بگیرند...
میهن بلاگ هیچ وقت این چنین باگی نداشته که اینطوری دسترسی به هکر بده !
توضیح دادم:
شایدم شیطنت با دیتاسنتر انجام شده ! که ما مدیران سرور هستیم پسورد رو لطفا....نقل قول:
ز کجا معلوم ایشون اصلا کار خیلی مهمی انجام دادن اینطوری که از متنهایی که پی در پی عوض می کنه و اسم های ( ! ) میزاره اصلا بعید نیست از افراد متن پایین باشه:
از کجا معلوم با روش هایی که هیچکس فکرش رو نمیکنه مثلا هک کرده ( الوده کردن سیستم مدیران میهن بلاگ ) همه فکر می کنند سرورشون امن کنند هک نشن ولی خودشونو یادشون میشه !
چیزهای ابتدایی رو کاملا فراموش می کنند
این روز ها من این چیزا زیاد دیدم ! تا مدیران ای اس پی رو الوده می کنند بگیییییر تا مسولین دانشگاه ها
دوستان به اطلاعات جديد و مفيدي دست يافتم مطمئا باشيد پيدايش مي کنم
گویا دارن ردیفش میکنن ، دیگه بالا نمیاد ! :دی
گفتم که
مدیران کارگزار apache/IIS رو غیر فعال کردن که رسیدگی کنند لاگ فایل هاو...
شما بابت وبلاگ هاتون خیالتون راحت باشه.
حتماً یه مخ زنه :27::31:نقل قول:
بلگفا رو بچسب
به يک بخش بزرگ اطلاعاتي دست يافتم. IP فرد، به زودي اطلاعات بيشتري از اين هکرها قرار مي دهم.
این آیپی که واسه یه پرو-کسیه . طرف دور زده :دینقل قول:
به يک بخش بزرگ اطلاعاتي دست يافتم. IP فرد، به زودي اطلاعات بيشتري از اين هکرها قرار مي دهم.
ولش کن بابا گیرش ننداز ... گناه داره : دی ....نقل قول:
========
خارج از کشور هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اطلاعات چطوره. وبلاگ مربوط به کانون مهندسان ساختمان کرج است. همراه با ليست اعضا !
بخشي از سايت به اين موضوع مرتبط است.
خواهش مي کنم يک چيزي بگيد تا اطلاعات نهايي را در دسترس قرار دهم
سلام دوستان
من نمیدونم چرات بعضی از دوستان وقتی اطلاعاتی ندارن دربازه ی این موضوع صحبت میکنن
این آقای tornado یا far2009 وقتی هیچ اطلاعاتی در باره ی این موضوع ندارن خواهشا بحثی در این باره نکنند
شک نکنید که هیچ آدم عاقلی با ای پی خودش یه سایت به این بزرگی رو هک نمیکنه.
اما هدف: اگر یک هکر خارجی این سایت رو هک میکرد ابروی جامعه ی هکری ما نمیرفت؟
من میهن بلاگ رو هک کردم بخاطر امنیت پایینش به دیتا بیس وبلاگها ضربه هایی خورد ولی شک ندارم ادمین میهن بلاگ یک نسخهه ی پشتیبان از اطلاعات داره ولی بخاطر حجیم بودن دیتا بیس با کمی تاخیر سایت به حالت اولش بر میگرده.
امیدوارم دلیل هایم برای شما قانع کننده باشه.
به امید روزی که هیچ وب سایت ایرانی هک نشه.
یا علی:40:
نقل قول:
آها تازه فهمیدم پس شما به میهن بلاگ واکسن زدی در اصل واکسیناسیونش کردی که امنیتش بره بالا :31::31::31:
این میهن بلاگ که هک شد، روحم شاد شد !!! دمت گرم!! آخه موندم وقتی یه بار هک شده چرا امنیتش رو زیاد نکردن ؟؟؟ از یه سوراخ 2 بار نیش خوردن ! حقشون بود!! امیدوارم هیچ وقت برنگردن!! که دوباره ملت بیان وب بسازن و یکی پیدا بشه راحت این وب رو هک کنه!!:13:نقل قول:
راستی تو یاهو میای ؟؟ (با همون ای دی ؟)، کارت دارم !
آقای امید مخ این رپیدشر رو هم اگه ممکنه یه 1 ماهی هک کنید تا بفهمند امنیتشون پایینه هم ما یه سودی برده باشیم هم اونا
به خدا صواب داره
با تشکر
D
اگر اين اطلاعات درست نبود شما با اين نام کاربري و فقط 1 پست به اين بحث وارد مي شديد؟ خودم در ميهن بلاگ وبلاگ دارم. اگر ميهن بلاگ را آزاد نکني اطلاعات نهايي را در اختيار همگان مي گذارم. لطفا نظرت را هم درباره کار من بگو
میهن بلاگ درست شد
چقدر سریع درستش کردن !نقل قول:
میهن بلاگ دوباره ترکید!! :31: :31::41:
این RSS سایت پرشین هک هستش.نقل قول:
چیز خاصی نیست
همه می تونند بزارن