سلام دوست عزیز
من یه سوالی پرسیده بودم که گویا نتونسته بودم منظورما خوب بگم بیشتر توضیح می دم
1-شنیدم که مانیتورهای با رزولیشن بالا مثل سامسونگ تی 220پی را میشه رو رزولیشنهای پایین تر هم اورد ایا درسته؟
اگه درسته می خواستم ببینم اگه مثلا رزولیشن را پایین بیاریم ایا نسبت به یک مانیتور دیگه که بالاترین رزولیشنش اون باشه(رزولیشن پایین تره سامسونگ)افت کیفیت داریم؟
راجب مین من از دوجا پرسیدم قیمت بالاتر از گفته ی شما بود فکر کنم همونp5Q seرا باید بگیرم ایا این مین مشکلی داره؟سی پی یو4هسته ای را ساپورت می کنه؟
بین این دو مین کدوم بهتره؟
asus p5kpl 1600
Intel G31 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1066 - 2 PCI Express - SOUND 6 channel + 4x SATA 2 + Gigabit LAN + CPU Support FSB 1333 + ATI CrossFire X Technology
----
asus p5Q se
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
ایا asus p5kpl 1600سی پی یو 4هسته ای را ساپورت می کنه؟
2-اگه گرافیک توان مانیتور را نداشته باشه چه مشکلی پیش می یاد ایا اصلا بازی اجرا نمی شه؟!!
3-قدرت گرافیکی که شما گفتین حدودا چند درصد از:
SPARKLE ( Calibre ) - GeForce 9800 GT - 512MB ddr3
بیشتره؟یعنی اگه من این کارتا بگیرم اصلا نمی تونم بازی کنم؟!!!!!حتی بازیهای متوسط؟!
4-با توجه به قیمت مناسب(33.000) این مودم این خوبه؟فکر کنم هم ای دی اس 2و1و هم یو اس پی و لان داشته باشه درسته؟
TP-LINK TD-8811
ADSL 2/2+ Modem - Ethernet + Router + USB Port
Latest ADSL standards for superior performance: up to 24Mbps downstream
Various QoS policies enable various application, meeting peopleˇs different needs
High speed DSL connection, sharing Internet access
5-اصلا مودم ای دی اس ال به کجا و توسط چی وصل میشه؟کارت شبکه چیه؟
6-یعنی سی پی یو 7400واسه بازیهای فعلی هم جوابگو نیست؟!اخه من شنیدم سی پی یو 4هسته ای فقط واسه کارهای حرفه ای لازمه؟اگه میشه یه سی پی یو تا 130.000معرفی کنین
باز هم تشکر بابت کمکتون