نرم افزار برای ساختن کتابهای exe
سلام
بعضی کتابها هستش که به صورت فرمت exe هستن که میشه از نت دانلود کرد این مجموعه کتاب با چه نرم افزاری ایجاد میشوند ؟؟؟؟؟
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آيدي من هست اگه زودتر نتيجه رو بهم بگيد خيلي ممنون ميشم
یک مجموعه کامل برای ساختن Ebook
برنامه هایی که در این بسته قرار دارند رو میتونید در عکس زیر مشاهده کنید. این برنامه ها همگی همراه با کرک یا
سریالی که بشه توسط آن برنامه رو رجیستر کرد ارائه شده. این مجموعه رو براتون آپلود کردم که میتونید از لینکی
در پایین قرار میدم دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Size: 12.7 MB
کد:
http://rapidshare.de/files/20198519/ebookmakers___www.p30world.com.rar.html
ساخت کتابهاي الکترونيکي خود اجرا
ساخت کتابهاي الکترونيکي خود اجرا توسط نرم افزار Natata eBook Compiler GOLD 3.0
کتابهاي الکترونيک به عنوان يکي از پرکاربردترين شيوه هاي آموزشي در زمينه هاي مختلف کاربرد دارند . ولي براي خوانده شدن آنها در سيستم هاي مختلف بايد نرم افزار Reader مخصوص کمپاني Adobe در آن سيستم ها نصب باشد . آيا مايليد که کتب الکترونيكي خود را به گونه اي بسازيد که به آساني در هر سيستمي قابل رويت باشند ؟
Natata eBook Compiler Gold نرم افزاري مناسب در اين زمينه است که توانايي پشتيباني بسياري از فرمتها (فرمتهاي HTML, CSS, WAV, TXT, GIF, JPG, MID, JavaScript, DHTML, Flash, PDF و ...) را داراست و آنها را پس از فشرده سازي به فايل اجزايي کتاب الکترونيک مانند که قابليت اجرا شدن در محيط از پيش ساخته شده خود را دارد , تبديل مي نمايد ! از اين نرم افزار ميتوانيد براي خود کفا کردن فايلهاي PDF و يا Album هاي HTML و اسلايد هاي نمايشي و ... استفاده نمود . توانايي گذاردن پسورد بر روي فايل توليدي , اضافه کردن پيغامهاي شما در شروع و پايان و .. اجراي فايل , قرار گرفتن به عنوان AutoRun سي دي ! آيکون هاي قابل تغيير و صفحه نمايش قابل تنظيم و تغيير برخي از ويژگي هاي اين محصول است. توانايي جالب Expiry Option به شما امکان مي دهد که براي فايل توليدي خود زمان تعيين کنيد براي مثال پس از سي روز و يا پس از 30 با اجرا شدن به خودي خود از کار بيافتد
------
البته من همیشه کتابهای الکترونیکی با فرمت pdf رو ترجیح مدم