فلش Silicon Power 8 GB ویروسی
سلام یه مموری فلش نو دارم که یکی از دوستام که فروشنده قطعات دیجیتال هست بهم داده تا درستش کنم البته اون که دیگه از خیرش گزشته. مشکلش اینه که موقع فورمت ارور Write Protected میده با تک کلیک باز نمیشه چون ویروس Autorun داره و اوتو پلی شده با کاسپرسکای ویروس رو پیدا کردم ولی موقعی که میخوام پاکش کنم باز ارور Write Protected میده ,تو نت خیلی سرچ کردم خیلی از راه حلها و برنامه های پیشنهاد شده از جمله : thumbscrew , USB WriteProtector و چند راه حل رجیستری که یادم نمیاد ولی هیچ کدوم اثری نداشت که نداشت. حالا یکی از دوستان لطف کنه کاملا روشن بگه که اگه مشکلش حل نمیشه با این که جا گیر نیست بندازمش تو سطل آشغال مرسی...:19:
اين اطلاعات كجا مي روند؟!!!
سلام
من هم دقيقا مشكل Nap را دارم. سه فلش مموري دارم كه 2 تاي آنها Silicon power و ديگري Transcend است.
اگر روي آنها اطلاعات بريزي و فلش را قطع كني و دوباره آن را وصل كني هيچ اطلاعاتي ديده نمي شود در صورتي كه حجم آنها كاسته شده است!!!!
ضمنا فلش و كامپيوتر عاري از ويروس هستند و تيك نشان دادن فايل هاي Hidden هم را مي زنم يعني فايل ها Hidden نشده اند....
چه بايد كرد؟؟؟؟
پست های قبلی مشکل داشت این هم راه حل جدید
نقل قول:
مشكل فرمت كردن فلش پاور سيليكون من حل نميشه . لطفا ميشه يك نرم افزار رايگان معرفي كنيد.
ببینید کلا فلش های سیلیکون پاور گارانتی لایف تایم داره ! بنابراین میتونید کاملا رایگان و مجانی فلش خراب رو ببرید و عوض کنید یه نو بگیرید . ولی اینجا چند تا نرم افزار هست از روی سایت خود " داده پرداز متین " که نمایندگی رسمی سیلیکون پاور هست برای شما لینک میزارم تا کلا فلش هاتون رو با اون ها تعمیر کنید .
نرم افزار Matin RMA Tools V1.7
این نرم افزار شامل مجموعه نرمافزارهای لازم برای تعمیر، فرمت و رفع ایراد انواع مموری و نیز نرم افزار رفع ایراد فلشهای USB2.0 با برندهای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
میباشد.
نکته:
راهنمای استفاده از نرم افزار تعمیر فلشهای سیلیکون پاور علاوه بر مجموعه زیر در سایت در قسمت "
" نیز وجود دارد.
حجم فایل : 21.7 مگابایت
نرم افزار Matin RMA U3 Tool V1.1
این نرمافزار شامل برنامه رفع ایراد از فلشهای
میباشد، که در حال حاضر برای مدلهای
،
،
،
، و
کاربری دارد.
حجم فایل : 9.5 مگابایت
نکته مهم: این نرمافزار فقط برای فلشهایی که دارای چیپست Innostor هستند کارایی دارد برای سایر چیپستها از برنامههای دیگر استفاده کنید.
اگه مشکل برطرف شد که هیچ ، در غیر اینصورت فلش رو به شرکت بدبد و یه نو بگیرید ...