سلام دوستان
رمهای Patriot به علت اینکه دارای قیمت مناسبی هستند تونستند فروش خوبی در بازار ایران داشته باشند
و همونطور که میدونید دوستان در این انجمن بیشتر رمهای Patriot رو برای خرید توصیه میکنند. چند روز پیش هم بنده یک پست دادم در مورد مقایسه رمهای 1 گیگ PSD21G8002H و PSD21G80064H که معروف به Blood Iron است که نشون میداد 15 درصد Blood Iron که دارای هیت سینک قرمز است از رم های آبی قویتره منبعش هم موجوده:
بنده تو همون تاپیک هم گفتم که این رم Blood Iron PSD21G80064H خیلی مشکوک میزنه چون تو کل اینترنت محصولی با این نام نبود چه برسد به خود سایت پاتریوت و نیز اختلاف قدرت بین PSD21G80064H و PSD21G8002H خیلی زیاد بود.کد:http://www.hotoverclock.com/review-9-Patriot-Blood-Iron.html
به خاطر همین موضوع با خود شرکت PATRIOT MEMORY INC تماس گرفتم:
ایمیل اول من برای شرکت پاتریوت:
... چندین شرکت و فروشگاه ایرانی در یک سال اخیر اقدام به فروش رمهای PSD21G80064H با مشخصاتddr2 800MHz with Timing 5-5-5-12 & 1.9v کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که هیچ اطلاعاتی در مورد این رم در سایت کمپانی شما نیست به همین دلیل من فکر میکنم این محصول تقلبی است و برای آگاهی در این مورد با شما تماس گرفتم و ...
... و نیز در ایران دو نوع رم PSD21G8002H با هیتسینک آبی و قرمز موجود است. امکانش است تفاوت این دو نوع رم رو بفرمایید ...
در ضمن عکس های اون رمها رو هم فرستادم:
PSD21G80064H تقلبی (اصلا نخرید)
PSD21G8002H اصلی و از سری قدیمی (نخرید)
PSD21G8002H اصلی و از سری جدید (این رو میتونید بخرید!)
PSD21G8002H اصلی و از سری قدیمی (نخرید)
PSD21G8002H اصلی و از سری جدید (این رو میتونید بخرید!)
پاسخ اونا:
Dear Mr. Adel,
Thanks for interesting in Patriot product also provide these valuable info to us~
For your concern, Patriot never have such products like PSD21G80064H, also you may notice that label description and format are different than other two modules, we confirm this PSD21G80064H is totally counterfeit (fake) Patriot products! Please do not purchase this kind of product from any channel, as Patriot will not cover any warranty or services for such products~
Further more just wondering if you can provide more info for this fake module:
1. Where did you see this fake modules? Which company or store is selling this product?
2. Please help to provide more detail or clear picture for this module as we can not read the laser warranty label on the middle of this module~ Or please check what's the company name on this warranty label if you can~
3. Any more product like this or more info you have is always welcome~
Thanks again and please do not hesitated to contact me if you have further question!
Sincerely,
Roy Wang
PATRIOT MEMORY INC.-Email Address and MSN: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.patriotmemory.com
Mobile: +886-987-918-800 Tel: +886-2-8228-0333 ext: 115
Address: 8F-8, No. 716, Jhong Jheng Road, Chung Ho City, Taipei, Taiwan
ترجمه:
آقای عادل
تشکر بابت توجه شما به محصولات پاتریوت و تهیه کردن این اطلاعات با ارزش برای ما.
پاتریوت هرگز محصولی به نام PSD21G80064H نداشته و ممکنه شما آگاه باشید از اینکه اطلاعات و فرمت برچسب موجود بر روی این رم با دو مورد دیگر متفاوت است. ما کاملا تایید میکنیم که PSD21G80064H کاملا یک محصول تقلبی پاتریوت است! لطفا از این نوع رمها از هیچ مسیری(فروشنده) نخرید چون پاتریوت هیچ گارانتی و سرویسی برای این محصول ندارد.
ثانیا ما خوشحال خواهیم شد اگر اطلاعات بیشتری در مورد این رم برای ما تهیه کنید:
1- شما کجا این محصول را دیده اید و کدام فروشگاهها این محصول را می فروشند.
2- لطفا کمک کنید برای تهیه اطلاعات بیشتر و تصویر بهتر از این محصول چون ما نمیتوانید برچسب لیزری گارانتی موجود در وسط محصول را ببینیم یا خودتان ببینید نام شرکت گارانتی کننده این محصول چیست.
3- ما همیشه استقبال میکنیم در مورد اطلاعات ان چنینی در مورد چنین محصولاتی.
تشکر دوباره از شما و اگر سوال بیشتری دارید بپرسید.
Roy Wang
PATRIOT MEMORY INC.-Email Address and MSN: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.patriotmemory.com
================================================== ==========
نتیجه:
همونطور که دیدید رمهای PSD21G80064H که به Blood Iron هم معروف هستند کاملا تقلبی هستند و شرکت پاتریوت چنین رمی تولید نکرده!
کاملا هم مشخصه که بار کد و فرمت لیبل موجود بر روی این رم با رمها کمپانی اصلی متفاوت است.
اما مثل اینکه اینقدر شوکه شده بودند که جواب سوال من در مورد رمهای آبی و قرمز PSD21G8002H رو ندادند.
دوستانی که این نوع رم پاتریوت رو خریدند میتوند یک عکس واضح از رم برای من بفرستند یا حداقل بگند رم گارانتی کدوم شرکت رو داره یعنی روی اون هولوگرام موجود رم چی نوشته؟
چون من این رم رو تو تبریز ندیدم و نه داشتم پس شما هم یه کمکی بکنید.
من یه ایمیل دیگه هم زدم منتظرم جوابش رو بدن تا اونم بگم اما فعلا دوستان دور رمهای پاتریوت نچرخن تا ببینیم چی میشه.
دوستان جواب ایمیل دوم هم اومد.
ایمیل دوم من:
... گفتم ما در بهترین انجمن ایران (P30world) همیشه به کاربران توصیه میکنیم از رمهای Patriot استفاده کنند چون price per performance خوبی در مقابل رمهای OCZ , GELL , ... دارند. اما در بازار ایران مدل PSD21G8002H دارای دو هیت سینک آبی و قرمز است به همین دلیل ما نمیدونیم کدوم بهتره و شاید یکیش تقلبی باشه و ... حالا شما میتونید در این مورد به ما توضیح بدین؟ ...
سپس گفتم اگه خودتون یک سرچ ساده برای PSD21G80064H تو گوگل انجام بدین خواهید دید که فقط دو نتیجه داره که هر دوش هم مال شرکت farayandmea است.(توجه: درست بعد از 12 ساعت پاتریوت در آمریکا با نمایندگی اون شرکت در امارات تماس گرفت و این صفحه از سایت نمایندگی برداشته شد حتی هم زمان یکی از نتایج از روی گوگل حذف شد!)
بهش گفتم که اسم farayandmea رو اونجا میبینید؟ ایا این شرکت رو میشناسید؟ یا نه؟!!!
اگه نمیشناسید بهتره یه سر به سایت خودتون بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.patriotmemory.com/products/buyp.jsp?regionq=Middle%20East&vendortype=Distributors
بله شرکت farayandmea نمایندگی شما در خاورمیانه و امارات است. به خاطر همین من اطمینان دارم همین شرکت این رمهای تقلبی رو وارده بازار ایران کرده ...
بهشون گفتم میخواین چند تا بنچمارک جالب و خنده دار در مورد این رم بهتون نشون بدم!
آدرس مقاله همون hotoverclock رو دادم و گفتم این مقاله در تاریخ 13/09/2008 نوشته شده یعنی این رم تقلبی حداقل یکساله وارد بازار شده و ...
بعد بهشون گفتم حالا فکر میکنم بدونید با این شرکت عربی باید چی کار کنید و ... بعد از اینکه از این شرکت عربی شکایت کردین حتما یه فکری به حال رمهای تقلبی موجود در بازار ایران بکنید چون اینا با این کارشون باعث میشن نام پاتریوت به گند کشیده بشه!!! اگه این رمهاتون رو از بازار جمع نکنید ما مجبور میشیم از این به بعد رمهای پاتریوت رو برای خرید به کاربران توصیه نکنیم! (چون اول نامه بهشون گفته بودم ما تو P30world که بزرگترین انجمن ایران است همیشه از رمهای شما تعریف میکردیم پس اگه این کار رو نکنید قسمت بزرگی از بازار ایران رو از دست خواهید داد چون دیده بودم سر پاورهای تقلبی سیلورستون چی اومده LOL )
و ...
جواب اونا به ایمیل دوم:
Dear Mr. Adel,
Thanks again for valuable info and support for Patriot!
For your questions, please check my reply as following in GREEN color:
...
Patriot make both BLUE and RED heat sink for PSD21G8002H, and RED heat sink modules only special made for IR market since 2007, so both color are possible to find in your market~
...
We NEVER made any module with part number: PSD21G80064H, this is sure the FAKE module, and I already check with Farayand for this issue, and will keep you updated soon~
...
Patriot will sure find out what happen and do the necessary action for this matter!
...
Please do not hesitated to check with me or Patriot web-site if you are not sure if the product are original~
Also I will take picture ASAP to sure you the original Patriot modules with varies heat sink, please wait for me~
...
Thanks so much again and will talk to you again soon~
BR
Roy Wang
ترجمه:
...
پاترویت هم رم PSD21G8002H با هیت سینک آبی تولید میکنه هم و هم قرمز. ولی رنگ قرمز مخصوصا برای بازار فروش ایران در سال 2007 تولید شده (یعنی تو هیچ کشور دیگه ای نیست). پس ممکنه هر دو رنگ در بازار شما موجود باشه.
...
شرکت پاتریوت آمریکا هرگز مدلی با مشخصات PSD21G80064H نساخته. این مدل حتما تقلبی است و من قبلا سایت نمایندگیمون در امارات رو چک کردم و بزودی اطلاعات جدید به شما خواهم داد.
...
پاتریوت حتما بررسی خواهد کرد که چه اتفاقی افتاده و اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
...
اگر اطمینان ندارید که جنس اصلی میخرید حتما یا با من تماس بگیرید و یا تو خود سایت پاتریوت صحت اون جنس رو چک کنید
...
همچنین من الان یک عکس از محصولات اصلی با هیت سینک مختلف میگیرم و براتون میفرستم.
...
تشکر دوباره و بزودی دوباره با شما تماس خواهم گرفت.
تماس دوباره اونا:
Dear Mr. Adel,
Attached you will find original Patriot module for your information, you can also check following info when you want to identify if the modules is fake or original:
1. we now use new BLUE/ RED heat sink, which we use large "P" logo on the left side and no more white ink print of "PATRIOT" name~
2. we also have special edition of USA flag heat sink (the middle blue one), and you can still find white ink print of "PATRIOT" name on the right side of the heat sink if it's not cover by our warranty label~
3. we never show full CL timing on our PSD series like CL5-5-5-12, we only show 2GB (Capacity)/ PC2-6400 (Speed)/ CL5 (first CL timing), and bar code are for our internal use only (not serial number), also we do not show "MADE in USA" on the label!
So I hope all these info will help you to find original Patriot module, please do not hesitated to contact me if you have further question~
Thanks again~
Sincerely,
Roy Wang
ترجمه:
آقای عادل
عکس رمهای اصلی رو براتون ارسال کردم تا بتونیم رمهای اصلی رو تشخیص بدین برای اطلاع بیشتر شما, میتونید اطلاعات زیر رو موقعی که میخواهید رم رو بخرید چک تا بدونید رم اصلی است یا تقلبی:
1- شرکت پاتریوت الان در سری های جدید از هیت سینک جدید قرمز و آبی استفاده میکنه که در قسمت چپ رم با علامت P بزرگ مشخص است و دیگه نام PATRIOT با رنگ سفید بر روی رم چاپ نمیشه.
2- ما همچنین یک سری مخصوص داریم که با پرچم آمریکا روی سینک آبی مشخص است و در قسمت راست باز همون نام PATRIOT چاپ شده اما اگه به وسیله لیبل گارانتی گرفته نشده باشه.
3- ما هرگز زمان تاخیر رم رو روی سری PSD مثل CL5-5-5-12 کامل نمی نویسم. و فقط میزان ظرفیت (2GB) و سرعت (PC2-6400) و CL5 رو که اولین زمان تاخیر است و بارکد (که فقط برای استفاده خودشون است یعنی شماره سریال نیست) رو می نویسیم و "MADE in USA" رو روی رم نمی نویسیم!
امیدوارم که این تمام این اطلاعات برای تشخیص رمهای اصلی پاتریوت به شما کمک کنه. لطفا مردد نباشید و با من تماس بگیرید اگه سوالی دارید.
تشکر دوباره.
Sincerely,
Roy Wang
این هم اون عکسی که خودش از رمهای اصلی گرفت و فرستاد:
رم وسطی که تو ایران نیست.
پس به غیر از رمهای بالایی هیچ رم پاتریوت دیگه نگیرید یا حداقل مطمعن بشید که اصل است یا نه.
پیشنهاد مهم: متقلب ها و جعل کننده ها رو از طریق شرکت اصلی پیگیری کنید!
هیچ کاری نداره! فقط یک ای میل! اگر جنسی که گرفتید ریمارک و تقلبی است یک ای میل به شرکت اصلی بزنید و نام مغازه یا شرکت پخش کننده رو براشون بنویسید. اگر هم عکس بود که چه بهتر!
محتوای مخفی: ماجرای یکی از دوستان در مورد پاورهای تقلبی
محتوای مخفی: ماجرای یکی از دوستان با فروشگاه اینترنتی دیجیکالا