[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ من چي ميشه
Printable View
وبلاگ من چي ميشه
نه بابا كجا هك شده من الان داخلش هستم !
به خدا الان من دارم باهاش كار ميكنم
هك نشده
++
البته شايد هك شده اما الان دوباره راه اندازي شده !
پست های پشت سر هم ادغام شد
لطفا همه مطالب رو در یک پست ارسال کنید
مـیـثــم
من که هرچي ميزنم اين صفحه مياد.
مگه ميييييييييييييييييييييييي ييييشه ؟
همش همين صفحه مياد.... :blink:
من الان چند بار refresh زدم
و cookies هامو پاك كردم
حتي history رو هم پاك كردم
اما دوباره وقتي پرشين بلاگ رو ميزنم
مياد !!!
هک نشده که :blink:
ميخواي اذيت کني ؟ ;)
مشكلي نيست دوست عزيز. من همين الان وصل شدم : راس ساعت 11:38: شب پنجشنبه
من هم چک کردم ! به احتمال زیاد سریع سایت رو به حالت عادیش بازگردانده اند !
:blink:
برا من هم همین هک شده میاد!!!!!!
میشه یه عکس بگیرید و بذارید ؟!
جالبه
اين عكس رو من همين الان گرفتم
سايت واقعا مفيديه...
پس چرا برای بعضی ها هک شده و برای بعضی ها نه ؟!
مگه ميشه واسه بعضي هك شده باشه و واسه بقيه نه ؟
من كه ديگه دارم گيييج ميشم !
احتمالا سريع جم و جورش كردن
ولي اگه درست باشه واقعا ضايست
در حوزه استحفاظیه ما که هک نشده!
اینم عکسش ساعت 00:20 دقیقه نیمه شب .
مال من هم هك شده! :blink:
براي ماها که خارج از ايرانيم هک شده...!
به دوستاني كه اين وب سايت رو در حال حاضر هك شده نمي بينند پيشنهاد مي كنم آي اس پي خود را تغيير بدند.
چون اينترنتون از روي cache هست.
عزيز دلم ما isp نداريم.... قرار داد هامون 1 ساله هست.... چي چي رو تغيير بديم؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
......................نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
براي من هم همون صفحه مي ياد.. :ohno: .ولي خودموني ما ..عجب هكر هاي نابي داريم... :cool: :cool:
شایعه هک شدن پرشین بلاگ
از دقایقی پیش ( حدود ساعت ۲۲ روز ۵شنبه) با ایجاد دستکاری در DNS Server دامین PersianBlog بجای صفحه اصلی سایت و وبلاگ هایی که از این سرویس وبلاگ نویسی فارسی استفاده میکنند صفحه مجعولی نمایش داده میشود که در آن هکری با نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در پایین پرچم جمهوری اسلامی ایران این پرسش را مطرح کرده که "چرا بهترين سايت سرويس دهنده وبلاگ ايران به دليل امنيت کم بايد هک شود؟"
مهندس سیدرضا هاشمی کارشناس ارشد کامپیوتر و یکی از موسسان پرشین بلاگ که امنیت سرورهای این سرویس را بر عهده دارد با رد هرگونه نفوذ و دخل و تصرف در سرورهای پرشین بلاگ مشکل بوجود آمده را که تنها برای کاربران برخی ISPها قابل مشاهده است ناشی از نفوذ و دستکاری DNSهای دامین بوسیله تکنیکی که به DNS poisoning معروف است دانست که باعث شده تا بجای صفحه اصلی سایت مراجعه کنندگان به صفحه ای معجول که در آن ادعای هک سرویس پرشین بلاگ شده ارجاع داده شوند.
وی تاکید کرد: در این روش هیچگونه نفوذی به سرورهای پرشین بلاگ انجام نشده و به کاربران پرشین بلاگ اطمینان داد اطلاعات و فایل ها بدون دستکاری باقی مانده است و تنها با دستکاری DNS های دامنه بازدیدکنندگان به یک صفحه جعلی و ساختگی هدایت میشوند که روی سرورهای پرشین بلاگ نیست.
خوب پس حالا بايد به ISP هاتون افتخار كنيد.
دوستان براي ديدن صفحه هك شده با آيپي زير وارد پرشين بلاگ بشين
آيپي زير براي مالزي صفحه هك شده رو نشون مي ده
210.187.119.224:3128
ولي ايپي معمولي آي اس پي ها سايت رو درست نشون ميده
عجيبه بازم ميگن خدا نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اينا خيلي زرنگ تر از اين حرفان ...
حالا آخرش سایت هک شده یا نه؟؟؟
آی اس پی ما سایت رو از رو کش نشون میده یا مال شما؟؟؟
آره جانم هک شده اما خیلی زود برای اینکه آبروشون نره همه چیز رو به حالت اول در آوردن .
سرور هاش هك نشده. DNS رو توستن تغييرات ايجاد كنند. DNS هم تا كاملا همه جاي دنيا ست بشه معمولا 48 ساعت طول ميكشه كه بستگي به منطقه ها داره واسه همينه كه بعضي ها ميگن هك شده اما بعضي ها ميگن نه !
مثل اين ميمونه كه بيايي DNS سايت p30world رو تغيير بدي و روي يك هاست ديگه ست كني كه توي اون هاست يك صفحه هك باشه . :)
چرا خودمون رو گول میرنیم هک شده دیگه ...
اما من هم دوبی زندگی میکنم هک ندیدمش ! حالا که ماجرا به خوبی و خوشی تموم شد ! ولش لش !!!
من كه نفهميدم چي شد !!!!
(ليلي زن بود يا مرد ! مسئله اين است)
عزيز من كه اينترنتم ماهواره اي بيدنقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
isp كيلو چند ؟؟؟
امروز صبح اینجوری بود
عجييييييبه !
بابا از اين ديگه واضحتر!! :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط hatef_4541
اصلا ميدونين DNS چيه؟
عزيز اينطورها هم كه فكر ميكني بيسواد نيستيم !
آخه عزیز دل این که طرف اشتباه بیاد dns رو تغییر بده رو یک هاست که صفحه ای در اون به نمایش بیاد که توش نوشته سایت هک شده ( دور از جون مگه طرف مغزه خر خورده ) چون با این کارش خیلی ضرر خواهد کرد پس نتیجه میگیریم که 100% هک شده بوده که سریعا بهش رسیدگی شده و همانطور که گفتم برای جلو گیری از آبرو ریزی بیشتر همه چیز رو به حالت نرمال در آوردن بازم میگم از این پرشین بلاگ انقدر طرفداری نکنید من خودم 3 سال هست با پرشین بلاگ زندگی کردم و خیلی موارد مشابه اتفاق افتاده . حالا ما هم دلمون رو خوش کردیم ... بدشم رفیق فقط تو میدونی dns چی هست خیالت راحت باشه فقط تو میدونی ...