یه گوشی برای خواهرم میخوام که:
- دوربین عالی
- صدای عالی
- GPS
- بشه بهش تم اضافه کرد
- دوام باتری
- قیمت تا 600 تومن
Printable View
- دوربین عالی
- صدای عالی
- GPS
- بشه بهش تم اضافه کرد
- دوام باتری
- قیمت تا 600 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امنیا 2!
البته از 600 بیشتره ولی خیلی زود به 600 میرسه
كلا ويندوز موبايل ها مولتي مدياي قوي ندارند...ولي تا اين قيمت دياموند 2 بهترينه....اگه صبر كنيد بدون شك امنيا 2..اگه وين موب نخواهيد 8910 از همه لحاظي نياز هاتون را برطرف ميكنه...
Samsung S8000 Jet چطوره؟ سیستم عاملش چیه؟ بغیر از سیستم عامل، بقیه اولویت ها رو داره؟ قیمتشم لطف کنید. (با قیافه Omnia HD مشکل داریم)
اس8000 خوبه ولی خب سیستم عامل نداره و نمیشه روش برنامه ای بجز جاوا نصب کرد
بازی با این ریزولیشن براش هست؟نقل قول:
تم میشه بهش اضافه کرد؟
جاوا رو تا چه حجمی اجرا میکنه؟
آنتن دهیش چطوره؟ (ایرانسل)
برنامه رو از کامپیوتر میشه بهش داد دیگه؟ حتما دانلودی نیست؟
باتری هم مهمه
تم نميشه بهش اضافه كرد...بقيه الويت ها را فكر كنم داشته باشه...قيمتشم 430-445...همين حدوداست...نقل قول:
محدوديت جاوا نداره...آنتن دهيشم عالي...ديگه اين بحث قديمي شده...برنامه هم ميشه از كامپيونر بهش داد...باطريشم حوبه...1100 MAh...نقل قول:
نقل قول:
بازی اگه نباشه هم براش میاد .. سامسونگ با توجه به قدرتی که داره هر چی میزنه فکر بعدشو میکنه ولی بازیهاش هست
جاواش تقریبا حجم خاصی نداره و تا جایی که حافظه گوشی جواب بده میتونید روش بریزید البت ه من بیشتر از 5 مگ تا حالا نصب نکردم ...
انتن دهی دیگه هیچ گوشی با گوشی دیگه فرق نمیکنه ...
اره میشه داد کلا برنامه هارو میتونی روش بصورت مستقیم install کنی و بعد اجرا کنی
iphone 3g 8gig از نظر مالتی مدیا با داشتن itune بی نظیره.
کیفیت ال سی دی بی نظیر.
قوی ترین امکانات communication از جمله gps بسیار قوی که از نوکیا و سامسونگ خیلی بهتره.
دوربینشم خوبه اما در حد 8 مگا پیکسلی ها نیست اما کیفیت خوبی داره.
N86 سفید (اگه دوربین حتما باید عالی باشه) همه این چیزایی که تا اینجای تاپیک مد نظرت بوده و گفتی رو داره , مالتی مدیای بالا , خوشگلی , دوربین عالی و ... قیمتش هم بی گارانتی دور و ور 410 با گارانتی اصلی 445نقل قول:
- دوربین عالی
- صدای عالی
- GPS
- بشه بهش تم اضافه کرد
- دوام باتری
- قیمت تا 600 تومن
اگه بین این انتظاراتت بیخیال دوربین "عالی" بشی و یه دوربین بخوای که عکس های عادی واست بگیره iPhone 3G 8GB
86 اصلا صداي عالي نداره...:46:نقل قول:
قیافش هم به نظرم اصلا خوشگل نیست البته سلیقه ای هستش !
توو هدفون که صداش هیچ نقصی نداره , توو اسپیکر هم راضی کنندهنقل قول:
86 اصلا صداي عالي نداره
این جمله ی سلیقه ای هستش شما هم که کشته من رو , N86 سفید با این قیافه اصلا خوشگل نیستنقل قول:
قیافش هم به نظرم اصلا خوشگل نیست البته سلیقه ای هستش !
ولی بنا به گفته خودمتون 8910 (که پشتش با دوربین عکاسی های شصت هفتاد هزار تومنی مو نمیزنه) خیلی هم خوشگله طبق همون جمله ی معروفتون که " البته سلیقه ای هستش "
درست ولی دیگه نه تا این حد :27:
قضاوت با بقیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه
به نظرم قیافه 8510 خیلی معمولیه ... و خوشگل نیست ! ! ! حالا کنارش n86 هم هست ! ...
و اینکه میگی دوربین 60 یا 70 هزار تومانی بهتره قضاوت رو به قول خودتو به دوستان واگذار کنیم همه میدونن زیابترین مخصولات مال سامسونگ و htc هستش ...
حالا شما اصرار دارید اینجوری نیس .. مشکلی نیس .. به نظرتون احترام میزارم
اولا من N86 سفید گفتم , نه سیاه (در مورد تفاوت رنگ سیاه و رنگ سفید یه گوشی همینقدر بسه که بدونید N97 سفید از N97 سیاه تا همین چند وقت پیش 60 هزار تومن قرونتر بود الان نمی دونم چقدر قرونتره)
دوما من گفتم شما میگی 8910 قیافه ی خوشگلی داره ( می تونی بری پستت رو توو مقایسه ی قیافه ی 8910 با iPhone 3GS دوباره بخونی مطمعن شی) من حرفی از قیافه ی 8510 اینجا نزدم ! :46:
سوما من نگفتم 8910 ارزشش اندازه ی ارزش یه دوربین هفتاد هشتاد هزار تومنیه ! گفتم قیافه ی پشت این گوشی عین قیافه ی پشت اون دوربین هاست ! که هنوزم همینو میگم !
پ . ن : پست ها رو با دقت بیشتری بخون عزیز دل برادر :10:
قیمت رودر نظرگرفتید؟ قیمتiPhone 3G 8GB چقده؟
iPhone 3G یا iPhone 3GS ؟نقل قول:
می تونی بری پستت رو توو مقایسه ی قیافه ی 8910 با iPhone 3GS دوباره بخونی مطمعن شی
اصلا iPhone تم میخوره؟
باتری آیفون چطوره؟ (چند ساعت)
اگه نشه iPhone بگیریم، 8510 دومین گوشی انتخابی هست. قیمتش؟
i8510 قیمتش 370 80 تومنه
iphone هم قیمتاش متفاوته گوشیشاپ میده 680 تومن
واقعا که! من چی میپرسم،شماچی جواب میدی!:31::41:نقل قول:
گفتم قیمت 8510 و iPhone 3G 8GB !!!
i8510 بدون گارانتی 380نقل قول:
قیمت 8510 و iPhone 3G 8GB
iPhone 3G 8GB هم 620
بهتره به همین تاپیک مجاور هم یه سر بزنی (در مورد انتخاب بین 8510 و N86 هستش) شاید به دردت خورد پست های اون تاپیک .نقل قول:
اگه نشه iPhone بگیریم، 8510 دومین گوشی انتخابی هست.
به نظر من برا این چیزایی که گفتی N86 برات مناسبتره تا 8510 (البته بعد از آیفون :46:)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343540
آخه نمیدونم چی شد یه دفه رسیدی به 8510 قبلش بحث 8910 بود گفتم شاید اشتباهی زدینقل قول:
آیفونم که قیمتش متفاوته تا 620 تومنم پیدا میشه
اگه بین ان86 و 8510 میخای هون 8510 رو بگیر بهتره
ولی در کل به نظرم 8910 بگیری بهتر از بقیه باشه
نقل قول:
بابا جون یعنی یک رنگ انقدر تفاوت داره ؟استایل و جنس بکار رفته در گوشی مهم نیست ؟یا شکل ظاهری خود گوشی ؟
مثل این میمونه که بگی پراید خاکستری از مزدا 3 سیاه خوشگلتره ... پراید قیافش پرایده حالا رنگ خاکستریش شاید گرونتر و خوشگلتر باشه ولی در اصل ماجرا که تفاوتی ایجاد نمیکنه ... هی باید متوسل شیم به مثال !:18:
اقا بازم سلیقه ای هستش .. به نظرم پشت 8910 خیلی هم زیباست ...مخصوصا کیفیت خوب بکار برده شده در اطراف لنزش و قابش .. حالا هی شما بگو دوربین 60 یا 70 هزاری ... خوب بالافرض که باشه مگه بده ؟ هر کی میبینه با این همه امکانات چنین دوربینی هم روش سواره حالی میکنه ! ... ایفون اگه میتونست اون دوربینرو سوار میکرد ...
همون دوربینو ایفون اگه بزاره ... همون گوشیو 1.500 ازت مایه میگیره
یه عزیزی وقتی کوچیک بودم بهم میگفت وقتی می خوای لباس تایین کنی برا پوشیدن اول از همه به رنگ لباس نیگاه کن برا زیبا دیده شدنت بعد جنسش :46: فک کنم همین جمله کافی باشه برا بحث زیبایی گوشینقل قول:
بابا جون یعنی یک رنگ انقدر تفاوت داره ؟
حالا اینجا حتما N86 سفید میشه پراید خاکستری , 8910 سیاه مزدا 3 سیاه؟ :31: دوست عزیز من نگفتم N86 سفید خوشگل ترین گوشی بازاره ! یه محدوده بود توو انتخاب بین ظاهر گوشی ها , محدوده بین N86 سفید , 8510 و 8910 (که هر دو فقط رنگ سیاه دارن) بین این سه تا گوشی اگه هر سه رو با این رنگایی که گفتم دستتون بگیرید متوجه میشید اختلاف ظاهری این سه گوشی رو ! مگه اینکه دیگه سلیقه تون خاص ه خاص باشه ! با عکس هاشونم خیلی راحت میشه تفاوتشون رو فهمید چون اونقدر دیگه عکس هست ازشون توو نت !کد:مثل این میمونه که بگی پراید خاکستری از مزدا 3 سیاه خوشگلتره
بحث اینجا سر ظاهر این سه گوشی هست (با این سه رنگی که گفتم) نه سخت افزار و امکانات , اون یه بحث دیگه ست قاطی این نکن اون رو , بحث در مورد ظاهر گوشی هم چندان عیبی نداره به نظر من , خیلی ها هستن ظاهر گوشی یکی از مهمترین فاکتورهاشونه برا انتخاب گوشی , درسته سلیقه ای هستش ولی سلیقه هم یه محدودیتی داره یعنی نمیان بگن انتخاب بین قیافه ی ژیان و BMW M6 سلیقه ایه ! دسته دسته ست تقریبا !
والا من که هیچ زیبایی وقتی توو آینه نیگاه کردم و 8910 رو گرفتم روی گوشم ندیدم !!!! از لحاظ ظاهری احساس میکردم یه دوربین عکاسی رو گرفتم روی گوشم !!!!نقل قول:
به نظرم پشت 8910 خیلی هم زیباست
---------------------
حالا از ظاهر گوشی ها میایم بیرون
اپل دوربین عکاسی نزده که کارهای گوشی رو هم در کنارش بکنه , گوشی زده که کارهای دوربین عکاسی رو هم در کنارش بکنه :27: فک کنم جمله ام واضح بودنقل قول:
ایفون اگه میتونست اون دوربینرو سوار میکرد
حالا شما فکر کن N86 3 هستش , 8910 پراید ... منظور حرفم اینه که با یک رنگ عوض کردن که جنس و استایلش عوض نمیشه .. متاسفانه نمیدونم چرا به جای اینکه کامل متنو برداری یک تیکرو جدا میکنی و جواب میدی ...
اگه هم از نظر زیبایی عام نظرتون هستش .. اکثرا رو این قضیه تاکید دارن که نوکیا در ساخت N86 هیچ کار جدیدی نکرده و تکنولوژی بکار رفته در ساختش مربوط به همون 2 یا 3 سال پیشه ... و ظاهر جذابی نداره ... حالا ممکنه یک عده خوششون بیاد و ظاهرشو بپسندن که معمولا طرفدار برند نوکیا هستند که بنده هم نمیگم شما چرا پسندید چون امری هستش سلیقه ی ...
مجبورم بازم مثال بزنم ... این فورد یا پونتیاکای قدیمی رو یکی از دوستام با کمری عوض نمیکنه خوب علاقه داره به قیافش ! منم شاید بگم این چیه بگه سلیقه ای هستش ... حالا نمیشه نظر داد .. هر کسی یک سلیقه ای داره ولی سلیقه کل همونیه که گفتم !
در مورد دوربین هم اشتباه متوجه شدید ! و بد برداشت کردید ... اگه یک گوشی بتونه با حفظ کیفیتش دوربین خوبی رو ساپوریت کنه باعث راحتی کار کاربر و فروشش میشه ... و این یک ایراد نیست بلکه یک مزیت هستش
سیلام!
چرا دعوا میگیرین؟!
اگه صدا برات مهمه فکر کنم تو این شکی نباشه که ارینا از همشون قویتره(گفتم همه تعصب رو برند دارین منم بیام وسط!)نقل قول:
- دوربین عالی
- صدای عالی
- GPS
- بشه بهش تم اضافه کرد
- دوام باتری
- قیمت تا 600 تومن
چه دوربینی اخه؟!نقل قول:
در مورد دوربین هم اشتباه متوجه شدید ! و بد برداشت کردید ... اگه یک گوشی بتونه با حفظ کیفیتش دوربین خوبی رو ساپوریت کنه باعث راحتی کار کاربر و فروشش میشه ... و این یک ایراد نیست بلکه یک مزیت هستش
اخه یک مین فیلمش بشه 70 مگ چه فایده ایداره؟!
در حالی که عمرا کیفیتش به یه دوربین عکاسی برسه!
چه دوربینی اخه؟!
اخه یک مین فیلمش بشه 70 مگ چه فایده ایداره؟!
در حالی که عمرا کیفیتش به یه دوربین عکاسی برسه![/quote]
خوبی؟ چه عجب .. دیدیمت :31:
خوب اینجا تاپیک برای خوب یا بد بودن دوربینش نیست ! تاپیک جدا بزنید میریم صحبت میکنیم :11:
اما صحبت بنده اینه که ... داشتن دوربین با کیفیت حتی 18 مگاپیکسل مزیت هستش نه ایراد ...
چون انگاری دوستمون دوربین بالای 3 رو ایراد میدونن و میگن که گوشی نباید دوربین باشه ... یکم با دقتتر بخونید :20:
علیک سیلامنقل قول:
آرینا که دوربین عالی نداره پس میره کنار
ولی 8910 صدای عالی داره شاید از آرینا یکم ضعیفتر باشه ولی بازم عالیه
خب فیلمش بشه 70 مگ مگه بده ؟ وقتی 16 گیگ مموری داره و تا 32 گیگ مموری ساپورت میکنه دیگه چه اشکایل داره بشه 70 مگ ؟
اصلاً شما بزارش رو d1 .... یه موقعم هست میخای یه فیلم خیلی با کیفیت بگیری میزاریش روی hd
ببین کم میاری هی مزیت گوشی رو به ایراد تبدیل میکنی
واسه این دوستمون بدون شک i8910 بهترین انتخابه
دیگه هی گوشی جدید نیارید وسط تا بره بخره و کلی حال کنه باهاش
اتفاقا برعکسنقل قول:
آرینا که دوربین عالی نداره پس میره کنار
اشنایدر تو عکس خیلی کارش خوبه
اینو نگاه کن!
شاخ ترین دوربین عکاسی سامی هستش
جالب ترین چیزش چیه؟!
اینه که اونم اشنایدر هستش
پس خود سامی هم قبول داره که اشنایدر خیلی دوربین ها و لنزاش خوبن ولی نیدونم چرا باز خودش لنز هاش رو می زنه:27:
ولی من قصدم ابتدا چون ویندوز موبایل میپسندیدن امنیا 2 بود که چون شبیه JET هستش فکر کنم با JET اشتباه گرفتن ...
امنیا 2 ویندوز موبایل هستش ...
اینترفیسش شبیه HD هستش و یک اینترفیس 3 بعدی جدا هم داره ... که عکساشو براتون میزارم ...
دوربین هم5 هستش ...
CPU 800
, رم 512 با رام 256 فکر کنم
کلا گوشی فوق العاده ای هستش !
Samsung Omnia II TouchWiz 2.0 Graphical User Interface
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به از عکس ها معلومه که اینفرستش تقلیدی از
s-class 3d هستش!
این سامسونگ یه نواوری نداره فقط بلده پیکسل ها و کنتراستش رو بالا ببره:دی:27:
نقل قول:
خب اگه خوب بود روی گوشیهاشم میزاشت ولی میاد از لنز خودش استفاده میکنه که فعلاً کل کارل زایس و اشنایدر و سایبر شاتو خابونده
عجب پرویی هستیا بعد به من میگی پرونقل قول:
s class که کپی ایفونه :27:
اینم اصلاً شبیه s class نیست
شوخی می کنی؟!نقل قول:
که فعلاً کل کارل زایس و اشنایدر و سایبر شاتو خابونده
تو فیلمبرداری کله اشنایدر رو خابونده؟!
وقت کردی فیلمبرداری gc990 رو با hd 30 fream ببین:دی!
کد:http://64.15.120.233/watch?v=gfcyjv8aZ5M&hd=1
به ترتیب از راست 3GS ...امنیا 2 یا I8000 ... امنیا معمولی....I8000 JET
به نظرم یک تاپیک دیگه در مورد دوربین فیلمبرداری بزنید و مقایسه کنید تا بقیه هم بیان نظر بدن ! ...
اینجا دوستمون مشاوره میخوان
میشه یه مدرک نشون بدی؟!نقل قول:
عجب پرویی هستیا بعد به من میگی پرو
s class که کپی ایفونه
اینم اصلاً شبیه s class نیست
arena & iphoneنقل قول:
به ترتیب از راست 3GS ...امنیا 2 یا I8000 ... امنیا معمولی....I8000 JET
اتفاقا شما فقط یه قسمت از پست من رو میخونی گویا , من دو سه بار (!!!!) پشت سر هم گفتم:نقل قول:
حالا شما فکر کن N86 3 هستش , 8910 پراید ... منظور حرفم اینه که با یک رنگ عوض کردن که جنس و استایلش عوض نمیشه .. متاسفانه نمیدونم چرا به جای اینکه کامل متنو برداری یک تیکرو جدا میکنی و جواب میدی ...
اگه هم از نظر زیبایی عام نظرتون هستش .. اکثرا رو این قضیه تاکید دارن که نوکیا در ساخت N86 هیچ کار جدیدی نکرده و تکنولوژی بکار رفته در ساختش مربوط به همون 2 یا 3 سال پیشه ... و ظاهر جذابی نداره ... حالا ممکنه یک عده خوششون بیاد و ظاهرشو بپسندن که معمولا طرفدار برند نوکیا هستند که بنده هم نمیگم شما چرا پسندید چون امری هستش سلیقه ی ...
من گفتم N86 سفید از اون دو تا خوشگلتره , حالا اینکه نوکیا نو آوری توو قیافه ی N86 به کار نبرده چه ربطی به این داره که این گوشی رنگ سفیدش از اون دو تا گوشی سامسونگ زیباتره , من نمیدونم واقعا!!!!! مگه سامسونگ End ه نوآوری رو توو قیافه ی این دو گوشی به کار برده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید الان فراسو هم یه گوشی بزنه که نوآوری داشته باشه یعنی اون از T700 مثلا حتما زیباتره؟! چون نوآوری کرده ! سرف نوآوری داشتن یا نداشتن که دلیل بر زیبا بودن یا نبودن گوشی نسبت به یه گوشی دیگه نیست که!نقل قول:
دوست عزیز من نگفتم N86 سفید خوشگل ترین گوشی بازاره ! یه محدوده بود توو انتخاب بین ظاهر گوشی ها , محدوده بین N86 سفید , 8510 و 8910 (که هر دو فقط رنگ سیاه دارن)
اتفاقا کاملا درست متوجه شدم , شما جمله من رو بد برداشت کرده اید , من گفتم:نقل قول:
یعنی آیفون در اصل یه گوشی موبایل هستش با امکانات دوربین عکاسی , 8910 یه دوربین عکاسی هستش با امکانات گوشی موبایلنقل قول:
اپل دوربین عکاسی نزده که کارهای گوشی رو هم در کنارش بکنه , گوشی زده که کارهای دوربین عکاسی رو هم در کنارش بکنه
بحث سر اولویت شرکت سازنده ی محصوله که تائین کرده قبل تولید اون محصول
چرا دعوا میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دعوا برا چی؟ خوشبختانه نه من بچه ام نه این دوست عزیزمون آقا رضای گل , بحثه , ایشونم مثل داداش کوچیکتر من , چی به من میرسه چی به ایشون , ما اینجا می خوایم به دوستان عزیز تا جایی که میتونیم کمکی کرده باشیم تا اینهمه پولی که میدن برا گوشی که می خوان بخرن بعد از خرید بعد یه مدت کوتاه پشیمون نشن , همیننقل قول:
چرا دعوا میگیرین؟!
ولی این جمله تون جالبه , منی که توو عمرم توو پنج هزار (!!!!!!) نوع گوشی تولید شده توسط نوکیا به همشون یه ایرادی میگیرم (از همه مهمتر به سیستم عاملشون) و N86 و N97 شاید خوش شانس ترین گوشی ها باشن که از زیر دستم سالم در رفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کمتر بهشون ایراد گرفتم متهم میشم به فن بوی نوکیا بودن , بعد یه دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 90% توصیه هاش برا مراجعین گوشی سامسونگ هست و بس , نمیشه فن بوی سامسونگ !نقل قول:
حالا ممکنه یک عده خوششون بیاد و ظاهرشو بپسندن که معمولا طرفدار برند نوکیا هستند که بنده هم نمیگم شما چرا پسندید چون امری هستش سلیقه ی ...
پ.ن : فن بوی بودن رو من یه ضعف میدونم واس همین به این جمله جواب دادم , هیچ بردنی از بقیه سرتر نیست , محصول سرتر داریم , ولی برند سرتر نه .
مخلص آقا رضا :11:
فیلم برداری ربطی به لنز ندارهنقل قول:
چیزی که به فیلم برداری مربوط میشه پهنای باندیه که میتونه سیو کنه
i8910 اولش کیفیت فیلم خیلی بالایی داشت ولی صداش خوب نبود بعد صداشو درست کردن فیلمش یکم بد شد ولی بازم با اختلاف خیلی زیاد بهترین بود
تو فریمور جدید فیلم برداریش دوباره درست شده
بعدشم این gc990 که هنوز معرفیم نشده تا کی که بخاد معرفی بشه بعدش بیاد بازار
اینو گزاشتی حرفای منو تایید کردی دیگه :27:نقل قول:
یه سایتی داره که میشه مجازی باهاش کار کنی برو ببین چجوری کپی کرده
i8000 هم که کاملاً با اینا متفاوته