فیفا چه کسی رو به عنوان بهترین بازیکن سال 2009 جهان انتخاب خواهد کرد؟
سلام.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چند ماه دیگه, بازیکن سال فیفا (FIFA World Player of the Year) با توجه به عملکرد بازیکن ها در فصل 2008-2009 معرفی خواهد شد. پیش بینی شما چیه؟
FIFA به منظور تعیین این عنوان, بین مربیان و کاپیتان های تیم های ملی نظرسنجی می کنه. به این ترتیب که هر مربی 3 رای با امتیازهای 5, 3 و 1 خواهد داشت و به ترتیب به بازیکن هایی که مد نظرش هست اختصاص میده. مجموع این امتیازها بازیکن برتر سال و همچین رده های بعدی رو مشخص میکنه. در این انتخاب Champion's League معمولا بیشترین اهمیت رو داره.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
نکته 1: بخاطر غیر فعال بودن انتخاب چندگانه, تمرکز نظرسنجی ما روی رتبه اول هست.
نکته 2: لطفا به عنوان نظر سنجی دقت کنید. پیش بینی شما از انتخاب FIFA مطرحه. نه علاقه و نظر شخصی.
مثال
بازیکن مورد علاقه من = رونالدینیو
بازیکن مورد علاقه در نامزدهای امسال = ژاوی
بازیکنی که در نامزدهای امسال ترجیح میدم انتخاب بشه = مسی
بازیکنی که پیش بینی می کنم انتخاب میشه = مسی --------> رای من در نظرسنجی
نکته 3: گزینه های ابتدایی نظرسنجی با توجه به لیست برترین های سایت معتبر Goal قرار گرفتن.
نکته 4: در میانه و انتهای لیست هم بازیکنان بزرگی قرار دارن. ترجیحا یکبار لیست رو چک کنید و بعد رای بدید.
ویرایش:
ليست نامزدهاي توپ طلا اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
ليست نامزدهاي توپ طلا اعلام شد: مسي در صدر
فرانسفوتبال نام سي بازيکن را براي دريافت توپ طلا اعلام کرده است...
2009/10/18
سايت گل – ليونل مسي بخت اول کسب توپ طلاي امسال به شمار ميرود. مسي در ليستي که مجله فرانسفوتبال تهيه کرده در رتبه اول قرار گرفته است، اما بايد تا دسامبر صبر کرد و بعد ديد چه بازيکني برنده اين جايزه معتبر ميشود. بسياري ميگويند او به دليل کمک به سه قهرماني تاريخي بارسلونا در فصل پيش شايسته توپ طلا است. چهار نفر ديگر از بارسلونا به همين دليل در ليست گنجانده شدهاند و نام زلاتان ايبراهيموويچ، بازيکن جديد بارسا هم در اين سياهه وجود دارد. هيچ بازيکني از ايتاليا در اين سياهه وجود ندارد، هر چند که چهار بازيکن از سري A نامزد دريافت توپ طلا هستند. اين در حالي است که 13 بازيکن از لاليگا در ليست حضور دارند. همچنين نمايندگان ليگ برتر همگي از چهار باشگاه بزرگ جزيره هستند. رايان گيگز هم در اين سياهه حاضر است. او همچنين احتمالا جايزه دستاورد دوران ورزشي را خواهد گرفت. به جز ايتاليا، انگليس و اسپانيا، يوان گورکوف تنها نماينده ليگ فرانسه است و ادين ژکو و فرانک ريبري هم از بوندسليگا نامزد شدهاند.
ليست 30 نفره: ليونل مسي (بارسلونا) آندرس اينيستا (بارسلونا) زلاتان ايبراهيموويچ (بارسلونا) تيري آنري (بارسلونا) ژاوي (بارسلونا) يحيي توره (بارسلونا) ايکر کاسياس (رئال مادريد) کريستيانو رونالدو (رئال مادريد) کريم بنزما (رئال مادريد) کاکا (رئال مادريد) لوييس فابيانو (سويا) داويد ويا (والنسيا) ديهگو فورلان (اتلتيکو مادريد) ساموئل اتوئو (اينتر) ژوليو سزار (اينتر) مايکون (اينتر) ديهگو (يوونتوس) فرانک ريبري (بايرن مونيخ) ادين ژکو (ولفسبورگ) يوان گورکوف (بوردو) آندري آرشاوين (آرسنال) سسک فابرگاس (آرسنال) ديديه دروگبا (چلسي) فرانک لمپارد (چلسي) جان تري (چلسي) استيون جرارد (ليورپول) فرناندو تورس (ليورپول) نمانيا ويديچ (منچستر يونايتد) وين روني (منچستر يونايتد) رايان گيگز (منچستر يونايتد)
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/18/1568796/%D9%84%D9%8A%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B3%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D8%AF%D8%B1
رونالدو: توپ طلا به یک بارسائی میرسد
با این حال اگر یونایتد فاتح لیگ قهرمانان شده بود اوضاع فرق میکرد...
سایت گل – کریستیانو رونالدو ستاره رئال مادرید گفت احتمال این که بازیکنان بارسلونا برنده توپ طلای امسال شوند بیشتر است. او با این حال اعتقاد دارد اگر منچستر یونایتد لیگ قهرمانان را برده بود احتمالا این جایزه به یکی از بازیکنان شیاطین سرخ میرسید.
بارسلونا فصل پیش با پیروزی دو بر صفر مقابل منچستر یونایتد قهرمان لیگ قهرمانان شد. آن دیدار آخرین بازی کریستیانو رونالدو با پیراهن یونایتد بود و او سپس به رئال مادرید پیوست.
رونالدو میگوید: «قهرمانی در لیگ قهرمانان باعث شد به احتمال فراوان توپ طلا به یکی از بازیکنان بارسلونا برسد. اگر منچستر یونایتد قهرمان شده بود احتمالا جایزه به یکی از بازیکنان آنها میرسید. همین حالا آندرس اینیستا، ژاوی و لیونل مسی عالی کار میکنند و احتمالا توپ طلا به یکی از آنها اختصاص مییابد.»
ستاره پرتغالی همچنین گفته بازگشتش به میادین خیلی دور نخواهد بود: «چهار دیدار گذشته را از دست دادم اما حالا از نظر فیزیکی در شرایطی بهتر از همیشه هستم. باید مراقب مصدومیتم باشم اما به زودی بازی خواهم کرد.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/27/1586820/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%A6%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%AF
2009/10/27
پاپن: تورس شایسته توپ طلاست
مهاجم اسپانیایی به قول مهاجم سابق تیم ملی فرانسه میتواند برنده توپ طلا شود.
سایت گل – ژان پیر پاپن، مهاجم اسطورهای فرانسه که در سال 1991 برنده توپ طلا شد گفت فرناندو تورس مهاجم لیورپول و تیم ملی اسپانیا امسال شایسته فتح توپ طلاست.
لیونل مسی و آندرس اینیستا که در بارسلونا فرمی ویرانگر داشتند دو بازیکنی هستند که بیش از همه صحبت از رسیدن توپ طلا به آنها میشود، اما پاپن نظر دیگری دارد: «تورس را فراموش نکنید. او میتواند گلهای خارقالعاده بزند و اغلب سرنوشتساز است. وقتی او نباشد لیورپول عملکرد همیشگی خود را ندارد.»
تورس اخیرا در بازی مقابل منچستر یونایتد در آنفیلد گل اول دیدار را زد تا تیمش دو بر صفر پیروز شود.
خاویر ماسکرانو، همتیمی او نیز میگوید: «فرناندو ثابت کرد چه بازیکن خوبی برای ماست. او تفاوت ما را رقم میزند و خوشحالیم که بازگشته است چون به او نیاز داشتیم. ما منتظر جرارد هم هستیم که بهبود یابد.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/10/27/1587482/%D9%BE%D8%A7%D9%BE%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2009/10/27
رونالدو: هيچ كدام از بارسلونايي ها را براي توپ طلا انتخاب نمي كنم
درحال حاضر ژاوي ، اينيستا،مسي خيلي خوب بازي مي کنند ولي اگر قرار باشد من شخصا در مورد آنها نظر بدهم، بايد بگويم با همه بازيکنان خوبي که در اختيار دارند، من هيچيک از آنها را انتخاب نمي کنم.
سايت گا - دوشنبه شب بزرگي براي فوتبال اسپانيا بود. از يک سو جوايز بهترين هاي لاليگا در فصل گذشته اهدا شدند و از سوي ديگر بيست سالگي برنامه ال لارگوئرو برنامه راديويي معروف شبکه کادنا سر جشن گرفته شد.
به گزارش قدس ديلي هر دو رويداد در شهر مادريد انجام مي شد. در اولين برنامه هشت ستاره از بارسلونا طبق آرايي که مربيان به آنها داده بودند، جوايز خود را در يافت کردند. بارسلونا قهرمان لاليگا، مسي بهترين بازيکن و بهترين مهاجم، گوارديولا بهترين مربي، کاسياس بهترين دروازه بان، داني آلوس بهترين مدافع ژاوي ارناندس بهترين هافبک تهاجمي و اينيستا بهترين هافبک، بوسکتس بهترين پديده و خوان کارلوس والرون برنده بازي جوانمردانه، انتخاب شدند.
ولي رويداد لوکس تر مربوط به بيست سالگي برنامه راديويي اسپانيا بود و به کريستيانو رونالدو اجازه داد تا در يک گفت و گوي طولاني با خبرنگاران شرکت کند و در مورد مسايل شخصي خود بگويد. ستاره پرتغالي رئال مادريد قبل از هرچيز در مورد سلامت خود حرف زد وگفت: " از نظر جسمي خوب هستم. بايد حواسم به اين مصدوميت باشد. ولي خيلي زود به زمين بازي برمي گردم "
درحال حاضر سرحال ترين تيم اسپانيا بارسلونا است و با اينکه کريس ارزش زيادي براي رقيب اصلي رئال قائل است اما خيلي هم نمي خواهد در تعريف و تمجيد از آنها سخن بگويد. " آنها خيلي خوب ظاهر شده اند. بعد از قهرماني در چمپيونز، بازيکنان آنها نسبت به مهره هاي تيمهاي ديگر از شانس بيشتري براي برنده شدن توپ طلا برخوردار هستند. اگر يونايتد قهرمان شده بود، شايد اين عنوان را به يکي از بازيکنان منچستر مي دادند. درحال حاضر ژاوي ، اينيستا،مسي خيلي خوب بازي مي کنند ولي اگر قرار باشد من شخصا در مورد آنها نظر بدهم، بايد بگويم با همه بازيکنان خوبي که در اختيار دارند، من هيچيک از آنها را انتخاب نمي کنم. "
شايد اظهارات رونالدو تا حدي اغراق آميز و خودخواهانه به نظر رسند. ولي کريس رونالدوهميشه همين طور بوده و حتي در مورد زندگي شخصي و خصوصيات اخلاقي خود هم با همين صراحت حرف مي زند: " من آدم رکي هستم. در طول فصل هيچکس نمي تواند به من حمله کند. براي اينکه من يک الگوي کامل ورزشي هستم. شايد در طول تعطيلات روش زندگي ام را تغيير دهم و کاري که دوست دارم را انجام دهم. به من ياد داده اند که يک انسان واقعي باشم. اينکه ديگران از من خوششان مي آيد يا نه تغييري در من ايجاد نمي کند. من به خاطرشرايط زندگي به اندازه کافي بالغ و عاقل هستم."
اينکه کريستيانو رونالدو خيلي زود گريه اش مي گيرد را همه مي دانند. ولي اينکه در انگليس زندگي راحت تري داشته را همه نمي دانند: " وقتي در منچستر بودم نمي توانستم انگليسي صحبت کنم ولي به لطف دوستانم خيلي پيشرفت کردم. اوايل خجالت مي کشيدم ولي بعد از هفت ماه کلي پيشرفت کردم. بازي کردن در رئال مادريد آرزوي من بود. به فرگوسن گفتم و او هم به خواسته من احترام گذاشت. او مرا درک کرد ويونايتد مرا فروخت تا به رئال بيايم. براي اينکه من واقعا دنبال يک تجربه متفاوت بودم. "
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/10/29/1590735/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D9%87%D9%8A%DA%86-%D9%83%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D9%85%D9%8A
2009/10/29