1_ و نتخاب معروفترین وبهترین
2- من زیاد به اصول بازی معتقدم مثلا" در ف.تبال همیشه به فیفا معتقدم چون ااصول رو رعایت میکنه
3-همیشه از بازیهای اول شخص و راننده ای
4-همیشه سخت ترین دجه برام مهم نیست چه بازی باشه خوب از 4 سالگی تا حالا 19 سالگی اگه درجه سخت تری باشه به بازی اختصاص میدم
5_اکثرا" اره ولی بعضی وقتها به دلایل نه
6_انقدر میرم توی مخ بازی که گهگاهی چندفعو حتی میان با دست بهم میفهمونن که کار با هام دارند
7-از چهارسال پیش همش pc و ps2
8- اگه pc شرایط بهتری داشته باشه صدرصد با pc
9- اوههههه خیلی زییییییییاد
10-همیشه اپدیت هستم
11-خیلی زیاد اگه با درصد بگم حدود 50 درصدنصف روز هم زیاد تر در هر روز
12-به خدا اگه یه روز بازی نکنم احساس مرگ میکنم تا جای پیش میرم که بابام میگه بازی کردن برات پول و نون و اب نمیشه (پسره ....)
13_زیاد نه ولی به نظر من که خودم تجربش کردم نه خیر من سال دوم دبیرستان قبل از ورود به امتحانات اخر سال 2 ساعت قبل از امتحان میزفتم به کلوبهای بازی و اونجا همه رو داغون میکردم با منچستر بعد میرفتم سر امتحان و اونسال هم با معد 16 قبول شدم که برای من معدل خوبی بود
14-از چهارسالگی با یه دستگاه میکرو که مال پسر عموم بود
15-قبل از همه چیز یهه بازی مثل بازی لطفعلی خان بود که حاوی تاریخ و فرهنگ ملت ما هست رو بگ.نج.نم ت.ش تا بچه این جوری هم یه سرگرمی داشته باشند و هم به پیشینه تاریخی خود اشنا باشند
16-اول از همه برای سرگرمی ولی خدایش از دوم راهنمای تاسوم زبان انگلیسیم ضعیف بود ولی با بازیهای مکرر که انجام میدادم منو به ترجه لغات که توش چه تشویق میکرد اینجوری زبونم قوی شده و الان بازی نیست وکه بادردسر و نفهم چیه اغاز کنم
17-بازیها اکشن زیاد برای من تاثیر گزار نیست ولی بازیهای سبک رانندگی خیلی خوبه یادمه اولین دفعه سسوار موتور شدم خدایش خیلی راحت میروندم و بازیهای استراتژیک که اصلا" بازی نمیکنم به نظرم هرکی بازی میکنه هم فکرش و هم مدیریتش رو بالا میبره
18-یه پابان خوب
19- روزی 5یا 6 ساعت بازی
20-همدم
اگه دوستان دیگه ای بیاند تایپیک خیلی باحال میشه من چیزی جز واقعیت بیان نکردم در اخر از شما برای ساخت تایپیک تشکر میکنم