سلام
در اینجا یه عکس از بخش امتیاز دهی ویندوز 7 همراه با مشخصات کامل کامپیوترتون رو بذارید تا در موردش نظر بدیم و بررسی کنیم.
خودم هم به زودی می ذارم.
سلام
در اینجا یه عکس از بخش امتیاز دهی ویندوز 7 همراه با مشخصات کامل کامپیوترتون رو بذارید تا در موردش نظر بدیم و بررسی کنیم.
خودم هم به زودی می ذارم.
این Rate رو ویندوز 7 به سیستم من داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً میشه حداقل سیستم مورد نیازرو بگین
سلام اینم برای من ولی دوستان نظراتشونم بگن
من نظرم اینه که خیلی شبیه ویستاست ولی سازگاریش در حد تیم ملی شده ( خیلی خوب )
ولی تو بازیا سنگینه یعنی از اکس پی خیلی سنگین تره
اینم مال من
البته فکر کنم اور کنم امتیازا یه مقداری فرق میکنه چون میخواستم ویندوز رو نصب کنم از حالت اور خارج کردم!
اون 5.9 برای چیه؟!
کمترین امتیاز منه....
منم از این سیستما میخوام :41: :37::42:
مشخصات سیستم:
Core i7 920 @ 3.50
3GB DDR3-1333
3 x Geforce 9800 GX2
2x Samsung F1 320GB RAID0
واقعا با این سیستم کار میکنی؟ این که پرواز میکنه!نقل قول:
مگه سیستم شما چی هست؟نقل قول:
سیستم ما جلوی این نفته . به لپ تاپه من 3.5 داده . Dell 1525نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
توي پست سوم كنار امتيازم نوشته :41:
واي اين Stream عجب سيستمي داره :11:
سلام
گفتم مال سیستم خودم رو هم بذارم:
نظرتونو بگین لطفا
4.3
CPU : 3.2 P4
MEMORY : 1 GIG 667
GRAPHICS : 8500 GT
HDD : 160 MAXTOR
الان نصب نیست که عکس بزارم ! دقیقا همون امتیازی رو داد که ویستا میده بهم !
حاجی stream من موندم این سه تا9800gt روچطوری رومین برد به این کوچیکی جاسازی کردی من که موندم شاید توهم فانتزی زدی:31::31::31::31::31:
CPU : Pentium Dual Core E5200 @ 3.75GHZ ( 330*11.5)
RAM : Apacer DDR2 800 HS @ 1100MHZ CL5
VGA : Sapphire Radeon HD 4670 @ 800/1100
H.D.D : Maxtor 250GB 8MB Buffer DM20
تو ویستا فکر کنم 5 میداد یا 5.1
8500gt 256 mb DDR3
ram : 3gb
CPU: AMD athlon X2 4000 2.10ghz
tinypic هم فیلتره
4.7 داد به من
اینی که گذاشتی امتیازه؟!!نقل قول:
سلام دوستان.
این هم از امتیاز سیستم من.
البته کارت گرافیکم یه مقدار ضعیفه، قصد دارم به زودی GTX 275 بگیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پي سي مارک در بياريم مشخصات رو ؟
نه دوست عزیز.نقل قول:
باید بری تو کنترل پنل و روی گزینه ی Performance Information and Tools کلیک کنی.
از اونجا به بعد دیگه همه چی مشخصه.
مشخصات سیستمم تو امضامه
رم سیستمت چیه؟نقل قول:
نتونستم مشخصاتش رو ببینم.
دوست عزیز فکر میکنم در معرفی کارت گرافیکت کمی اشتباه کردی. مال من 8600GTS است و امتیاز 5.6 رو داده. حالا مال شما با سه تا 9800GX2 امتیاز 6 را داه ؟!نقل قول:
نتیجه خیلی دور از عقل ِ. بایک دونش باید خیلی بیشتر از اینها امتیاز بده.
Ram: 4GB corsair XMS2نقل قول:
رم سیستمت چیه؟
نتونستم مشخصاتش رو ببینم.
CPU: AMD Phenom 8450 X3
VGA: XFX 9600GT 1GB GDDr3
Ram=512
cpu=2.4
Graphic=128
امتیازم رو زده 2....
خیلی بالاست مگه نه ؟