[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:کد:http://www.4shared.com/file/102592868/f547e03f/X-plore_131_UIQ3.html
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:کد:http://www.4shared.com/file/102592868/f547e03f/X-plore_131_UIQ3.html
چه فرقی با قبلی داره؟
من تغییر خاصی رو ندیدم.حتی اون حالتی رو که ورژن قبل داشت که رنگ زمینه برنامه با تم همخوانی داشت،دیگه وجود نداره.منو ها هم به قشنگی قبل نیست.
ولی یه جلو ویژه که دیدم برای ساخت فولدر جدید بود که یک دایره با یه انیمیشن خاص باز شد و خواست که اسم فولدر جدید رو تایپ کنم.فعلا همین.
کرکش کامله یا مثل قبل؟
3 ثانیه تاخیر رو داره.کرک نشده.
کرک قبلی رو این هم کار میکنه
کرک کار میکنه وقتی سریال رو میدی دفعه بعد که بازش میکنی می خواد بره اینتر نت که Canot Connet to Internet میده
امکانات این ورژن :
- View all drives / folders / files on phone in tree view*
- Integrated text and image viewer
- View file details
- Edit file attributes (hidden, read-only, etc)
- Rename and delete files
- Create or edit text files
- Create folders
- Multi-selection
- Copy or move files and folders
- Send files via Bluetooth or infrared
- Extract files from Zip, Rar, Jar archives
- Pack files to Zip archive
- View Word documents
- Hardware device info
- View processes and tasks**
- Built-in program updater
- Viewing, saving files in messaging folders
- Hex viewer and editor
- Search files
- Folder hotkeys
- Simple audio player
- Simple video player
ولی تقریبا همه رو ورژنهای قبل هم داشتن.
درسته هیچ فرقی با ورزن قبلی نداره!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:من نگفتم تغییراتش که !!؟ گفتم امکانات برنامهنقل قول:
ولی به هر حال بهتر از ورژن قبلی باید باشه دیگه !؟
به نظرم که بهتر نیست.شما خودت یه بررسی کن ببین برتری میبینی.از لحاظ ظاهر که اصلا به خوبی قبلی نیست.نقل قول:
ولی به هر حال بهتر از ورژن قبلی باید باشه دیگه !؟
من خودم تست نکردم چون گوشیم فعلا مرده >> Dead به رحمت ایزدی (وسط اپدیت) !؟ الانم وقتم ندارم دوباره اپدیت کنم ایشالا فردا تست میکنم !؟
مهمترين تغييرش همون باز شدن دايره و منوي سريع هست.و همين طور حل شدن مشكل نور صفحه كه با باز شدن اين برنامه بوجود ميومد.
اسليك هم همينطور شده.
فرق خاص ديگه اي نكرده به نظرم.
موفق باشيد.
من نصب کردم با ورژن قبلی تنها تفاوتش سرعتش و تغییر ظاهری خیلی خیلی کمه
چیز دیگه ای ندیدم،
یه نکته منفی دیگه یافتم.شاید هم اشتباه کنم.
وقتی یه فایلی رو مثلا از توی message کات میکنم و میخوام برم توی درایو D و توی یه فولدر بریزم تا زدم روی درایو d سریع همونجا توی کل درایو همه رو پیست کرد.یعنی هرجا بزنی همونجا میریزه.
واضح بود؟دی...
سلامhamed1297جان عزیز منم دیروز فکر کردم همونجوریه که تو گفتی ولی وقتی اتفاقی روی +بغل فولدر یا پوشه ای که میزنی پوش رو باز میکنه در حالی که اگه روی خود فایل بزنی میریزه توی همون فایل یه بار امتحان کن خودت میبینی که اینجوری درست میشه.:10::11:نقل قول:
اگه با دكمه هاي راست و چپ كه كنار دكمه فاصله هستند كار كنيد خيلي راحت تره.
موفق باشيد.
سلام.مخلصم.نقل قول:
سلامhamed1297جان عزیز منم دیروز فکر کردم همونجوریه که تو گفتی ولی وقتی اتفاقی روی +بغل فولدر یا پوشه ای که میزنی پوش رو باز میکنه در حالی که اگه روی خود فایل بزنی میریزه توی همون فایل یه بار امتحان کن خودت میبینی که اینجوری درست میشه.
ولی ورژن قبلی اینجوری نبود.بود؟
من به روش قبلی و ظاهر قبلی عادت کردم.
عجب چیزه باحالیه این ورژن 1.31 برنامه رو اجرا کنید و روی فولدر یا فایل کلیک کنید و نگه دارید ببینید چی میشه
ورژن های قبلی این طوری نبودنقل قول:
وقتی یه فایلی رو مثلا از توی message کات میکنم و میخوام برم توی درایو D و توی یه فولدر بریزم تا زدم روی درایو d سریع همونجا توی کل درایو همه رو پیست
آره ه ه .داره کم کم ازش خوشم میاد.دی...نقل قول:
عجب چیزه باحالیه این ورژن 1.31 برنامه رو اجرا کنید و روی فولدر یا فایل کلیک کنید و نگه دارید ببینید چی میشه
یک مشکل عجیب :18:
بعد از سند فایل با بلوتوث تو این برنامه منوی پاین محو میشه و هر کاذی میکنم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
بعد از سند فایل با بلوتوث تو این برنامه منوی پاین محو میشه و هر کاذی میکنم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
منوي پايين منظور استارت منو خود گوشي هستش؟
نمیدونم دلیلش چیه این طوری میشه این مشکل تو G900 P1 و ... (اونهایی که استاتوس بارش بالاست)هستش ولی تو P990 نیستنقل قول:
بعد از سند فایل با بلوتوث تو این برنامه منوی پاین محو میشه و هر کاذی میکنم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل توو ورژنهای قبلی هم بود و تا یه بار نیای بیرون و دوباری بازش نکنی درست نمیشهنقل قول:
ک مشکل عجیب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از سند فایل با بلوتوث تو این برنامه منوی پاین محو میشه و هر کاذی میکنم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p990 من که این مشکل رو داره !!!نقل قول:
نمیدونم دلیلش چیه این طوری میشه این مشکل تو G900 P1 و ... (اونهایی که استاتوس بارش بالاست)هستش ولی تو P990 نیست
گوشی من هم p1 هست و همین مشکل رو داره نمودم چیکار کنم :41:شما ها نمیدونید علتش چیه؟:23:توکل ورژن ها برنامه اینجوری بوده.
P990 تو حالت فیلیپ بسته ای مشکل رو داره ولی بازم مثل G900 P1 نیست که مجبور بشی یه بار دیگه برنامه رو باز کنینقل قول:
p990 من که این مشکل رو داره !!!
تو گوشی منم همه ی ورژن های این نرم افزار، این مشکل رو داره...
تنها راهش بستن برنامه هست.!
آقا دقيقا ميتونيد بگيد مشكلتون چيه؟
پس چرا من مشكلي ندارم؟؟؟
شما مشکل ندارید چون فیلیپ گوشیتو رو باز کردی فیلیپ گوشیت رو بنداز بعد یه فایل تو حالت فیلیپ بسته سند کن خودت میفهمی مشکل چیه
مشکل اینجاست که بعد از ارسال فایل ها با بلوتوث بعد از اتمام ارسال نوار منوی پایین محو میشه و دکمه ی منو و خروج از برنامه وجود نداره.
من توی تمام نسخه هاش این مشکل رو دیدم.
من با برنامه کجن ساز Xplore که کیجینشو بهم میده و واردش میکنم رجیستر میشه و tanks- successful میده
اما بعد اینکه ازش خارج میشم و دوبارم واردش میشم رجیستر نیست
قضیه چیه؟
تا اون سریال نامبر با سایتش چک نشه، برنامه رجیستر نمیشه!نقل قول:
وقتی هم که با سایتش چک میشه، میگه اشتباهه :13:
دلیلش اینه که کرک نشده این برنامه.
خب راه حل چیه؟
من هم سؤال پرسیدم که راه حلشو بهم بگید!!
ضمنا" چجور میتونم از شر اون پیام های موقع ورود و خروجش خلاص بشم؟
اگر P1 دارید راهش این هست که وقتی برنامه رو باز کردید دیگه نبندیش.و از توی task manager اون رو باز کنید.
اگه تیک System Appliction رو از تو تنظیمات بزنی دیگه تو TaskManager هم نمیاد که این کار خوراک گوشی های 128 مگ رم هستنقل قول:
اگر P1 دارید راهش این هست که وقتی برنامه رو باز کردید دیگه نبندیش.و از توی task manager اون رو باز کنید.