سلام
یه سوال داشتم
حد اقل درصد قبولی در رشته فیزیک (اتمی -مولکولی -هوا شناسی - اختر فیزیک - فیزیک هسته ای)در کنکور برای تمام دروس رو میخاستم بدونم
با تشکر:27:
Printable View
سلام
یه سوال داشتم
حد اقل درصد قبولی در رشته فیزیک (اتمی -مولکولی -هوا شناسی - اختر فیزیک - فیزیک هسته ای)در کنکور برای تمام دروس رو میخاستم بدونم
با تشکر:27:
سلام
فردا صبح کنکوره ... رشتم ریاضیه ... اول از همه اینکه خیلی دلشوره و هم اضطراب دارم . نمی دونم برای دور کردن این اضطراب باید چیکار کنم
دوم اینکه به نظرتون من چند درصد از عمومی ها و چند درصد از تخصصی ها رو بزنم می تونم کاردانی و یا کارشناسی نرم افزار کامپیوتر موسسات اموزش عالی غیر انتفاعی رو قبول شم ؟
اگر مثلاً بتونم 60 درصد عمومی و 10 درصد تخصصی ها رو بزنم ایا می تونم کارشناسی نرم افزار کامپیوتر غیر انتفاعی رو قبول شم ؟
پارسال یادمه هیچی نخونده بودم و هیچ امیدی نداشتم و فقط بر اساس اطلاعات کمی که داشتم رفتم سر جلسه و اصلاً هم یادم نیس چند تا تونستم بزنم ولی باز هم با همون چند تا تستی که زدم تونستم نرم افزار کامپیوتر غیرانتفاعی شهرمون رو قبول شم اما چون کسری واحدی از پیش داشتم نتونستم برم . اما امسال تونستم بیشتر بخونم و امیدم بیشتره
سوال دیگم اینه که ایا مهمه که چند درصد از عمومی یا تخصصی بزنی ؟ منظورم اینه که ایا مهمه که از عمومی ها زیاد بزنی و اصلاً تخصصی نزنی و یا بالعکس ؟ در این صورت میشه رشته دلخواه رو قبول شد ؟
:11:
داداش پس فردا کنکوره!!!!!: دی
غیرانتفاعی که خیلی راحت قبول میشی!!!!!! لازم نیست زیاد نگران باشی...
فک کنم درصدای تخصصی توحدود 30 وعمومی را حدود 50 بزنی قبولی!!!
شایدم کمتر...
100% :31::31::15:
ویرایشششششششششششششششش
بی خیالش انگار می خوای بری یه امتحان معمولی بدی !! :دي
الان وردار چند تا اهنگ گوش کن ! چشات رو هم ببند !! :دي
انقدر راحت ؟ بیخیال ؟ خب بگید چند تا باید بزنم تا قبول شم ؟
درس عمومی....40 بزن
خصوصیارو 50........................
درصد های قبول شدگان سال پیش را نگاه کن
+10 درصد بیشتر
قبولی صد در صد
سلام احسان جان
الان وقت فکر کردن به این نیست.فقط سعی کن یه دور فرمولا و قسمتای مهم کتابا رو نگاه کنی بقیشو بسپر بدست خدا.در ضمن تو کنکور درصد نیست که تعیین کنندس بلکه با توجه به رتبت باید نتیجه رو بررسی کنی...
به امید اینکه فردا ساعت 4 که باز دور هم جمع شدیم همه راضی باشیم(یه دفعه مثه 84 نشه که همه برن درمونگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشی
شیمی 40%
فیزیک 30%
ریاضیات 20%
ادبیات 50%
معارف 50%
زبان 30%
عربی 30%
اگه درصدات تو این مایه ها باشه ...قبول میشی!!!!!!
البته بستگی به درصدای بقیه هم داره...شاید با درصدای پایین تر از اینم بشه قبول شد!!!!!!
:31: چه خبرهنقل قول:
نه بابا
خود من پارسال غیرانتفاعی اوردم
باورت میشه 4 تا تست سر هم نزدم :27:
اره من هم یادمه چند تا تست بیشتر نزدم تونستم کاردانی غیر انتفاعی قبول شم :31:نقل قول:
اصلا سر جلسه به این فک نکن که هر درسو چند باید بزنی چون باعث آشفتگی ذهن میشه
در ضمن ممکنه یه درس خیلی سخت باشه و اون درصد مورد نظرتو نتونی بزنی
همین جا به همه ی دوستان میگم که اگه یه درس سخت بود دست و پاتون رو گم نکنید
فک نکنید الان همه دارن می زنن چون واسه همه سخته
و درصد ها پایین تر میاد
روی سوالهای مشکل گیر نکنید چون ممکنه هم وقتتون رو زیاد بگیر هم آخرش به جواب نرسید
در مورد تکواژ هم همین طور چون معمولا خیلی وقت میگیره
زمان رو تو دستتون بگیرید .
مواظب باشد اگه می خواید آب بخورید رو برگتون نریزه و اینکه کاکائو رو خیلی مواظب باشید ( اینو تاکید می کنم)
به این مورد دقت کنید که مثلا جواب یک سوال عدد 2 میشود و جواب گزینه 3 است. اشتباها گزینه 2 را علامت نزنید
سعی کنید از وقت هر درس یه زمانی رو بذارید کنار که اخرش برگردید و دوباره جواب بدید( این واقعا موثره)
مداد نرم با خودتون ببرید . سعی کنید مداد ها طوری باشه که بتونه در زمان کمتری اون جای مورد نظ رو سیاه کنه
بازم اگه چیزی به ذهنم رسید میگم
موفق باشید
این گاج ها هم بد نیستنقل قول:
سعی کنید از وقت هر درس یه زمانی رو بذارید کنار که اخرش برگردید و دوباره جواب بدید( این واقعا موثره)
مداد نرم با خودتون ببرید . سعی کنید مداد ها طوری باشه که بتونه در زمان کمتری اون جای مورد نظ رو سیاه کنه
میشه یکی جواب منم بده همتون جواب آقا احسان رو دادید فکر کنم حالا درصد های بقیه رو که این رشته ها رو قبول شدن از کجا پیدا کنم من سال دیگه همین موقع کنکور دارم ممنون اگه کمک کنید :10:نقل قول:
خودمم میدونم!!!!!!!
اینا رو بزنه بهترین رشته سراسریو میاره!!!!!!
ولی چون بستگی به بقیه درصدا هم داره پس باید همه احتمالات رو در نظر گرفت!!!!!!
من اصلاً پست اولو ندیده بودم!!!!!!!: دینقل قول:
میشه یکی جواب منم بده همتون جواب آقا احسان رو دادید فکر کنم حالا درصد های بقیه رو که این رشته ها رو قبول شدن از کجا پیدا کنم من سال دیگه همین موقع کنکور دارم ممنون اگه کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو از همین الان داری به این مسائل فکر میکنی؟!
اگه میخوای دانشگاههای خوب قبول شی باید فیزیک 80 به بالا وریاضیات 70 به بالا داشته باشی ( حدوداً)
Rainy eye جان کارنامه یه نفر رو که تو این رشته قبول شده رو چطوری میتونم پیدا کنم
بچه ها کمک کنید
شاید بتونی درصداشو پیدا کنی ولی کارنامشو فک نکنم!!!!!!!!!
سلام به همه...
دوستان برای مهندسی صنایع دانشگاه آزاد تهران جنوب چه درصدهایی می خواد برای قبولی؟(حدودا)
نه خسته
من امروز كليد سوالات وخود سوال هاي كنكور علوم تجربي رو گرفتم
با توجه به اين كه معدل كتبي من 10/00 است وجزو منطقه 3 هستم با درصد هايي پايين رتبه تقريبي من چند ميشه
ادبيات 20/00
عربي0/00
معارف اسلامي 05/00
زبان 0/00
زمين شناسي 13/00
رياضي 01/00
فيزيك 07/00
شيمي 04/00
زيست 05/00
البته فكر بد نكنين كه چه قد ضعيف من واسه كنكور حتي يه ساعت هم نخونده بودم تست هم نزده بودم
من با این درصدا می تونم هیچ کودوم از مواد ای تهران و قبول شم؟
ادب:57
معارف:65
عرب:74
زبان:76
ریاضی:42
فیزیک:51
شیمی:65
ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
نه خسته
من امروز كليد سوالات وخود سوال هاي كنكور علوم تجربي رو گرفتم
با توجه به اين كه معدل كتبي من 10/00 است وجزو منطقه 3 هستم با درصد هايي پايين رتبه تقريبي من چند ميشه
ادبيات 20/00
عربي0/00
معارف اسلامي 05/00
زبان 0/00
زمين شناسي 13/00
رياضي 01/00
فيزيك 07/00
شيمي 04/00
زيست 05/00
البته فكر بد نكنين كه چه قد ضعيف من واسه كنكور حتي يه ساعت هم نخونده بودم تست هم نزده بودم
صد در صد نفر اول میشی...البته از آخر...:31:
بی زحمت با این درصدا میشه تو یکی از دانشگاه های شریف تهران امیرکبیر علم و صنعت یه رشته خوب قبول شد ؟؟ ( با توجه به بومی گزینی و انکه ساکن تهرانم و جزو منطقه 1 محسوب میشه )
ادبیات 60
عربی 80
دینی 80
زبان 53
ریاضی 57
فیزیک 76
شیمی 45
حالا نا امیدش نکن اینا که 04 یا 05 مطمئنی 40 یا 50 نیست ؟ اگه باشه که خوب میشینقل قول:
ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد نفر اول میشی...البته از آخر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم منظورت چه رشته ایه؟ فکر کنم علم و صنعت بیارینقل قول:
بی زحمت با این درصدا میشه تو یکی از دانشگاه های شریف تهران امیرکبیر علم و صنعت یه رشته خوب قبول شد ؟؟ ( با توجه به بومی گزینی و انکه ساکن تهرانم و جزو منطقه 1 محسوب میشه )
ادبیات 60
عربی 80
دینی 80
زبان 53
ریاضی 57
فیزیک 76
شیمی 45
منظورم رشته هایی مثل عمران معماری کامپیوتر آی تی و ... یا حتی مکانیک که فکر نکنم بشه :41:نقل قول:
سلا ببخشید با درصدهای تقریبیی که زدم می تونم دانشگاه شیراز رشته ی مکانیک قبول بشم؟؟؟
اگر می تونید حدود رتبم رو بگید ممنون می شم.
ادبیات 40
عربی 45
دینی 50
زبان 67
ریاضی 48
فیزیک 70
شیمی 61
مکانیکو نمیدونم اما بقیشو میارینقل قول:
منظورم رشته هایی مثل عمران معماری کامپیوتر آی تی و ... یا حتی مکانیک که فکر نکنم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه فکر کنم سر کاریم:31:...معدلش رو نگاه کنید:31:نقل قول:
حالا نا امیدش نکن اینا که 04 یا 05 مطمئنی 40 یا 50 نیست ؟ اگه باشه که خوب میشی
فکر کنم شوخی ایی بیش نبوده:31:
اينم درصدايه منه:
ادبيات:66!!!!!!!!!!
عربي:85
ديني:85
زبان:80
رياضي:66
فيزيك:77
شيمي:66!!!!
با اين نرم افزاره تخمين رتبه با meane 4600 ميگه رتبم 618 است.به نظرتون صنايع شريف قبولم يا نه؟(تهران نيستم! ولي منطقه 1 ام)
رتبه من چند میشه؟(منطقه 2 )(تقریبی)
ادبیات 67
عربی 65
دینی 50
زبان 30
ریاضی 30
فیزیک 50
شیمی 55
سلامنقل قول:
مکانیک قبولی یکی از دانشگاهای تهران
موفق باشین
به سلامتی تاپیک کنکور هم بسته شد.
داداش اگه دقت کنی منم اول گفتم 1500 ولی بد رویای نیلی ویرایش کرد از قرار معلوم اشتباهی ریاضی 6 درصدش رو 27 زده بود که با این حساب رتبه افت زیادی می کنه اگه ریاضیش رو بالای 40 میزد حتماً 3 رقمی بود در ضمن من خودم منطقه 3 هستم .نقل قول:
نه بابا
چرا نا امیدش میکنی؟من منطقه 3 هستم مطمئن باش آخرش 1500 هست
باشه یا نباشه؟:46:نقل قول:
منم میگم نباید تو این حدود باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا شما فکر کردید ریاضی رو 27 زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذارید اینطوری بپرسم...به نظرتون زیر 6000 میشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیلی هم نا امید نباش اگه شانس باهات یار باشه از 4500 بالا نمیری .
احتمال سرامیک یا استخراجی علم و صنعت با توجه به پارسال زیاده ولی شاید بهتر از این هم قبول شی چون کنکور امسال سخت تر بود.نقل قول:
من با این درصدا می تونم هیچ کودوم از مواد ای تهران و قبول شم؟
ادب:57
معارف:65
عرب:74
زبان:76
ریاضی:42
فیزیک:51
شیمی:65
بازم بستگی به منطقه داره.
ماله دوستمه رتبش منطقه 1 چند میشه؟
ادبیات 80
عربی 90
دینی 90
زبان 80
ریاضی 60
فیزیک 70
شیمی 75
مرسی
نقل قول:فکر نکنم آخه شیمی و زبان رو خیلی بد زدمنقل قول:
راستی این در صدایی که تو کارنامه میزنه با احتساب نمره امتحان نهایی هست یا فقط نمره خام کنکوره
تو منطقه 1 رتبه چند میشه با این درصدا ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام مال 88 نه؟ ادب=80 عرب=90 دين= 72 زبان=76 رياض=80 زيست=72 فيزيك =72 شيمي=70 دارو تهران ميقبولم؟ خودم منطقه 2
سلام بر همه
تاپیک 88 بسته شد که!!!:29:
حالا بچه ها کجا جمع میشن؟؟؟
موقع اعلام نتایج باز میشه تاپیک یا نه؟؟
الان دارم صفحات آخر تاپیک رو میخونم(تاپیک خدا بیامرز) . واقعا شورش رو در آوردین ....