سلام
لطفا هر كي هر نوع كارت گرافيك رو بهترين ميدونه انتخاب كنه :happy:
اگه مدل خاصي مد نظرتونه بنويسيد!!!
Printable View
سلام
لطفا هر كي هر نوع كارت گرافيك رو بهترين ميدونه انتخاب كنه :happy:
اگه مدل خاصي مد نظرتونه بنويسيد!!!
به نظر من خداييش geforce اونم مدل XFX توي بازي ها و كارهاي گرافيكي تكه !
Only ATI Technology
عزيزم الان يه نگاه به تاپيك هاي ديگه بنداز اكثر بچه ها با ATI مشكل دارن !نقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
فقط یک نکته
طبق آخرین رده بندی سایت معروف PcWorld بهترین کارتها برای اجرای بازیهای جدید (مثل F E A R...) همین کارتهای Geforce یعنی پایین ترین رده های اون مثل مدلهای 6200 قادرند کارهای که با مدلهای x600 , x800 ATl نمیشه انجام داد با اونها انجام بدن
اگه باورتون نمیشه به سایت مراجعه کنید و دنبال 10 کارت گرافیک برتر بگردید (من که دندونام ریخت)
اما یک پیشنهاد اگه واقعا اهل بازی هستی یعنی مثلا میخوای ِDOOM 3 , F E A R رو خیلی راحت بازی کنی پیشنها من کارت گرافیک 6600 Geforce که قیمت از 110 هزارتومان به بالا بسته به نوع رم و کارخونه سازندش تغییر میکنه (البته این حدود قیمت مال حالاست =الان فصل ارزونی)
سلام .قيمت6600gt را هم داري.بنظرت همه كارهائي كه 6600gt انجام ميده .6600 ميتونه با كيفيتي پائينتر انجام بده.
كارتهاي گرافيك Ati Radeon اگه درايورهاش اپ ديت باشه هيچ مشكلي ندارن.
كارتهاي گرافيك Ati Radeon واقعا خوبند
Ati Radeon اصلا بد نيستند اما خوشبختانه يا متاسفانه GEFORCE هاي انويديا فعلا خيلي بهترند .
البته اين چيز عجيبي نيست مثل الان كه اي ام دي كم كم داره از اينتل فاصله ميگيره
كسي نميگه بد هستندنقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
ولي خداييش geforce يه چيز ديگست ! ;)
نتيجه نظر سنجي كه تا حالا 10 بر 4 به نفع geforce هستش !
GeForce 7800
Graphics Bus Technology PCI Express
Memory 512MB
Memory Interface 256-bit
Memory Bandwidth (GB/sec) 54.4
Fill Rate (Billion pixels/sec) 13.2
Vertices/Second (Millions) 1100
Pixels per clock (peak) 24
RAMDACs (MHz) 400
:blink: :blink: :blink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فعلا كه 11 به 4 به نفع geforce!!
کارت گرافیک من اي تي اي راىون 9800 ايكس تي محصول گيگابايت از بيشتر كارتهاي جيفورس هم مثل 5900 الترا هم قويتره
پس چي؟نقل قول:
نوشته شده توسط doomas
نكنه انتظار داشتي از 5900 كمتر باشه :blink: ولي شما بايد به محصولات همرده بيشتر توجه داشته باشيد مثل 6600
چرا؟
چون كه 9800 xt لوله هاي پردازش پيكسليش 8 تاس در صورتيكه در 5900 ultra لوله هاي پردازشيش 4 تاس.
ولي در مقايسه با 6600 ها توانايي واقعي معلوم ميشه.
البته بهترين كارت بازار الان 1900x هستش ولي بايد قبول كرد كه ati در مقابل nvidia كم آورده :happy:
با سلام به دوستان
ببينيد به هيچ عنوان نميشه گفت كدوم بهتر هستند گاهي اوقات كارتهاي سري انويديا تاج قدرتمندترين كارت گرافيكي رو دارند و گاهي ديگر كارتهاي سري Ati . چون هميشه اين 2رقيب در حال جدال با هم هستند .
تا چند وقت پيش كارت هاي Ati بهترين بودند ولي پس از آمدن كارتهاي سري 7 انويديا اين عنوان جابه حا شد .
. اين قضيه همين جور ادامه خواهد داشت.
درسته امير جاننقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
ولي ممكنه يه وقت بلايي كه سر اينتل اومد و الان هم AMD چند ساليه تقريبا در تمام زمينه ها (غير از بعضي موارد) داره بهتر عمل مي كنه سر ATI هم بياد :biggrin:
قضيه پردازنده ها رو قبول دارم .نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
ولي در عرصه كارتهاي گرافيك شركت ATI هنوز عرصه را بر انويديا نباخته . سري جديد كارت هاي X1000 واقعا از نظر عملكرد وكارايي حرف ندارن .
چون زماني كه ATI كارت X1800 را عرضه كرد شركت انويديا براي اين كه عرصه رو نبازه كارت 7800 خودش رو از نظر حافظه 2 برابر كرد . يعني 512 مگ. فركانس هسته و حافظه را هم تا جاي كه ميتونست بالا كشيد تا خيالش از كارتهاي گرافيك گران قيمت راحت باشه.
فركانس هسته 550 مگاهرتز
فركانس حافظه 1700 مگاهرتز
در نتيجه كارتهاي سري جديد ATI بسيار خوب عمل كرده اند كه انويديا اين قدر به تكاپو افتاده .
بايد ببينيم در آينده نزديك ضد حمله ATI چه خواهد بود . همراه با فناوري CrosFire .
فقط GeForce Fx
حالا در کنار اینا موضوع اینه که تو نظر سنجی دوستمون گفته geforce نه انویدیا :laughing:
ببینید شما هیچ موقع نمیتونید بگید کدوم شرکت بهتره.ولی وقتی مجموع کارتها در سریهای مختلف مورد بررسی قرار میگیره به این نتیجه میرسیم که انویدیا یه سر وگردن در مجموع تولید کارتها بالاتره.ولی وقتی میخوایم تک کارتی حساب کنیم یعنی بررسی کارتها در ردهای مختلف میبینیم که سال قبل ati که شما میگید ضعیفه نزدیک بود انویدیا رو به خاطر دو کارت x850xtpe , x800 ورشکست کنه به طوری که nvidia فقط 30% بازار جهانی رو در اختیار داشت .دوستان یه چیز رو که متاسفانه در ایران زیاد دیده میشه استفاده از کارت گرافیک و تست اون فقط در بازیهاست شما باید یه کارت رو از همه جوانب بررسی کنید.
دوست عزیز ما در اول صفحه گفتش دوستان با ati مشکل دارند(اگه تاپیکهای دیگه رو ببینی)
شما یه چیز یادت رفت :
شما از اون دوستان ببین کارتاشون چیه .....بیش از 70% کارتشون 9200se و 9250 .خواب این معلومه مشکل داره .خود ati این سری کارتها رو در حد فوقالعاده ضعیف میدونه به طوری که درصد سوخت بالایی دارند .شما این طوری بررسی نکن برو ببین کسایی که 9550 دارند این حرف میزنند یا کسانی که 9800 یا 9600 یا x800 یا x850 دارند این حرف میزنند.
به قول امیر جان همیشه این موضوع بوده.1بار nvidia و 1 بارم ati
,ولی من با تمام این حرفها با توجه به تولید کلی محصولات دو شرکت فعلا Nvidia رو برتر میدونم. :happy:
يك بررسي خيلي خوب در مورد كارتهاي سري X1000 شركت ATI :
منبع: وبلاگ تخصصي سخت افزار
مرسي امير جان جالب بود (اما نظر شخصي من همون جي فورسه)
با سلام
اون اوایل که بازی gta سان اندریاس اومده بود خیلی ها میومدن پیش ما می گفتن آقا چرا بازی ما بالا نمی یاد کارتشون هم اون موقع تقریبا جدید بود من خیلی فکر کردم که چرا بازی با ATI بالا نمی یاد تا این وارد سایت بازی که شدم دیدم نوشته ساپورت فقط برای کارت های انویدیا بعد وارد سایت شرکت انودیا که شدم و همچنین راک استار دیدم که نوشته طبق قرداد بین اینها بازی فقط با کارت های انویدیا بالا می یاد و بس
الان لینکشئ پیدا نکردم وگرنه براتون میذاشتم شرمنده
من كه خودم geforce دارم،خوب هم كار كرده.
خب نتيجه آمارگيري داره جالب ميشه تا اينجا 28 - 9 به نفع جي فورس هستش
dostan enham nazare man
lotfan har 2 model ro az tamame javaneb besanjed va tanha be karai eh model tavajoh nakonid va ghemat va omre har do model ro dar nazar begerid,eh mesal mezanm dostani ke ba ati mokhalef hastan metonan modeli ro az geforce morafi konan ke tavanae ati 9550 ro to hamon renje ghemat dashte bashe.
mamnon
بسته به كارخانه سازنده است وگرنه Ati وgeforce خیلی به هم نزدیک هستند و حتی Ati توی ساخت چیپست مادربرد یه قدم جلوتره . اما من خودمم هم شخصاً Geforce رو انتخاب می کنم . بی درد سر تره .
چرا كه نه كارت گرافيك geforce fx 6200 همون کارایی با همون رنج قیمت رو داره. تازه fx6200 از پیکسل شیدر 3 استفاده می کنه که تو کارت ati از این خبرها نیست. شما اگه می دونستید این پیکسل شیدر تو بازیهای جدید چه غوغایی می کنه اینقدر از ati طرفداری نمی کردی. تازه 90 درصد بازیهای از کارت گرافیک nvidia حمایت بیشتری می کنند تا حالا لوگویی nvidia رو اول بازیها ندیدی؟ :tongue:نقل قول:
mesal mezanm dostani ke ba ati mokhalef hastan metonan modeli ro az geforce morafi konan ke tavanae ati 9550 ro to hamon renje ghemat dashte bashe.
فقط geforce اونم با برد xfx یا giga می ترکونه...
مثل من سیستمتون رو nvidia ست کنید تا ببنید چی می ترکونه یعنی cpu AMd و مادربورد گیگا با چیپ ست nvidia وکارت گرافیک nvidia :cool:
من چون خودم GEFORCE دارم
پس GEFORCE series
doste aziz mesle enke shoma karete grafic ro faghaty ba bazi mesanjed
shoma agar faghat bazi ro made nazar darin metonin bazi riddisk ro ro systemeton nasb koni on vakht mebeni ke karte gerafic jenabali kheli zod khaste meshe va shoro be ger kardan mekone dar hali ke modeli ke man ghablan khedateton morefi kardam bedin hech moshkeli en bazi ro full option ejra mekone lotfan shoma ghemate karte ro ke morefi kardin benevisin ta ba ghemate ati9550xt u-guro ke 65 toman hastesh mogaese koniom va dostan badan nazar bedan.
دوست عزيز قيمت كارت گرافيك geforce fx 6200tc هم 65 تومنه در ضمن این کارت گرافیک fear رو فول اجرا می کنه اونوقت اون بازی که شما میگی و من اسمش رو تا حالا نشنیدم رو میگید اجرا نمی کنه؟ شما هر وقت تونستی با کارت گرافیکت fear و nfs most wanted رو خوب اجرا کنی اونوقت بگو کارت ati بهتره. کارت ati خوبه ولی تو کارهای سه بعدی و انیمیشن نه بازی چون از تکنولوژی های جدید بازیسازی پشتیبانی نمی کنه.
عزيز جون 6200 به خصوص اينكه real هم نباشه مي تونه fear را اجرا كنه. fear را روي 1024×768 , high عمري
بتونه روون بياره . fear را براي كارت كرافيكي هاي بالا مي گن و 6600 هم نمي تونه اين را راحت اجرا كنه. ;)
اصلا" دوستان ATI توجه كنند اگر بخواهيم قدرت سنجي كنيم از لحاظ برتري geforce (شركت Nveida ) سريعتر بازار گرافيك رو داره در اختيار قدرت خودش در مي ياره كه اين كار رو با يك سرچ كردن داخل google به راحتي مي توانمتوجه شد كه چه شركت هايي دارن از اين چيپشت استفاده مي كنند
Only nVIDIA , Only Geforce , Only XFX
SEE IT. HEAR IT. FEEL IT
dost aziz man ba en system
cpu 2500 athlon xp
main msi kt4av
ram 512kingston*2
vga ati9550xt u-guro ba borde abit
be rahati nfs most wanted full otion ejra mekonam va nemedonam manzore shoma che hastesh ke megid man nemetonam en bazi ha ro dashte basham albate en nokta ro begam ke en model ba gozashtan jamper bar roe bordesh va taghere jamper be rahati be 9600xt tabdel meshe va kheli rahat en bazi haro ejra mekone.
dostan aziz metonan ba moraje be linke zer kheli behtar va osolitar nazar bedan
rasti on doste aziz ham ke geforce 6200 ro ba ati9600xt mekhast mogaese kone man be khodesh mesparam natayeje ke to en site hastesh beshtar motale kone .
به نظر من
مهمترین مسئله برای مقایسه=کارآییxقیمت
Nvidia=قیمت کمترxکارایی بهتر
جالبه با اینکه کارت های ATI فروش زیادی ندارن، کارخونه برای افزایش فروش قیمت رو پایین نمیاره!
دلیل اینکه از AMD استقبال شده همینه.
doste aziz estedlale shoma ham be nazare man eshtebasst dar hale hazer amd vaghan behtare va ehtyaji be paen avardne ghemat nadare. agar ghemate amd kamtare be khatere sakhtare motefavetesh hast ke az hame lahaz ba intel motafavete.
worya_sh عزیز اولا من کی 6200 رو با 9600 اونم xt مقایسه کردم. من فقط اونو با 9250 مقایسه کردم . در ضمن من نگفتم شما نمی تونی nfsmw رو اجرا کنی من منظورم این بود که نمی تونی با همون کیفیتی که رو 6200 اجرا می شه کرد رو کارتت اجرا کنی چون 6200 از pixel shader3.0 استفاده می کنی که باعث واقعی تر شدن و نرم تر شدن گرافیک بازی میشه که روی 9550 وجود نداره.
من منظورم گرافیک متوسط بود اونم realtime یعنی با 30 فریم رو رزولوشن 600×800 . رو اون رزولوشن که شما گفتی رو آخرین سطح گرافیکی با 10 فریم کار می کنه. به نظرت این کمه.؟؟؟نقل قول:
عزيز جون 6200 به خصوص اينكه real هم نباشه مي تونه fear را اجرا كنه. fear را روي 1024×768 , high عمري
بتونه روون بياره . fear را براي كارت كرافيكي هاي بالا مي گن و 6600 هم نمي تونه اين را راحت اجرا كنه