-
سریال در چشم باد
از جمعه این هفته سریال تلویزیونی در چشم باد که چند سالی ساختش طول کشیده و پروژه بزرگ و طولانیی هم بوده جایگزین سریال یوسف پیامبر خواهد شد و هر هفته جمعه ساعت 22 از شبکه اول سیما پخش خواهد شد.در این تاپیک به اخبار و مباحث مربوط به این سریال می پردازیم.
-
پس از 5 سال، «در چشم باد» از جمعه رويآنتن ميرود
خبرگزاري فارس: مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» به كارگرداني «مسعود جعفري جوزاني» از اين هفته روزهاي جمعه روي آنتن شبكه يك سيما ميرود.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، با پايان يافتن مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر»، پخش سريال «در چشم باد» از جمعه 5 تير ماه ساعت 22 روي آنتن شبكه يك سيما خواهد رفت.
فيلمبرداري مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» از مهرماه سال 1382 در لوكيشني واقع در شمال كشور آغاز شد، به مدت 5 سال به طول انجاميد و در نهايت در اواخر سال 1387 به پايان رسيد.
بنابراين گزارش، مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» به تهيه كنندگي «مسعود جعفريجوزاني» و «عباس اكبري» در50 قسمت 50 دقيقهاي براي پخش از شبكه اول سيما تهيه و توليد ميشود.
فيلمنامه اين سريال كه در زمره سريالهاي «الف» سيما به شمار ميرود، توسط «مسعود جعفري جوزاني» در مدت دوسال نوشته شده است.
سريال تاريخي «در چشم باد»، وقايع سياسي و اجتماعي سه دوره از تاريخ در سالهاي 1300، 1320و 1360 را بررسي ميكند كه دوره اول پايان دوره قاجار و دوره پهلوي و دوره دوم جنگ جهاني دوم و دوره سوم يك دوره زماني خاص در بعد از انقلاب را كه دوره فتح خرمشهر است، در بر ميگيرد.
در اين پروژه كه «حسين عليزاده» موسيقي آن را ساخته، بازيگراني چون پارسا پيروزفر، اكبر عبدي، كامبيز ديرباز، سعيد نيكپور، سحر جعفري جوزاني، لاله اسكندري، جهانگير الماسي، محمود پاك نيت، محمد رضا هدايتي، هومن سيدي و ... ايفاي نقش كردهاند و «حسين عليزاده» موسيقي متن آن را ساخته است.
ساخت اين سريال يكي از سختترين پروژههاي سريالسازي در تلويزيون است كه براي ساخت آن تا به حال از 480 لوكيشن استفاده شده و به بيش از 10 شهرستان و استان ديگر سفر شده است.
«در چشم باد» قصه زندگي خانوادهاي است كه رويدادها و لحظات تلخ و شيرين زندگيشان از دوره قيام ميرزا كوچكخانجنگلي تا فتح خرمشهر در آن به تصوير كشيده ميشود، قصه از زماني آغاز ميشود كه ميرزا كوچك خان جنگلي، در گيلان اعلام جمهوري ميكند و با اين اقدام دوران پر حادثه تاريخ معاصر ايران آغاز ميشود.
پدر خانواده معروف به «ايراني» از ياران ميرزا كوچك خان جنگلي است. پس از كشته شدن ميرزا، ايراني همراه خانوادهاش به تهران كوچ ميكند و با داير كردن يك چاپخانه فعاليتهاي سياسياش را پي ميگيرد.
در اين سريال 150 بازيگر در نقشهاي اصلي ايفاي نقش كردهاند. «سعيد نيكپور» نقش «ايراني» پدر خانواده را بازي ميكند. او از ابتداي سريال در قصه حضور دارد و در فاز دوم از قصه خارج ميشود. ايراني 2 پسر دارد كه نام يكي از آنها «بيژن» است و نقش او را «پارسا پيروزفر» بازي ميكند. «بيژن» خلبان است و در جنگ جهاني دوم با متفقين ميجنگد. او پس از جنگ دستگير و به خارج از كشور تبعيد ميشود.
بيژن زمان جنگ تحميلي به ايران ميآيد و براي پيدا كردن پسرش مجبور ميشود به جبهه برود. نقش پسر ديگر ايراني به نام «نادر» را «كامبيز ديرباز» بازي ميكند. «نادر» تاجر است و تمايل زيادي به دخالت در ماجراهاي سياسي ندارد. نقش همكار و دوست او را «رضا شفيعيجم» بازي ميكند.
مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» به تهيهكنندگي «رضا انصاريان» آغاز شد و بعد از چند ماه «حبيبالله كاسهساز» جايگزين وي شد.پس از 2 سال تهيهكنندگي به «مسعود جعفريجوزاني» و «عباس اكبري» واگذار شد.
كل اين اثر حدود 2500 دقيقه زمان دارد كه حدود نيمي از آن در زمان تهيهكنندگي انصاريان و كاسهساز فيلمبرداري شده و50 درصد بقيه زمان تهيهكنندگي جوزاني و اكبري به تصوير كشيده شده است.
به گزارش فارس، فيلمبرداري سريال را «عليرضا زريندست» آغاز كرد اما او اواخر سال 82 از گروه رفت و «حسن پويا» به مدت يك ماه، جاي او را به عنوان مدير فيلمبرداري گرفت و بعد از آن فيلمبرداري به «امير كريمي» سپرده شد كه او كار را به پايان رساند.
بازسازي خيابانهاي طالقاني، لالهزار و پامنار براي گرفتن سكانسهاي مربوط به سالهاي 60 و 61 در محل خود خيابانها بازسازي شد و بازسازي مسجد خرمشهر حدود 8 ماه طول كشيد كه اين بازسازي هم در خود مسجد اصلي انجام شد. شهرك غزالي لوكيشن اصلي فاز دوم سريال بوده است.
-
عکس هایی از مجموعه تلویزیونی در چشم باد
-
-
خوب این سریال قرار بود دیشب قسمت اولش پخش بشه ولی به دلایلی که مشخص نیست دیشب از شبکه یک اعلام شد که قسمت اول این سریال جمعه هفته آینده ساعت 22 از شبکه یک پخش خواهد شد.
-
تنها سریالی هست که از شبکه های خودمون پخش میشه و قصد دارم دنبالش کنم...
به نظر فیلم خوبی میرسه، تو این دو قسمت تصاویر روستا را خوب نشون دادن و یجورایی تونستند حال و هوای دوره ی قدیم را طبیعی جلوه بدن و کلا فیلی است که میشه باهاش ارتباط برقرار کرد بخاطر نچرال بودنش...
امیدوارم خوب هم پیش بره، اگرچه یک مقداری زیاد به جزئیات پرداخته شده که شاید دلیلی داشته باشه! منتظرم ببینم...
-
واقعا سریال زیبایی است با هنرنمایی مسعود جعفری جوزانی کارگردان کار
واقعا نقش ها واقعی است و یکسری سکانسهایی اتفاق می افته که برای نخستین بار در سیمای ایران اتفاق افتاده
من از ابتدای فیلمبرداریش خیلی پیگیرش بودم
سریال واقعا زیباییست که نمیشه با سریال دیگه ای مقایسه اش کرد در ضمن البته یه سری سوتیهای تاریخی هم داره ها ولی خیلی خوب کار شده
و حتما پس از اتمامش برای آرشیوم تهیه اش خواهم کرد
به همه سریال بینها پیشنهاد میشه....
-
به نظر منم فیلم قشنگی باید باشه.حال و هوای خوبی تو این 3قسمتش بود.مطمینم از این فیلم استقبال میشه.
خیلی وقتم بود پارسا پیروز فر رو هم ندیده بودیم،بالاخره اومد!!!
-
سریال خوبی به نظر میرسه ولی بعضی جاها خیلی کشش میده!
دیشب مثلا اونجایی که بارون اومد میخواستن اون کاه ها رو ببرن تو انبار اعصابم خورد شد:19:
5 دقیقه داشت دویدن بازیگرا رو نشون میداد!
-
این که جدیدا سریالهای تاریخی رو دوبله نمیکنن و صدابرداری سر صحنه انجام میشه خیلی خوب شده.
بعد از سریال یوسف حالا در چشم باد هم از این امتیاز برخورداره.
توی این دو قسمت که صرفا شاهد دوران کودکی کاراکتر اصلی فیلم و محیط زندگیش هستیم که میتونه برای توجیه وضع آینده این شخصیت تاثیرگذار باشه.
اما یکی از نکات عجیبی که به ذهنم رسید اینه که بعضی از شخصیتهای روستا مثل "زن تاجیک" و "رعنا" با لهجه محلی خاص خودشون و بعضی دیگه از روستاییها بی لهجه صحبت میکنن.
به نظرم خوب بود حتی اگه قراره یه سری بدون لهجه صحبت کنن، نوع ادبیاتی که به کار میبرن حداقل یه کمی متفاوت از حرف زدن امروزی ما می بود مثل نوع کلمات و اصطلاحاتی که به کار میبرن.
اگه دقت کرده باشین حسن فتحی توی چند تا کاری که از تاریخ معاصر به خصوص زمان رضاخان ساخته (مثل شب دهم و مدار صفر درجه) این اصولو رعایت کرده، تازه زمانی که اینجا تصویر شده مربوط به حوالی 1300 شمسی میشه.
نکته دیگه هم استفاده از دوربین 35 میلی متری برای فیلمبرداری اثره که باعث شد زمان زیادی صرف فیلم گرفتن بشه، در حالی که با دوربین ویدئویی میتونستن با سرعت بیشتری فیلمبرداری کارو رو به پایان ببرن.
کیفیت فیلمبرداری هم چندان خوب به نظر نمیرسه. البته من زیاد وارد نیستم، ولی فکر کنم شما هم با من موافق باشید که یه خورده رنگهای محیط، کدرن و سرزنده به نظر نمیان، اونم محلی که یکی از زیباترین مکانهای فیلمبرداری برای هر فیلمی میتونه باشه: طبیعت سرسبز شمال.
اما یکی از نقاط قوت بارز سریال توی همین دو قسمت، توجه دقیق به آداب و رسوم خاص محلیه که به تصویر کشیده شده و نمایش درست جزئیات اون.
در کل من فکر می کنم این سریال، اثر خوبیه و قسمت به قسمت جذابتر و پیچیده تر خواهد شد و داستان پیچیده اون هم که طی چند دوره روایت میشه، با حضور بازیگران سرشناس و خوب و لوکیشنهای متنوع این قدرتو دارن که مخاطبان رو با خودشون همراه کنن.
-
سریال بسیار خوبی به نظر میاد ولی یه چیزی اشتباه داشت واونم میرزا کوچک خانش هست و اون صحنه ای که نشون میده میرزا وارد روستا میشه همه پرچم به دست هستن و مهمان نوازی چنین چیزی اصلا وجود نداشته من که خودم تو گیلان هستم از هر کیپرسیدم چنین چیزی بوده میگن نه و این یکم ساختگی بود و یه چیز دیگه ای کاش یه بازیگری رو میاوردن که حداقل یه شباهت هایی به میرزا داشته باشه حتی رنگ چشم هاشم با میرزا فرق میکنه .
-
الآن چند قسمت از این فیلم یا بهتره بگم سریال ÷خش شده؟؟
سریال جالبیه؟ارزش دیدن داره
-
نه با نوشته های شما تصمیم گرفتم دنبالش کنم
می شه بگید تا حالا چی شده؟؟
-
نقل قول:
الآن چند قسمت از این فیلم یا بهتره بگم سریال ÷خش شده؟؟
سریال جالبیه؟ارزش دیدن داره
تا حالا دو قسمتش پخش شده.
-
به نظر من با اینکه خیلی روش مانور داده بودن و تعریف کرده بودن ولی واقعا ریتم کندی داره!
کاش زودتر بره تو دوران جوونیش...
-
نقل قول:
می شه بگید تا حالا چی شده؟؟
تا حالا یکی با یکی ازدواج کرده الانم که درگیر جنگ با روسا داخل جنگل هستن...
-
نقطه قوتش فیلم برداریش هست. اما صحنه جنگ این هفته خیلی مصنوعی و بچه گانه ساخته شده بود... منظورم نوع درگیریشون و بازیشون بود
-
نقل قول:
صحنه جنگ این هفته خیلی مصنوعی و بچه گانه ساخته شده بود
کاملا تایید میشه.
ضمنا خیلی هم کند ساختن . بعضی از سکانس ها رو خیلی بیخودی کش میدن .
-
آره کند پیش میره
ولی به نظرم ارزش دیدن داره
موضوعش جالبه
بازیگراشم به نظرم خوبن...
-
از اون سریال هایی هست که واقعا براش زحمت کشیده شده...
مثل روزگار قریب...
تیم کاری هم کاملا حرفه ایه...
تا حالا نتونستم ازش سوتی بگیرم...
-
امشب واقعا غمگین بود!
اگه یه خورده دیگه ادامش میدادن :37:
فضاهای جنگ و درگیری خوب و ماهرانه به تصویر کشیده شده بود.
صحنه اعدام شوهر رعنا از اون صحنه هایی بود که تو سریالای ایرانی معمولا نمیتونن تاثیرگذار از آب درش بیارن؛ ولی این سریال تونست.
کلا بیننده رو خوب وارد فضای تشویش و اندوه و ناامنی اون زمان برده تا به اینجای کار.
-
میگم این بیژنه رو که امشب در حال خوشنویسی نشون دادن چپ دست بود؛ یادتون باشه ببینید این نکته در بزرگسالیش هم رعایت شده یا نه، وگرنه میتونه یه "سوتی" از نوع خیلی ظریفش تلقی بشه.:46:
-
آخرش خيلي غم انگيز بود و واقعا تاثير گذار ساخته شده بود .
-
به نظر من این سریال از یوسف پیامبر با اون 11 میلیارد خرجی که بالا آورد قشنگ تره
تازه خیلی از شخصیت ها وارد فیلم نشده و این سکانس ها یه فلش بک به گذشته است.
آره غیر قابل پیش بینی بو کشته شدن عباس و آقا جون.
-
داستان با فلاش بک شروع نمیشه؛ بلکه به صورت خطی روایت میشه و سه مقطع از تاریخ معاصر ایران (حوالی سالهای 1300، 1320 و 1360) در قالب سرگذشت یک خانواده روایت میشه.
به نقل از جام جم:
نقل قول:
سريال تاريخي «در چشم باد»، وقايع سياسي و اجتماعي سه دوره از تاريخ در سالهاي 1300، 1320و 1360 را بررسي ميكند كه دوره اول پايان دوره قاجار و دوره پهلوي و دوره دوم جنگ جهاني دوم و دوره سوم يك دوره زماني خاص در بعد از انقلاب را كه دوره فتح خرمشهر است، در بر ميگيرد.
نقل قول:
«در چشم باد» قصه زندگي خانوادهاي است كه رويدادها و لحظات تلخ و شيرين زندگيشان از دوره قيام ميرزا كوچكخانجنگلي تا فتح خرمشهر در آن به تصوير كشيده ميشود، قصه از زماني آغاز ميشود كه ميرزا كوچك خان جنگلي، در گيلان اعلام جمهوري ميكند و با اين اقدام دوران پر حادثه تاريخ معاصر ايران آغاز ميشود.
پدر خانواده معروف به «ايراني» از ياران ميرزا كوچك خان جنگلي است. پس از كشته شدن ميرزا، ايراني همراه خانوادهاش به تهران كوچ ميكند و با داير كردن يك چاپخانه فعاليتهاي سياسياش را پي ميگيرد.
در اين سريال 150 بازيگر در نقشهاي اصلي ايفاي نقش كردهاند. «سعيد نيكپور» نقش «ايراني» پدر خانواده را بازي ميكند. او از ابتداي سريال در قصه حضور دارد و در فاز دوم از قصه خارج ميشود. ايراني 2 پسر دارد كه نام يكي از آنها «بيژن» است و نقش او را «پارسا پيروزفر» بازي ميكند. «بيژن» خلبان است و در جنگ جهاني دوم با متفقين ميجنگد. او پس از جنگ دستگير و به خارج از كشور تبعيد ميشود.
بيژن زمان جنگ تحميلي به ايران ميآيد و براي پيدا كردن پسرش مجبور ميشود به جبهه برود. نقش پسر ديگر ايراني به نام «نادر» را «كامبيز ديرباز» بازي ميكند. «نادر» تاجر است و تمايل زيادي به دخالت در ماجراهاي سياسي ندارد. نقش همكار و دوست او را «رضا شفيعيجم» بازي ميكند.
توی یکی از پستهای صفحه اول توضیحات بیشتر و کاملتری نوشته شده بود.
-
من که فقط منتظر هنر نما ا یه لاله اسکندری هستم چون بعد از مدتی که فیلم بازی نکرده بود خیلی دلم میخواد که هرچی زودتر بازیش را ببینم
-
نقل قول:
صحنه اعدام شوهر رعنا از اون صحنه هایی بود که تو سریالای ایرانی معمولا نمیتونن تاثیرگذار از آب درش بیارن؛ ولی این سریال تونست.
خیلی بد بود...من که روحیم اجازه نداد کامل ببینم...کانال را عوض کردم...
ولی این دو قسمت جنگ یکم خسته کننده شد...
فک میکنم دوران جوابی برسه جالبتر بشه!! ...
-
سلام علیکم :20:
عجب فیلم تاثیر گذاری ساخته اند :41:
شب گذشته هنگام تماشای فیلم اشک از چشمانمان جاری شد :37:
-
تنها فیلم ایرانی که دنیال میکنم همینه
واقعا سریال قشنگیه
از اقلیت ها هم به خوبی استفاده شده
مخصوصا اون تاجیکستانی با خالو کریم کرد
-
نقل قول:
سلام علیکم :20:
عجب فیلم تاثیر گذاری ساخته اند :41:
شب گذشته هنگام تماشای فیلم اشک از چشمانمان جاری شد :37:
اینو خوب اومدی خداوکیلی منم احساساتی شدم
حالا داستان لیلی و اون پسر کوچیکه که هرچه جلوتر میره جالب تر میشه
-
دیگه قسمت بعدی فکر کنم بپره به دوران جوانی.
-
نقل قول:
دیگه قسمت بعدی فکر کنم بپره به دوران جوانی.
خدا از دهنت بشنوه .من که فقط منتظر دوران جوانی این فیلم هستم چون که فکر میکنم خیلی جذاب میشه با هنر نمایی لاله اسکندری
-
ما که دیشب نشد ببینیم اگه adsl یاری کنه امروز میبنیم
-
به نظرم فيلم خوش ساختيه
تا اينجاش كه خوب بوده اميد وارم تو بقيه قسمتاش بتونه همينجوري ادامه بده
يه جورايي تو مايه هاي فيلم كوچك جنگليه! واز لنز مناسبي هم براي فيلم برداري استقاده شده ويه كهنگي قابل قبولي رو كه متناسب با جريان فيلمه رو نشون ميده.
-
-
بابا حالمون رو گرفتی خبر بدی بو د
انصافا بچه کوچیک های این سریال خیلی خوب بازی میکنند.
مخصوصا حسن آقا حسینی قشنگه.
-
پس چرا تلویزیون چیزی نگفت؟واقعا ناراحت شدم
-
میگم واقعا فیلم جالبیه.من که تازه قدر آرامش الان مملکتمونو حتی با این همه مشکلات میدونم.واقعا نسلای قدیم چی کشیدن که ما الان راحت نشستیم داریم پست میدیم.به نظر من مهم ترین هدف فیلم نشون دادن سختی های اون موقع بود.
-
نقل قول:
پس چرا تلویزیون چیزی نگفت؟واقعا ناراحت شدم
این اتفاق مربوط به الآن نمیشه؛ اون خبرنگار میخواست با این بچه مصاحبه کنه، واسه همین سراغشو از اینور اونور میگیره تازه میفهمه که چند سال پیش تو اون حادثه در گذشته.:41:
-
[quote=foboki;4128466]با تاسف این خبر امروز توی روزنامه چاپ شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: جام جم[/quote
واقعا نمیدونم چی بگم:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37: :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37:
آدمهای بی مصرف 100 سال عمر میکنن اونوقت این بچه ..............................:41::41::41::41::41: :41::41::41: