سلام
تفاوت این دو سوخت چیست؟
Printable View
سلام
تفاوت این دو سوخت چیست؟
عمده تفاوت آنها در سوختي هست كه مصرف ميكنند .
این رو که خودم می دونم!
می خوام بدونم چه تاثیری در ماشین داره؟(گاز)
تاثيرات زيادي ميگذاره . از جمله اينكه قدرت موتور و شتاب رو تا حد قابل توجهي پايين مياره
اگه میشه یکم تخصصی تر بگید!
همه ی مواردی که تاثیر می زاره و تا چه حد؟!
گاز خصوصا گاز LPG به خاطر اینکه از بنزین چرب تره واوکتان بالاتری داره بهتر میسوزه و موتور هم کمتر کوبش میکنه
سی ان جی به خاطر ترکیباتش ونحوه قرار گیری اجزاش خیلی راحت میسوزه و سوختم کامل تری نسبت به بقیه سوختها داره به همین دلیل هم سریع تموم میشه مثل کنده یه درخت و یه چوب کبریت.
ولی بنزین از هردوشون استاندارد شده تره.
به صور کلی اگه رو زمینهای صاف مسافرت میکنید گاز مشکلی نمیتونه ایجاد کنه و حتی تو بعضی موارد میتونه خوب هم باشه ولی اگ تو سربالایی و جاهای سخت میرید اصلا توصیه نمیشه چون حتی ممکنه موتور رو بسوزونه.
حداکثر سرعت با گاز چه قدره؟
کولر می کشه؟
بستگی به ماشین داره ولی فکر نکنم رو حداکثر تاثیر بذاره بیشتر تو شتاب و گشتاور تاثیر داره
ما امتحان نکردیم تا به حال!
گاز LPG با CNG چه فرقی می کنه؟
نقل قول:نقل قول:
بخش عمده تركيب شيميايي CNG را گاز متان تشكيل ميدهد، در صورتي كه گاز LPG مخلوطي از پروپان، بوتان و اندكي تركيبات ديگر است. CNG از متراكم كردن گاز طبيعي به دست ميآيد، اما LPG محصول تقطير و پالايش نفت خام در پالايشگاهها است.
متان حتي تحت فشارهاي بالا نيز به صورت گاز باقي ميماند، بنابراين CNG عليرغم فشار psi 3600 هنوز حالت گاز دارد. البته گاز طبيعي را ميتوان در تأسيسات خاصي و با پايين آوردن دما تا حد 160 درجه سانتيگراد تبديل به مايع كرد كه در صورت آن را LNG ميناميم.
گازهاي پروپان و بوتان در دما و فشار اتاق حالت گاز دارند، اما با يك تراكم متوسط ميتوان آنها را مايع كرد. (LPG) از آنجا كه ظرفيت توليد LPG در پالايشگاهها محدود است، بهتر آن است كه آن را به عنوان سوخت براي مصارف خانگي در مناطقي كه هنوز فاقد لولهكشي گاز طبيعي هستند، استفاده كنيم، چرا كه ذخيره سازي و حمل و نقل آن آسان است
روی حداکثر سرعت هم تاثیر منفی میذارهنقل قول:
به این خاطر که قدرت ماشین حدود 20 - 25 % افت پیدا میکنه
شتاب گیری هم کند میشه
امیر جان یکم بیشتر از 25% هست چون من هر کاری کردم تو کفی بیشتر از 110 تا نرفت کولر هم تو شتاب و قدرت تاثیر منفی میزارهنقل قول:
گاز lpg همون گاز مایع هست فکر کنم گاز خونگی
cng گاز گاز مانند هست البته میگن lpg بهتر بود
جلیل من اینی که گفتم خودرو هایی بود که پایه گاز سوز هستننقل قول:
مثلا فکر کنم برای موتور ملی بیشتر از 20 - 25 درصد نشه
حداقل این چیزی هست که خودشون توی آمار و ارقام اعلام میکنن(البته توی چند وقت اخیر از این نوع آمار و ارقام ها زیاد دیدیم!!!!!)
با چه ماشینی؟نقل قول:
میر جان یکم بیشتر از 25% هست چون من هر کاری کردم تو کفی بیشتر از 110 تا نرفت کولر هم تو شتاب و قدرت تاثیر منفی میزاره
به نظر شما برای تو شهری خوب نیست؟!
405نقل قول:
برای تو شهر اگه دنبال شتاب گیری و کل کل نیستی بد نیست ولی موتور ماشین رو بعد از 2 3 سال خراب میکنه
یک مکمل هایی هست که میریزن که چرب تر بسوزه ولی بازم به مشکل بر میخوری ما این 405 دسته گل بود خدا وکلی هیچ 405 دست نخورده ایی نمیتونست بگیرتش ولی بعد از اینکه گاز سوز شد دیگه ماشین بشو نشد که نشد :41:
البته از اینا که پایه گاز سوز هست بد نیست
یعنی از کارخونه گاز سوز باشه؟نقل قول:
البته از اینا که پایه گاز سوز هست بد نیست
نه. یعنی از اول موتور طوری تنظیم شده باشه که با گاز هم کارکردش مطابق باشه.نقل قول:
مثل پژو 206
که کلا سیستمش دنگ و فنگ بیشتری داره.
بله چون اونا که کلا گاز سوز تولید میشن ecu جدا برای گاز دارن اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد سریع ecu همه چیز رو قطع میکنهنقل قول:
اگه منظور شما پایه گاز سوز هست باز بهتر هستنقل قول:
نه. یعنی از اول موتور طوری تنظیم شده باشه که با گاز هم کارکردش مطابق باشه.
مثل پژو 206
که کلا سیستمش دنگ و فنگ بیشتری داره.
ببخشید 206 که پایه گاز سوز نیست موتورش همون tu5 هست فکر کنم رو sd بستن
tu5 با بنزین معمولی مشکل داره دیگه چه برسه به گاز سوز :41:
با خودروهای ایرانی که ذاتشون گاز سوز نیست اصلا به درد نمیخوره ، به قل عامیانه ماشین رو میکشه ! یا خفه میکنه ! یا ماشین جون نداره ! تو کشوری مثه امریکا گاز هم کاملا منسوخ شده و سوختایی مثه اتانول و بیو دیزل و ئیدروژن الان رو بورسه !
من یه جایی میخوندم ، گاز نه تنها پدر موتور رو در میاره بلکه آلودگیش هم بشتره فقط گازهاش بیرنگتره !
بله منظورم همون sd هست. :11:نقل قول:
به این شدتی که شما میگی نیست.نقل قول:
کلا قدرت موتور پایینتر میاد. ولی اینکه آیا آسیبی میرسونه یا نه واسه همه مهمتره.
چون مدت زیادی از گازسوز شدن خودروها نمیگذره نمیشه قضاوت صد در صدی داشت.
ولی آلودگی ماشینهای دوگانه سوز کلا بیشتره! البته نمیدونم که مربوط به گاز مایع بود یا CNG
پس با این وجود بنزین آزاد بزنیم بهتره!
اگه از نظر مالی مشکلی نداری خب بنزین بزن. اگه مشکل داری گاز هم بزن بالاخره یه جوری میشه!!:31:نقل قول:
قیمت گاز چه قدره؟
10 کیلوش میشه حدودا 600 تومن!نقل قول:
کلا نصف بنزین 100 تومنی میشه. البته حدودا
هر منبع چند کیلو هست؟
فرق میکنه رفیق:نقل قول:
پراید کارخونه 7 کیلوییه. 10 کیلویی هم هست. پژوها فکر کنم 15 کیلویی هست. واسه نیسان بیشتره. و ...
با 7 کیلو پراید تا چه مسافتی میشه رفت؟
حدود 150 کیلومترنقل قول:
گاز سوز ها تو سراشیبی ها کم میارن و کلا مسخره هستن چون هنوز موتوری که بخاد تولید بشه برای اینا وجود نداره و اینکه ما بیایم روی ماشینی که محاسبات زیادی روش برای وزن و .. انجام شده یک کپسول چند کیلو گرمی بزاریم و سوخت موتور رو که بنزینه به گاز تغییر بدیم کار جالبی نیست!!!!
به نظر من یکم کمتر مصرف بکنیم بهتره تا اینکه ماشین خراب بشه!
ولی خیلی شغل ها هستن که ارتباط مستقیم با ماشین دارننقل قول:
و اینکه مطمئنا روزی 3.5 لیتر بنزین برای شهری مثله تهران جواب گو نخواهد بود!
یا بنزین آزاد و یا ماشین هایی که گاز سوز هستند از گاز استفاده کنند
ماشین برای تفریح هم استفاده میشه :20:
فکر کنم منطورتون سربالایی باشه که درسته. شما باید در نظر داشته باشی که کلا تا درصدی قدرت موتور کاهش پیدا میکنه. حالا فرق نمیکنه سربالایی باشه یا فشار نیروی دیگه.نقل قول:
در مورد وزن درسته منتها باید فرض بر این بذاری که همیشه یه یا دو سرنشین داری! بنابراین وزن اضافی نیست بلکه وزن مزاحم همیشگی هست.
کار جالبی نیست ولی باید در کل حساب کرد که به صرفه هست یا نه.
اگه بتونی کمتر مصرف کنی که دیگه مشکلی نیست.نقل قول:
شغلهایی که شما میگین بیشتر همون تاکسی و سرویسهای حمل و نقل هست که مجبورن از استفاده از گاز.نقل قول:
اما اونی که واسه تفریح میخواد استفاده کنه خب بنزین آزاد هم بزنه:5:
منم همینو میگم دیگه :20:نقل قول:
کسی که دنبال تفریح و چرخیدن توی خیابون هاست و تفریح کردن
بنزین آزاد بزنه به نفعشه
چون با گاز که نمیشه کل کل کرد :31:
من یک سوال دیگه داشتم! به موتور ماشین چه قدر آسیب می زنه؟
ببین دوست عزیز: در مورد اینکه گاز چقدر به موتور صدمه میزنه هنوز هیچ نظر قطعی ای من نشنیدم. چرا که اگه بخواد به موتور آسیب جدی برسونه همه بیخیالش میشدن.نقل قول:
حالا اگه آسیب هم برسونه باید دید چقدر و در چه سطحیه؟ اگه خیلی زیاد و جدی نباشه خب میصرفه که گاز مصرف کرد. اما اگه جدی باشه خب نمیصرفه.
ولی واقعیت اینه که تا حالا من نشنیدم که آسیب جدی برسونه. همه نظر و حدس بوده.
شخصا معتقدم که نمیصرفه کلی پول بالاتر بدی و دوگانه سوز دم کارخونه تحویل بگیری.
اما اگه تونستی ارزون یه جایی ماشینو گازسوز کنی خوبه. که فعلا نمیشه.
نقل قول:
من یک سوال دیگه داشتم! به موتور ماشین چه قدر آسیب می زنه؟
فکر کنم قبلا در موردش بحث کردیم
کسی تجربه گازسوز رو پراید داشته ؟ برا کفی میخوام ؟
این کارخونه ای ها با بیرون درست میکنن خیلی فرق داره ؟
قبلا می گفتن بیارین خودروهاتون گازسوز کنیم الان نمی کنن همین کافیه !! معلومه که یه بلایی سر ماشین میاره !!!
سلامم..
سیت سوپاپها و خود سوپاپها اولین قسمتهایی هستن که آسیب شدید میبینن.. مخصوصن اگه آلیاژ ساختشون قدیمی باشه.. باید تلاش کنی بطور متناوب از گاز و بنزین استفاده کنی تا اثراتش کم شه وگرنه خسارتی میخوری که 10 سال از بنزین خالی نمیخوردی..نقل قول:
یک دلیلش این هستش که توی تعهدات فعلیشون هم موندن دیگه نمیان روی هم رویهم سفارش بگیرن!! یه چیز دیگه هم هستش که با همین تعداد دوگانه سوز فعلی میبینی فشار گاز شهری در زمستون شدیدن افت میکنه.. یه دلیل دیگش اولویت حمل و نقل عمومی به گاز سوز شدن هستش..نقل قول:
امروز یک مطلبی از یکی از دوستا شنیدم بنظرو اومد که برای مطرح کردن جالب باشه
ذوستم یک پراید گازسوز تازه تحویل گرفته و وقتی در مورد قدرت موتور با گاز ازش پرسیدم ,گفت که بهش توصیه کردن که تا
2000تای اول گاز نزنه که واصه موور ضرر داره
حالا میخوام ببینم از دوستان کسی تا حالا همچین مطلبی شنیده و اگه شنیده توضیح علمی واسش داره؟