چه جوری میتونم از ویندوز و نرم افزارهام یه بک آپ سریع تهیه کنم؟؟
با سلام:41::
دوستان عزیزم من چون با نوت بوکم زیاد کار میکنم و همیشه هم به نت کانکت هستم عموما" زود به زود مجبور میشم که ویندوزم رو عوض کنم و حقیقتش برام خیلی دردسر ساز شده.میخواستم خواهش کنم یه روش ساده و سریع برای بک آپ گیری از ویندوز و نرم افزارهای نصب شده روی سیستم بهم بگید که این مشکلم حل بشه. لطفا" ساده ترین و ایمن ترین روش رو پیشنهاد بدید.
ضمنا" یه سئوال داشتم من توی تایپیکهایی که در این مورد سرچ کردم دوستان دو نرم افزار رو عموما" پیشنهاد کرده بودند nortonو Acronis حقیقتش ورژنهای متفاوتی از Acronis رو پیشنهاد کرده بودند Acronis True Image و Disk Director و ... میخواستم بپرسم تفاوت اینه در چیه؟؟؟
یه دنیا ممنون از همه دوستان عزیزم:11:
تقدیر و تشکر / خواهش و سوال ؟
سلام ! جناب mehdi1368 ! فقط میتونم بگم ، مطلب و اموزشتون عالی بود ! اقا دست تون درد نکنه واقعا ممنونم از زحمت تون ! من خیلی وقته دنبال برنامه مشابهی هستم ، و مطالب بسیاری رو هم در فروم های مختلف دنبال کردم ، ولی بدلیل نبود توضیحات کافی ، نتونستم از هیچ یک استفاده کنم ! ولی اموزش شما بی نقص و کامل بود !
استاد گرامی ! چند سوال از حضورتون داشتم ! البته شاید بعضی هاشون خیلی پیش پا افتاده باشن ولی محض احتیاط و اطمینان خاطرم ، خواهشمندم پاسخ شون رو بفرمایید !
1- با استفاده از این برنامه ، ( با اینکه به توانایی بک اپ گرفتن از نرم افزارها اشاره کردید ولی ) ، ایا از درایورهای ( مربوط به سخت افزار ها و ) نصب شده هم ، بک اپ گرفته میشه ؟
2 - اگه ما روی یک سیستم ، 2 تا ویندوز داشته باشیم ( مثلا یک ایکس پی و یک سون ) ، ایا مراتب کار ، تغییری میکنه ؟ و ایا میشه از هر دو ویندوز ، در یک مرحله بک اپ گرفت ، یا باید بصورت مجزا بک اپ گرفته بشه ؟
3 - ایا این برنامه با ویندوز های ویستا و سون مشکلی نداره ؟ با نسخه های 64 بیتی ویستا و سون چطور ؟
4 - ایا این برنامه باید حتما در حالت خارج از محیط ویندوز انجام بشه ؟
5 - اگه روی ویندوزمون از نرم افزارهایی که قابلیت نصب ویندوز مجازی رو دارند ( همچون wm ware / vitual pc ) ، استفاده کنیم ، ایا بازهم تفاوتی در طی مراحل عنوان شده شما ، وجود نخواهد داشت ؟ و اصلا این برنامه ، چنین موردی رو هم ساپورت میکنه ؟
6 - میشه لینک دانلود این برنامه رو هم قرار بدید ؟ ( درسته که میشه با یه سرچ ساده گیر اورد ولی منظور من استفاده از همون برنامه مورد استفاده شماست ) ایا این برنامه نیازی به رجیستر کردن داره ؟ اگه داره ، لطفا لینک کرک و خلاصه طریقه رجیستر کردن شو هم بفرمایید !
7 - ایا میشه این برنامه رو بر روی فلش مموری ریخته و از ان طریق اجرا و استفاده کرد ؟
در پایان از تون خواهش میکنم اگه براتون مقدور بود ، سری به این لینک بزنید و حقیر رو راهنمایی بفرمایید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم که سوالاتم بسیار بوده و مطمئنا پاسخ شون ، نیازمند صرف زمان فراوانیه ! ولی باور بفرمایید چاره دیگه ای نداشتم و وقتی مطلب و اموزش شما رو خوندم ، واقعا به حل مشکلاتم امیدوار شده و مجبور به زحمت انداختن جنابعالی شدم !
راستش من دو تا مشکل اساسی دارم و مدت بسیاریه که برای رفع یا یافتن چاره انها ، تلاش میکنم ! ولی متاسفانه به نتیجه دلخواه و قطعی نرسیدم ! یکی از مشکلاتم همین گرفتن بک اپ هستش و مشکل دیگم که در لینک فوق بیان کردم هم ، مربوط به استفاده از برنامه ای برای نصب ویندوز مجازی ست ! و واقعا به رفع این دو مشکل نیاز دارم ! امیدوارم جنابعالی قبول زحمت فرموده و حقیر رو در حل این دو مشکل ، یاری بفرمایید !
مجددا از زحمات تون ممنون و سپاسگذارم ! ارادتمند شما / فرامرز
تشکر و قدردانی / سوال مجدد ؟
سلام ! از استاد محترم mehdi1368 کمال تشکر رو دارم ، واقعا لطف کردید ! فقط چند مورد دیگه مونده که بازم دست شما رو می بوسن !
یکی اینکه ایا این برنامه نیازی به رجیستر و کرک داره یا رایگانه کلا ؟
و مورد بعدی هم اینکه ایا برای استفاده از فلش مموری ، همون فایل برنامه رو که برای دانلود یا رایت گذاشتید رو باهاس روی فلش بریزم و تموم ؟ یا فرق داره ! چون فکر کنم اون فایل iso باشه و من نمیدونم ....؟
اگه تنظیماتی داره هم لطفا بفرمایید !
مورد اخر هم این که در میان اموزش تون یه جاهایی رو گفتید که دست نزینم و رد شیم ، ایا در این جاها یا جاهای دیگه برنامه ، تنظیم یا تنظیماتی برای بالاتر بردن سرعت و کارایی برنامه وجود داره ؟ در صورتیکه سخت افزار ها توانشو داشته باشند !
در ضمن مادربرد من maximus 2 formula هستش و 16 گیگ رم 800 و پردازنده 4 هسته ی دارم !
فلش مموری هم ocz / atv / 16gb هستش !
باز هم از لطف و توجه شما سپاسگذارم و فقط خواهش میکنم در صورت صلاحدید ، به سوالات حقیر در لینکی که در پست قبل قرار دادم هم ، پاسخ بفرمایید !
ارادتمند شما / فرامرز
تشکر و قدردانی / سوال مجدد ؟
سلام ! از استاد محترم mehdi1368 کمال تشکر رو دارم ، واقعا لطف کردید ! فقط چند مورد دیگه مونده که بازم دست شما رو می بوسن !
یکی اینکه ایا این برنامه نیازی به رجیستر و کرک داره یا رایگانه کلا ؟
و مورد بعدی هم اینکه ایا برای استفاده از فلش مموری ، همون فایل برنامه رو که برای دانلود یا رایت گذاشتید رو باهاس روی فلش بریزم و تموم ؟ یا فرق داره ! چون فکر کنم اون فایل iso باشه و من نمیدونم ....؟
اگه تنظیماتی داره هم لطفا بفرمایید !
مورد اخر هم این که در میان اموزش تون یه جاهایی رو گفتید که دست نزینم و رد شیم ، ایا در این جاها یا جاهای دیگه برنامه ، تنظیم یا تنظیماتی برای بالاتر بردن سرعت و کارایی برنامه وجود داره ؟ در صورتیکه سخت افزار ها توانشو داشته باشند !
در ضمن مادربرد من maximus 2 formula هستش و 16 گیگ رم 800 و پردازنده 4 هسته ی دارم !
فلش مموری هم ocz / atv / 16gb هستش !
باز هم از لطف و توجه شما سپاسگذارم و فقط خواهش میکنم در صورت صلاحدید ، به سوالات حقیر در لینکی که در پست قبل قرار دادم هم ، پاسخ بفرمایید !
ارادتمند شما / فرامرز