با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و همشهریان گرامی.در این تاپیک به بررسی شرکتهای ارایه دهنده اینترنت پرسرعت در شهر اهواز میپردازیم و در مورد خدمات و کیفیت سرویس دهی آنها صحبت میکنیم.در ابتدا معرفی شرکتهایی که در حال حاضر فعالیت میکنند...
Printable View
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و همشهریان گرامی.در این تاپیک به بررسی شرکتهای ارایه دهنده اینترنت پرسرعت در شهر اهواز میپردازیم و در مورد خدمات و کیفیت سرویس دهی آنها صحبت میکنیم.در ابتدا معرفی شرکتهایی که در حال حاضر فعالیت میکنند...
شرکت نیمادنت (نماینده شاتل)
آدرس:کیانپارس فلکه سوم بین خیابان 1 و 2 شرقی پلاک 163 طبقه 2 (بالای آژانس نخل طلایی)
تلفن:.3384852-3384870
شرکت رفاتک (نماینده پارس آنلاین)
آدرس:خیابان حافظ(موسوی) بین طالقانی و وکیلی نبش فیلی(معمارزاده) پلاک110
تلفن:2212933-2212837-2220540
وبسایت:کد:http://www.refatek.com
شرکت میکال اکسین تک (نماینده آسیاتک)
آدرس:کیانپارس خیابان 14 غربی مجتمع برج طبقه 10 واحد 4
تلفن:3372070-3381470
وبسایت:کد:http://mikaloxin.com
شرکت راصد مارال (نماینده داتک)
آدرس:امانیه خیابان مدرس جنب اداره ثبت احوال پلاك 66
تلفن:3330525
شرکت طلوع رایانه لقمان (نماینده فن آوا)
آدرس:خیابان طالقانی بین نظامی و خوانساری پاساژ بهپوری طبقه 2 واحد 8
تلفن:2230040-2230041-2230042
وبسایت:کد:http://fanava.com
شرکت پژوهشگران جنوب
آدرس:چهار راه نادری جنب انتقال خون مجتمع آرین طبقه 1
تلفن:2237000-2237001
وبلاگ:کد:http://pajoheshgaranjonob.blogfa.com
کسی اینجا بحث رو دنبال میکنه اصلآ؟!!!
ممنون بابت زحماتتون تایپک جامعی شده واسه دوستان اهوازی
من چندین ساله از رفاتک سرویس میگیرم جالبه که قیمتها رو اصلا تغییر نمی دن ! اما این اواخر سرعت خوبه.. 256 با محدودیت 5 گیگ چهل هزار تومن و با سرعت 43 کیلوبایت در ثانیه دانلود دارم.. دوستان تهرانی و اصفهانی شاخ در نیارن.. اینجا اهوازه و واسه 256 با محدودیت 40 تومن پول میگیرن ! شهرهای کوچیکتر 15 تا 20 تومن گرونتره
قیمتهای ADSL این شرکت چرا اینقدر بالاس ؟کد:http://mikaloxin.com
دستت درد نکنه دوست عزیز
واقعا لازم بود..
من خودم الان حدودا 7 ماهه که از نیمادنت گرفتم!
خیلی راضیم...
ممنون/:5:
من یه مدت از رفاتک میگرفتم خراب کرد بعد رفتم پژوهشگران سرویس گرفتم که اون هم قیمتهاش خیلی بالا بود هم سرعت پایین ولی الان دارم از نیماد میگیرم خیلی راضی هستم.نقل قول:
در ضمن منم سرعتم 256 هست ولی دانلودم از 33 بالاتر نمیره.
دوست عزیزم قیمتها به ریال است!نقل قول:
خواهش میکنم.راستش وقتی جای تاپیک ADSL اهواز رو توی انجمن خالی دیدم به غیرتم برخورد!ما هم جزو کلان شهرها محسوب میشیم و حتمآ باید جایی برای تبادل نظر و گفتگو داشته باشیم.لذا از تمامی همشهریان عزیزم درخواست میکنم برای هر چه پربارتر شدن تاپیک تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرار بدن تا هم کسانی که الآن سرویس دارن از آنها استفاده کنند و هم راهنمایی برای کسانی که در انتخاب شرکت خدمات دهنده دچار تردید هستند باشیم.با تشکر...نقل قول:
بله.حق با شماست.رفاتک و پژوهشگران قیمتهاشون گرونه و واقعآ نمیدونم چه فکری میکنند که نرخ رو برای رقابت پایین نمیارند!سرعتتون که خیلی خوبه.رفاتک شبها 2-6 ترافیک رایگانه درسته؟سرعت در شب و روز تفاوتی نداره؟نقل قول:
خیلی جاله من یه مطلب خوندم که ژاپنی ها با برق 220 به سرعت گیگ در ثانیه بله درست خوندی گیگ در ثانیه رسیدن
کسی اینجا از اکسین سرویس گرفته ؟؟؟ قیمت هاش که از شاتل ارزونتره فقط باید دید سرعتش چجوریاست.
آگهی های این شرکت حتی قبل از عید توی بهمن ماه در سطح شهر دیده میشد(adsl 512 ماهیانه 7800)جالب اینجاست که سرویس هاشون تازه از نیمه های اردیبهشت شروع به کار کرد!یعنی از همه جلو جلو پول گرفتن واسه چند ماه آینده!خود من یکی از قربانیان این شرکت لعنتی بودم که بعد از 2 ماه گفتن ما مرکز مخابراتی شما رو پوشش نمیدیم و بعد از یک هفته تونستم پولم رو پس بگیرم!به هر حال امیدوارم تمام کسانی که از شرکتهای مختلف سرویس میگیرند بیان اینجا و بحث کنننقل قول:
در کشور خودمون هم فناوری نوپایی هست که به تازگی شروع به کار کرده ولی هنوز به کاربرای خونگی نرسیده که انشاا... ما هم بی نصیب نمیمونیمنقل قول:
من ماهشهر هستم و از راصد وایرلس میگیرم. بدون محدودیت حجمی، ماهیانه 25 هزار تومن با سرعت 64 کیلوبیت. سرعت دانلود هم توی تابستون نهایتا 12 هست و توی بقیه ماههای سال 25-35 کیلوبایت!
پژوهشگران واقعا افتضاح شده بعد یه هفته دعوا بالاخره پورت منو خالی کردن و دیروز با نیماد قرار داد بستم فقط نمیدونم این پورتایی که شاتل بستشون مال چین
پژوهشگران علاوه بر سرعت پایین(بدلیل شیرینگ بالا)Disconnect فراوان هم داره.خیالت از بابت نیماد راحت راحت باشه!من که تا حالا با پورتهای بسته شده مشکلی نداشتمنقل قول:
مسلما آدم هرچی پول بده آش میخوره.
درسته که رفاتک قیمتهاش گرونه ولی کیفیت خوب و بالایی داره.
باید توجه کرد که کیفیت خطوط adsl رابطه مستقیمی با مرکز مخابرات شما و خطوط تلفن داره و تنها عامل تعیین کننده isp نیست.
من از رفاتک راضی هستم.
قطعی در حد صفر
سرعتش هم کمتر از سرعتی که تو قرارداد هست نمیشه.
در مورد پشتیبانیش اطلاعی ندارم چون تا حالا قطع نشده که بخواهم با پشتیبانیش تماس بگیرم.
اگر میخواهید از هر شرکتی سرویس بگیرید یک سرویس پایینشون را انتخاب و یک ماه بصورت تست استفاده کنید و اگه راضی بودید به سرویس دلخواهتون ارتقا بدید.
fashion_boy جان چه سرعتي از شاتل ميگيري ؟
اين نامه اي که ميگن بياريد واسه سرعت بالاي 128 واسه سرويسهايي که سرعت سندشون از 128 بالاتره يا واسه اونايي که سرعت رسيوشون از 128 بالاتره
ببین عزیزم طبق مقررات سازمان ارتباطات رادیویی شما برای داشتن سرویس بالاتر از 128kb/s یا باید نامه از نظام پزشکی یا مهندسی بیاری یا اینکه مشتری حقوقی باشی(به عنوان شرکت)یا اینکه جزو هیآت علمی دانشگاه باشی یا دانشجو که من دانشجو هستم.سرعت دانلود و آپلود من رو هم میتونی ببینی که در این نوسانات اینترنت کشور قابل قبوله
سلام دوستان اهوازی
میگم کسی اینجا از شاتل ECO512 میگیره؟سرعت دانلودش شبها که رایگانه چجوریه؟من خودم ART3 دارم خواستم بدونم ارزش داره تغییر بدم سرویسم رو؟؟؟؟؟
سلام. من الان از پزوهشگران استفاده می کنم و زیاد راضی نیستم و میخوام از رفاتک بگیرم میخوام مطمئن بشم رفاتک سرویسهاش خوبه یا نه دوستان اگه اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن
من از رفاتک سرویس میگرم و راضی ام.نقل قول:
البته به مرکز مخابرات هم بستگی داره.
خدا را شکر برای من قطعی نداره و سرعتش خوبه.
صبر کن چندتا دیگه از دوستان هم بیان در موردش نظر بدن تا بهتر بشه تصمیم گرفت.
در روز که سرعت فوق العاده و حداکثر است.در شب هم بین 50-62 متغیر است که روی 57-58 میتونی حساب کنی.ترافیک من در ساعت رایگان 1200MB است...نقل قول:
دوست عزیز با اینکه خودم مشترک نیماد هستم ولی تجربه بهم میگه مشترکین پژوهشگران همیشه از قطع بودن و کیفیت سرویسهاشون ناراضی هستند.در ضمن بد نیست تو نظرسنجی هم شرکت کنید!نقل قول:
اینترنت راصد گرون شده ماهی 64 کیلو که سرعت دانلودش نهایتش شده 6 کیلو در ثانیه 15 هزار تومان و 128 رو 36 هزار تومان کردن
شرکت دیگری نیست که پاداد شهر و یا یوسفی رو پشتیبانی کنه ما اینترنت بگیریم؟
دوست عزیز در صفحه اول نشانی و شماره تلفن تمامی شرکتهای خدمات دهنده اینترنت پرسرعت وجود داره.میتونید باهاشون تماس بگیرید و از تحت پوشش بودن مرکز مخابراتیتون مطلع بشیدنقل قول:
سلام
ادرس نمایندگی ADSL در ماهشهر را می خواستم.
اگر تعدادشان زیاده ( بیشتر از یکی :دی ) امکاناتشان را هم معرفی کنید.
ممنون
کاش میتونستم بهتون کمک کنم ولی متاسفانه از ماهشهر اطلاعی ندارم!ظاهرآ پارس آنلاین توی ماهشهر نمایندگی داره.خودتون با یه کم تحقیق توی شهرتون میتونید آدرس رو پیدا کنید.موفق باشیدنقل قول:
سلامنقل قول:
اتفاقا خیلی کمک کردید.
به وبسایت پارس انلاین رفتم و ادرس دقیقش در ماهشهر را پیدا کردم
ادرس را برای بقیه دوستان قرار می دهم
آدرس :
ماهشهر، شهرک بعثت، بازارچه بهار، طبقه دوم
تلفن :
٢۴٢١٣۶۵ - ٠۶۵٢
اگر چیزی خواستی بپرسی، از خودم بپرس!!!نقل قول:
آخه نزدیک خونمونه.
راستی شما که اصفهان هستید!! ماهشهر چرا؟!؟
به نظر من اسم تاپیک باید بشه" بررسی ADSL استان خوزستان" چون همه که توی اهواز نیستن!
دوست عزیز نظر شما محترم!دلیل اینکه نام تاپیک ADSL اهواز است اینه که همه تاپیکها (برای تخصصی تر شدن) به بررسی یه شهر خاص میپردازند.ولی شما هم میتونید اینجا فعالیت کنید و هیچ اشکالی نداره.موفق باشیدنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از توجهتان
برای یکی از دوستانم پرسیدم که در ماهشهر مشغول به کاره
خوب حالا یکم در مورد امکاناتش توضیح بدید ( محدودیت ها ، قطع شدن ها ، هزینه ها و ... )
بازم ممنون