سلام دوستان
نمیدونم اینجا میشه مطرح کرد یا نه ، اما من قصد خرید یخچال فریزر ساید بای ساید دارم..
خواستم اگر شما اطلاعی از مدل خاصی دارین یک راهنمای به من من بدید..
Printable View
سلام دوستان
نمیدونم اینجا میشه مطرح کرد یا نه ، اما من قصد خرید یخچال فریزر ساید بای ساید دارم..
خواستم اگر شما اطلاعی از مدل خاصی دارین یک راهنمای به من من بدید..
اینجا که نمیشه چون برای لورازم صوتی و تصویری هستش اما به هر حال:
ما 2ساله که یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک خریدیم و خیلی هم راضی هستیم 29فوت رنگ استیل قیمت: 2600000...
آره ما هم ساسونگ خریده بودیم آشغال بود از تو بدنه ترکید اگه بدونی چه دردده سری گشیدیم تا عوضش کردیم سام سرویس خیلی شرکت بی خودیه فقط سه مرتبه این یخچال که ما شمالیم رفت تهران و برگشت
دوستان مدل خاص مد نظرتون نبود.. LG بگیرم مشکلی نداره..؟
سلامنقل قول:
من هم ميخواستم سايد بگيرم (GE)ولي ميگن تو فريزرش بو بدميده!ولي فكر كنم از برندهاي كره ه اي بهتر باشه.
جنابardavan_2008 ميتونم خواهش كنم مدل دقيق سايدتون رو بفرمائيد.
ممنون
ببفرما حمید جان :
این سایت رو برید میبینید :البته رنگ استیلش خیلی خوشگل تر هستش و 500تومن گرون...البته بالایی کمی با ماله ما فرق داره عکس دقیقش رو پیدا کردم میزارم برات اما بیشترش شبیه همینه...نقل قول:
کد:http://www.tehrankala.com/product_info.php/products_id/412
ما مدتهاس ال جی داریم...خدا رو شکر تا حالا مشکلی نبوده..راضی هستیم//
ممنون از دوستان..
فکر کنم LG بگیرم بهتره
راستی این فوت ها خیلی با هم فرق دارن..؟ مثلا 24 فوت با 28 فوت..؟
ال جی اگه میخوای بگیری همون سامسونگ بگیر چون بهتر از ال جیه اگر میخوای 6-7 تومن خرج کن برو بوش بخر آلمانی اصلش الان همین قیمتاس.
به نظر من هم اگه می خوای بگیری جنرال الکتریک بخر البته اگه پولت میرسه...چون یکی از اشناهامون ال جی داشت فکر کنم 3بار برد و اورد ...
اول سلام
اگه قصد خرید یه ساید ی رو داریدکه خوب کار کنه امریکایی بگیرید ما الان 3 ساله whirlpool داریم خداییش حرف نداره و گارانتیشم خوبه
الان تو امریکایی ها ویرلپول و کنمور حرف اولو میزنن اما کنمور چون وارد کنندش یه نفره قیمتش یکم بالاتره من از خود تعمیر کاراش که پرسیدم گفتن ویرلپول درصد خراببش خیلی پایینه الان قیمت ندارم ولی قیمتش بالایه 2400000 تومان هستش در ضمن کلاس انرژیش A هست و 5 سال ضمانت کمپرسور داره و 10 سال خدمات پس از فروش
فقط یه جنس خوب بخر که یه عمر برات کار کنه
سلام
میخواستم یخچال - فریزر بخرم - 25 فوت به بالا - مارک With House پیدا کردم و خوشم اومده - قیمتش هم تقریبا" 1.800.000 تومانه - نظر دوستان را در مقایسه با Samsung - Hitachi و سایر برندها میخواستم. ممنون
سلام ،
من ميخواستم سايد باي سايد بخرم ، نميدونم چكار كنم ؟
جنرال الكتريك يا كنمور ؟ البته خيلي گرونن ، ماركهاي ديگه خيلي ارزونترن .
مثلاً جنرال الكتريك يا كنمور تو مدلهاي خوبشون تقريباً 2 برابر قيمت بقيه هستن . به نظر شما ميارزه ؟
من بهت بگم گول قیافه جنسای کره ای و چینی و ...... نخور
بروجنرالی- وایت اند وستینگ هاوسی چیزی بگیر سرش به تنش بیارزه
ما دوو داریم اشغاله
والا ديگه مونديم چه كنيم ؟
فريجيدر چطوره ؟
من اهواز زندگي ميكنم ، اما ميخوام بيام تهران سايد بخرم . آخه اينجا جنساي امريكايي تا 600000 تومن گرونترن .
خيلي تحقيق كردم ، كره اي كه اصلاً ، ولي تا الان فريجيدر بهتر به دلم نشسته :46:
بهترین کار برایه خرید یخچال اینه که از یه تعمیر کار که همه نوع رو تعمیر میکنه بپرسید کدوم بهتره
به نظر من شما برو جنرال الکتریک بگیرید عالی هستد ما 2-3سال پیش 2.600000گرفتیم هم خوشگلا" و هم با دوام...
والله ما هم مدتیه از اسنوا استفاده میکنیم
مشکلی نداره
کسی نمیدونه الکترولوکس بهتره یا جنرال الکتریک
سلام لطفا زودتر راهنماییم کنید ویرپول بهتره یا پروفایل جنرال الکتریک که در بار داره؟ اصلا در بار خوبه یانه ؟ بعضی ازفروشندها میگن اگه نوار دورش خراب شه از آب بندی درمیا د مصرف یخچال رو بالا میبره .
نقل قول:
چه مشكلي دارين با دوو؟
من به تازگي خريدم هنوز به برق نزدم....
اگه مشكليه پس بدم؟
سلام دوستان
یخچال یا یخچال-فریزر (ساید بای ساید نه) چی بخرم؟ ال جی خوبه؟ (ساخت کجاست؟ از نظر مصرف انرژی چطوریه؟) توی سایت تهران کالا دیدم بلومبرگ هم هست ساخت ترکیه هست (با برچسب انرژی A !!!) ممنون میشم راهنمایی کنید. :20:
به توصیه دوستان ما کره ای نخریدیم و فکر کنم اینو خریدیم (هنوز نیاوریدم). 2 میلیون یک فیلتر هم آشانتیون به ما داد.
قیمتش MSRP: $1399.00کد:http://www.whirlpool.com/catalog/product.jsp?src=REFRIGERATORS&cat=96&prod=2004
چقدر مدلهای مختلف هست و چقدر تنوع رنگ. حاک تو سر ما که بدون پژوهش میریم خرید. (وقتی پژوهش نکنی و بری مدلهای مختلف ببینی نمیتونی بخری پس فروشنده ها مدلهای مختلف نمی آورند که تو راحتتر بخری)
..................
سلام دوستان.
قصد خرید یخچال ساید بای ساید دارم با بودجه تا سقف 1 ملیون و 200 هزارتومن و میخوام که امتحان خودشو پس داده باشه ،حالا از هر برندی میخواد باشه. اگر ممکنه یه مدل هم معرفی کنید.
سپاس.
نقل قول:
فقط مي تونم بگم دوو نخرين.:41:صداي زيادي داره متاسفانه.هي گفتن تراز نيست و .....
آخرش هم نشد كه نشد صداشو كمتر كنن.
چندي پيش تصادفي منزل يكي از اقوام دور بوديم كه همين مدل 25 فوت دوو رو داشت نظرش رو پرسيدم از صداش ناراضي بود.:41:
به نظرم LG و سامسونگ بهترن!:19:
دوو چشه ؟؟؟:18:نقل قول:
ماخودمون دوو t30-fmr داریم خریدم 2 تومن خیلی خوبه صداش هم معمولی هست نه کمه نه زیاد الان حدودا 1 ساله داره کار میکنه تا حالا هیچ مشکلی نداشته گارانتیش هم شرکت انتخاب هست که بدنه 2 سال و کمپرسور 5 سال گارانتی تعویض داره در کل راضی هستیم :10: در ضمن نصبش هم رایگان هست:40:
up................................نقل قول:
بله براي بنده هم انتخاب هستش و 25 فوت كه رايگان نصب كردن و يك جاروبرقي 2000 وات هم هديه داشت.نقل قول:
اما در كل به نسبت هم رده خودش ال جي و سامسونگ صداش زياده چون هم صداي موتور ال جي و سامسونگ رو دقت كردم كه بسيار كمتر از اين هستش!!!!
طوري كه شبها گاهي اوقات مجبورم دكمه SLEEP رو بزنم:41:اين مشكل صدا رو اقوام نزديك هم با 29 دارن متاسفانه.
ضمننا داخل يخچال از نظر طراحي و جاگيري كشوها كمي ضعيفتر عمل شده نسبت به ديگر برندها.(نظر شخصي من)
سطح مصرف انرژي فكر كنم c يا B هستش براي اين دستگاه.البته اينم بگم كيفيت بدنه خوبه و قابل قبول:46:
مورد ديگه اينكه دوو قيمت ثابتي نداشت هر كسي يه قيمتي مي گفت چونه مي زدي مي گفت جاي تخفيف داره(گارانتي انتخاب و اصلي) و آدم رو كمي سر در گم مي كرد.:41:
دستگاه رو هم اكثرا مي گفتن كره ايه اما مونتاژ همينجا و كارخانه اسنوا هستش(گفته نصاب)
اما خدمات خوبي داره.:40:
دوستان در درجه اول جنرال الکتریک آمریکایی
بعد mabe مکزیکی
بعد....
غیر از این بخرید پشیمون میشید.
هنوز فروشنده هستین؟ ساید رو؟ بقیه چیزا چی هست؟ ناهار خوری 12 نفره اگه هست بفرمایید
نقل قول:
خچال فریزر ساید بای سایدتا 2 میلیون چی پیشنهاد میشه مصرف A داشته لاشه یخ دان با آب سرد کن داشته باشه
با سلام به همه دوستان عزیز
من به شخصه هر وقت بخوام خریدی انجام بدم به یه مرجع خیلی عالی رجوع میکنم که احتمالا شما هم باهاش آشنایی دارید ولی با این وجود سورسم رو باهاتون share میکنم تا همه ازش لذت ببرید
فکر میکنم برای تمام سوالاتون درمورده لوازم الکنترونیکی یه جواب خیلی خوب تو این سایت بتونین پیدا کنینکد:http://www.toptenreviews.com/
یخچال فریزر دو قولو میخوایم بخریم 27 فوت باشه و عرض هر کدوم 60 سانت باشه که کنار هم قرار بگیرن.
چه برندی بخریم و از کجا(تهران) که خوب باشه و قیمت مناسب؟
نبود؟؟؟؟ هزینه هم حدود 2.5 باشهنقل قول:
بنده چند ماهیه که ساید هایر خریدم خیلی عالیه . از هر جهت . واقعا انتظار چنین کیفیتی رو ازش نداشتم . به نظرم خوبه و توصیه می کنم
whirlpool فقط نخر چند ماهه یکیشو خریدم صدای زیادی داره و دائما موتورش روشن میشه. با اینم که زمستونه
یخچالهای ال جی یه سر رو گردن از بقیه برندها بالاتر هستند...زیاد با برندهای کره ای حال نمیکنم ولی انصافا یخچالهاش بهتر از سامسونگ و کنوود و بوش و همه ایرانی ها و بکو و دوو هستند.
توی یه فروشگاه بزرگ از نظر ظاهر و طراحی و کیفیت ساخت همه این مدل ها رو که توی ردیف کنار هم چیده شده بودند مقایسه کردم. تجربه جالبی بود
یه مدل پایونیر خریدیم واقعا عالی هست...صداش رو هم از فاصله بیشنر از 5 متر به هیج وجه نمیتونید بشنوید.
کاملا تایید میشه!نقل قول:
من الان حدود دو سال هست که یک ساید ال جی دارم به جرات میگم نمیشه تشخیص داد روشن هست یا خاموش(از لحاظ صدا) و تا حالا خدارو شکر هیچ مشکلی باهاش نداشتم
از لحاظ زیبایی که حرف نداره
از لحاظ مصرف برق مال من برچسب انرژی نداره اما این مدل های جدید ال جی همگی( تا جایی که من دیدم) A هستند.
من روز اول میخواستم یه یخچال ساید آمریکایی بگیرم که اون زمان 1 میلیون از این ال جی که من خریدم گرونتر بود
حالا خوشحالم که همچین کاری نکردم(در کیفیت یخچالهای آمریکایی شکی نیست اما وقتی یه یخچال کره ای کاملا راضیت میکنه چرا پول اضافه؟).
سلام.نقل قول:
میشه بگید چه قیمت خریدید؟
آیا مصرف انرژی آن A+ هست یا A ؟
بین این سامسونگ سری h موندم تا حدود 2 تومن نمیدونم کدومشو بگیرم...
راهنمایی کنید...
سامسونگ A+ هست مصرف انرژیش...:19: