سلام دوستان خوبم
می خوام یه مانیتور خوب بخرم اگه tv هم داشته باشه چه بهتر و لطفا lg نباشه که واقعا محصولاتش ..... است
با تشکر:13:
Printable View
سلام دوستان خوبم
می خوام یه مانیتور خوب بخرم اگه tv هم داشته باشه چه بهتر و لطفا lg نباشه که واقعا محصولاتش ..... است
با تشکر:13:
lg که محصولاتش خوبه !
مانیتور هایی که تلویزیون دارند جالب نیستند و اکثرا کنتراست شون پائینه
من که از lg راضی نبودمنقل قول:
خوب واجبم نیست tv داشته باشه ولی کیفیتش واسم مهمه ؟
من با کلی تحقیق به این پی بردم که یکی از این دوتا رو باید انتخاب کنم البته خودم هم نمی دونم دقیق کدوم
به شما هم توصیه می کنم یکی از این دوتا رو تهیه کنی
اضافه کنم به پست قبلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل اولا به این مقایسه ها انقدر توجه نکننقل قول:
تازه این مقایسه بین w2261v و t220 هستش نه t220p
t220p قابلیتاش دو برابره t220 میباشد
میشه بگی چه فرقی می کنن ؟نقل قول:
t220
حداکثر رزولوشن:1680در1050
کنتراس:20000به1
درضمن fullhd نیز نمیباشد
t220p
حداکثر رزولوشن:1920در1200
کنتراس:50000به1
این lcd fullhd میباشد
و.....................
منبع:
کد:http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22TWHSUV/ZA
کد:http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK
دوستان اخرش یه چیزی بگید ما بخریم خسته شدیم از این ور اون ور رفتمنقل قول:
سلام- lcd LG W2261V بخرم یا نه؟
من که اخرش دلمو زدم دریا و رفتم یه دونه w2261 گرفتم کیفیتشم عالیه
دوست گلم مبارکه چند و با چه گاراتی اینقل قول:
ازش راضی ای؟؟:10:
توجهنقل قول:
اقا هیچ کس طرف این lcd اشغال نره (w2261):2::2:
من دو تا lcd گرفتم یه دونه t220p و یه دونه w2261v گذاشتمشون کنار هم t220p انقدر شفافیت و کیفیت داشت مخصوصا تو بازی که خودم حیرون موندم:18::18:
lcd فقط samsung t220p
w2261 فقط به درد کنسول می خورد ودیگر هیچ (اونم فقط به خاطر داشتن hdmi )
واقعا ازت ممنونم داشتم یواش یواش گول این lg رو میخوردم فکر نکنم تو دنیا کارخونه ای بدر از این lg باشه اگه دست من بود تعطیلش می کردم به کلنقل قول:
آقايون اگه پولشون تا 300 ميرسه يه نظري هم به hp w2207 بندازن فكر كنم بهتر از جفتشون باشه. البته بايد كنار هم گذاشتشون و ديد.
سلام خدوت دوستان یک مانیتور می خوام واسه پخش شبکه های اچ دی و گیم با بهترین کیفیت(21یا22تا300هزار تومن)
حال می خوام ببین ایا حتما باید مانیتور فول اچ بگیرم؟
یه چیزایی تو سایت ها یاد گرفتم و دو مانیتور
lgw2261v full hd 21.5
samsung t220p 22
را دیدم و بین این دو مدل هم بیشتر تاکید رو سامسونگ بوده حالا می خولم ببینم با توجه به اینکه مانیتور سامسونگ فول اچ دی نیست منم واسه تماشای فیلمهای اچ دی و گیم می خوام می خوام ببینم ایا این مدلا به من پیشنهاد می کنین؟
منظور از
DVI
چیه ایا همون کابل معمولی که کیس به مانیتور وصل میشه را میگن؟
ایا من تو خرید نسبت به
hdmi
حساس باشم یا نه می خوام ببینم ایا استافاده از اچ دی ام ای تاثیر زیادی تو کیفیت نسبت به استفاده از دی وی ای یا همون کابل معمولی ارتباط مانیتور و کیس داره یا نه؟
منظور از مانیتور واید چیه و ایا واید بودن خوب یا نه؟
من می خوام کیفیت فیلمهای اچ دی کاملا بالا باشه دقیقا مثل تلویزیونهای ال سی دی حالا یکی از دوستان می گفت مانیتور ال سی دی کیفیتش به پای تلویزیون ال سی دی نمی رسه و برو یه تلویزیون ال سی دی بگیر حالا می خوام ببینم ایا هم چین حرفی درسته و من باید با توجه به قیمت بالای تلویزیونهای ال سی دی هم چین کاری کنم؟
پس دوستان یه مانیتور خوب به من معرفی کنن برم بخرم دیگه خسته شدم از مقایسه و...
با تشکر
دوستان یه سری مانیتور امریکایی من دیده بودم قبلا ها اسمشون چی بود؟نقل قول:
بازم پیدا می شن؟
کیفیتشون چطوره به پا سامسونگ می رسه؟
اخرش من چی بگیرم؟
همه ی دوستان ما رو ول کردن نه یا شایدم مانیتور ندارن:31:نقل قول: