سلا م دوستان
خسته نباشيد
به نظرتون سيستم عامل ويندوز بهتره يا سيمبيان؟
دلايل خودتون رو مطرح كنيد لطفا...
Printable View
سلا م دوستان
خسته نباشيد
به نظرتون سيستم عامل ويندوز بهتره يا سيمبيان؟
دلايل خودتون رو مطرح كنيد لطفا...
سیمبین در مقابل ویندوز موبایل بچه بازی هست
شما در زبانهای microsoft visual studio به راحتی میتوانید برنامه نویسی کنید و اون رو به گوشی منتقل کنید
برنامه نویسی برای ویندوز موبایل بسیار راحت هست
برای همین نرم افزارهای کاربردی بیشتری هم داره
هر کسی یه نظری داره.
من ویندوز را در لپ تاپ بیشتر ترجیح میدم تا گوشی.ولی با پیشرفت های گوشی های دارای سیستم عامل ویندوز موبایل نمیشه از این سیستم عامل(ویندوز موبایل) گذشت.
من خودم سیمبین را ترجیح میدم (منظورم بیشتر روی سیمبین لمسی به خوصوص یو ای کیو که دیگه تولید نمیشه میباشد)ولی با گوشی های جدید که دارای ویندوز موبایل میباشن کمی در انتخابم به شک افتادم و فعلن نظره قطعیمو نمیدم.
این بحث قبلن هم انجام شده و اخرش چون به جنجال کشیده شد تاپیک قفل شد.
یه چیزه دیگه هم بگم همان طور که شاهد هستین ویندوز در حال حاظر جولو افتاده و سیمبین با ساختن ورژن جدید داره خودشو میرسونه به ویندوز....ببینیم چی میشه........
من سیمبین رو ترجیح میدم ... اونقدر پیشرفت هست که میتونه ویندوز موبایل رو به صورت یه نرم افزار اجرا کنه ...
سیمبیان و دیگر هیچ...
در جواب به دوستا باید بگم که درسته سیمبین سیستم عامل بسیار خوبی میباشد اما نه در این حد که بخاد ویندوز را کنار بزنه.ویندوز سیستم عامل بسیار خوبیه و خیلی هم پیشرفته و به همین سادگی نمیشه سیمبین را برتر دونست.البته من خودم سیمبین را قبول دارم چون اکثر افراد از گوشی امکانات بالا میخاهن که سیمبین امکانات بالا در کنار برنامه های کاربردی که اگه متناسب با نیاز ما باشه میتونه سیستم عامل خوبی باشه.من شخصن ویندوز در لپ تاپ را ترجیح میدم تا گوشی در گوشی سیمبین را بیشتر قبول دارم.کسی مثل من که نیاز هاش توسط سیمبین برطرف میشه و میدونم که میتونم از تمام امکانات ویندوز در لپ تاپ استفاده ببرم پس قطعن سیمبین را بهتر میدونم...........
:18::18::18:نقل قول:
سیمبین جاوا ورژن دو هست چیزی نداره تمام نرم افزاراش الکی هست
کاملترین سیستم عاملها رو موبایل که خودم کار کردم
1-windows mobile
2- linux mobile (a1200)
3- سیمبین
میشه منظورتونو از سیمبین جاوا ورژن2 میباشد واضح تر بگین.....نقل قول:
................:27:نقل قول:
سیلامنقل قول:
كدوم سيستم عامل موبايل رو بيشتر مي پسنديد؟
این سلیقه ای هستش
ولی اگر بگی کدوم بهتره
خوب دیگه معلومه سوال نداره 167% ویندوز
در کل اکثر کسانی که با سیستم زیاد کار میکنند و یه جورایی تو نخ سیستم عامل میرن طرفدار ویندوز موبایل هستند .
این عزیزان یه کمی حقم دارن چون سیمبین اصلا نخی نداره که آدم بخواد بره توش !!
فقط وین موب !!!!!!!!!!
كساني كه به سيمبين راي ميدند اين چنين فكر ميكنند؟نقل قول:
در هر صورت غير ممكنه چنين چيزي
=======
بيشتر افراد چون مبتدي هستند و در حد حرفه اي نيستند و همچنين به انگليسي آشنايي خوبي ندارند براشون سيمبيان با صرفه تره
اما ويندوز موبايل قدرتهاي زيادي داره
از مزيتهاش مثلا ميشه ويندوز گوشيو عوض كرد
در حالي كه سمبيان هر چي هست تا آخر عمر همونه
مثلا s60 v3 را نميشه به v5 ارتقاء داد
در حالي كه در ويندوز موبايل ميشه از 6 به 6.5 و بالاتر ارتقاء داد(مثال زدم)
ديگر مزيتش انيترفيس هست
در ويندوز موبايل برنامه هاي خوبي براي تغيير محيط گوشي وجود دارند در حالي كه در سيمبيان اينچنين نيست
بازيها و برنامه
ويندوز موبايل برنامه هاي بسيار قوي داره و محدوديت كمي براي برنامه نوشتن داره
بازيها هم مال ويندوز موبايل از گرافيك خوبي بهره ميبره مخصوصا اگه قدرت پاكت پي سي بيشتر باشه
نحوه نصب برنامه و گيم
در سيمبيان مال s60 مشكلات crtificate وجود داره كه بايد برنامه ها ساين بشند و يا گوشي بايستي هك بشه كه خيلي از كاربران نميتونند اين كارا را بكنند و معمولا ميدند بيرون اينكارو براشون بكنند
در ويندوز موبايل نصب كردن برنامه ها و گيمها مثا آب خوردنه
همانند كامپيوتر نكست نكست ميزني ....
پس ميبنيم كه سمبيان در مقابل ويندوز موبايل كاملا كم مياره
just symbiyan s60 v5 on 5800
دوستان ازتون خواهش میکنم نظراتون رو با دلیل بیان کنید.
من واقعا بین انتخاب ویندوز با سیمبین گیر کردم.تو اینترنت بیشتر برنامه سیمبین میبینم تا ویندوز .
اگه نظراتتون رو با دلیل بگید ممنون میشم.
برنامه جاوا هم زیاده ... ولی دلیل میشه جاوا از سیمبین بهتر باشه ... زیاد بودن یک چیزی دلیل بر برتری نیست .. مثل پراید که از پرادو بیشتره ...
یک مسئله ای رو بگم خالی از لطف نیست !
کلا اقا ما ایرانیا همیشه همینجوری بودیم ...هر چی که داریمو براش هزار تا دلیل و منطق میاریم که خوبه و بهترینه ..
تا وقتی که پیکان بود میگفتیم بهترین ماشین همین پیکانه ... بعد که پراید امد گفتن بابا پراید چیه ! حلبه و زود خراب میشه مفتش گرونه !
حالا همون پرایده شده بهترین ماشین مردم که از همه بیشتره و پیکانه داره تبدیل میشه به کرکر خنده !
فقط میخوام بگم که به حرف مردم توجه نکن که چی میگن! برو ببین کدوم امکانات بیشتری دارن و هر 2 تاش رو تست کن بعد ببین کدوم بهتره ...
تا تو پراید مثلا نشینی نمیفهمی که بهتره و بعد که میشینی میگی پیکان چیه از میری بالاتر میگی پراید چیه و ... ادامه دارد
حالا هم تا ویندوز موبایل نداشته باشی میگی ویندوز چیه ... سیمبین سره ... بعد همین سیمبین 10 سال دیگه میشه کرک خنده بچه هایی که همشون دستشون ویندوز موبایله ...
اديت كردم كه بنويسم و توضيح بدم(قبل اين كه پست منو بخونين)
كه درسته لحن من جديه
ولي دوست ندارم به هيچ وجه به كسي خدا نكرده توهين كرده باشم
چون با بعضي از دوستان اولين باريه كه وارد جدل ميشم:دي !
منم موافقم تست كردن بهترين راهه !نقل قول:
شما تا حالا سيمبين داشتي ؟
بعدا از كجا به اين نتيجه رسيدي كه سيمبين 10 سال ديگه ميشه كرك خنده بچه ها ؟؟
بر اساس كدام منطق سيستم عاملي كه 7 %بازار(وين موبايل) رو داره ميشه بهترين سيستم عامل
و سيستم عاملي كه 45% بازار (سيمبين) رو داره ميشه كركر خنده ؟
نكنه چون سامسونگ ديگه نمي خواد سيمبين هاي اند بزنه سيمبين ميشه كرك خنده ؟؟؟:27:
خوبه كه از حضور حرفه اي ها هم تو اين تاپيك بهره بديم والا كلهم با اين انگليسي بدمون تباه ميشديم !نقل قول:
بيشتر افراد چون مبتدي هستند و در حد حرفه اي نيستند و همچنين به انگليسي آشنايي خوبي ندارند براشون سيمبيان با صرفه تره
بله اين يه مزيته ولي چه مزيتي ؟نقل قول:
اما ويندوز موبايل قدرتهاي زيادي داره
از مزيتهاش مثلا ميشه ويندوز گوشيو عوض كرد
وقتي 2 سال از ورود يه گوشي ميگذره(مثل تاچ ويوا) با اون سخت افزار ضعيفش
چطور ميخواد ويندوز هاي جديد رو كامل و روون پشتيباني كنه ؟؟
اين مزيت در حد حرفه چون عمر مفيد يه پاكت پي سي يا گوشي 2 ساله
و بعد از 2 اگه بشه نرم افزارش رو عوض كرد قابليت ارتقا سخت افزار رو نداره
پس عملا ارزشي نداره
به جاي اون گوشي هاي سيمبين رو ميشه با آپ ديت هايي كه براشون مياد
در بالاترين حالت استفاده از سخت افزار و روون ترين حالت نرم افزاري نگه داشت !!
همه ميدونن كه رابط كاربري وين موبايل بسيار افتضتح و مزخرفهنقل قول:
ديگر مزيتش انيترفيس هست
در ويندوز موبايل برنامه هاي خوبي براي تغيير محيط گوشي وجود دارند در حالي كه در سيمبيان اينچنين نيست
و اگه مزخرف نبود هيچ كدام از شركت هاي سازندهپاك پي سي براش پوسته طراحي نميكردن !!!
ضمنا اون پوسته ها هم پرورده سازنده اس و ربطي به وين موبايل نداره
يه موضوع ديگه هم هست تو سيمبين هم ميشه
آيكون ها رو عوض كرد
هم چيدمان رو
هم تم ها رو
هم فونت ها
چطور ميگي در سيمبين اينچنين نيست ؟؟
قبلا مفصلا بحث كرديم(بهتر سر بزني به تاپيكي به همين نامنقل قول:
بازيها و برنامه
ويندوز موبايل برنامه هاي بسيار قوي داره و محدوديت كمي براي برنامه نوشتن داره
بازيها هم مال ويندوز موبايل از گرافيك خوبي بهره ميبره مخصوصا اگه قدرت پاكت پي سي بيشتر باشه
اما شما 4 تا برنامه نام ببر واسه من كه و ين موبايل داشته باشه سيمبين نداشته باشه ؟!!!
جديدا هم نوكيا با مايكروسافت قراداد بسته پك كامل آفيس رو مايكروسافت ارائه بده واسه
سيمبين(يعني تنها برتري وين موبايل كه سازگاري با آفيس بود شد زرشك!!!:27:)
در مورد بازي هم شما بازي هاي ان گيج 2 رو اصلا ديدين و امتحان كردين ؟
سيمبين بازي داره به حجم 1 گيگا بايت !!
حالا 4 تا بازي 200 مگي واسه وين زدن خيلي خيال ميكنن وين موبايل چيه
واسه سيمبين هر برنامه اي بخواي هست كه اگه در اين زمينه جلوتر نباشه
مسلما عقب تر نيست
اما
شما خييال كردي تو بخش موبايل كسي با وين موبايل كار نكرده ؟نقل قول:
نحوه نصب برنامه و گيم
در سيمبيان مال s60 مشكلات crtificate وجود داره كه بايد برنامه ها ساين بشند و يا گوشي بايستي هك بشه كه خيلي از كاربران نميتونند اين كارا را بكنند و معمولا ميدند بيرون اينكارو براشون بكنند
در ويندوز موبايل نصب كردن برنامه ها و گيمها مثا آب خوردنه
همانند كامپيوتر نكست نكست ميزني ....
كه نكست ..نكست ميكني ؟؟:31:
خوبه همه ميدونن كه وين موبايل و كلا محصولات مايكروسافت در زمينه امنيت كلا تعطيل هستند
و بايد رو ويندوزت(حالا از هر نوعي باشه) آنتي ويروس نصب كني
حالا مزيت ساين كردين كه جلوگيري ميكنه از ويروسي شدن گوشي شد عيب ؟:27:
اين حرف جاي ديگه باعث خنده ديگران ميشه
اما 4 تا برنامه درست حسابي رايگان واسه وين موبايل نيست همگي رو يا بايد بخري
يا نسخه كرك شده و ناقص اش رو بريزي رو وين موبايلت !!!
پس كجا رفت اون نكست نكستش ؟
ضمنا همه برنا مه هاي سيمبين ساين لازم ندارن
لازم هم نيست گوشي ات رو هك كني !!
احتمال ويروس گرفتن تو سيمبين 1% هستش !!!
اونم وقتي كه خودت واسه گوشي خودت يه ويروس رو ساين كني !!! تازه فقط اين ويروس رو گوشي خودتون اجرا ميشه و رو گوشي هاي ديگه نصب نميشه(حالا بازم بي اطلاع بگين ساين از مشكلاته!!!)
بعله ديدم چطوري در مقابل اطلاعات كم و قضاوت هاي غلط كم آورد !!!نقل قول:
پس ميبنيم كه سمبيان در مقابل ويندوز موبايل كاملا كم مياره
سروش چقدر پول بدم بهتنقل قول:
اون اومنيات رو عوض كني
كم بياي بگي وين موبايل بهتره ؟؟:31:
والا نمیدونم چی بگم.
آقا علی آنچنان کامل و مفصل و کوبنده :21: توضیح داد که دیگه چیزی برای گفتن نمیمونه.
من خودم باشم سیمبین انتخاب میکنم.ولی بخوام بدون تعصب برخورد کنم این انتخاب سلیقه ای هست.
و البته ویندوز موبایل بیزینس تر و برنامه های کاربردیتری داره و سیمبین هم رابط کاربری ساده
و روانتری داره و فکر کنم تویه ماتی مدیا قویتر هست.
البته بحث تموم شده ولی باز ما نظرمونو میدیم!نقل قول:
داداش شما اطلاعات نداری یا اگه داری اطلاعات مشگل داره! همینطوری یه حرفی میزنی! از کی تا حالا سیمبیان نسخه دوم هست؟! آدم خوب با اطلاعات حرف بزنه.
علی جون بیخیال بابا
نوکیا داره سیمبینو ول میکنه ولی شما انگار نمیخای کوتاه بیای
نوکیا داره میزنه تو کار لینوکس ماموت : دی دیگه خودشم به سیمبین امیدی نداره
سلام به همگی .
شما اصلا میتونین اسم نوکیا رو رو به روی مایکزوسافت بذارین ؟ :دی حالا چطوری سیمبیان رو با ویندوز مقایسه مکنین ؟ ( شوخی )
با آینده ائی که ویندوز موبایل داره ( تا سال 2011 ) من که فکر نمیکنم سیمبیان دوام بیاره .
همین که مایکروسافت میحواد اسم موبایل رو از آخر ویندوز موبایل خذف کنه ( یعنی میشه ویندوز ) خودتون ببینید چیکار میخواد بکنه .
بذارید وینذوز 7.5 و 8 بیاد بعد میبینید قدرت دست کی هستش .
سیمبیان سیستم عامل قوی هستش ولی نه در این حد که بهترین باشه .
ببینید سال 2006-2005 که بیشتر شرکت ها در خواب زمستانی بودن نوکیا اومد گوشی با سیستم عامل زد . اون زمان اگر مایکروسافت به فکر ارتقاء سیستم عاملش بود به نظرتون الان بازم سیمبیان این وسط دوام میاورد ؟ ( من که فکر نمیکنم )
در کل آینده رو ببینید . همین لینوکس ببینید واسه خودش چه غولی خواهد شد .
مخلصیم .
[quote=ali racer;4110524]اديت كردم كه بنويسم و توضيح بدم(قبل اين كه پست منو بخونين)
كه درسته لحن من جديه
ولي دوست ندارم به هيچ وجه به كسي خدا نكرده توهين كرده باشم
چون با بعضي از دوستان اولين باريه كه وارد جدل ميشم:دي !
منم موافقم تست كردن بهترين راهه !
شما تا حالا سيمبين داشتي ؟
بعدا از كجا به اين نتيجه رسيدي كه سيمبين 10 سال ديگه ميشه كرك خنده بچه ها ؟؟
بر اساس كدام منطق سيستم عاملي كه 7 %بازار(وين موبايل) رو داره ميشه بهترين سيستم عامل
و سيستم عاملي كه 45% بازار (سيمبين) رو داره ميشه كركر خنده ؟
نكنه چون سامسونگ ديگه نمي خواد سيمبين هاي اند بزنه سيمبين ميشه كرك خنده ؟؟؟:27:
--------------------------------------========================----------------------------------
اگه به دقت بخونید متوجه میشید که پیکان هم اون زمان بیشتر از 50 درصد بازار فروش ایرانو داشت !:27:ول ماشینهای انژکتوری طرفدار زیادی نداشت ! چون هم تعدادش کم بود هم تعمیرکاراش کم بودن و هم اگر تو جاده خراب میشد ... ولی کاربراتو خودش باز میکردو درست میکردو میبست ! و کلی هم طرفداری میکرد حالا بسطش میدیم به موبایل و این همون طرز فکره که الان داره اینجا حکمرانی میکنه !
اره خوب شاید یکی از مسئله ها همین باشه که سامسونگ داره بیخیالش میشه مثلا گفتن اقا الودگی پیکانه زیاده دیگه تولید نمیکینم گفتن ضعیفه دیگه تولید نمیکنیم ...
حالا هم حتما یک ایرادی داره یا جای پیشرفت براش کمه که هم نوکیا میخواد بیخیال شه هم سامسونگ :31:
300 تومن:دینقل قول:
سروش چقدر پول بدم بهت
اون اومنيات رو عوض كني
من گفتم سلیقه ای هستش وگرنه بعد از ماه رمضون میخام HD بگیرم که سیمبین هستش البتهنقل قول:
من بخاطر سیستم عاملش نیست که میخام بخرم اما گفتم من با وین راحت ترم و سیمبینو هم قبول دارم اما بعد از
مک . ویندوز و جاوا :دی:دی
اینجاست که میگم سلیقه ایه و سلیقه من با سیمبی سازگار نیست :دی
اين كلوپ پيكانه ؟:31:نقل قول:
چهربطي به موضوع داره ؟
نقل قول:
نه عزیز ولی در کتابهای بزرگ هم همیشه مثال هایی از جاهای دیگه زده میشده که ذهن شنونده رو با موضوع اشنا کنند ...
:46: نمونش هم کتابهای مقدس همه ادیان و تقریبا هر کتابی توش مثالهایی زده میشه ... اگه شما با مثال مشکل دارین بگید مثال خوبی نیست ولی پیکان نمونه ای از طرز فکر ما ایرانیها بود برای اشنا کردن ذهن خواننده برای موضوع بحث!:11:
دوستان چطور میگید که سیمبیان بهتره؟!
بدون شک وین مو بهتر از سیمبیان هست و البته فکر کنم به دلیل کار نکردن دوستان با وین مو این مسایل پیش اومده یا اگرم کار کردن چیزی ازش نفهمیدن :->
فقط سیمبیان...
من نمی دونم شما چطوری میگید ویندوز موبایل بهتره!!!!
توی یکی از فروم های خارحی خوندم که بزودی برنامه ای برای سیمبیان میاد که میشه توش ویندوز موبایل رو بالا آورد!!!!!
هنوز برای مایکروسافت خیلی زوده که بخواد در زمینه موبایل حرفی برای گفتن داشته باشه.
اینقدر هم گول زیبایی این وین موبایل رو نخورین.
به همین خیال باش ! :39:نقل قول:
توی یکی از فروم های خارحی خوندم که بزودی برنامه ای برای سیمبیان میاد که میشه توش ویندوز موبایل رو بالا آورد!!!!!
اگه سیمبین خوب بود مایکروسافت قول لینوکس رو به کاربراش نمی داد :39:
اینم شانس اورده تا حالا
UIQ رو ندیدین چه طوری بدبخت شد ؟ (ورشکست)
:دی
حالا وایستا ببین کی حرفش درست درمیاد.
فعلا که سیمیان 45 درصد بازار سیستم عامل دستشه.
نقل قول:
حالا وایستا ببین کی حرفش درست درمیاد.
فعلا که سیمیان 45 درصد بازار سیستم عامل دستشه.
به نظر من آینده دار ترین سیستم عامل ها
1. آندروید
2. ویندوز موبایل
3. مک
بقیه او اس ها ول معطلن :دی
سیمبینبا این 9.3 و 9.4 خودش رو خراب کرد به نظر من
شوما خوبه این به نظرمن را ته حرفاد میزنی که معلوم باشه حرفاد به درد خودد می خوره:13:نقل قول:
بعدشم سیمبین user friendly تره تا وین که بسیار تو رده بندی یک سیستم عامل موثره
نمیدونم کلا از لحاظ کلاس کار و رتبه بندی ویندوز موبایل بالاتره ... حالا شاید این بالاتر بودن برای دوستان کاربرد نداره و ازش خوششون نمیاد ولی دلیل بر ضعیف تر بودن یا کند تر بودن ویندوز نیست ! ...
همونطور که گفتم مثل جاوا به سیمبین و سیمبین به ویندوز ...
در کل نسبت به نیاز 80 درصد ما ایرانیها سیمبین جوابگو هستش ... چون ازش مولتی مدیا و فیلم دیدنو باز یکردن میخوایم .... ولی ویندوز برای اشخاصی بهتره که کارهای بیشتری با گوشی دارن و تقریبا مثل لب تاپ باهاش کار میکنن ..
حالا یک اشخاصی میان از دیدگاه گوشی نگاه میکنن و این دیدگاه به نظرم برای خودشون درسته ..
ویندوز در سطح بالاتریه نسبت به سیمبین ! ... ولی اگر بخوام یک دیدگاه شخصی و کاربردی رو بگم باید بگم برای من نوعی! جاوا از همه بهتره ! و با هیچی فعلا عوض نمیکنم ! ..
چون برنامه هایی که برای سیمبین و ویندوز موبایلهای کنونی میاد در اون حدی نیست که بتونه نیازهای منو در حد یک لب تاپ برطرف کنه ... زمانی که این اتفاق افتاد و ویندوز 6.5 و 7 امد میرم سمت ویندوز!
باشه شما فکر کنید سیمبین بهتره :دی
آخه کلا شما قدرت رو ببینید
بعدشم برا این 45 درصد بازار رو گرفته که معمولا گوشی های ارزون قیمت (متوسط) از سیمبین استفاده می کنن
برا همین مردم بیشتر به سیمبین رو میارن
یه مثال میزنم همین ویوا رو شما ندیدین ؟ چون ارزونه خیلی ازش استقبال شد
پس دلیل نمیشه که چون 45 % سیمبینه او اس بهتریه
امیدوارم مفید بوده باشه این پست :دی
قبوله حرف شما صحیح :34:نقل قول:
شوما خوبه این به نظرمن را ته حرفاد میزنی که معلوم باشه حرفاد به درد خودد می خوره
خوب وین هم Finger friendly تره :39:نقل قول:
بعدشم سیمبین user friendly تره تا وین که بسیار تو رده بندی یک سیستم عامل موثره
بله حتما" اونم سیمبین بود که میتونستی توش آندروئید رو بالا بیاری...نقل قول:
خوب شما یه نگاه به قیمت ها بنداز بعد ببین چرا 45 درصد بازار تو دستشه...نقل قول:
نوکیا n97 رو گوشی شاپ میده 621 هزار ولی مثلا" تاچ پرو 2- 745 هزار تومن خوب معلومه 120 هزار کمتر جذب مشتری میکنه و مثلا" آندروئید دار رو g1 رو میده 830 و آیفون هم که 1250 که معلومه با این قیمت ها مردم کمتر رو بیشتر ترجیح میدن...
در مورد بقیه سیستم عامل ها با شما موافقم البته بجز پالم که واقعا" سیستم عامل مطرحی هست (البته در آمریکا)نقل قول:
ولی در مورد آینده دار بودن سیستم عامل ها باید بگم که :
1-مک
2-آندروئید
3-وین مو
البته ممکنه با اومدن وین مو 7 گزینه های 2 و 3 جا به جا بشن باید منتظر بود...
نقل قول:آخرش نفهمیدیم کدوم finger friendly تره!!!:13:نقل قول:
دوستان این تاپیک قبلا هم بود!
با جنجال بسیار زیادی روبه رو شد!
خودم سازنده ی تاپیک بودم!
دعوا هم شد!
این تاپیک هم سر انجام اون رو خواهد داشت!
نقل قول:
شوما خوبه این به نظرمن را ته حرفاد میزنی که معلوم باشه حرفاد به درد خودد می خوره
مشاهده کردید!نقل قول:
من تاپیک را مطالعه نکردم ولی این طور که معلومه جنجالی در راه میباشد.
هر کدام از این سیستم عامل ها مزایا و معایبی نسبت به هم دارن و بستگی به نیاز کاربران داره.
هر کسی با توجه به کاربردش سیستم عامل و یا گوشی و هر چیزه دیگری را انتخاب میکنه.
(در حال حاظر هم تقریبن تمام سیستم عامل ها کاربرد های زیادی دارن و بیشتر تو قدرت اجرا و گرافیک با هم فرق دارن)
.......
خب چی بگم من ؟ !نقل قول:
مشاهده کردید!