از این به بعد نمی خواد دیگه تعمیرات لوازم خونگی تون رو به تعمیرکار بدید فقط کافیه عیبشو بگید تا دوستانی که میدونن چه عیبی داره روش درست کردنشو بهتون بگن
منتظر پست هاتون هستیم.... ;) ;) ;)
Printable View
از این به بعد نمی خواد دیگه تعمیرات لوازم خونگی تون رو به تعمیرکار بدید فقط کافیه عیبشو بگید تا دوستانی که میدونن چه عیبی داره روش درست کردنشو بهتون بگن
منتظر پست هاتون هستیم.... ;) ;) ;)
جالبه یعنی هیچ دستگاه خرابی توی خونه ی هیچکس نیست !!!
جواب يكي از دوستاندر مورد آيفونشون
دوست من با اين مشخصاتي كه شما گفتي حتما سيمهاش از يه جايي توي مسير قطعه شما گوشي آيفونتونو از جاي نصب خارج كن سيم ها ش پشتشه يعني سيم هايي كه از بيرون اومده يكي يكي سيم ها رو باز كن ببين كدومشون تغيير نمي كنن يعني سيم مربوط به برگشت ميكروفن رو پيداش كن بعد با توجه به رنگ اون برو جايي كه ترانس آيفونتون نصبه معمولا تقسيم كابلهاي اف اف رو همون جاها يا جاي كنتور برق ميذارن خلاصه سيمي كه اونجاست رو چك كن اگه قطع نبود سيم رو عوض كن مثلا پشت افاف آبي ماله همون سيم ميكروفنت هست اونو با يك سيم آزاد ديگه عوض كن بعد برو جاي تقسيم اون سيم ها رو هم عوض كن اگه درست نشد 100 % ميكروفنت سوخته اتفاقا تابستون همين امسال هم همين مشكل براي من بوجود آمد
اگه سوال ديگه اي بود در خدمتيم ...
سلام
منم با نظر آقا ميلاد موافقم
به نظر من هم بهترين روش عيب يابي اين مشكل همينه
ممنون
ممنونم تنها جان اگه در مورد عيب يابي آيفون هاي تصويري چيزي ميدونين شما لطف كنيد بگيد يكي از دوستان پرسيده بود كه تصوير ميياد ولي صدا نميياد و در هم باز نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط tanha.bikas
فكر كنم در بازكنش مشكلاز قفل بازكن باشه يا كليد روي گوشي
سم ها رو هم چك كنيد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط milad-poorrajab
ئوست عزيز اين مشكلي كه شما در مورد اين آيفون بيان كردين از چندين چيز ممكنه باشه
نميشه دقيقا با اين اطلاعات كم گفت كه چه مشكلي داره
ممكنه از سيم هاي رابط باشه يا سيم هاي داخلي گوشي باشه يا اينه ميكروفون دم در سوخته باشه يا بلند گوي گوشي خراب باشه و....
در چنين حالتي همه ي اين احتمالات بايد چك بشن
ممنون
دوست عزیز،نقل قول:
از راهنمائی و توجه تون بسیار ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار خوشحالم که چنین تاپیکی رو درست کردید و ما رو راهنمائی می کنید.
سعی می کنم مراحلی رو که فرمودید به دقت انجام دهم. حتما شما رو در جریان کار قرار خواهم داد.
در ضمن در مورد سایر تعمیرات خانگی ( مثل تعمیر کولر، تعویض شیر آب ، دریل کاری و ...) بنده تجربیاتی دارم که در خدمت دوستان هستیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی، تلویزیون مون هم یه مشکلی پیدا کرده که بعضی وقت ها همین طوری روش و خاموش میشه.
اول فکر کردم مشکل از پریز برق هست، جای اون رو عوض کردیم اما فرقی نکرد.
این مشکلش همیشه نیست مثلاً یه روز اصلاً چنین اتفاقی نمی افته، بعد یه روز که انگار تلویزیون رو دنده ی لج باشه، همین طور قطع و وصل می شه.
توی فوروم های خارجی یه چیزایی پیدا کردم، ظاهرا مشکل از فیوزش هست و اون باید عوض بشه. حالا نمی دونم بالاخره چی کار کنم. اگر هم بدیم به نمایندگی برا تعمیر چون تلویزیونمون با دستگاه ویدیئو یکی هست احتمالاً کلی بلا سرش میآرن و قطعات اصلیش رو عوض می کنن.
مثل ضبط صوت مون که دادیم تعمیر بعد از دو ماه هزار تا مشکل دیگه براش ایجاد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز من زياد الكترونيك وارد نيستم ولي خارج از اونو ميدونم فكر كنم مشكل يل از سيم يا از دوشاخ اون باشه چون ممكنه دوشاخش براي پريزتون نامناسبه و با تكان خوردن اون از پريز در ميياد
سلامنقل قول:
مي تونم بپرسم جواب كدوم سواله؟
ممنون
در مورد ايفون تصويريهنقل قول:
مشكل هايفون حل شد. ممكنه ساير دوستان هم همين مشكل رو داشته باشن.
همون طوري كه دوست عزيز فرمودند همه يه سيم ها رو چك كردم و نهايتاَ متوجه شدم اشكال در سيم رابط خود گوشي هست ( هموني كه پيچ پيچيه) ظاهرا در اثر افتادن گوشي و كش اومدن سيمش از داخل قطع شده. در هر صورت رفتم الكتريكي و با يه نوش عوض كردم. :cool:
راستي اين مشكل تلويزيون مون رو بالاخره نفهميديم چي شد.
بالاخره فيوز رو بايد عوض كنم يا نه؟ ميگن يه مقداري اين كار خطر داره چون از توي جعبه برق بايد اين كار رو كرد و ممكنه بار الكتريكي داخل خازن ها خطر ساز بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط troy
من كه فكر نمي كنم از فيوزش باشه
البته آقا ميلاد تو اين موضوع بيشتر واردن حتما كمكتوت مي كنن
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط troy
لطفا در مورد مشكلتون بيشتر توضيح بديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - بروز همچن مشكلي بيشتر به خاطر قطعي سيم تلوزيون و خرابي دو شاخه هست قبل از هر كاري اونها رو چك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - در صورتي كه تلوزيون بعد از زمانهاي تقريبا يكسان بعد از روشن كردن خاموش ميشه احتمال قطعي يكي از پايه هاي قطعات الكترونيكي وجود داره كه با گرم شدن تلوزيون و انبساط قطعه پايه اون قطع ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - در صورتي كه تلوزيون با تكان خوردن قطع ميشه و وقتي اون رو تكون ميديد دوباره روشن و خاموش ميشه احتمال قطعي در سيمها و يا شل بودن اتصالات و به احتمال كم قطعي پايه قطعات الكترونيكي وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - در صورتي كه تلوزيون شما به علاوه قطع ناگهاني خود به خود روشن هم ميشه و در صورتي كه تلوزيون شما داري تايمر هست به احتمال زياد آيسي تايمر اون سوخته و بايد تعويض بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - ممكنه قطعه اي در جاي خودش شل باشه تمام قطعات رو چك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا فيوز يا ميسوزه و يا سالمه و حالت سومي وجود نداره پس ميتونيد به راحتي اون رو با اهم متر امتحان كنيد و اگر تلوزيون شما از مدلهايي هست كه فقط يك فيوز اصلي دارن در صورتي كه اون فيوز بسوزه تلوزيون شما اصلا روشن نميشه نه اينكه روشن و خاموش بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ضمنا خازنهاي تلوزيون خيلي ضعيف هستند و برق ذخيره شده در اونها نميتونه به شما صدمه اي بزنه و قسمت خطرناك اون ترانس هاي ولتاژ هست كه در صورتي كه دستتون رو ببريد طرفش جيز قاله ميشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ضمنا اينها فقط عيبهاي ساده اي بودن كه ممكن بود پيش بيان در صورتي كه با انجام اين كارها نتونستي عيب دستگاه رو پيدا كني يه سوت بزني اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا كه حرف از تلوزيون شد بذار يه چيز جالب هم بگم كه كيفور بشيد يه فاز متر برداريد و بگيريد جلوي شيشه تلوزيون و از روشن شدن فازمتر كيف كنيد ( براي تلوزيون هاي پلاسما و ال سي دي روشن نميشه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
دوست عزيز
از توجه تون بسيار مچكرم.
1- تكذيب ميشه. همه رو چك كردم. :biggrin:
2- تكذيب مي شه. چون بعضي وقتها 24 ساعت روشنه و يك بار هم روشن و خاموش نميشه. اونوقت بعضي وقتها تا روشنش مي كني زرت و زرت روشن و خاموش مي شه. :sad:
3- تكذيب مي شه. از يخچالمون هم سنگين تره. مگه از جاش جم مي خوره. :blink: :biggrin:
4- از اونجائي كه قطع ناگهاني نميشه پس اينمورد هم تكذيب مي شه. يعني نشده بعد از خاموش و روشن شدن نهايتاَ خاموش بشه.
5- يعني همه رو باز كنم و از سر ببندم :blink: :ohno: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد فيوز. فكر كنم اون اول هائي كه خريديم فروشنده گفته بود كه چند فيوزه هست. الآن هم وقتي روشنه يه لامپ زرد رنگ كم نور پشت تلويزيون روشنه. ( البته بايد از توي سوراخ سمبه هاي پشت تلويزيون به دقت نگاه كنم تا ببينمش :blink: ). در مورد اين يه كم توضيح بديد ممنون مي شم. :blush:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه چيز ديگه، بعضي وقتها كه تلويزيون رو از روي كنترل خاموش مي كنم، خودش روشن مي شه. اما وقتي از روي دكمه تلويزيون خاموش مي كنم، اصلا چنين اتفاقي نمي افته ( يعني خود به خود روشن نمي شه). :blink:
و نكته ديگه اينكه لحظه اي كه دارم تلويزيون رو از روي دكمه خودش خاموش مي كنم، بعضي وقتها توي اين لحظه يعني دكمه رو تا نيمه بردم اما هنوز تلويزيون خاموش نشده، تلويزيون روشن و خاموش مي شه، عين لحظه ايكه خود بخود اينطوري مي شه. :blink:
حالا نظرتون چيه، من كه به اين دكمه هه خيلي مشكوك شدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اين آخري هم كه گفتي خيلي باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
تروي جان با توجه به نكته ي آخري كه شما فرموديد امكان مشكل در برد تلويزيونتان زياده و بايد توسط تعميركار تعمير شه احتمال زياد نويز هايي در برد بوجود مي آيند كه تلويزيون را از حالت استندباي خارج ميكند مثل حالتي كه جامپرهاي روي مادربرد را به هم اتصال ميدهيم و روشن ميشود خاموش شدنش هم 100 % از همونهنقل قول:
نوشته شده توسط troy
اگر دوستان ديگه اطلاعات بيشتري دارند در خدمت دوستمون بگذارند
دوست عزيز،نقل قول:
ممنون از توجه تون. :blush:
نظريه اي كه شما داريد :blink: ، يكي از احتمالات هست :cool: ، اما تا اونجائي كه مي تونم مي خوام به تعمير كار ندم. :biggrin:
اگه چند پست قبل رو خونده باشيد، در مورد مشكل هايفونمون من اول فكر مي كردم مشكل اساسيه و بايد تعمير كار درستش كنه كه نهايتا دوستان در اينجا لطف كردند و با راهنمائي شون مشكل به سادگي حل شد. :cool:
من هنوز فكر مي كنم مشكل از دكمه روي تلويزيون هست. چون هر وقط تا نيمه دكمه رو فشار مي دم همين اتفاق مي افته.
اما مطمئن نيستم، اگر كسي فكر مي كنه مشكل دقيقا از همين دكمه هست بگه تا من دل و روده تلويزيون رو در بيارم تا اين دكمه رو درستش كنم؟
:blink:
با توجه به نكته اي كه شما در رابطه با خاموش كردن تلويزيونتان با كنترل و روشن شدن خود به خود آن داشتيد فكر نمي كنم از كليد روي آن باشه چون اگه بود ديگه نبايستي روشن شه چون مثل دو تا كليد سري عمل ميكنه كه كليد اول همون شاسي روي تلويزيونه و كليد دوم هم كه در اصل حالت استند بايه و برد مخصوصي اونو انجام ميده كه چون در حالت خاموش بودن با كنترل برد خاموش ولي كليد تلويزيون روشنه پس نميتونه عيب از كليد روي پنل تلويزيون باشه و احتمال 80 % مشكل از همون برد داخل تلويزيونه ...نقل قول:
نوشته شده توسط troy
اگه دوستان ديگه نظر ديگه اي دارند دوستمونو راهنمايي كنند . ممنون
ممنون دوست عزيز،نقل قول:
يك نكته ديگه اينجا هست و اينكه دكمه تلويزيون دقيقا كنار بلندگو هست و احتمال داره لزرش بلندگوها باعث جابجائي مختصر دكمه بشه و اون رو تحريك كنه!
اگه اين نبود، يعني بايد بديم برد رو عوض يا تعمير كنن؟
آخه تلويزيون ما با ويدئو يكي هست، و احتمال اينكه ويديئو رو دست كاري بكنن و چند قطعه ش رو عوض بكنن خيلي زياده، مثل راديو ضبط مون كه داديم تعمير 2 ماه بعدش 1000 تا مشكل ديگه براش درس شد!
:puke:
:blink: :sad:
اگه نمايندگي خاصي داره ميتوني اونجا ببري و يا يك تميركار قابل اعتماد بدي فقط باهاش شرط كننقل قول:
نوشته شده توسط troy
سلام
تلويزيون ما يه مشكلي داره. يه وقتايي يه دفعه بعضي كانال هاش قاط مي زنه يعني برفكي ميشه و تصوير خراب ميشه. از آنتن هم نيست چون بعد از مدتي درست ميشه. اول فقط شبكه 1 اينجوري بود اما حالا 4 هم اضافه شده. مي ترسم كم كم همه ي كانال ها همين طوري بشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
دوست عزيز،نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad24
شما اول بايد سيم هاي آنتن رو كامل برسي كنيد تا هر گونه احتمالي از خرابي سيم رد بشه.
دوم، تمام كانالهاتون رو بايد روي UHF تنظيم كنيد.
سوم، دقيق تر مسئله رو برسي كنيد تا اينجا دوستان متخصص سريعتر شما رو راهنمائي كنند.
:cool:
راستي مي تونم تعمير كار رو بيارم خونه و زير نظر خودم تعمير كنه؟ :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط ميلاد پوررجب
آخه ظاهرا برد بايد تعمير بشه! :sad:
برا همین شاید نتونه تو خونه تعمیر کنه!
چه جوري باهاش شرط كنم؟ يعني بگم رويه كاغذ بنويسه اگه همين مشكل پيش اومد، مجاني تعمير كنه! :blink:
از گارانتيش هم كه 1000 سال گذشته. نهايتاَ يارو مي گه يه مقدار پول زور بديد تا مثلاَ 3 سال گارانتي بشه و مهر و موم نمايندگي بخوره! :blink:
دوباره خراب هم بشه كه ميگن هزينه تعمير بيش از حد مجازه و بايد همه ي پول تعميرات رو بديم!
فکر کنم دنبال یه تعمیر کار آشنا بگردم بهتره!
تروي جان لزومي نداره كه شما تلويزيونت گارانتي داشته باشه در ضمن نمايندگي هايي مثل پارس خدمات تعمير در محل هم دارند ...نقل قول:
نوشته شده توسط troy
بقيه هم فكر كنم داشته باشند
در ضمن در پاسخ به سوال محمد جان هم بايد بگم كه بيشتر توضيح دهيد
سلامنقل قول:
دوست عزيز توضيح شما خيلي كم بود
اگه مي شه يه كم بيشتر وضيح بده
ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز
تلویزیون ما پس از روشن شدن , با مرور زمان رنگش رفته رفته روشن تر می شه طوری که پس از یکی دو ساعت دیگه کم میمونه سفید بشه .
مشکل از چی می تونه باشه ؟ البته چون تلویزیون جالبی نبود یکی دیگه رو خریدیم ولی می خواستم بدونم می تونه مشکلش از لامپ تصویر باشه ؟ اگه نه مشکل از چیه ؟
با تشکر
نقل قول:
ممنون دوست عزيز،
پس ما بريم دنيال يه تعمير كار خوب بگرديم.
البته فكر كنم بيوفته بعد عيد چون هم الآن سرم خيلي شلوغه و هم تلويزيونمون يه مدتي بچه خوبي شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اميدوارم وسط ديدن فيلم هاي عيد، گند نزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تروي جان چرا پيغام ت بسته است نميتونم برات پيغام بفرستم ...نقل قول:
نوشته شده توسط troy
سلام
ببينيد دوستان همان طور كه توضيح دادم گاهي وقتا كانال هاي تلويزيون به هم ميريزه (البته فعلا اين اتفاق براي كانال 1و4 ميفته).
در اين حالت تصوير نداره و فقط صدا هست و گاهي وقت ها صدا هم واضح نيست. تمام شبكه ها روي Uhf هست (اصلا 4 رو غير از Uhf نمي گيره). فكر هم نمي كنم اشكال از آنتن باشه چون اگر اين طور باشه بايد همه ي كانال ها با هم خراب بشن يا حداقل افت كيفيت صدا و تصوير داشته باشن. ولي در حالي كه هر 6 كانال ديگه عالي هستن شبكه ي 1 و گاهي وقتا 4 خراب ميشه. اوايل اين اتفاق فقط براي شبكه 1 ميفتاد اما حالا 4 هم اينجوري ميشه. اين اتفاق معمولا وقتي كه تلويزيون رو تازه روشن مي كنم ميفته اما بعضي وقتا هم اين جور نيست. بعد از مدتي هم اين مشكل رفع ميشه. مثلا يه خورده كه كانال ها رو عوض كني مشكل حل ميشه (اما ممكنه وسطش دوباره تصوير خراب بشه)
البته من قصد دارم كه مسير آنتن رو كاملا چك كنم ولي ظاهر ش كه اشكالي رو نشان نميده. راستي اگر كابل آنتن از داخل قطعي داشته باشه از كجا مي تونم بفهمم. از كجا بفهمم كه كجاش قطع شده. يعني ممكنه لازم باشه كل سيم كشي رو عوض كنم؟
محمد جان اگه مربوط به كابل آنتن باشه كه مشكلي نيست و ميتونيد اونو از طريق زير رفع عيب كنيد :نقل قول:
براي مطمئن شدن از قطعي در آن ميتونيد يك سر اونو به هم وصل كرده و سر ديگه ي اونو هم كه مثلا روي پشت بومه رو با يه تستر و يا اهممتر تست كني اگه خراب بود و از توي لوله رد شده بود كه مشكلي نداري فقط كافيه كه بري و كابل بخري و كابل قبلي رو در بياري و جديده رو بكشي داخل لوله
اگه خواستي كابل بخري توصيه مي كنم يا كابل كرمان و يا كابل خراسان باشه
ظاهرا هنوز به حد مجاز نرسيدم تا اكتيو بشم.نقل قول:
به ايميلتون هم يه نيم نگاهي بنازيد.
مر 30 ممنون تروي جان نگاه كردم ولي مشكلم رفع شد مر30نقل قول:
نوشته شده توسط troy
سلام
دوستان من اسپيكرم يه مدته بلندگوي سمت چپش هر چند دقيقه به چند دقيقه قطع و وصل مي شه مي تونيد كمكم كنيد؟
در ضمن بگم كه مشكل از بلند گو و سيم هاي رابط نيست
به نظرم از داخل آمپلي فايرش باشه ولي يه مشكل هست اينه كه آمپلي فاير رو نمي تونم باز كنم بردش داخل يه محفظه ايه كه نفوذ بهش ممكن نيست
ممنون
احتمال خيلي زياد از داخل و از جايي كه به خروجي هاي آمپلي فايرتون وصل ميشه مشكل دارهنقل قول:
اين تلويزيونمون كه قبلا گفتم خراب شده بود، براي درست كردنش يه فكري به يرم زد و تا الآن درست از آب در اومده اما نمي دونم ربطش چيه.
من اومدم يه مدت شبها تلويزيون رو از برق كشيدم تا باطي ساعت اون خالي بشه و ساعتش از كار بيفته و همين طور هم شد و الان تماما يكي از لامپ هاش تيك تاك ميزنه كه بايد ساعت و روز و سال تنظيم بشه، منم اينو همين جوري گزاشتم.
خلاصه الان مشكلي نداره، حتي يكبار اون اتفاق نيفتاد.
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
مخلصيم.... :biggrin:نقل قول:
این لامپ های لوستر ما هم مشکل پیدا کرده. هی میسوزه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لوستر داریم که 8 لامپ میخوره. الآن با 4 تا لامپ داره کار می کنه. وقتی بهش لامپ اصافه می کنم یهنی بشه 5، 6، 7، یا 8 لامپه حتما بعد از یکی دوهفته 4 تاش میسوزه. یعنی دوباره 4 لامپه می شه. :blink: :blink:
یکی دیگه هم داریم که 4 لامپ میخوره اما فقط با یه لامپ خوب کار می کنه مثل قبلی هر وقت بهش لامپ اضافه می کنم حتما بعد از یکی دوهفته چند تاش میسوزه. اما روی تعداد کم، اصلا نمیسوزه یا سالی یه بار میسوزه. :ohno: :puke:
البته چند سال پیش یادم میآد که فیوز خونمون هی میسوخت. بعد اومدیم با یه فیوز اوتومات که البته آمپرش قویتر بود، عوض کردیم :cool: . همین الآن هم ولتاژ پریز برق رو اندازه گرفتم، تقریبا 232 ولت هست. :blink: آمپرش رو هم اندازه گرفتم اما دستگاهم هی 1 و 2 و 3 و 0 رو مدام نشون میده.( فکر کنم خرابه ). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink:
از دوستان متخصص خواهش میکنم بنده رو راهنمائی کنند. :blush: :rolleye:
دوست عزيز مثل اينكه كسي از بچه هاي صنعتي كار اينجا نيست جوابتو بده منم كه از اينا زياد سرم نمي شه سوال در مورد آي سي و خازن و ... داري در خدمتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب سلام سال نوي همه هم بخير
من اينجارو الان پيدا كردم
هركي در مورد تعمير تلفن ثابت سوال داره ميتونه از من بپورسه
من تو اين كار كمي مهارت دارم كه انشا ا... بتونم كمكي بكنم
هركي مشكل داشت پي ام بده
سلام دوستان
یه چند روزی که چند خط موازی نزدیک هم حدودا یه دسته 6-7 سانت بالای تلویزیون بوجود آمده
کسی از دوستان میتونه بگه علت چیه و چجوری بایستی برطرف بشه
Merci
اسلام علیکم
مجید خان وقتی با تلفن حرف میزنم توی گوشی هی صدای تق تق مییاد
چه جوریاست؟
خوب اول اگه ميگفتي تلفنت از چه نوعي يه خيلي بهتر بودنقل قول:
نوشته شده توسط shahrad
خوب حالا اينا رو امتحان كن
1: برسي سيم گوشي
2: برسي ميكروفن
3: برسي ميكرو سوئچ (قطع كن) بستگي به نوع گوشي داره
4: جادا كردن وسايل اضافي مثل مزاهم ياب(caler ID) وزنگ دوم
5: برسي سيم كشي منزل -( تلفن وبه محلي كه مخابرات سيم رو انداخته تو خانه تان ببر و از اونجا امتحان كن
با يك تلفن سالم هم امتحان كن)
اگه مشكل حل نشود بگو