پرفروشترین البوم مجاز سال 88 از دیدگاه شما کدام است
محسن یگانه ( تابوت ) حمید عسکری ( کما 2 ) محسن چاوشی (وحشت) رضا صادقی ( چقدر سخته ) سیروان خسروی ( ساعت 9 ) بنیامین علی اصحابی
Printable View
پرفروشترین البوم مجاز سال 88 از دیدگاه شما کدام است
محسن یگانه ( تابوت ) حمید عسکری ( کما 2 ) محسن چاوشی (وحشت) رضا صادقی ( چقدر سخته ) سیروان خسروی ( ساعت 9 ) بنیامین علی اصحابی
به نظر من محسن یگانه میشه ولی محسن چاوشی هم طرفدار زیاد داره!!
به نظر من چاوشی. چون...
بنیامین با وموی آلبومش نشون داد به پای چاوشی نمی رسه و تنها اشکال آلبوم فبلی چاوشی زیادی تلخ بودنه که اعلام شوه ایم آلبوم اینجوری نیست
رضا صادفی هم می تونست خوب فروش کنه..اما پخش آلبوم چه قدر سخته. ی قلابی به فروشش لطمه می زنه
یگانه هم می تونه خوب فروش داشته باشه
کاملا با شما موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دموی البوم بیامین اصلا خوب نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم که رقابت بین چاوشی و صادقی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که یگانه هم میتونه رقابت نزدیکی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیروان هم خیلی عالیه یه حرفهای به تمام معنا ولی هنوز جا نیوفتاده تو بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبوم 88 بنیامین منتظرش باشید بنامین روش خیلی کار کرده و با اینکه من طرفدار محسن چاوشی ام و البوم یه شاخه نیلوفر فروش میلیونی داشت ولی الان دموی البوم 88 رو گوش کردم حال کردم و به نظرم فروشش خوب باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بنيامين زيادي خودشو تكرار كرده.....براي همينم سه سال آهنگ و آلبوم پخش نكرده...كه زيادي خودشو تكرار نكنه
ولي اين دفعه نمي تونه آهنگاش رو هيت كنه و مثل اوون دفعه آهنگاش ميفته رو زبون همه....چون كه آلبومش 20-30 تا ترك داره
نصبت به سه سال كار هون قدر حرفه اي نيست...كاش به جاي سه سال كار روي 30 كار رو روي 10 ترك مي ذاشت ولي اونارو فوقالعاده تنظيم مي كرد
البته تنظيم آهنگاش حر فه اي تر شده بود....ولي تنظيماش به پاي حرفه اي هايي مثل شهاي اكبري و محمد رضا آهاري و بهروز صفاريان نمي رسه.
اگه جو مثل قبلا باشه چاووشی و یگانه. فقط امیدوارم آهنگهاشون قبل از پخش آلبوم لو نره.
دوست عزیز درست تعداد تراکهای البومش زیاده ولی دلیل بر پایین بودن کیفیت البوم نداره
بنیامین سعی کرده تو البوم 88 مثل البوم های قبلیش سبکش خاص و نو اورانه باشه و تراک های البوم حالت سریال گونه داره . من که فکر کنم البوم موفقی باشه و فروش خوبی داشته یاشه از نظر تنظیم هم درسته کسی به پای بهروز صفاریان نمیسره اما فراموش نکنید خود بنیامین هم تنظیم کننده بدی نیست و اینو میشه از دموی البوم فهمید . تراک هاشم که متنوع و تکراری نیستن با اینکه تعدادشون زیاده
آلبوم جدید و ناب بنیامبن به نام 88 ریلیز شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت حمایت از کمپانی ترانه شرقی و خواننده این اثر ، لطفا آلبوم را حتما از فروشگاه های فرهنگی هنری سراسر کشور خریداری کنید.
تعداد تراک البوم 17
آلبوم فوق العاده ای شده حتما تهیه کنید و گوش کنید
دوستان بريد آلبوم سيروان رو گوش كنيد شايد نظرتون برگرده
حيف كه من رايم رو دادم وگرنه به سيروان راي ميدادم
محسن صداش قشنگتره ولي خيلي غمناك ميخونه
يكم شادي هم لازمه
چاوشي اعلام كرده كه آلبوم جديدش شاد تر از آلبوم قبليشه....نقل قول:
شادي خوبه ولي آهنگ نبايد جلف باشه ( مثل آهنگ هاي بنيامين )
خبرخوبي بودنقل قول:
اتفاقا اگه آهنگهاي بنيامين رو گوش بدي امسال بهتر شده ولي من سيروان رو گفتم
آلبوم سیروان قشنگ بود...ولی حتی اگه قشنگ ترین آلبوم سال باشه پرفروش ترین نمی شه
چون سیروان به انوازه ی چاوشی, یگانه, رضا صادقی و ... طرفدار نداره
البته این نظر منه
آهنگ جلف ازنظرشما چیه ؟ پس شما به رپ چی میگید ؟ آهنگ هم جلفش خوبه هو آرومش فقط که نباید غگین باشه این نظر شما نشون میده که آدم تنوع طلبی نیستی متاسفانه :31:نقل قول:
آلبوم بنیامین خیلی قشنگه حد اقل نصف تراک هاش علیه
در مورد آلبوم sir-1 il هم بگم من 2 تا تراکشو پسندیدم ساعت 9 و اون روزا
:8:
اون روزا ما به نگاهی دل میباختیم عاشقونه **
فک میکردیم که همیشه دلمون عاشق می مونه
باورش سخته که امروز؛ بین ما محبتی نیست **
برای بخشش احساس ؛ دست با سخاوتی نیست
on roza
:40:
معلومه دیگه با وجود چاوشی بقیه به چشم نمیان
بعدشم یگانه
قطعا نظرت درستهنقل قول:
ولي بنيامين كه حسابي گند زد اصلا نميشه اميدي به فروش آلبومش داشت
این کاملا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قطعا نظرت درسته
ولي بنيامين كه حسابي گند زد اصلا نميشه اميدي به فروش آلبومش داشت
من از البوم بنیامین اصلا خوشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی سیروان خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک بنیامین عجیب تکراریه هرکس بخواد البومو کامل گوش بده حوصلش سر میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسط اهنگا میزنه بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز فکر میکنم پر فروش ترین چاوشی باشه
نقل قول:
بابا بنيامين نشون داد از اون خواننده هاي 2000 بوده! و فقط هدفش اسم در كردن و گرفتن مجوز بوده!
اگه واقعا كارهاي البوم 85 ادامه ميداد مطمن باشيد به سطح چاوشي ميرسيد همه از بنيامين صحبت ميكردن ..
اگر بنيامين همين شيوه رو ادامه بده! شايد البوم بعديش 5000نفر هم نگيرن و گوش ندن:10:
حق با دوستانه! اول آلبوم بنیامین رو گرفتم گوش دادم وسط 8 تاشون زدم بعدی... زیادی غمگینه و زیادی شاده!
ریتمای خیلی تکراری هم برداشته!
حداقل اگه یه شاخه نیلوفر محسن چاوشی غمگینه، آدم از گوش دادن ترک هاش به هیچ وجه خسته نمیشه!
سطح کار محسن هم به طرز چشمگیری بالاتر از این بنیامینه. معلومه فقط ریتمایی انتخاب کرده که یه سری امروزی و از موسیقی بی خبر خوششون بیاد هی گوش بدن! اما چاوشی آدم باهاش فاز میگیره...
خلاصه داشتم از آلبومای معروف سال 88 ناامید می شدم که آلبوم سیروان خسروی رو گرفتم و ازاین رو به اون رو شدم... سطح کار در حد کهکشان راه شیریه! به وضوح مغلومه واسه کارا وقت گذاشته شده... پیشنهاد من و مطمئنا خیلی از دوستان دیگه اینه که جای هدر دادن پول واسه بنیامین برین آلبوم سیروان رو بگیرین گوش بدین و معنی یک آلبوم پاپ/راک استثنایی رو درک کنین!
میدونی که اهنگساز اهنگ وایسا دنیا سیروان بوده.نقل قول:
من واقع نمویدونم چرا همه دارن آلبم بنیامین رو می کوبن من که خوشم اومد ازش و مطمعنن البوم اورجینالشو هم میخرم اصلان هم به این فکر نمی کنم که پولمو دور ریختمنقل قول:
در ضمن من از موسیقی یه چیزایی حالیم میشه و تازه کار هم نیستم میشه دوستان دلیل بد بودن آلبوم رو یکی یکی بگن ؟ یه جا میگین تکراریه یه جا میگین هم شاده هم غمگینه یه جا میگین جلفه ولا من یکی نفهمیدم بالاخره چرا اینقدر البوم رو مکوبید
در ضمن دوست عزیز بنیامین هم یه هنرمنده و مطمعنن خیلی زحمت البومشو کشیده خوب نیست به بقیه بگین خرید البومش دور ریختن پولشه همین کارا رو میکنید 4 تا خواننده خوب داریم دلسرد میشن
:13:
کاملا" تایید میشهنقل قول:
منم خیلی ازش خوشم اومد. اتفاقا از سبک این جور آهنگ ها خوشم میاد.
به نظر من بازم چاووشی. چون نشون داده که کارش رو خوب بلده.
البته اگر همین جوری مثل یه شاخه نیلوفر هم شاد داشته باشه هم غمگین.
نقل قول:
اگه اشتباه نکرده باشم سیروان تنظیم اون آهنگ رو کرده بود...نه آهنگ سازی
اصولا آلبوم گوش کردن اینجوریه.
اولش که گوش میکنی حال نمیکنی بعد یهو برات جا می افته.
آهنگ 1 و 11 بنیامین رو دوست دارم.
---------
در ضمن mohammad.moein جان، آهنگ سازی با تنظیم یا Arrangement چه فرقی داره؟
نقل قول:
شما بیا از هر لحاظ این آلبوم رو با آلبوم های دیگه مقایسه کن...ببین کدوم قوی تره
مثلا شعر
شما این دو تا شعر رو با هم مقایسه کن
آی
کجای دنیای
چرا نمی یای
مگه منو نمی خوای
اگر شکسته پای من
گریه نکن عصای من
حتی یه بچه کوچولو هم می فهمه کدوم واقعا شعر قشنگ تره
اصلا نمی دونم بنیامین هنرش چیه
صداش که پر اتو تیونه...شعراش که چرته...موزیکاشم نکراریه
فقط سبک کارش جدید بود...برا همین آلبوم ۸۵ موفق بود
ولی ۸۸ تکرار خودش بود...فقط تنظیماش یه خورده بهتر بود
واقعا شما آلبوم سیروان رو مقایسه کن با بنیامین...از هر لحاظ قشنگ تر بود
نقل قول:
آهنگ سازی یعنی ساختن ملودی ... بیشتر خواننده های ما آهنگ سازی می کنن...چون خودشون می دونن چه نوع ملودی هایی به صداشون می شینه...
ولی تنظیم یعنی چینش ساز ها و آهنگ کنار هم... و میکس و مستر و ادیت صدا هم بخشی از تنظیمه آهنگه
مثلا شما مدل قدیمی آهنگ نشکن دلمو ی محسن یگانه رو با مدل جدیدش مقایسه کن... آهنگ ساز اون آهنگ محسن یگانست ولی مدل جدیدش رو شهاب اکبری تنظیم کرده...یعنی اون ساز ها رو کنار هم چیده و میکس کرده برای همین کیفیت مدل جدیدش بالا تره
دليلش اينه كه سيروان بهترين تنظيم كننده داخلي هستشنقل قول:
من نمودنم چرا از سبك سيروان خسروي خوشم نمياد! هركار كردم يك اهنگشو تا اخر گوش بدم نشد. ولي خوب اهنگ هارو خوب تنظيم ميكنه! :11:نقل قول:
نقل قول:
من واقعا متاسفم فکر نکنم شما از دید حرفه ای انتقاد کنید وگرنه جواب انتقادتونو میدادم
اگه بخای منم چند بیت از شعرای البوم 88 رو مینویسم بعد ببینی شعر قشنگ چیه
مواردی که شما گفتی میشه نظر شخصی نه نظر عمومی و انتقاد لطفا اخر هر نوشتت یه " به نظر من " اضافه کن و لطفا به کسی توهین نکن :2:
نظر سنجی تاپیک هنوز ادیت نشده
بنیامین = 88
علی اصحابی = تو راست میگی
آلبوم سیروان خیلی قشنگه ، حرفه ای کار کرده
ترک 4 با ترک 9 که واقعا عالیه
----------------------
سیروان خیلی میگن باحاله ! منم شنیدم ! این برادر زانیاره ؟
منم همینطور !! ولی وقتی به چندتا از رفقا دادم خوششون اومده بودنقل قول:
بنیامین هم بد نبود
ولي خوب تو تنظيم كردن كارش 20 .نقل قول:
سه شنبه رفتم البوم بنیامین و سیروان رو گرفتم هردوتاشون نسبت به قبل افت داشت
بنیامین که واقعا ر.. بود.نه اون فضاسازیهای البوم قبلی رو داشت نه اون اون حس تازگی رو
اینقدر قطعات البوم کوتاه بود که اصلا نمیشد با هیچکدوم ارتباط برقرار کرد
اهنگ شروع نشده تموم میشد
تا اینجا سیروان و فرهاد کاراشون خوب بود !
باید ببینیم بقیه چکار میکنن ! رضا صادقی ، علی اصحابی ، شادمهر ،
فرهاد جواهر كلام بازم نسب با البوم قبليش خيلي ضعيف نشون داد!نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شادمهر هم عالي ترين البوم . بعدش هم چاوشي - سوم هم يگانه 4- اصحابي
ميبخشيد حالا ازين جديدا كه اومده كدام خوب هست بخريم ؟
من 88 و 09 رو بخرم خوبه ؟