اتفاقآ اگه ماشین بدون تصادف باشه هیچ خرجی نداره.
206 من تجربه ی داشتن یه مدل 82 رو دارم.پارسال یه 82 تیپ دو خریدم رنگ مشکی.70 تا راه رفته بود.تو یه سالی که داشتم خدا شاهده که فقط بنزین و روغن ریختم تو این ماشین.وقتی هم فروختم 120 تا کیلو متر زده بود.کل ایرانم باهاش چرخیدم.
در مورد رنگ شدگی اتومبیل مدل 82 هم هیچ دلیلی جز تصادف نمیتونه داشته باشه.که اونم اگه با یه صافکار خبره مثل عمو ی من بالا سر ماشین بری بهت همه ضعفاشو میگه و اینهمه پیگیری لازم نداره.
تصادفش مالیدن به درو دیوار بوده.
کاملآ درسته.اتفاقآ اصلآ سمت ماشینی که سیستم و رینگ و لاستیک و مخصوصآ ارتفاع داره نرو.کلآ برو دنبال یه ماشین ساده و اینکه بدنه بدون کوچکترین ضرب خوردگی باشه.
ماشینتو فکر نکنم بیشتر از 6.700 بخرن.
به عبارتی 1.5 بزاری رو پولت میتونی یه 206 82 تیپ 2 کم کارکرد البته هر رنگی غیر از سفید بخری.(البته اونم مونده به شانست.)من 206 سفید داشته باشم زیر 9 تومن بهت نمیدم.:46:
رو راست و صادقانه بهت بگم خیلی کار بی عقلانه ایه که 141 رو بدی لنسر یا گلف و از این چیزا بگیری.
آخه پراید خیلی اذیت میکنه.
چی؟ترنز ام 94؟؟؟؟عمرآ.
یعنی یه دونه پونی 94 تو ایران نشون من بدی من اسممو عوض میکنم.
جسارته.میشه بفرمایید این پونتیاک که شما فروختی الان کجاس.یا یه عکس ازش بذاری؟:13:
با عرض شر مندگی باید بگم پونتیاک 94 حتی یه دونه هم تو ایران وارد نشده.و این مسئله کذب محض هستش.:8:
تمام پونتیاک های ایران مدل 91 و 92 هستن و اکثرآ با موتور 305 شورلتی.
عمرآ پونی 94 تو ایران باشه.
راستی رامین بابام سال80 یه دونه مشکیشو فروخت 4.5:41:
در مورد 206 هم تجربه ی من اینه که اگه یه 83 تیپ 3 بدون تصادف و کم کارکرد بخری حرف نداره.فوق العاده کم استهلاک و راحت.البته اگه خانوار تون 5 نفرست به دردت نمیخوره.