تازه وارد = مبتدی vb = درخواست کمک
:42:سلام به همه دوستان مبتدی ، پیشرفته و فوق پیشرفته
من در راه برنامه نویسی==> یه مبتدیم ، یه تازه واردم ، یه هارد بی پارتیشنم ، یه ماشین صفر کیلومترم ، خلاصه بگم من یه آشخور برنامه نویسی هستم .
به خطر علاقه ام به ویژوال بیسیک اونو انتخاب کردم ; تا حالا توی این ضمینه نه کتابی خوندم نه کلاسی رفتم نه سی دی آموزشی دیدم همون طوری که گفتم یه آشخورم ،ولی ==> به امید خدا و با کمک شما دوستان امیدوارم تا درجه داری هم برسم .
آماده دریافت هرگونه نظر یا پیشنهاد و دستورالعمل هستم .
({( ''' حالا که صفرم منو بسازین تا یک بشم ''')})
پیشاپیش از دوستان کمال تشکر و قدر دانی را دارم .
تشکر از roya borhany ولی ....
با سلام خدمت roya borhany
گفتید گام به گام ویزوال بیسیک تو همین انجمن هست .(قبول) ولی تو انجمن تنوع زیاده اگه امکان داره نام مولف یا مترجم رو لطف کنید برام بنویسید.(یا اگه مقدوره آدرس لینک اون کتاب رو مرحمت کنید بگید)
بابت متن زیباتون ممنونم
جوابه ehsan به hamishebahar
با سلام
جواب این که گفتی چرا vb 6 ?
1 - علاقه دارم
2 - به خاطر اینکه درسم بوده و هست
3 - به نظرم شروع از vb بهتره چون تحقیق کردم عده زیادی گفتن شروع از نرم افزاری که مقدمه شو داری بهترینه
4 - به نظر شما vb نه پس چی ؟ ( می خوای نرم افزاری رو بگید که برای منی که اول راهم سخت نباشه هنوز شروع نکرده ولش کنم )
پیشاپیش ممنونم
تشکر از همه آنهایی که کمک کردند.
با سلام
از دوستانی که وقت کذاشتن و به بنده کمک کردند ، کمال تشکر را دارم .
1- الگوریتم و فلوچارت رو به حالت ابتدایی یاد دارم مثلا از 100 % مبحث فکر کنم تا حدود 30 % بلد باشم اگر دوستان این ضمینه درصدی از الگوریتم رو اگه برای شروع کم میدانند اطلاعات رو افزایش بدم ؟!!!
2 - در دوران هنرستان ضمینه ای از vb در کتاب های درسی بود . (منظورم سال تحصیلی 82-83) من هم با چندین نفر در این باره صحبت کردم که به اتفاق گفتند چون از قبل یه شناخت اجمالی از vb6 داری پس بهتره از همین شروع کنی بعد با این انجمن آشنا شدم و تصمیم گرفتم به عنوان کوچکترین و مبتدی ترین عضو این انجمن از شما حرفه ای ها در این ضمینه کمک بگیرم.
3-در هنرستان پاسکال هم کار کردم ولی چه کنم که ازش خوشم نمیاد ، شاید به خاطر تحت داس بودنه ولی همین قدر میدانم که نمی خوام دوباره محیطش و ببینم .
4- از دوستانی که وقت گذاشتن و مطلبی هر چند کوتاه به عنوان آموزش برای اینجانب نوشتند کمال قدر دانی را به جا می آورم ، و آرزوی موفقیت بیش از پیش را برایشان خواستارم .
از همتون ممنونم
منتظر آموزش های شما هستم .