سلام...
از این ال سی دی ببیشتر برای بازی استفاده میشه....
سایزش هم 19 باشه بهتره....
بدرود.:11:
سلام...
از این ال سی دی ببیشتر برای بازی استفاده میشه....
سایزش هم 19 باشه بهتره....
بدرود.:11:
اگه حتما باید 19 اینچ باشه Samsung T1900 و LG 1952TQ
20 اینچ Samsung T200 و LG W2053S
شما کارت گرافیکتون چیه؟
اگه گرافیکتون جواب گو هست با ده تومن بالاتر میتونید LG W2261V که هم 22اینچه هم HDMI داره و 16:9 و Full HD هم هست بخرید
به نظر من هم که 10 تومن چیزی نیستنقل قول:
بزارین روی پولتون و 2261 از LG یا T220 از سامسونگ رو بگیرید
...........7950GTنقل قول:
19 اینچ بگیرید بهترهنقل قول:
...........7950GT
دوستان با یه گرافیک geforce 5200 :41: میتونم اینو بخرم؟ Samsung T1900
میتونین بخرین فقط بازی نمیتونین بکنین!نقل قول:
دوستان با یه گرافیک geforce 5200 :41: میتونم اینو بخرم؟ Samsung T1900
واید بگیرم یا معمولی؟؟
مانیتور معمولی کم کم داره از رده خارج میشهنقل قول:
واید بگیرم یا معمولی؟؟
واید بهتره
واید واسه بازی خوبه؟!نقل قول:
برای بازی که عالیهنقل قول:
واید واسه بازی خوبه؟!
چون فضای دید بیشتری میده
کارت گرافیک من 4670 است،یه مانیتور 20 اینچ می خوام،اهل بازی کردن هم نیستم.
تو شهرمون T200 نبود،کیفیت مانیتورهای LG چه طوره؟
بین Samsung T200 و LG W2053S،انتخاب من فقط در ظاهر آنها باشد؟چه تفاوتی بین این دو می باشد؟
من خودم از مانیتور w2252TQ استفاده میکنم بسیار هم راضی هستم
قیمتش هم 250 هستش ....راستی LG هستش
بچه ها از نظره کیفیت تصویر الجی بهتره یا سامسونگ؟
میشه بگین چرا با کارت گرافیکای پایین ماینیتور هم باید کوچیک تر باشه تو بازی ؟
مرسی
مانیتور لازم نیست کوچکتر باشه، بهتره رزولوشن پایین تری داشته باشه.نقل قول:
هر قدر رزولوشن بالاتر باشه، تعداد پیکسل ها زیادتره و محاسبات بیشتری برای رندر کردن تصاویر لازمه. برای همین برای اجرا کردن خوب بازیها نیاز به کارت گرافیک قوی تریه.
به طور مثال کارت گرافیکی که در 1024x768 بازیها رو به خوبی اجرا می کنه، در 1920x1200 ممکنه عملکرد فوق العاده ضعیفی داشته باشه.
درستهنقل قول:
ولی خب میشه تو همون مانیتور مثلا 22 اینچ رزولوشن رو برای بازی خودمون کمتر انتخاب کنیم . پس چرا بازم مانیتور 22 اینچ رو با یه گرافیک پایین پیشنهاد نمیکنن ؟
چون مانیتورهای LCD وقتی کارایی بهینه دارند که در Native Resolution ازشون استفاده بشه. در غیر این صورت از Scaling استفاده میشه که باعث افت کیفیت کاملا محسوسی خواهد شد.نقل قول:
درباره این مسئله خیلی بحث شده، کمی جست و جو کنید.
دوستان ممکنه یکی جدیدترین مدل های samsung و LG رو تا همین قیمت 230 بگه من هم قصد خرید دارم.
بیشتر کاربرد من فیلم و بازیه البته گرافیکم 8400 gs sparkle.
یه سوال دیگه می تونم با این قیمت یه full HD بگیرم.
لطفا جدیدترین ها.
samsung T1900 با گرافیک 7950GT جواب میده؟
اره مشکلی نداره !
سلام. آره!! ولی این کارت گرافیک از رده خارجه ها!!نقل قول:
خیلی ها میگن از رده خارجه!!نقل قول:
ولی من نمیدونم چرا اکثره بازی های روز رو به خوبی اجرا میکنم و حالشو میبرم!!:46:
آخه من فکر کردم که تازه می خوای بخریش!! :دینقل قول:
وگرنه از رده خارجه قویه!! :دی البته dx10 نداری و اکثر بازی های امروزی رو با تمام تکنیک های تصویری نمی تونی انجام بدی ، ولی اگه منم جای شکا بودم عوضش نمی کردم ، ایشاالله dx11 ! :دی
آره ایشاالله دایرکتیس 11،شایدم12:31:نقل قول:
فعلا" مانیتور واسه سیستمم خیلی واجبتره...چشامو دارم از دست میدم با این مانیتوره ذغالیم!:19:
برای مانیتور پیشنهاد می کنم که 22 اینچی بگیری ، اگه برای بازی می خوای 1680*1050 ولی اگه ممکنه در آُنده فیلم fullhd ببینی 1980*1200 بگیر و تا مدت ها خیالت رو راحت کن. 19 اینچ دیگه کمه!! حتی من که الان 20 دارم ، باز احساس می کنم کوچیکه! :دینقل قول:
داشتن خروجی DVI چه مزیتی نسبت به D-SUB داره؟
خیلی گیج شد!!
آخر نفهمیدم چه مانیتوری با چه رزولیشنی بگیرم که راحت بتونم بازی کنم!!
مثلا" اگه بخوام T1900 بگیرم رزولیشنش 1440x900 هست...
اونوقت با این گرافیکی که من دارم فکر نمیکنم با این رزولیشن بتونم کار کنم!!
بنظره شما مانیتور با رزولیشن 1280x1024 بگیرم؟!
نقل قول:
البته زیاد نمی دونم ولی چون به دنبال سیستم بودم نظرات را می گویم:
1- فکر کنم در مورد کارت گرافیک:
چون مادربرد شما ma780G-UD3H است و ویژگی استفاده همزمان کارت ان برد و گسسته شما را دارد شاید اوضاع آن قدر ها هم بد نشود
ATI Hybrid Graphics Technology support
Experience the advanced ATI Hybrid Graphics Technology, which is including ATI Hybrid CrossFireX™, ATI SurroundView™, and ATI PowerPlay™ with Windows Vista and XP* supported. With combination of onboard GPU and a single VGA card’s GPU*, ATI Hybrid CrossFireX™ can bring remarkable display performance on AMD platform, and also further to increase your overall system value. ATI SurroundView™ allows 4 or more monitors support at once and also ATI PowerPlay™ enables power saving profiles to help reduce power consumption and further resulting in reduced system temperatures and fan noise.
* For Windows® XP, please must install AMD Chipset driver version 8.51 or later.
** Please use ATI Hybrid CrossFireX certified VGA card (i.e., ATI Radeon HD 2400, 3400 series).
2- بهتر است که با هزینه ای که می کنید 22 اینچ بخرید.
3- w2261v LG 21.5 Full HD قیمت حدود 250
4- w2042S
20 inch
قیمت حدود 196
5- AOC
V22
WLED
mic
webcam
speker
21.6 inch
حدود 270
دوستان ممکنه یکی جدیدترین مدل های samsung و LG رو تا همین قیمت 230 بگه من هم قصد خرید دارم.
بیشتر کاربرد من فیلم و بازیه البته گرافیکم 8400 gs sparkle.
یه سوال دیگه می تونم با این قیمت یه full HD بگیرم.
لطفا جدیدترین ها.
اگر یک مانیتور 22 اینچی full HD داشته باشیم با یک مادربردی M4A78T_E که کارت گرافیک انبورد دارد:نقل قول:
ATI Radeon™ HD 3300 GPU
و روی سیستم گرافیک دیگری وجود نداشته باشد و سیستم برای بازی نباشد فقط افیس و فیلم و اینترنت و ....
آیا مشکلی وجود خواهد داشت
ممنون
سلام. هیچ شکلی نیست و کارت گرافیک شما هم رمز گشای hd داره و به راحتی از پس ایم فیلم ها بر می اد!نقل قول:
من با 219 هزار تومن یک LG خریدم
w2053
50000 هست لمسی
جواب پست 31 رو هم میدید؟
مدل های full HD جدید سامسونگ و ال جی تا 230 یا 240 تومان!
lg قیمت ندارم ولی سامسونگ t220p هست که با 270 تومان می شه گرفت! در ضمن یاد آوری می کنم که برای بازی کردن با یک همچین نمایشگری ، حداقل یک عدد 4850 فرد اعلا نیازه!! :دینقل قول:
از این تکنولوژی ای که گفتید چطوری میشه استفاده کرد؟!نقل قول:
من جواب این پستمو هنوز درست و حسابی نگرفتم!؟نقل قول:
این تکنیک کراس فایر است که همزمان هم کارت ان بوردت را فعال می کنی هم کارت دیگرت را.نقل قول:
من استفاده نکردم ولی در دفترچه مادربرد حتما باید نوشته باشد.
در ضمن افراد حرفه ای دیگر اگر این کار را کرده باشند می توانند جواب دهند شاید باید یک سری به تالار مشکلات سخت افزاری گرافیک بزنید و گشتی بزنید و سوال را مطرح کنید
1280*1024 فرق آنچنانی با هم ندارند!! هر دو از نظر تعداد پیکسل تقریبأ برابرند ، البته اگه صفحه نمایش واید بگیرین ، خیلی بهتره!نقل قول: