راهنمايی جهت خريد پلاسما: پاناسونیک PV80 یا PY800 یا LG PG606 یا ؟
با سلام
قصد خرید یک تلویزیون 40 برای سالن حدود 40 متری به فاطله 3 تا 5 متر با تلویزیون و زاویه دید زیاد دارم
از مطالب بیان شده به این نتایح رسیده ام که : ( اگر درست باشند )
- پلاسما برای نور کم منزل, زاویه دید بیشتر, جا نماندن تصویر, خیرگی و خستگی کمتر چشم و کنتراست و رنگ سیاه عمیقتر از LCD بهتر است.
- از نظر مصرف برق و ایجاد گرما و احیانا طول عمر کمتر حدود 100 تا 150 وات بیشتر مصرف دارد (350 مقابل 200)
- از نظر سایز هم برای فاصله 3 تا 5 متر بزرگتر از 40 اینچ تصاویر عادی تلویزیون ایران ناخوشایند خواهند بود
- در جمهوری هم دیده ام که تلویزیون های FULL HD تصاویر عادی DVD تا 720p را بدتر از HD Ready نشان میدهند و یا پخش رنگ دارند یا بلور هستند و جزئیات صورت ها از بین رفته که فکر کنم بخاطر ضعف در UpScale کردن تصویر به رزولوشن 1080p تلویزیون است
در مقاله ای هم خواندم که در یک تست تلویزیونهای کنار هم , اکثر افراد عادی و متخصص تصویر تلویزیونی را بهتر تشخیص دادند که HD Ready بوده است و در بهترین حالت هم Full HD برای سایزهای 40 فاصله 3 تا 5 متر قابل تشخیص نیست
در نتیجه بین 2 مدل مردد هستم : ( بودجه برای پایونیر هم ندارم)
1- LG PG606 که بنظر کره ای هست با کنتراست 1:30000 که فکر نکنم واقعی باشه, در یک review نوشته بود در رنگ سیاه ضعف داره, در بعضی مغازه هم بی رنگ تر و بیحالتر از LCD است
اما امتیازات زیادی گرفته و فکر کن USB برای DIVx میخورد و فرکانس بالا و منوهای THXجدید و ...
قیمت هم 1300000
2- پاناسونیک pv8 با کنتراست 1:10000 و pv80 با کنتراست 1:15000 واقعی با قیمت های 1200000 و 1300000 که فکر کنم پنل هاشون ژاپنه
یک دیگه هم پاناسونیک py800 که Full HD و قیمت 2000000 که هم گرونه و هم هنوز شک دارم FULL HD تصویر بهتری میده یا تصویر بدتری ( نسبت به سیگنال تلویزیون و فیلمهای DVD ) ؟
لطفا اگر از نظر فنی و کیفیت ساخت و سایر مسائل میتوانید راهنمایی کنید خوشحال میشوم
فرصت خرید من طی ماه آینده است و اگر پیشنهاد دیگری یا محصول جدیدتری در راه نیز می شناسید خوشحال میشوم
قبلا از همگی سپاسگزارم.