به علت اين كه سوال هاي زيادي در تايپك هاي مختلف در مورد براويا پيش اومده وجود يه همچين پستي لازم به نظر مياد تا از پراكندگي مطالب جلوگيري بشه. هركسي سوال يا مطلبي در مورد براويا داره مي تونه تو اين تايپك بيان بكنه
Printable View
به علت اين كه سوال هاي زيادي در تايپك هاي مختلف در مورد براويا پيش اومده وجود يه همچين پستي لازم به نظر مياد تا از پراكندگي مطالب جلوگيري بشه. هركسي سوال يا مطلبي در مورد براويا داره مي تونه تو اين تايپك بيان بكنه
سلام
من وی 400 دارم.
تصویر در تصویر پخش نمی کنه. البته وقتی ویدئو بهش وصله میشه ولی کانالهای تلوزیون نمیشه؟
کسی می تونه راهنمایی کنه؟؟؟؟
دوست عزيز در حال حاضر x350 دو تيونرنقل قول:
در واقع تلويزيون هايي كه دو تصوير رو در حالتtv باهم پخش ميكنند داراي دو تيونر هستند.
ايني كه شما ميگيد كه در حالت ويديو ميشه دو تصوير رو باهم ديد فرق ميكنه چرا كه يك تصوير مربوط به ويدئو ميشه و تصوير ديگه هم مال tv است.بنا براين شما با اين كار دو تا كانال تلويزيوني رو با هم نميبيني بلكه يك كانال از تلويزيون ويك تصوير از ويدئو رو با هم ميبيني.
با سلام
من یک سوال در مورد کیفبت این موتور داشتم اگر من یک فیلم dvd را در یک مانیتور crt ببینم و سپس همان فیلم را دریک تلوزیون سونی ببینم کیفیت ان فیلم چند درصد افزایش پیدا کرده است ودر مدل های مختلف سونی این کیفیت چند درصد خواهد بود ایا ن اگر یک فیلم dvd را در تلوزیون سونی ببینم کیفیت ان بالاتر خواهد بود یا یک فیلم hd 720 در یک مانیتور کامپیوتر
دوست من اولا شما بايد به اين نكته توجه كني كه تو با دي وي دي نمي توني به كيفيت بالاي hd برسي.بنابراين تلويزيونت هر چقدر هم كه خوب باشه و كنتراست بالايي داشته باشه شما فرق چنداني تو فيلم نمي بيني.نقل قول:
شايد فرق مهم اين باشه كه شما اگه با مانيتور كار بكني صفحه نمايش كوچكتري داري ولي اگر تو ال سي دي ببيني قاعدتا تو اندازه بزرگتر مي بيني و همچنين تنظيمات بيشتري هم براي ال سي دي داري كه همين كمك ميكنه كه يك مقداري تصوير رو با كيفيت بهتري دريافت كني.
ولي هر موقعه كه blouray سوني و يا برندهاي قابل اطمينان ديگه به بازار اومد اون زمان ميشه خيلي در موردش كيفيت تصوير صحبت كرد.
پس اگر این جوریه برای دیدن دی وی دی فرقی نمیکنه با چه تلوزیونی ان را ببینیم سونی سامسونگ یا xvision
خوب اين خيلي مهم كه شما از خريد ال سي دي چه قصدي داري؟نقل قول:
آيا فقط ميخواي توش برنامه هاي تلويزيون ايران و حداكثر دي وي دي تماشا كني؟اگه جواب مثبت بله فرق چنداني بين برندها براي اين جور استفاده از ال سي دي وجود نداره و در واقع شما ميتوني به جاي هزينه زياد يه پول كمي بدي و ال سي دي معمولي بگيري.
اما اگر ميخواي استفاده شما از ال سي دي فراتر از اينها باشه و در واقع فكر چند سال آينده رو ميكني كه ديگه blouray و x-box به يه چيزي مثل دي وي دي الان تبديل ميشه و هر خونه اي بايد يكي داشته باشه و برنامه هاي تلويزيوني هم حتي تا اون موقع به پخش پيشرفته ميرسن جواب صد در صد منفي و شما بايد به دنبال يك lcd يا led بهتري باشي
ببخشید که باز هم سوال میکنم
اولا من شنیدم تصویر full hd در تلوزیون های 32 اینچ فول hd فرق چندانی با تلوزیون های hd نداره و ثانیا اگه شما در مورد کیفیت تصاویر hd صحبت میکنیحالا چقدر کیفیتش در تلوزیون های سونی افزایش پیدا میکنه ایا می ارزه ادم سراغ یه همچین چیزی بره
من 40 وی 400 دارم جدیدا احساس می کنم تصاویرش مثل قبل نبست البته 1 ماه که خریدیم از نظر سرعت می گم شاید هم تلقین می کنم ولی یک سوال دیگه اونه که چرا بعضی از تصویر رو دارای خط های افقی بخش می کنه انگار اون تصویر یا قسمتی از نوشته دچار پارازیت میشه
زمان پاسخ گویی این مدل به شدت پایینه 8ms , دلیل کم سرعت بودن هم همینه واقعا آدمو خسته میکنه و رو اعصابه .این مدل رو چند ماه پیش داشتم به دلیل ضعف بزرگ زمان پاسخ گویش فروختمش .نقل قول:
شما اگه منظورت v400 كه بله اين مدل سوني با اينكه در تبليغاتش نوشته hd ready ولي قادر به پخش 1080p است و مي تونه مثل مدل هاي ديگه اين نوع تصاوير رو پخش كنه.نقل قول:
در مورد اينكه مي ارزه يا نه كاملا به خودت بستگي داره .اولا بايد ببيني چقدر مي خواي خرج بكني دوما از تلويزيون چه استفاده اي مي خواي داشته باشي.من پيشنهاد مي كنم به يك فروشگاهي بري كه انحصارا نمايندگي برند خاصي نباشه و فروشندش تعصب خاصي هم نسبت به برندي نداشته باشه.
اگه بازم كمك خواستي بگو ما بهت كمك مي كنيم كه بهترين رو انتخاب كني.
40 اینچ و 46 اینچ سری v فول اچ دی هست 32 اینچ اچ دی . فول نیست .نقل قول:
همانطوري كه گفتم در تبليغات سوني گفته شده كه فول نيست اما در عين حال تمام فرمتهاي پخشي كه 40 و 46 اينچ اين سري پخش ميكنند رو قادر به اجراستنقل قول:
دوست عزیز در سایت رسمی سونی کاملا قید شده full Hd هست 40 و 46 اینچ سری ,و فقط 32 اینچ hd هست و full hd نیست . من نمی دونم شما این حرفا رو از کجا می زنی !نقل قول:
من خودم این تلویزیون رو داشتم 46 اینچش و از زیر و بم آن کاملا اطلاع دارم و در کاتو.لوک و جعبه به بزرگی 1080p نوشته شده بود.یه سری فرقا هم مدل 32 اینچ داره علاووه بر فوال اچ دی نبودن کنتراس کمتری داره .
سری v 32 inch
کد:http://www.sony.co.ir/product/klv-32v400a
# سازگاری با کیفیت HD
# موتور براویا 2
# تقویت کننده کنتراست پیشرقته بهبود یافته(ACE )
# سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG
# تصویر هوشمند
# صدای فراگیر S-Force
# عملکرد سازگار با سینمای خانگی براویا
# حالت تئاتر و سینمای واقعی 24P
نسبت کنتراست
15000:1
میزان کنتراست پانل
1800:1
سری v 46 icnh
تلویزیون LCD براویا Full HD سری V400A اندازه 46 اینچکد:http://www.sony.co.ir/product/klv-46v400a
* Full HD 1080
* موتور براویا 2
* تقویت کننده کنتراست پیشرقته بهبود یافته(ACE )
* سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG
* تصویر هوشمند
* صدای فراگیر S-Force
* عملکرد سازگار با براویا
نسبت کنتراست
33000:1
میزان کنتراست پانل
3000:1
دوست عزيز من كه خودم گفتم سوني 32 اينچ رو فول اچ دي معرفي نكرده تو اين هم شكي نيست.حتي علاوه بر سايت سوني ايران توي جشنواره سوني هم نوشته شده قابليت اچ دي بالا (براي 32 اينچ-ننوشته فول اچ دي)نقل قول:
اما حرف من اينه كه تمامي فرمتهايي كه 40 و 46 پخش مي كنند 32 هم ساپورت ميكنه.:19:
با اين بخش حرف من موافقي؟
نقل قول:دوست عزیز وقتی تلویزیون full hd نیست چطور توانایی نمایش full hd رو داراس ؟اگر شما تصویری full hd در تلو.یزیون hd ببینی تلویزیون با رزلوشن 720p نمایش میده نه 1080p !! چون حداکثر رزلوشن تلویزیون 720p هست !نقل قول:
نوشته شده توسط IMAN SD
شما اگه منظورت v400 كه بله اين مدل سوني با اينكه در تبليغاتش نوشته hd ready ولي قادر به پخش 1080p است و مي تونه مثل مدل هاي ديگه اين نوع تصاوير رو پخش كنه
_
منظور شما از پخش همه فرمت ها در 32 و 46 ساپورت میکنه من متوجه نشدم ؟!
شما اگه كاتالوگ اين تلويزيون رو داري برو به صفحه 35 (مشخصات فني)و اگر هم نداري مي توني از سايت سوني ايران دانلود كني. تو اونجا براي ورودي كامپونت كه البته اسمش رو ننوشته و فقط عكس يك فلش گذاشته و همچنين hdmi in 1 2 3 فرمتهاي ساپورتي براي 32 و 40 و 46 رو نوشته كه براي هيچ كدام فرقي از لحاظ توانايي ساپورت نذاشه و اين از 480i شروع شده تا 1080p همه فرمتها رو نوشته. البته خودم هم فيلم فول اچ دي كه از طريق hdr-xr200 با وضوح 1080*1920 گرفته بودم رو تونستم با 32 اينچ v-400 ببينم.نقل قول:
ای آقا شما باز حرف خودت رو می زنی . من سایت رسمی سونی رو دادم به شما نوشته شده سایز 32 اینچ این مدل full hd نیست . بعد به من می فرمایی برو سایت سونی ببین !!نقل قول:
شما انگار متوجه نشدید در تلویزیون crt هم تصویر full hd بگزاری نمایش میده و لی نه در رزلوشن اصلی 1080p .
شما هم در تلویزیون hd ready تصویر full hd گذاشتی فک می کنی چون نمایش داده تلویزیون در رزلوشن 1080p نمایش داده در صورتی که اینطور نیست و شما تصویر فول اچ دی رو تصویر اچ دی گرفتی تلویزیون رزلوشن فول اچ دی رو نداره !!!
بهتر بگم کاملا متوجه بشی به زبان ساده تر
من چند وقت پیش یه تصویرshow با کیفیت ful hd 1080p از اینترنت دانلود کردم.مانیتور lcd من hd هست .به راحتی تصویر full hd رو نشون داد اما د ر رزلوشن 720p نه 1080p که رزلوشن اصلی هست .چون توان ساپورترزلوشن فول اچ دی رو نداره.
شما هم با دوربین تصویر فول اچ دی گرفتی به تی وی اچ دی زدی فک می کنی چون نمایش داده حتما تلویزیون فول اچ دی هست !!
نمی دونم متوجه شدید با نه دیگه خیلی ساده گفتم !!
دوست عزیز ساپورت که می گفتی ورودی خروجی ها منظورت بود ؟؟!!!!!!!!!! . همانطور که قبلا ذکر کردم در مدل 32 و 40 46 فرق بین کنتراس و فول اچ دی بودن یا نبودن هست .باقی چیزاها مشابه هست .!!
سرچ در گوگل + سایت رسمی سونی ! .یه سایت از فول اچ دی بودن این سایز 32 ندیدم !
کد:http://www.sony.co.ir/product/klv-32v400a
کد:http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=32v400a&aq=f&oq=&aqi=g1
سلام دوستان
با با اينقدر بحث نكنيد،اصلان تو سايز 32 اينچ اگر فول اچ دي هم باشه،شما نميتونيد تفاوت رو تشخيص دهيد.
دقیقا درسته زیر 40 اینچ تفاوت محسوسی رو احساس نمیکنی تا 36 اینچ چه برسه 32 ! . و البته کل مدل های full hd در سایز 32 از کل برندها شاید به 5-6 تا هم نرسه !!نقل قول:
با سلام بحث من رقیقا همین است
اگر تفاوت را نشان نمیدهد پس چرا اصولا یک همچین تلوزیون هایی در برند های مختلف ساخته میشود
و با این حساب مانیتور های فول hd 22 اینچ کلا بی فایده هستند
نقل قول:
باعرض پوزش سری X400 و X350 دو تیونره هست
دوستان سلام - من چند روز پيش از بانه يه LCD خريدم كه مدلش 40V530A هست. ولي هر چي تو اينترنت سرچ كردم نتونستم پيداش كنم فقط يه مشت سايت ژاپني بهم معرفي كرد كه چيزي ازش نفهميدم. حتي تو خود سايت سوني هم نبود . دوستان كسي ميدونه مشكل چيه و اين مدل براي كجا توليد ميشه ؟
درضمن زبان فارسي هم داره.
سلامنقل قول:
احتمالا ریجن مخصوص خود ژاپن هست .نام بعضی از مدل ها برای هر قاره متفاوته . البته من اسم این مدل رو تا حالا از سونی نشنیدم . اونم از سری v , خودمم از این سری تی وی داشتم v400 . آخرین مدل از سری v مدل 550 هست تا انجا که اطلاع دارم احتمالا همین تلویزیون رو خریدی ولی ریجن مخصوص شرق آسیا . که با این نام مدل گذاری شده .سرچم کردم هر چی اومد از این مدل ژآپنی چینیه :31:مشخصات فنیش رو بگو ببینم با v550 یکیه اگر اینطور بود همون ریجن مخصوص شرق آسیا احتمال میدم.
قیمتای بانه رو مدل هایی که یادت هست و پرسیدی حضور ذهن داری لطف کن بگو .
مشخصات دقيقي ندارم ولي چيزهايي كه توي دفترچه نوشته به اين صورت هست:
موتور براويا 3
Full HD
3 تا ورودي HDMI
رابط USB2.0
فناوري رنگهاي زنده
صداي فراگير
كنتراستش هم نميدونم چنده
اما قيمتهايي كه يادم هست :
SONY KLV-52V550A : 1430000
SONY KLV-52V530A : 1300000
SONY KLV-40W550A: 1700000
SONY KLV-40W400A: 1410000
SONY KLV-46W550A: 2200000
SONY KLV-46X450A: 3900000
SONY KLV-40X450A: 2500000
SONY KLV-40S550A: 1200000
Panasonic X10: 1030000
Panasonic C10: 9100000
سامسونگ سري 8 هم بود 1720000
راستي خيلي جالبه كه مدلهايي كه توي اونجا هست جديدتر از مدلهاي تهرانه.
والا مشخصات با v550 یکیه . اینطورم قیمت مدل 550 گفتی بانه بوده .نمی دونم جریان از چه قراره سونی همچین مدل رسمی نداره . شاید این مدل مختص خود ژاپن بوده و شرق آسیا بوده همون مسئله ریجن.نقل قول:
سری8 منظورت 8000 led ? .
آقا 52 اینچ 550 قیمت 1430 مطمنی ؟!
ببخشيد اشتباه شد. 2 مدل اول 40 اينچ هست.نقل قول:
سامسونگ هم LCD بود ولي مدلش يادم نيست.
البته v550 چهار تا ورودي HDMI داره و فروشنده ميگفت كه كنتراستش بالاتره.ولي از لحاظ قيافه شكل هم بود.
دوستان من می خوام یه براویا 46 بگیرم فقط نمیدونم کدوم سریش بهتره!البته معلومه هر چی بیشتر پول بدی بهتره ولی خوب نسبت قیمت به کیفیتو اگه در نظر بگیریم از 3.200 یا 300 بیشتر نشه!با این اوصاف چی بهتره؟در ضمن قیمتا تو بانه چقد فرق می کنه؟مثلا همین براویا؟
به نظر من سري klv-46z450 انتخاب خوبي باشه.البته اگر سري x هم 3 تو اين سايز ال سي دي داشت انتخاب اول همون ميشد البته بايد ياد آور بشم 46 اينچ سري x ال اي دي است و ال سي دي نيست.نقل قول:
برخي از قابليتهاي z450
1-full hd
2-تصوير دو مگاپيكسل
3-motion flow 200 hz
3-4 ورودي hdmi
در مورد بانه هم بايد بگم حداقل 500-400 تومن اختلاف قيمت داره و به هر حال گارانتي نداره كه اين خودش يه ريسكه(هر چند كه گارانتي هاي محصولات تو ايران ساپورت خوبي از توليداتشون نمي كنند)ولي در هر صورت خيالت راحته كه گارانتي داره
در ضمن يكي از اقوام 1 هفته پيش هم بانه رفته بود و هم همدان كه مي گفت قيمت همدان 50-40 تومن با بانه فرق داره!
بايد عرض كنم كه x400 اصلا تو جشنواره تابستاني نيست.نقل قول:
اما در مورد x350 حق با شماست.
سوني در جشنواره تابستاني به اشتباه در چاپ فارسي نوشته تك تيونر ولي آرم 2tuner pap رو روش زده .كه در هر حال بايد گفت
سوني در جشنواره تابستاني خودش اشتباه چاپي داره(اين اشتباه براي اين مدل در جشنواره بهاري ديده نميشه)
ممنون از جوابتون ضعف این ال سی دی چیه؟چرا ریسپانس تایمشو سونی ننوشته؟؟سری ایکس مدل 350 ال سی دی یه دیگه!450 شه که ال ای دی!قیمت سری زدو دیشب پرسیدم 36550000 بود!نقل قول:
كلا سوني در تبليغاتش زياد به زمان پاسخگويي و ميزان روشنايي ال سي دي هاي خودش بها نمي دهنقل قول:
ولي زمان پاسخگويي تصوير در اين مدل 5ms است
شايد بشه يكي از ضعفهاي اين ال سي دي رو همون قيمت بالاش دونست و همچنين انتظار از سوني ميره كه براي يه همچنين ال سي دي هايي با اين قيمت قابليت usb و 2 tuner هم ضميمه كنه.
در ضمن x-450 دو تا ال اي دي داره (46x-55x) و يك ال سي دي (40x)
و klv-52x350 هم كه ال سي دي
دوستان من سری d براویا را دارم
خواستم بدونم زمان پاسخگویی این دستگاه چقدر هستش
کیفیت واقعا عالیه 2 ساله دارم مثل روز اولش میمونه
8 ميلي ثانيهنقل قول:
دوستان الان مدل x450 قیمتش اینجا چنده؟ آیا ارزششو داره تا بانه برم بگیرمش؟ قیمتی که گرفتم 2 میلیونو خورده ای بوده. از مریوان
چن وقت ديگه ميرم بانه ، ميپرسم...نقل قول:
دوستان عزيز نظرتون راجب w550 چيه؟
با 1.7 - 1.8 تومن ميتونم از بانه بگيرم؟
ایمان جان سلام میشه دقیقا زمان پاسخگویی تصویر مدلهای x , zx , z رو دقیقا بگویید چون شما میدونید منتظرمنقل قول:
8ميلي ثانيه= z450نقل قول:
4 ميلي ثانيه= X450
8ميلي ثانيه=x350
متاسفانه در مورد 40zx1 هيچ اطلاعي در مورد زمان پاسخگويي ندارم.:41: