کدوم یک از این دو گوشی بهتره؟
لطفا بدون تعصب جواب بدید
Printable View
کدوم یک از این دو گوشی بهتره؟
لطفا بدون تعصب جواب بدید
n86 chera nadare?
i8510 نسبت به ان86 :
صفحه بزرگتر
optikal trackpad
صدای بلندتر تو اسپیکر
خانایی بیشتر صفحه نمایش زیر نور افتاب
16 گیگ مموری داخلی
دوربین بهتر و فلش قویتر و فیلمبرداری 120 فریم و امکانات بیشتر فیلم برداری
چیپست گرافیکی
پخش divx
قیمت پایینتر
ان86 نسبت به i8510 :
صفحه oled و ضد خش
دکمه مخصوص موزیک پلیر
فرستنده اف ام
قطب نما
من اینو قبول ندارمنقل قول:
خانایی بیشتر صفحه نمایش زیر نور افتاب
و همچنین این رو مزیت نمیدونم
چون رزولوشنشون یکیه و چون 0.2 اینچ ال سی دی 86 کوچکتر تراکم پیکسل بیشتری دارهنقل قول:
صفحه بزرگتر
و واقعا کیفیت صفحه نمایش 86 از کل تی اف تی ها (از جمله 8510)
یه سرو گردن بالاتره
تو ریویو gsmarena گفته خاناییش زیر نور افتاب کمهنقل قول:
منم یکی از برتریهای ان86 رو گفتم صفحه oled
می گن دوربین i8510 بهتره
اگه عکس مقایسه ای پیدا کردم براتون می ذارم
اگه کس دیگه ای هم تونست لطف می کنه بذاره
این عکس ها جدیدن ؟نقل قول:
مال کدام فریمور هستن ؟
این فریمور جدیده 86 از همه بیشتر الگوریتم تصحیح عکس رو تغییر داده
کمتر از باقی گوشی های نوکیا هستنقل قول:
ولی نه کمتر از 8510 بابا
راستی قیمت 8510 خیلی خفن شده 400 تومن
وجدانا مفته !
به جز باتری i8510 بهتره
باتریش دیگه مشکلی ندارهنقل قول:
به جز باتری i8510 بهتره
با اپدیت حل می شه
سلام جدیدترین ورژن چیه؟مرسی
سلام
مقایسه جالبی میشه ...!
N86 رو بیشتر قبول دارم ...!
اما چون 8510 مدت زمان بیشتری هست که اومده مسلما نسبت به قیمتش بصرفه تره ...!
اینو تو تاپیک i8510 نوشتننقل قول:
سلام جدیدترین ورژن چیه؟مرسی
می شه که برتری های n86 نسبت به i8510 رو از نظر شما بپرسم؟نقل قول:
سلام
مقایسه جالبی میشه ...!
N86 رو بیشتر قبول دارم ...!
اما چون 8510 مدت زمان بیشتری هست که اومده مسلما نسبت به قیمتش بصرفه تره ...!
بفرما عزیز جاننقل قول:
البته علاوه بر موارد بالانقل قول:
86 استند داره که 8510 نداره
بصورت واید هم عکس میگیره
حین فیلمبرداری می تونی عکس بگیری
سیمبینش هم 8510 جدیدتره آیکون هاش زیباتره
و باگ هاش هم کمتره بنابراین
احتمال هنگ کردنش هم کمتره
چون هنوز مقایسه جدید نیومده نمی تونم بگم دوربین عکاسی اش بهتر شده از 8510(که به احتمال زیاد تو فریمور جدید شده)
ولی خب دریچه دیافراگم 86 قابل تغییره و امکانات سخت افزاری دوربینش جدیدتر و بیشتر از 8510 هستش
ساپورت ان گیج رو هم داره و دکمه های مخصوص باری
که البته8510 بصورت دزدکی ان گیج روش نصب میشه :31: ولی وقتی بخوای آپ کنی ورژن جدیدش
دیگه ارور میده
علاوه بر اینا 86
نوکیا مپس ورژن 3 رو داره که کل برنامه های جی پی اس جانبی که رو 8510 نصب میشن (و البته رو 86 هم نصب میشن)
حرفی برای گفتن در برابرش ندارن
چون حالت ادیت نقشه و سه بعدی سازی داره !
دیروز قیمت 86 به 490 هم رسید که در حالی که 8510 حدود 410 هستش (خیلی بگردی 400 هم هست)
خب این اختلاف 80 تومنی گرچه زیاده
ولی وقتی افت قیمت کمتر 86 و همچنین بازار بد فروش دست دوم 8510 رو میبینی
خیلی 80 تومن به چشم نمیاد
نکته دیگه اینه که بزودی قیمتش به 450 هم میرسه
ممنون علی جان ...!
عالی بود ...
راستی من یه چیز رو اضافه کنم :
CPU :
N86 : 434 MHz
i8510 : Dual 330 MHz
تازه با اورکلاک CPU ان 86 تا 500MHz هم فکر نکنم مشکلی باشه ...!
همون شکل ظاهری این 2 گوشی به نظر من بازگو کننده همه چیز هستش .
مخلصیم .
نه دوست مننقل قول:
سی پی یو 8510 دو هسته ای نیست
سینگل کور هستش
ARM 11 330 MHz
فقط چیپ شتاب دهنده3 بعدی داره که تو بعضی از برنامه ها (که البته تعدادشون به انگشتان 2 دست هم نمیرسه) استفاده داره
ترجمهنقل قول:
چون یوزر من سامسونگ هستش نمی تونم بگم والا منم از 86 بیشتر خوشم میاد :31:
حرفت دلتو ردم امیر جان ؟:10:
.....
@مخلصیم @
منظور پانئراماست؟نقل قول:
بصورت واید هم عکس میگیره
i8510 عکس پانوراما می گیره
i8510 تا به حال کسی نه باگی ازش دیده و نه هنگینقل قول:
و باگ هاش هم کمتره بنابراین
احتمال هنگ کردنش هم کمتره
وقتي N86 رو از نزديك ديدم به خودم گفتم آخه 500 تومن پول بدم بعد گوشيم اينقدر زشت باشه !
حداقل اينوو پرستيژ و كلاسي داره
رنگ وقیافش اصلا جالب نیستنقل قول:
وقتي N86 رو از نزديك ديدم به خودم گفتم آخه 500 تومن پول بدم بعد گوشيم اينقدر زشت باشه !
حداقل اينوو پرستيژ و كلاسي داره
نوکیا یه رنگ خوب روش می زد بهتر بود
مثل سیاه
30 سال بعد :
مقایسه i8510 با N564 نوکیا :
-دوربین i8510 بهتره با اینکه پیکسلاش کمتره
-i8510 چیپ گرافیکی داره که اون یکی نداره.
-طراحی i8510 بی نظیره و خیلی قشنگ تره.
-باطری i8510 هم روز به روز بهتر میشه ایشالله !
-در کل i8510 خیلی خوبه که اون یکی نیست
(خواهشن به کسی بر نخوره.طنز بود.):31:
i8510 همه از نظره بهتره به غیر از یه سری موارد کوچیک.
دوستان واقعا بعضي مواقع نا اميد ميشم از همتون اينكه شما بياي بگي N86 لنز متغيير داره صفحش فلانه چنانه I8510 رو ميزاره تو جيبش واقعا نشان از تعصب بي حدو اندازه نوكياييها داره دوست من 9 ماه طول كشيد تا نوكيا يه 8 بزنه اونم نميزد سنگين تر بود اگه واقعا مردين بياين با M8910 مقايسه كنين درسته اون 12 ولي با هم تقريبا اومدن ولي 8510 مال 9 ماه پيشه اون موقع نوكيا تو كف N96 بود به نظر من هر چي بگين ياوه هست چون 9 ماه زمان كمي نيست تازه بياد فريمور مسخره بده بيرون چي بعدش آپ كنين همچين بشه همچون بشه خوب مثل آدم يه فريمور آدمي بده اومديم يارو چه همه پولشو جمع كرد رفت ايون خريد با 100000 تا اميد و آرزو بعد اصلا ندونه آپديت چيه به نظر شما بايد چيكار كنه بعدش I8510 هنوز بعد از 9 ماه ميتونه N86 رو مقلوب كنه شما وسط فيلم برداري اصلا ملق بزن پشتك وارو بزن به چه دردي ميخوره بدتر براي فشردين دكمه دوربين يه لرزش هم توي فيلم ايجاد ميكني كن راحت قدرت خريد و پول خريد اين گوشي رو دارم ولي به نظرم تو سطل آشغال بريزمش اينو نميخرم چون I8510 دارم باS8300 كه همون باترشون اندازه كل اين گوشي ارزش داره
کسی هم برای شما دعوتنامه نفرستاده بیا تورو خدا 86 بخر !!
برو با همون8510 ات خوش باش
من با هر دو كار كردم...8510 يه سروگردن بالاتره...كيفيت ساختش فوق العادس...
در جواب به اقای Bahador.p :
دوست عزیز شما یه مقدار زیاده روی کردی.
من موافقم که 8510 با توجه به ال سی دی و قیمتی که داره گزینه ی خوبیه ولی نباید از این هم چشم پوشید که ان86 در یه سری از جهت ها گرچه کوچک و زیاد مهم نیست ولی در یه سری نکات ریز از 8510 برتره..........
درستهنقل قول:
دوستان واقعا بعضي مواقع نا اميد ميشم از همتون اينكه شما بياي بگي N86 لنز متغيير داره صفحش فلانه چنانه I8510 رو ميزاره تو جيبش واقعا نشان از تعصب بي حدو اندازه نوكياييها داره دوست من 9 ماه طول كشيد تا نوكيا يه 8 بزنه اونم نميزد سنگين تر بود اگه واقعا مردين بياين با M8910 مقايسه كنين درسته اون 12 ولي با هم تقريبا اومدن ولي 8510 مال 9 ماه پيشه اون موقع نوكيا تو كف N96 بود به نظر من هر چي بگين ياوه هست چون 9 ماه زمان كمي نيست تازه بياد فريمور مسخره بده بيرون چي بعدش آپ كنين همچين بشه همچون بشه خوب مثل آدم يه فريمور آدمي بده اومديم يارو چه همه پولشو جمع كرد رفت ايون خريد با 100000 تا اميد و آرزو بعد اصلا ندونه آپديت چيه به نظر شما بايد چيكار كنه بعدش I8510 هنوز بعد از 9 ماه ميتونه N86 رو مقلوب كنه شما وسط فيلم برداري اصلا ملق بزن پشتك وارو بزن به چه دردي ميخوره بدتر براي فشردين دكمه دوربين يه لرزش هم توي فيلم ايجاد ميكني كن راحت قدرت خريد و پول خريد اين گوشي رو دارم ولي به نظرم تو سطل آشغال بريزمش اينو نميخرم چون I8510 دارم باS8300 كه همون باترشون اندازه كل اين گوشي ارزش داره
تو قسمت نقد و بررسی موبایل هم مقایسه کردیم I8510 برتر به نظر می اومد
به نظر من ایشون به هیچ وحه زیاده روی نکردندنقل قول:
جواب به اقای Bahador.p :
دوست عزیز شما یه مقدار زیاده روی کردی.
من موافقم که 8510 با توجه به ال سی دی و قیمتی که داره گزینه ی خوبیه ولی نباید از این هم چشم پوشید که ان86 در یه سری از جهت ها گرچه کوچک و زیاد مهم نیست ولی در یه سری نکات ریز از 8510 برتره..........
برتری I8510 نسبت به N86 کاملا مشخصه
اگه من بودم به خاطر اوئن نکات ریز نمی رفتم که گوشیی رو بخرم که اسمون ابی رو ارغوانی میندازه
قبول برترنقل قول:
ميخواستي بعداز 9 ماه بياد 1100 بده بيرون دوست من , من اصلا زياده روي نكردم ما (خودم رو هم ميگم) عادت داريم تا يكي بر خلاف عقايد يا باور هاي هر چند غلط ما صحبت ميكنه ميگيم متعصبه هيچي نميفهمه زياده روي ميكينه و....
شما بعد از 9 ماه ميگي برتري هاي كوچيك ديگه دوست من سامسونگ بعد از 9 ماه ديگه داره كم كم 8 مگ رو ميزاره كنار تازه نوكيا اومده زده كه فيلم با رزوليشن VGA ميگيره و هزاران عيب ديگه كه دوستان چشم به آپديت گوشي دوختن مگه اون گند نوكيا(N96) هي همه نگفتن آپديتش بياد درست ميشه و..... شد اينم مثل اون
دوست من يه زماني ميگفتي تلويزيون ميگفتن سوني
ميگفتي ضبط ميگفتن سوني
ميگفتي لپ تاپ ميگفتن سوني
و هزاران چيز ديگه اما به نظرت الان با وجود اين همه غول توي بازار چه Tv چه ضبط چه لپ تاپ كسي ميگه سوني چرا قبول ندارين ديگه نوكيا اون نوكيا نيست الان Se هست Sami هست Lg هست و.....
همين Lg داره 12 ميزنه نوكيا تو كف آپديت 8 مگش مونده
يكم انصاف داشته باشين و متعصب نباشين
جناب آقاي علي ريسر برام دعوت نامه ندادن منم يه مشتري هستم كه خيلي گوشي عوض ميكنم نوكيا بعد از 9 ماه ميبايست گوشي رو ميزد كه من به خاطر كاريش برم سامي رو بفروشم و اونو بخرم نه اينكه بعد از 9 ماه به گوشيم افتخار كنم
بنده هم همین رو عرض کردم شما برو با همون سامسونگ حال کن یا همون باتری های عزیزش !نقل قول:
جناب آقاي علي ريسر برام دعوت نامه ندادن منم يه مشتري هستم كه خيلي گوشي عوض ميكنم نوكيا بعد از 9 ماه ميبايست گوشي رو ميزد كه من به خاطر كاريش برم سامي رو بفروشم و اونو بخرم نه اينكه بعد از 9 ماه به گوشيم افتخار كنم
با همون تکنولوژی برترش (و البته یوزر رویو های جالبترش !)
ضمنا این جمله معروف امیر سامسونگ هستش نه من
کسی برای شما دعوتنامه....
الحمدولله حق انتخاب آژاده و کسی کسی رو مجبور نمیکنه بره نوکیا یا... بگیره !!
بابا بیخیال شید ....به نظر من جفتشون خوبه....(ولی 810 بهتره...: دی)
ولی سامسونگ چقدر طرفدار پیدا کرده یه زمانی من و مهیار و امیر با کل جماعت سونی ونوکی بحث میکردیم .... و حالا...
واین نشون میده سامسونگ داره توی ایران جای خودشو باز میکنه...
بهتره بحثها را بزارين كنار
به نظر من هر دو گوشي در يك حد هستند
و تعداد برتريهايي كه نسبت به هم دارند تقريبا مساوي هستند
اوني كه خريدارنانش را جدا ميكنه طرفداري از برندش هست
اما قبولدارم كه نوكيا يه مقدار از دنياي گوشيها عقب مونده
یک نگاه به خودتون بکنید ....
به خاطر اینکه بگید گوشی ای که دارید ( یا حتی ندارید) بهتره دارید مقابل هم صف آرایی میکنید !
بابا گور پدرشون... مگر گوشی چیه حاضرید به خاطرش روی هر چیزی پا بذارید .
توی اینجور تاپیکها هم به نظر من بهتره فقط تفاوتها گفته بشه و نظر نهایی رو بذارید به عهده خریدار...
البته قصد جسارت نداشتم ولی دیگه نتونستم چیزی نگم!
البته منم با این حرف موافقم که نوکیا عقب مونده......همه دارن گوشی های خوب و رده بالا و با نو اوری های جدید میدن ولی نوکیا..........
من اصلاً نمیگم کدوم بهتره ولی خوشم میاد تا بکس نوکیا کم میارن گیر میدن به باتری سامسونگ
میگن چمیدونم ان96 با فریمور جدید هنگ نمیکنه میگیم چشم
حالا ما هر چی میگیم باتری 8510 درست میشه اینا اصلاً توجه نمیکنن آخه دیگه چی دارن که بگن بابا مثل یه بچه خوب بگید کم اوردیم دیگه هی به باتری این بیچاره گیر ندین
بدون شک الان بهترین برند samsung هست.(من خیلی نوکیا دوس داشتم یه نگاه به اسمم بندازین؟)البته lg هم فوق العاده کار میکنه.سونی هم امیدوارم با عرضه idou یه تکون اساسی به خودش بده.ولی نوکیا دیگه داره از قافله عقب میمونه.پس عشق است LG.SAMSUNG
خوب لازم شد که منم مقایسه ای که خودم به شخصه بعد از 1 روز کار با n86 داشتم با فریم ور 9 و همینطور 8510 هم با همون فریم ور رو خودش که فکر کنم جدید بود رو اینجا بزارم من این مقایسه رو تو یک سایت دیگه هم گذاشتم و تایید شده و خودم هنوز هیچ کدوم رو نخریدم و هنوزم بینشون خیلی تردید دارم اما نظرات من اینه (چیزی که من بعد از 10 تا 12 ساعت کار کردن با این دو گوشی فهمیدم)
این متن مال خودمه و از همون منبع اولیش مستقیما کپی کردم آخه حوصله تایپ ندارم شرمنده
بعد از بررسی های بسیاری که امروز بین n86 و i8510 انجام دادم به این نتایج رسیدم
دوربین
1-واید بودن n86 خیلی خوبه (عجب نتیجه گیری)
2-کیفیت عکسهای i8510 در روز بیشره
3- رنگها در n86 خیلی گرم وزنده تر هستند دقیقا مثل n73
4-در محیط هایی با نور متوسط مثل خونه عکسهای n86 خیلی بهتر از 8510 هست
5-حالت ماکروی هر دو خوبه ولی به دلیل واید بودن تصویر در n86 کمی دور تر به نظر میاد که به همین دلیل میشه i8510 رو بهتر دونست
6-فیلمبرداری n86 از innov8 بهتره
7 -در محیط های تاریک که به فلش نیازه عکسهای innov8 تقریبا افتضاحه و البته عکسهای n86 کمی بهتره اما اونم تعریف چندانی نداره
8- پانورامای n86 بهتره
9-قابلیت های دوربین innov8 بیشتر و کارامد تره (مثل تشخیص چهره و ... )
در کل در دوربین امتیاز قبولی رو به هر دو میدم گر چه به نظرم کمی innov8 (مخصوصا تو روز) بهتره
صفحه نمایش
1- صفحه 8510 بزرگتره
2-کیفیت صفحه n86 بهتره
3-صفحه 8510 پر نور تره
4-n86 در زیر آفتاب چندان تعریفی نداره اما 8510 قابل تحمله
در اینجا امتیاز بهتر رو به n86 میدم
صدا
1-صدای اسپیکر های 86 کمه بر عکس 8510
2- بلندی صدای هدست 8510 در مقابله n86 هیچه!
3-کیفیت صدای هدست 86 به وضوح بیشتره
در این قسمت برنده مطلق 86 هست
طراحی :
به نظر من طراحی 8510 بهتره
برنامه ها :
هر دو در سطح بسیار بالایی هستند اما 8510 انگیج ندار
وزن :
هر دو سنگینند اما 86 نسبت به اندازش خیلی سنگینه
سوال دیگه ای بود بگید راستی گوشی ها رو به صاحباشون پس دادم
در کل من بین این دو شخصا 86 رو انتخاب می کنم چون fm transmitter داره صداشم خیلی بهتره باتری n86 هم واقعا عالیه حتی از n95 8gig هم بهتره(اینو خودم نتونستم تست کنم چون وقت نبود اما صاحبش می گفت که اینجوریاست) اما 8510 خیلی خوشدست تره و به غیر از همون مواردی که گفتم دیگه هیچی کم نداره (راستی سرعتشون هم هردو مثل هم خیلی خوبه)
البته الان که عکس های گرفته شده با فریمور 11 رو از n86 میبینم بدون هیچ تعصبی میگم واقعا دوربین n86 شاهکاره و از 8510 بهتره
شما این عکسها رو ببیند بعد بگید به من حق میدید یا نه ؟ یادتون باشه که عکس رو کامل لود کنید بعد سیوش کنید تو کامپیوتر بعد دوباره برید فایل سیو شده رو نگاه کنید و با عکسهای هر گوشی دیگه ای که میخواید مقایسه کنید میبینید که اصلا زمین تا آسمون با فریم ور قبلیش فرق کرده
کد:http://mediafiles.allaboutsymbian.com/n86/images/samp6.jpg
کد:http://mediafiles.allaboutsymbian.com/n86/images/samp5.jpg
کد:http://mediafiles.allaboutsymbian.com/n86/images/samp1.jpg
اینجا که i8510 برتریاش بیشتر بودنقل قول:
صفحه نمایش
1- صفحه 8510 بزرگتره
2-کیفیت صفحه n86 بهتره
3-صفحه 8510 پر نور تره
4-n86 در زیر آفتاب چندان تعریفی نداره اما 8510 قابل تحمله
در اینجا امتیاز بهتر رو به n86 میدم
اینجام مساویهنقل قول:
1-صدای اسپیکر های 86 کمه بر عکس 8510
2- بلندی صدای هدست 8510 در مقابله n86 هیچه!
3-کیفیت صدای هدست 86 به وضوح بیشتره
گرچه می شه یه هدست دیگه برای i8510 خرید
i8510 n-gage دارهنقل قول:
هر دو در سطح بسیار بالایی هستند اما 8510 انگیج ندار
خوب جواب دوست عزیز :
تو صفحه نمایش کیفیت N86 به نظرم از ا.ن 0.2 اینچ ارزش بیشتری داشته باشه و زیر نور آتاب هم اونقدرها تفاوت ندارند اما 8510 بهتره ولی در کل به نظرم صفحه oled خیلی از lcd بهتر باشه دیگه خودتون باید بدونید
بعد در مورد صدا من با هدست های توی جعبه n86 برای 8510 هم گذاشتم باید بگم که در این مورد اصلا قابل قیاس نیستند و n86 توی صدای هدست از هر گوشی که من دیده بودم بهتر بود حتی من ipod هم دارم بازم میگم صداش بهتره
در مورد ngage برنامه مال نوکیاست چطوری داره ؟ اگرم داشته باشه احتمالا باید هک شده باشه که دردسرهای خودشو حتما داره
oled بهترهنقل قول:
تو صفحه نمایش کیفیت N86 به نظرم از ا.ن 0.2 اینچ ارزش بیشتری داشته باشه و زیر نور آتاب هم اونقدرها تفاوت ندارند اما 8510 بهتره ولی در کل به نظرم صفحه oled خیلی از lcd بهتر باشه دیگه خودتون باید بدونید
ول من از اون جهت گفتم 8510 بهتره که
1.صفحش بزرگتره
2.نورش بیشتره
3.خوانایی زیر افتابش بیشتره
قبول ولی از نظر صدای اسپیکر i8510 بهترهنقل قول:
بعد در مورد صدا من با هدست های توی جعبه n86 برای 8510 هم گذاشتم باید بگم که در این مورد اصلا قابل قیاس نیستند و n86 توی صدای هدست از هر گوشی که من دیده بودم بهتر بود حتی من ipod هم دارم بازم میگم صداش بهتره
اگر امتیاز رو به i8510 ندیم باید بگیم مساویه
گرچه من خودم به اسپیکر بیشتر از هندزفری نیاز دارم
n-gage خیلی ساده و بدون دنگ و فنگ روی i8510 میادنقل قول:
در مورد ngage برنامه مال نوکیاست چطوری داره ؟ اگرم داشته باشه احتمالا باید هک شده باشه که دردسرهای خودشو حتما داره
هیچ درد سری هم نداره
خیلی سریع و راحت میاد
اگر اسپیکر برات مهم تره آره باید بگم که اسپیکر های 8510 خیلی بهترن برعکس هدستش