دوستان رو ویندوز 7 میشه این بازی ها رو نصب کرد؟
PES 09
COD 4
Damnation
یا
.
.
.
هر کی رو این ویندوز بازی نصب کرده و تونسته راحت بازی کنه بگه چه بازی بوده:دی!!
راستی بازیهای پیشفرض این ویندوز چیه؟
Printable View
PES 09
COD 4
Damnation
یا
.
.
.
هر کی رو این ویندوز بازی نصب کرده و تونسته راحت بازی کنه بگه چه بازی بوده:دی!!
من فقط pes 9 بازی کردم.نقل قول:
PES 09
COD 4
Damnation
یا
.
.
.
من همین امروز ویندوز سون رو نصب کردم و فقط تا الان pes 9 بازی کردم.نقل قول:
هر کی رو این ویندوز بازی نصب کرده و تونسته راحت بازی کنه بگه چه بازی بوده!!
بازی های خوبی داره مثل شطرنج و ...نقل قول:
من فکر کنم یکی از قابلیت های 7 اینه که از بازیهای ویستا و تقریبا بعضی از بازی های ایکس پی پشتیبانی میکنه حتی بهتر از ویستا
مثلا بازی هایی که به زور بر روی ویستا اجرا میشد الان به راحتی روی سون (7) نصب و اجرا میشه !
اگر بازی روی ویستا اجرا و نصب شه حتما بر روی خود سون (7) هم نصب میشه ! البته ! بازیهایی که شما معرفی کردین !
فکر کنم بدون مشکل نصب و اجرا شه !
با تشکر ، خشایار غمگین
تا حالا من بازیای زیادی مثل دارک سکتور اسریت فایترiv نصب کردم همه جواب داده بغیر از gta iv:41:
همه بازی ها اجرا میشن
آقایون من بازی هایی رو که نصب کردم درست نمیاد مشکل سیو کردن دارن
من نتونستم رو ویندوز 7 بازی S.T.A.L.K.E.R Clear Sky را اجرا کنم .
من که استریت فایتر 4 رو نصب کردم و بازیش کردم ..............dead space رو هم نصب کردم و بازیش کردم ........ بازی soccer 2008 رو هم تازه نصب کردم ولی هنوز بازیش نکردم ...تا الان هم به مشکلی برخورد نکردم باهاش ..............
سلام دوستان.
هیچ راهی نیست که gta iv رو تو ویندوز سون نصب کنیم؟
اگه کسی چیزی بلده ویا این کارو کرده به ما هم یاد بدید
من یه چیزی تو این فوروم خارجی خوندم که نمیدونم کار میکنه یا نه؟(خودمونیم : خیلی خوب نمیفهمم چی میگن؟؟!!!:31:)
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه یا اینکه پست شماره یکش رو ترجمه کنه!! ممون میشم.:11:
منم تا الان هر بازی رو که نصب کردم اجرا شده!!
Prototype
Bionic Commando
The Protector
And Then There Where None
PES 09
آدرس پست رو بده وقت داشتم واست ترجمه میکنم ...نقل قول:
نقل قول:واقعآ ممنون.کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=392121
بازی
Guitar Hero : World Tour
هم نصب شد!!
اگه بازی نصب نشد روش راست کلیک کنید تو قسمت Compalitility بازی رو رو Windows XP تنظیم کنید!!
کلا سایتی نیست که لیست بازی هایی اجرا شده و اجرا شده رو در ویندوز 7 بذاره؟؟؟
به نظر من که باید وجود داشته باشه...ولی خوب خودم هنوز چنین سایتی رو پیدا نکردم
فکر کنم همه بازی ها رو 7 اجرا شن!!
شما تا حالا به بازی برخوردین که نشه بازیش کرد؟؟؟
gta iv و pes 9 نصبیدیم و بازییدیم :27:
gta iv که دوستان میگن اجرا نمیشه!!نقل قول:
شما چطوری بازی کردی؟!
ما اینیم :21:نقل قول:
ما نصبیدیم بعد بازییدیم دیگه چیکار کنیم :31:
این ویندوز که همه چیزش آپدیته مشکل نداره که اگه نشه بازی کرد که نمیشه :46:
من iv رو روی 7 نصب کردم البته روی 7100 ولی توی بازی تیک میزد یه جورایی نمیساخت
ولی روی ویستا اصلا نمیومد
منکه خودم تجربه ی شخصی نداشتم،یکی از دوستان میگفت تو همین تاپیک...نقل قول:
حالا که اینطوری میرم بازی رو بخرم نصب کنم حالشو ببرم...:31:
من gta iv رو تو ویستا راحت تر از 7 اجرا میکردم.
قابل توجه دوستان:
بازیهای زیر رو تو ویندوز7 نصب کردم بدون مشکل اجرا شدند:
COD MODERN WAR
GRID
H.A.V.X
GEARS OF WAR
GTA IV(البته با وجود داشتن درایور 190 انویدیا که تا الان آخریشه تیک میزد ولی تو ویستا راحت با گرافیک تخت اجراش کردم)
CALL OF JUAREZ
PES 2009
البته به مدت 5 روز ویندوز 7 رو نصبیده بودم رو سیستمم که کلی حال کردم واقعآ از همه لحاظ برتر از ویستاست اما به خاطر ÷یدا نکردن کرک درست و حسابی دوباره ویستا رو نصبیدم....
بازی GTA IV رو فقط باید روی نسخه های XP SP 3 و روی ویستا اجرا کرد .......روی نسخه های دیگری از سیستم عامل های ویندوز نصب نمیشه یا اگر هم بشه مورد دار نصب می شه .مثلا یا صدا نداره ..یا سیو نمیکنه .......یا موارد دیگر.............
سلام...نقل قول:
من وقتی میخوام GEARS OF WAR رو اجرا کنم این ارور رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
.................................................. ......
خوب اینکه خیلی ساده است ............نسخه ویندوز لایو که با Gears of war نصب میشه مختص زمان 2007 میلادی است ..زمان کامپیوترت رو به ماه های اولیه سال 2007 ببر و بازی رو رحت اجرا کن و لذت ببر................مسیر انجام این کا :
Chang date and time setting ---- chang date and time .............سال رو بزار روی 2007 .ماه رو هم بزار روی ما های سه ماه اول سال........
بازی رو اجرا کن و حالشو ببر.
سلام
من gta iv رو تو سون نصبیدم و کامل کار میکنه.
فقط نباید کرکی نصب کرد و اگه لازم شد compatibility فایل GTAIV.exe رو ، روی حالت xp servic pack 3 بذارید 100% اجرا میشه
واسه من save auto هم شد.
Damnation هم نصب و اجرا شد!!
من با ویستا کار نکردم اما تو 7 بازی ها رو راحتتر از XP اجرا میکنم!
من PES 2008 رو نصب کردم همه چیز خوب و عالی کار می کنه .فقط یه مشکل عجیب دارم اونم اینه که تو بازی من تمام صدا ها رو دارم .از تماشاچی گرفته تا صدای توپ بازی و صداهای داخل منوها .ولی صدای گزارشگر رو ندارم .هر کاری هم کردم صداش در نمیاد .کسی نمی دونه چرا .............. تمام واوم های بازی رو هم گزاشتم رو آخر .کارت صوتی روهم دوباره نصب کردم .حتی نسخه جدیدشو دانلود کردم ولی صدای گزارشگر بازی در نمیاد.......چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بز عکس gta iv رو رو 7 بهتر اجرا میکنم.نقل قول:
Call Of Duty : World At War
Alpha Prime
هم درست نصب شدن!!
ویندوز سون مشکل قطع بودن صدای بعضی بازی ها رو نداره
.................................................. ............نقل قول:
دوست عزیز صدا در بازی های من قطع نیست..........همه بازیهام صدا دارن.فقط می گم که صدای گزارشگر بازی PES 2008 در نمیاد .یعنی من همه صداهای بازی PES 2008 رو دارم بجز صدای گزارشگر بازی رو...هر کاری هم بگید کردم درست نشد.....
...........
بازی های شبکه ای مثل Counter Strike 1.6 یا world of war craft رو کسی اجرا کرده تو ویندوز 7.؟؟؟
شاید PES شما فارسیه!!نقل قول:
.................................................. ............
دوست عزیز صدا در بازی های من قطع نیست..........همه بازیهام صدا دارن.فقط می گم که صدای گزارشگر بازی PES 2008 در نمیاد .یعنی من همه صداهای بازی PES 2008 رو دارم بجز صدای گزارشگر بازی رو...هر کاری هم بگید کردم درست نشد.....
...........
فارسی نیست؟
اینا یه بازی رو فارسی میکنن که کرده باشن!!
یعنی حسابی پایه کاراشون نیست!!
اما اگه فارسی نیست جای بحث داره!!
ولی عجیبه که همه صدا ها هست اما گزارشگر نیست!!
سلام.
من این بازی ها رو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم:
crysis
brothers in arms
doom3
half life 2
wanted
همین.
نقل قول:
...............................................
نه دوست عزیز.نسخه بازی که من دارم فارسی نیست . من خودم هم دارم تعجب می کتم...........من حتی برای تست IGI 2 رو نصب کردم کار کرد!!!!!!!!!!.اما این دیگه نوبرشه که بازی کار کنه .همه چیزش سالم باشه اما صدای گزارشگر در نیاد.دیگه آخرشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فعلا مثل اینکه باد بی خیال شیم تا نسخه جدید بازی بیاد...... حالا همون جوری بدون صدای گزارشگر بازی می کنیم تا ببینیم چی میشه............ فعلا IGI 2 رو عشق است..!!!!!!!
ممنون
من قبلا یه چیزایی درباره ی افزایش قدرت گرافیکی با استفاده از قدرت رم شنیده بودم .
آیا این به حقیقت پیوسته؟
gears of war راحت اجرا میشه؟
نقل قول:
.................................................. ........
بله دوست عزیز راحت اجرا میشه .فقط یادت باشه که موقع بازی تاریخ سیستمت رو بذاری روی سال 2007 و گرنه بازیت اجرا نمیشه..........ok این ایراد مربوط به نسخه X LIVE هستش که فقط با تاریخ 2007 سازگاره...........
سلام
من تو بازی ProtoType مشکل صدا دارم اونم به این صورت که صدای افراد مثل نواری هست که تند تند میره جلو !!!!
کسی راه حلی داره ؟
من که از 7600RTM استفاده میکنم این مشکل رو تو Prototype ندارم!!نقل قول:
سلام
من تو بازی ProtoType مشکل صدا دارم اونم به این صورت که صدای افراد مثل نواری هست که تند تند میره جلو !!!!
کسی راه حلی داره ؟
عجیبه!!
خب PES 09 رو نصب کننقل قول:
...............................................
نه دوست عزیز.نسخه بازی که من دارم فارسی نیست . من خودم هم دارم تعجب می کتم...........من حتی برای تست IGI 2 رو نصب کردم کار کرد!!!!!!!!!!.اما این دیگه نوبرشه که بازی کار کنه .همه چیزش سالم باشه اما صدای گزارشگر در نیاد.دیگه آخرشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فعلا مثل اینکه باد بی خیال شیم تا نسخه جدید بازی بیاد...... حالا همون جوری بدون صدای گزارشگر بازی می کنیم تا ببینیم چی میشه............ فعلا IGI 2 رو عشق است..!!!!!!!
ممنون
اون که جدید تره!!