سلام دوستان
می خواستم بدونم در حال حاضر بهترین مودم ADSL چه مارکیه؟(ADSL 2 هم ساپورت کنه)
اگر از قیمتش هم مطلع هستید بگید ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان
می خواستم بدونم در حال حاضر بهترین مودم ADSL چه مارکیه؟(ADSL 2 هم ساپورت کنه)
اگر از قیمتش هم مطلع هستید بگید ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
تاپیک های زیادی در فروم برای معرفی مدل های مختلف مودم های ADSL وجود داره.
یکی از منطقی ترین اصول در دنیا اینه که بهترین وجود نداره:46:
شما باید هر چیزی رو بر اساس نیاز خریداری کنید ، مودم هم از این اصل مبرا نیست .
انتخاب مودم باید بر اساس نیاز شما باشه ، عوامل تعین کننده ی خیلی خیلی زیادی هست که مودم ها(روتر ها ی ADSL ) رو از هم جدا میکنه.
پورت های مورد نیاز ، وایر یا وایرلس بودن ، پروتکل های مورد نیاز ، امنیت مورد نیاز ، پروسس I/O روتر ، اتصال استوریج ها و یا دیگر دیوایس ها و ... از عوامل تعین کننده در انتخاب یک روتر ADSL هستند.:20:
موفق باشید:11:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
الان با 50 تومن چه مودمی میتونم بگیرم؟ برای خونه میخوام(Client)
دوست عزیزنقل قول:
مدل های تک پورت (USB + Lan ) از براند های TP-Link و Asus تقربا بورس بازار هستند.
مدل های دقیق اون رو میتونید از تاپیک معرفی مودم های ADSL پیدا کنید.
مدلهای D-link هم نگاه کنی بد نیست در بازار
دوستان
بین دو مدل D-Link522T و Asus am602 کدوم بهتره
بین این دوتا موندم
سلامنقل قول:
من خودم asus am 602 دارم تا حالا ازش راضی بودم
بین این دو مدل 100 درصد asus بهتره چون بعضی از شرکتا d- link ساپورت نمیکنند
دوست عزیزنقل قول:
هر دستگاه مورد نظر شما جزو دستگاه های خوب و پر فروش بازار هستند.
بحث پشتیبانی ISP ها بیشتر جنبه ی اقتصادی داره.
تمرکز شما روی گارانتی دستگاه باشه:20:
توی ویژگی های D-Link522T خوندم fire wall دارهنقل قول:
واقعا داره ؟یا نه؟
بعد میخواستم بدونم Asus am602 امکانات امنیتی داره؟
دوست عزیزنقل قول:
تقریبا تمام روتر های وایرلس همسطح از یک سری امکانات امنیتی مشابه پشتیبانی میکنند.
مسلما اگر روتری از امکانات امنیتی بیشتری پشتیبانی کنه با قیمت بالاتری عرضه میشه.
امکانات ذکر شده برای 602 در سایت ASUS
- NAT for Basic Firewall Support
- Packet Filtering Firewall Support
- Stateful Packet Inspection Support
- Protection against Denial of Service attacks
- Password Authentication to Modem
هستش.
مشخصات کامل این دستگاه رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده بفرمایید.
من D-link 522T دارم الان 64 شاتل دارم سرعت دانلودشم بین 9 تا 10 هست بیشتر روی 10 ثابته فکر کنم قدرت خوبی برای بازکردن صفحه و دانلود دارد چون بعضی از مودمها سرعتشون تا 8 یا 9 بیشتر نمی شود
ASUS هم تعریفشو ششنیدم
دیگه تصمیم با خودته
بهترین بدون وایرلاس ، بدون شک : ASUS AM602 هست
Tp-link 8811 مدل بسیار خوبیه
ما خودمون حدود 120 تا ازش تا حالا فروختیم اصلا مشکلی براش پیش نیومده.
دی لینک هم یه مدلی تازگیا داده به نام 2520 که خیلی شیکه و کانفیگ بسیار ساده ای هم داره.
قیمت جفتشون هم بین 40-45 هستش،حداکثر 45
مودم thyonet چطوره؟
دوست عزیزنقل قول:
این مودم شاخصه ی بارزی داره؟
منظورتون چيه؟
محصولاتی که توی بازار هستند تقریبا هرکسی رو از خرید محصولات متفرقه بی نیاز میکنند.نقل قول:
رو آوردن به براند های دیگه وقتی درست هستش که قابلیت خاص در دستگاه های اون براند باشه .:20:
والله زياد از اين چيزا سر در نميارم
اين مودم رو isp برام آورد...
adsl2 هم ساپورت ميكنه....
سلام به همگی
من میخوام یه مودم بخرم خواستم راهنماییم کنین
1- - میخوام یا از لایزر یا پردیس adsl بگیرم ( ساپورت کردن این دو شرکت )
2 - حتما wifi داشته باشه
در ضمن من خودم می خواستم dlink dsl-2640 بگیرم که وقتی رفتم دیدم دو نوع داره یکی 2640t که همون مدل قدیمیه و یکی 2640u که جدیدتره منم که دیدم اینجوریه گفتم اول یه مشورتی باهاتون بکنم بعد بخرم
حالا ممنون میشم منو راهنمایی بکنین
اگه مدل بهتریم تا 90 تومان سراغ دارید دریغ نکنید
با تشکر
سلام
مودم ما دی لینک هستD-Link DSL-2640T wireless ADSL Router قبلش هم یه زیمنس داشتیم معمولی، من که راضی هستم حالا باید ببینیم کسایی که تو کار لوازم کامپیوتر هستن چی میگن،من یه بار بردم ست کنن گفتن آشغاله چرا دی لینک گرفتی!
بهترين راه اينه كه بگيد خود ISP براتون بياره...نقل قول:
چون ISP خودش بهتر ميدونه كه كدوم مودم با پورتهاش سازگاريه بيشتري داره....:27:
مگه ASUS AM602 برای ADSL نیست؟:20:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من فکر کردم شما قصد خرید این دستگاه رو دارید.
بهتره بعد از خرید دیگه فکر نکنید که خوبه یا بد.
ISP ها هیچ وقت از براند های معتبر و پرمصرف محصولی رو عرضه نمیکنند اونها بیشتر فکر منافع خودشون هستند:13:نقل قول:
بهترين راه اينه كه بگيد خود ISP براتون بياره...
چون ISP خودش بهتر ميدونه كه كدوم مودم با پورتهاش سازگاريه بيشتري داره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شعار هماهنگی با پورت ها هم یک شگرد تجاریه و اصلا منطقی نیست.
دوست عزیزنقل قول:
بعد از مطالعه ی این تاپیک اگر باز در انتخاب شکی داشتید بفرمایید:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان من رفتم درخواسته سرویسه 256 رو به لایزر دادم و چند وقت دیگه رانژه میشه :31:
وقتی از خودشون راجبه مودم پرسیدم گفتن که ما تمامه مارک هایه معروف رو پشتیبانی میکنیم و مشکلی نیست !! (d-link \ linksys \ asus )نقل قول:
ممنون مطالعه کردم ولی هنوزم گیجم !!!:41:نقل قول:
:11:
سلام
من يه مودم ADSL باسيم(!) براي استفاده خونه مي خوام كه توي لينوكس هم كار كنه
يه پيشنهاد مي ديد
ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
سردرگمی شما به خاطر چیه؟
از لحاظ فنی و قیمتی روتر های وایرلس بورس بازار خیلی به هم شبیه هستند و هرکسی هم از هر مدلی داشته راضی بوده
شما چه انتظاراتی از دستگاه دارید؟
مهمترین چیز برایه من اینه که مودم در طول هفته فقط 4-5 ساعت خاموشه و برام مهمه که داغ کردن غیر عادی نداشته باشه !!
هر مودمی که از Ethernet استفاده کنه (و نه USB) در هیچ سیستم عاملی مشکلی نداره.نقل قول:
بهترین مودم برای این کار مودم GALAXY البته نمیدونم هنوز پیدا میشه! من مودم و 3 ماه خاموش نکردمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این دستگاه ها ساخته شدند که روشن باشند ، دلیلی نداره روشن بودن برای اونها مشکلی ایجاد کنه.
درسته که روشن بودن دستگاه به نوعی تمام شدن ثانیه های عمر دستگاه هستش اما این عمر کم نیست:46:
داغ کردن روتر ها هم تا حدودی تبیعی هستش و تا یک حدی دماشون بالا میره اما این ازدیاد دما نگران کننده نیست.
ســــلام
دوستان درحال حاضر بهترین مودمهای بازار ( که تقلبی هم نداشته باشه ) چه مودمهایی است ؟؟
و درصورت امکان مدلش و همچنین شرکت گارانتی کننده اش را هم ذکر بفرماییــــد :::
من به ISP که مراجعه کردم گفت فقط مارک Planet سازگاری خوبی با سیستم های ما داره !!
دوستان شما مارک Planet رو توصیه میکنید ؟؟؟ و کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
بـا تــشــــکــــــــر
دوست عزیزنقل قول:
شما چه امکاناتی رو نیاز دارید که روتر(مودم) ADSL براتون فراهم کنه؟
من مودم Comtrend دارم كه بعد از حدود 2 سال ، ديگه جواب نميده . البته به ظاهر مشكلي نداره ، اما وقتي بردم isp بهم گفت باد مودمت رو عوض كني .
گفت مودم Advance بگير كه با سيستم هاي ما سازگاري بهتري داره ، كه ميدونم چرند ميگه .
توي نت گشتم ، همچين ماركي پيدا نكردم . فكر ميكنم چون خودش داره ، ميگه اين مارك رو بگيرم كه قيمتش در حدود 60 تومنه.
يكي از دوستام ، 5-6 ماه پيش از همين isp مودم تيونت گرفت كه زياد راضي نيشت ازش .
خلاصه ، به نظر شما من چي بگيرم كه گارانتي معتبر و قيمت مناسبي داشته باشه و كارايي اون هم خوب باشه .
براي مصرف خونگي ، اگه 2 تا پورت خروجي كه بشه 2 تا كامپيوتر بهش وصل كرد ، رو هم داشته باشه ، عالي ميشه
من الان 10 روز كه اينترنت ندارم. دارم از خماري ميميرم :D
سلام.
من مودم asus am602 دارم تا چند ساعت روشن باشه مشکلی باسش پیش نمیاد؟؟
چون زیاد گرم میکنه. 8 ساعت خوبه؟؟ لطفا" جوابمو بدید
الان بهترین با تو جه به اینکه قیمت زیر 50 تومن می خوام چیه
تعدادی واژه بود که برای من نا اشناست خواهشا در مورد این واژه ها توضیح داده و کار کرد آنها را نیز بیان بفرمایید
- پورت lan
- روتر (router)
- Adsl+2 و فرق ان با adsl
- Ping
- ---
- اترنت
دوست عزیز یک سوال دیگر نیز ار خدمت شما داشتم
قصد تهیه مودم ADSL را دارم و با توجه به اینکه من لپ تاپ دارم می خوام در سراسر خانه از اینترنت بهره ببرم و حالت وایرلس داشته باشد همچنین امکان استفاده در حالتی غیر از وایرلس نیز داشته باشم و بودجه من نیز زیر 50 هزار تومان است پیشنهاد شما با توجه به شرایط من چیست و همچنین فرق بین دو مدل 604 و602 ASUS در چیست و اینکه من از خدمات سپنتا سرعت 128 استفاده می کنم و در اینده قصد گرفتن 256 شاتل را دارم با توجه به گفته های من مودم پیشنهادی شما چیست
با سلام-خدكت جناب image369
پورت 'LAN همان پورت شبكه يا Local Access Network مي باشد كه توسط كارت شبكه يا مادربورد فراهم مي شود.
نام اصلي و فني مودم ADSL روتر است
ADSL2+ نسبت به ADSL سرعت بيشتر مخصوصا در پهناي باند بالا و مسافت هاي كوتاه را دارد. اينجا را ببينيد:
ping براي تست فعال بودن ارتباط بين دو كامپيوتر و فعال بودن شبكه استفاده مي شود. بايد ping و آدرس كامپوتر مورد نظر را در سطر فرمان تايپ كنيد تا كامپيوتر شما سيگنالي براي كامپوتر مقصد ارسال كرده و درخواست پاسخ نمايدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273233&highlight=tp-link&page=15
اترنت پروتكلي براي ارتباط مستقيم بين دو كامپيوتر بدون استفاده از وب است.
مودم AM602 قابليت اتصال از طريق wireless را ندارد و براي اينكار بايد از AM 604 استفاده كنيد كه به قيمت 79 هزار در بازار موجود است. (قيمت امروز) اين مودم توسط اكثر ISP ها شناخته شده و سپنتا و شاتل با آن مشكلي ندارند.
مودم Tp-Link خیلی عالیه!
من الان چند وقته استفاده می کنم ازش راضیم!
قیمتشم (Lan+Usb) چهل و پنج هزار تومنه!
D-link : dsl-2520U
این مدل رو من پیشنهاد میکنم.
روتر داره و پروتکل NAT رو هم ساپرت میکنه ، با پروتکل NAT بدون نیاز به داشتن یک سیستم به عنوان سرور میتونی اینترنت رو شیر کنی.
من خودم هرجا که کاره شبکه میکنم از این مودم برای ADSL استفاده میکنم البته برای شرکتهای کوچیک و خونه خوبه.
قیمتشم حدود 40 - 45 تومان هست.